Ibrahimovič se cítí tak na 70%

09.04.2008, 21:44
Aktuality
Zlatan Ibrahimovič nedal gól ze hry už téměř tři měsíce. Z veké části za to ale prý může jeho zraněné koleno, které mu neumožňovalo dát do hry všechno. Teď, po odpočinku, by se měl vrátit na trávníky ten starý známý "Ibra". Důležité ale bude nic neuspěchat.

"Koleno mě v mých posledních zápasech hodně limitovalo a v posledních týdnech už byla ta bolest opravdu nesnesitelná, a proto jsem řekl dost," řekl Ibrahimovič o situaci před několika týdny.

"Ani teď to ještě není ideální," říká Ibrahimovič ke svému zdravotnímu stavu. "Nicméně už jsem schopen naplno pracovat, dvakrát denně trénuji, ale vrátit se hodlám, až budu připraven na 100%. Nemá smysl nic uspěchat," dodal "Ibra".

" Teď se cítím tak na 70%," řekl dále Ibrahimovič, který vyjádřil podporu spoluhráčům v boji o titul. "Jsem klidný. Moji spoluhráči mají tu nejvyšší kvalitu a jsou dost zkušení, aby si poradili v každé situaci," řekl.

Autor: Jiří Fišara / goal.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To by byl utok C.ronaldo- Ibrahimovic- Messi Vsichni jsou skveli, jejich technika je úžasná

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslim si,mnohem lepsi by bylo utocne duo Libor Dosek a Jan Koller taky brilantni technici

Reagovat
smazaný uživatel

A jeste se na nich usetri

Reagovat
smazaný uživatel

Pozor! Hral bych na tri hroty - Koller, L.Dosek a Lokvenc, takzvany Majakovy styl

Reagovat
smazaný uživatel

To jo no,na to ho sem zapomnel to by byla psycho hra nakopavani za kazdou cenu

Reagovat
smazaný uživatel

To by byla podivana. Prototyp ceskeho fotbalu obrance centruje na kridlo, od autove lajny hlavickuje Lokvenc na Kollera, ten prodluzuje hlavou na Doska, ten neni sobecky a hlavou vidi rozbehnuteho Lokvence, ktery udela jednou hlavickou dva hrace a prihrava zpet na Kollera, jak jinak nez hlavou a ten jiz do prazdne branky hlavickuje

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si uplne vypustil gravitaci

Reagovat
smazaný uživatel

Pockej, oni se nekde jeste sejdou a jestli jo, tak to musim videt

Reagovat
smazaný uživatel

no ve sparte to je jasne

Reagovat
smazaný uživatel

Dufam, ze sa vrati stary dobry Zlatan lebo posledne tyzdne to bol len tien.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele