Nizozemská Eredivisie - souhrn 11. kola

28.10.2011, 21:55, aktualizováno 30.10.2011, 18:24
Komentáře a souhrny
Alkmaar vyhrál v Almelu a navýšil náskok na čele tabulky. Ve šlágru kola se Twente rozešlo s PSV smírně. Ajax v prvním sobotním utkání vypráskal čtyřmi góly Rodu, se stejným výpraskem odjel i Den Haag z Heerenveenu. Neděle začala výhrou Vitesse, kterou opět zařídil Wilfried. Groningen rozdrtil Feyenoord a Nijmegen porazil Utrecht.

Heracles Almelo - AZ Alkmaar 0:1

30.10.2011 16:30

Góly: 89. Adam Maher

Vyrovnaný duel mezi Heraclesem a Alkmaarem skončil lépe pro lídra tabulky. Ten získal tři body za těsné vítězství 1:0 až v samotném závěru.

Utkání začali hosté aktivněji. Do první větší šance se dostal v 18. minutě Pontus Wernbloom. Ten však v ideální příležitosti nedokázal hlavičkovým pokusem trefit odkrytou branku domácích. Další šance na sebe nenechala dlouho čekat. Roy Beerens zatáhl míč po straně a přesným centrem našel osamoceného Altidora, který svůj pokus nedokázal proměnit a trefil pouze náruč domácího brankáře.

Ve 23. minutě domácí obrana zablokovala pokus Ortize, ránu Elma pak srazil nad van der Linden.

Domácí si největší šanci celého zápasu schovali do nastavení první půle, Overtoom zahrával trestný kop a míč díky teči bránícího Moisandera skončil těsně vedle tyče.

První poločas byl opravdu vyrovnaný a na šance celkem bohatý. Druhý poločas již takový nebyl. Na šance se čekalo, ty však nepřicházely.

Za zmínku stojí jediná šance z 89. minuty, která zároveň rozhodla celé utkání. Hostující Wernbloom si to namířil přímo na branku domácích a utekl všem svým pronásledovatelům. Všiml si však lépe postaveného spoluhráče Mehera, kterému poslal míč, ten se následně protáhl mezi dvěma obránci a střelou po zemi vystřelil AZ těsné vítězství 1:0.

Více informací k zápasu

FC Groningen - Feyenoord Rotterdam 6:0

30.10.2011 14:30

Góly: 1. Dušan Tadić, 16. Maikel Kieftenbeld, 19. Petter Andersson, 57. Leandro Bacuna, 89. Virgil van Dijk, 90. Hyun-jun Suk

Zřejmě to byl nejvíc šokující výsledek v celé Eredivisii, ať už těch zápasů bylo letos k vidění nespočet. Debakly jsou k vidění v holandské lize zřídka, ovšem především je utrpí outsideři. Tentokráte ale musel několik hořkých pilulek spolknout sebevědomý Feyenoord, který bojuje o ligový titul. A těch pilulek bylo hned šest, výsledek 6:0 ve prospěch Groningenu je naprostou senzací. Díky tomu je Groningen už osmý, Feyenoord klesl na šesté místo.

Přitom v minulém kole dokázali svěřenci kouče Ronalda Koemana přehrát Ajax a ten jen se štěstím doma uhrál bod. Ovšem hosté překvapivě vypadli z národního poháru s celkem z nižší soutěže a tento moment je evidentně poznamenal. Groningen se totiž dotáhl na svého soka na rozdíl jednoho bodu a dává zapomenout na špatný vstup do sezóny, po remíze s Twente obral tentokráte o všechny body Feyenoord obdivuhodným způsobem.

A do utkání vstoupil vskutku skvěle, hned v první minutě totiž šel do vedení. Po dlouhé přihrávce Virgila van Dijka pronikl do vápna Dušan Tadič a svou levačkou nedal gólmanovi Erwinu Mulderovi šanci - 1:0. O čtvrthodiny později domácí vedli 2:0, když po dalším z centrů Van Dijka překvapil Maikel Kieftenbeld gólmana Muldera a zamířil přímo do levé síťky. O dvě minuty později to vypadalo na jasné tažení domácích, které se potvrdilo.

Celou akci opět založil Van Dijk, následně se dostal k balónu Tom Hiariej a po jeho centru měl Petter Andersson jednoduchou práci. Po necelé hodině hry Groningen ještě zvýšil náskok, když po fantastickém pasu Lorenza Burneta perfektně načasoval svůj únik Leandro Bacuna a střelou do horní poloviny tabulky nadělil Mulderovi další dáreček. Navíc v 67. minutě musel předčasně do sprch Dani Fernandez, který viděl rovnou červenou kartu po faulu na Burneta.

A i když se zdálo, že se utkání dohraje v nudném duchu, závěr zápasu patřil Groningenu. Pověstného búra zařídil minutu před koncem základní hrací doby fantastickou ranou z více jak třiceti metrů teprve dvacetiletý obránce Van Dijk, v nastavení pak pečetil po centru Tadiče hlavou Hyun Jun Suk a Feyenoord tak hořce zavzpomínal na minulý rok, kdy prohrál vysoko s PSV 10:0. Určitě bude ale chtít rychle zapomenout a opět bojovat o titul.

Více informací k zápasu

NEC Nijmegen - FC Utrecht 3:1

30.10.2011 14:30

Góly: 3. Lasse Schöne, 13. Leroy George, 75. Roberto Fernández (vl.) - 76. Jacob Mulenga (pen.)

Nijmegen konečně prolomil černou sérii proher v řadě a po velice dobrém začátku, kdy ze čtyř kol vybojoval sedm bodů, přišlo vskutku špatné období. Domácí totiž prohráli hned šestkrát v řadě a vypadlo to s nimi hodně bledě, sedm bodů bylo vskutku málo. Nyní si konečně alespoň částečně spravili chuť a připsali třetí vítězství v sezóně nad tápajícím Utrechtem, k tomu se také v tabulce posunuli do bezpečné zóny.

Nijmegenu totiž patří patnácté místo s deseti body na kontě a může mu hodně narůst sebevědomí. Utrecht klesl na třináctou pozici s dvanácti body na kontě a výrazně zaostává za očekáváním. V pěti minulých duelech získal jen čtyři body a nyní opět prohrál. Trápí se hlavně v ofenzívě, včetně tohoto duelu totiž skóroval z pěti možností jen dvakrát a proti Nijmegenu dokonce až z penalty za rozhodného stavu 3:0.

Domácí rozhodli o třech bodech v úvodní čtvrthodině, kde nasázeli soupeři hned dvě trefy a čtvrthodiny před koncem zápasu stvrdil jejich úspěch vlastní gól soupeře. Za necelou minutu sice zmírnil Utrecht výsledek z penalty, jenže na víc se už nezmohl. Hned ve třetí minutě skolila hosty k zemi chyba gólmana Roberta Fernándeze, který přihrál balón jen na nohy Kevina Conboye, který před prázdnou brankou uvolnil osamoceného Lasse Schøneho - 1:0.

O deset minut později zvýšil stav Leroy George, který na pravé straně přešel přes dva spoluhráče a tvrdou ranou překonal tentokráte bezmocného Fernandese. Poté domácí kontrolovali průběh hry a když hosté měli šance, jejich produktivita je hodně mizerná. V 74. minutě si navíc nešťastník zápasu, gólman Roberto Fernández srazil do vlastní sítě přímý volný kop. Osud utkání už nezměnil ani faul na Jakoba Mulengu v pokutovém území, který sám penaltu s přehledem proměnil.

Více informací k zápasu

BV De Graafschap - SBV Vitesse 0:1

30.10.2011 12:30

Góly: 70. Wilfried Bony

Fotbalisté Arnhemu potvrdili roli favorita na půdě loňského nováčka z De Graafschapu a navázali na svůj minulý úspěch proti PSV Eindhioven, s nímž vybojovali doma cenný bod. I nyní se dlouhou dobu zdálo, že se budou dělit body a vše nasvědčovalo bezbrankové remíze. Ovšem ze stereotypu se dokázal vyhrabat Bony Wilfried, který už vsítil svůj osmý gól v Eredivisii a opět dostal Arnhem o patro výše.

Vitesse se hlavně díky jeho trefám nachází na čtvrtém místě tabulky s jedenadvaceti body pouze o jeden korálek za dvojicí PSV - Twente. Navíc je Arnhem před slavným Ajaxem, na což by si před tímto ročníkem vsadil asi málokdo. De Graafschap naopak kvůli výhře Nijmegenu spadl v tabulce na šestnácté barážové místo a s devíti body má právě ztrátu jednoho korálku na patnáctý Nijmegen.

Nyní daleko k bodům neměl, avšak dlouhodobě v ofenzívě tápe a proti útočně laděnému týmu se čistě odzadu hraje vskutku těžko. Hosté vstoupili do začátku lépe a měli výraznější šance. Tou první prověřil Nicky Hofs gólmana Arnhemu Yvese De Wintera z přímého volného kopu, následně v 18. minutě po centru Marco van Ginkela pálil těsně vedle Bony. Hned na to skvěle schoval De Winter v náručí balón po pumelici Giorgiho Chanturiy.

Hosté si vypracovali jedinou vážnější možnost na konci prvního dějství po chybě obránce Tomas Kalase, který namazal balón přímo na nohu Gregora Breinburga, ten ovšem pálil nad břevno. Stejný hráč pálil po přestávce, i tentokráte ale prostor mezi třemi tyčemi nenašel. Jenže od této chvíle opět dominovalo Vitesse. Nejprve Alexander Büttner mířil z přímého volného kopu nad branku, Chanturia pak přímo do náruče De Wintera.

Nicméně v 70. minutě se Arnhem konečně dočkal, když Nicky Hofs uvolnil na levé straně vápna Bonyho a ten prudkou ranou rozvlnil síť. Za dalších šest minut mohl navýšit stav po chybě Geoffreye Hairemanse aktivní Büttner, avšak levou tyč o něco minul. V dalším průběhu byli nepřesní Chanturia a Bony, nicméně v nastavení zahrozili také domácí. Rydell Poepon nejprve pálil z dobré možnosti mimo, poté excelentně odvrátil na roh jeho hlavičku Piet Velthuizen. Skóre zápasu se proto nezměnilo a hosté si odvážejí cenné tři body.

Více informací k zápasu

FC Twente - PSV Eindhoven 2:2

29.10.2011 20:45

Góly: 10. Douglas, 84. Leroy Fer - 11. Zakaria Labyad, 64. Marcelo

Ani další souboj velikánů nenašel svého vítěze a je už snad tradicí, že Ajax, PSV, Twente, Alkmaar a Feyenoord ve většině svých vzájemných duelů hrají nerozhodně. To samé se totiž nyní stalo stánku De Grolsch Veste, kde domácí Twente uhrálo bod s PSV, tentokráte to ale v žádném případě žádný nudný duel nebyl. Oba celky totiž dokázaly vsítit dvě branky, rozhodčí udělil červenou kartu a do samého závěru nebylo jisté nic.

Domácí se sice dostali už po deseti minutách hry do vedení, jenže uplynulo jen několik sekund a na druhé straně bylo srovnáno. V polovině druhého dějství navíc hosté otočili stav, avšak též jim to nevydrželo dlouho a domácí protivník o necelou čtvrthodinu později vyrovnal. Hosté by si ale možná odvezli všechny korálky, nebýt vyloučení Kevina Strootmana v 72. minutě.

Twente si připsalo již svou čtvrtou remízu z pěti utkání, avšak utkání s největšími protivníky už má za sebou. Domácí využili hned svou první šanci zápasu, kdy po rohovém kopu se ocitl ve vápně zcela osamocen Douglas Franco a zamířil přímo do dolního levého rohu. V tuto uvili se zdálo, že Enschede bude nahoře, avšak hřebínek domácím spadl za necelých šedesát sekund. Po centru Georgina Wijnalduma sice Zakaria Labyad balón netrefil, od něho se ale přeci jen se štěstím v síti třepetal.

PSV už v 19. minutě muselo měnit obrannou řadu, kvůli zranění odstoupil ze hry Abel Tamata a nahradil ho Jetro Willems. Domácí tlačili v dalším průběhu ještě více, ovšem po nezajímavém úvodním dějství se začaly dít věci až v tom druhém. Po necelé hodině hry po skvělé střele Luuka de Jonga brilantně hlavou odvrátil do bezpečí právě náhradník Willems. Nicméně z ničeho nic dokázali udeřit hosté.

Po centru z levé strany od Driese Mertense hlavičkoval totiž přesně Marcelo a s domácím celkem to vypadlo zle. Avšak necelých dvacet minut před závěrečným hvizdem nejprve po sólu pálil z dvaceti metrů mimo tři tyče Wijnaldum, následně Strootman obdržel přímou červenou kartu za nevybíravý faul na De Jonga. Proto přišel v 78. minutě trest a konečná vyrovnávací branka, které předcházelo ještě několik šancí.

Tu největší spálil právě De Jong, který v tváří tvář neuspěl švédskému gólmanovi Andreasu Isakssonovi. Poté už ale poslal Ola John balón na zadní tyč a Leroy Fer na švédského "obra" vyzrát dokázal - 2:2. V závěru ještě v domácím dresu hrozil Nacer Chadli a v tom hostujícím Mertens, na spravedlivé remíze se už ale nic nezměnilo.

Více informací k zápasu

SBV Excelsior - RKC Waalwijk 1:0

29.10.2011 19:45

Góly: 17. Ard van Peppen (vl.)

Excelsior doma sehrál s přijíždějícím Waalwijkem vyrovnanou partii a po devadesáti minutách se mohl radovat ze šťastného a velmi důležitého vítězství 1:0.

Utkání začali podle předpokladů lépe hosté. Ti se hned od začátku rvali do útoku. Již ve 3. minutě se v dobré šanci ocitl Evander Sno. Jeho střelecký pokus však mířil těsně mimo.

Velká přítěž pro hostující celek přišla v 17. minutě. V té se k volnému přímému kopu postavil domácí Joost Broerse. Jeho rána postrádala na přesnosti, avšak hostující Van Peppen se snažil odvrátit míč tak nešikovně, že si jej srazil do vlastní sítě a domácí rázem vedli 1:0.

První poločas toho poté moc nenabídl a na šance byl chudý i poločas číslo dvě. Hostující celek se však tlačil do zakončení po celou druhou půli. Vyrovnání však nepřišlo. Nepříznivý stav navíc hostující hráči nesli těžce. Nejprve v 64. minutě uviděl druhou žlutou kartu Ramos a po následné červené musel odejít ze hřiště.

Hra se poté uklidnila, avšak tvrdý přístup hostů neodezněl. Ani ke konci zápasu nemohl Waalwijk najít cestu do obrany soupeře a tak celou situaci nezvládl Drost, který nevybíravým způsobem sestřelil Alberga. Přímá červená karta a stop šancím na srovnání. Utkání se tak dohrálo za stejného stavu až do konce.

Více informací k zápasu

SC Heerenveen - ADO Den Haag 4:0

29.10.2011 19:45

Góly: 43. Luciano Narsingh, 77. Bas Dost (pen.), 82. Bas Dost (pen.), 87. Bas Dost

Heerenveen si na domácím stánku Abe Lenstra připsal velice cenné a hlavně pohodlné vítězství nad Den Haagem, výsledek 4:0 ve prospěch domácích čekal málokdo. Heerenveen tak protáhl svou sérii bez porážky na osm zápasů, naposledy nestačil ve 3. kole na Twente. Navíc podruhé za sebou zvítězil vysokým rozdílem, po debaklu Utrechtu na jeho půdě poměrem 4:1 byl k viděni tento výsledek a domácí jsou prozatím sedmí se 17 body.

Den Haag se před vzájemným duelem s Heerenveenem nacházel pouze o bod za svým soupeřem a měl možnost ho přeskočit. Místo toho je jedenáctý s třinácti body a stále se proto nachází v dolní polovině tabulky. Hrdinou zápasu se stal Bas Dost, který vsítil hattrick. Nicméně dvě branky dal z penalty, navíc všechny až po vyloučení Christiana Supusepaye čtvrt hodiny před koncem.

Do té doby bylo utkání vcelku vyrovnané a domácí vedli zásluhou jediné branky, kterou vsítil Luciano Narnsingh dvě minuty před poločasovou přestávkou. Toho uvolnil do krásné pozice Filip Djuričič, který prošel kolem Supusepaye a našel si místo mezi nohami gólmana Gna Coutinha. Druhou trefu domácí přidali až v 77. minutě, kdy Supusepa stáhl rukou ve vápně Narnsingha ve vyložené příležitosti a musel do kabin.

Následnou penaltu s přehledem proměnil Bas Dost, který gólmana překvapil střelou doprostřed branky. O pět minut později podrazil Gábor Horváth ve vápně Dosta a obdržel žlutou kartu, i nyní byl Dost na penaltovém puntíku úspěšný. A v 87. minutě dokonal svůj hattrick, když po centru Narnsingha dokázal obejít obránce Christiana Kuma a bez větších problémů zavěsil za bezmocného Coutinha.

Více informací k zápasu

Roda JC - AFC Ajax 0:4

29.10.2011 18:45

Góly: 6. Christian Eriksen, 50. Theo Janssen, 57. Jody Lukoki, 85. Lorenzo Ebecilio

Po dlouhé době zavládla v táboře amsterdamského Ajaxu opět vítězná nálada. Svěřenci trenéra De Boera totiž zvládli zápas na půdě Rody a na své konto si připsali cenné vítězství 4:0.

Již v úvodu zápasu hostující hráči jasně ukázali, že za každou cenu půjdou za vítězstvím. Do vedení se nakonec dostali po pouhých šesti minutách hry. Janssen společně s Eriksenem předvedli pěknou akci, na jejímž konci se zjevil právě dánský mladík a úspěšně zakončil.

Blízko vyrovnání se v 23. minutě ocitnul kanonýr Mads Junker, jenže v zakončení selhal - míč poslal těsně nad břevno. Tím to však neskončilo a Roda hrozila i nadále. Nejprve hlavičkoval nepřesně Vuković, následně Vermeer zlikvidoval střelecký pokus Malkiho.

Na začátku druhého dějství udeřil Ajax znovu. Eriksen rychle rozehrál přímý kop, centrem za obranu našel volného Thea Janssena, který se následně zjevil v jasné tutovce a v poklidu zakončil přesně k tyčce.

Hostující fotbalisté se po druhém vstřeleném gólu dostali do velké herní pohody, kterou potvrdili v 57. minutě dalším přesným zásahem. Anita utekl po pravé straně hřiště, poté předložil míč Lukokiovi, který z úrovně penalty neomylně zakončil.

Roda to ale stále nevzdávala a tvrdě bojovala. O snížení se pokoušel aktivní Sanharib Malki, jenže neuspěl. Ze čtvrtého gólu se tak nakonec pět minut před koncem radoval opět Ajax. Střelou z úhlu se prosadil Lorenzo Ebicilio a stanovil tak konečné skóre zápasu.

Více informací k zápasu

NAC Breda - VVV Venlo 3:1

28.10.2011 20:00

Góly: 4. Eric Botteghin, 26. Donny Gorter (pen.), 44. Ömer Bayram - 5. Bryan Linssen

Venlo se po nedávné výhře nad Waalwijkem opět vrátilo hodně rychle zpátky na zem. Proti Bredě toho moc nepředvedlo a nakonec muselo skousnout porážku 1:3. Zápas výrazně ovlivnila poměrně rychlá červená karta hostujícího De Regta.

Úvod zápasu nabídl velmi atraktivní podívanou, kterou okořenily hned dvě branky. Ta první patřila domácí Bredě, která se dostala do vedení už ve třetí minutě. Robert Schilder zahrával rohový kop, na vzdálenější tyči našel neobsazeného Erica Botteghina, který hlavou přesně zakončil.

Z vedení se ale svěřenci trenéra Karelse příliš dlouhou dobu neradovali. Hned vzápětí totiž Venlo dokázalo vyrovnat. Po obrovské hrubce gólmana ten Rouwelaara se mezi střelce zapsal Brian Linssen.

Další důležitý moment zápasu přišel po dvaceti šesti minutách hry, kdy Ferry de Regt stáhl v pokutovém území k zemi Botteghina a daroval tak Bredě pokutový kop. Nabídnuté příležitosti dokázal plně využít Donny Gorter. Domácí hráči se následně dostali do velké herní pohody a zápas v poklidu kontrovali až do závěrečného hvizdu.

Těsně před přestávkou navíc přidali i třetí branku. Ömer Bayram prošel přes dva obránce, udělal si prostor ke střele a úspěšně zakončil.

Po změně stran se už žádný strhující fotbal nehrál. Venlo se v početní nevýhodě dostávalo k šestnáctce Bredy jen hodně ztěžka, zároveň ale dokázalo většinu útoků soupeře bez problémů odvracet. Jedinou pořádnou šanci si vypracoval Anthony Lurling, s jeho střelou si ovšem gólman de Vogt s vypětím všech sil poradil a skóre se tak do konce zápasu již nezměnilo.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.AZ Alkmaar1191125:828
2.PSV Eindhoven1164129:1322
3.FC Twente1164128:1222
4.SBV Vitesse1163218:1121
5.AFC Ajax1155128:1420
6.Feyenoord Rotterdam1153321:1618
7.SC Heerenveen1145223:1817
8.FC Groningen1152421:1717
9.Heracles Almelo1144317:1416
10.NAC Breda1141617:1913
11.ADO Den Haag1141614:2113
12.RKC Waalwijk1141611:1813
13.FC Utrecht1133516:1812
14.Roda JC1140714:3112
15.NEC Nijmegen1131710:1710
16.BV De Graafschap1123611:229
17.VVV Venlo1113712:296
18.SBV Excelsior111287:245

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (45)

Přidat komentář
afc ajax

konečne poriadny výsledok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vyborně ajax

Reagovat
Stiksxx

Hoši to byly solidní haluzácký góly

Reagovat
smazaný uživatel

to je mi jedno hlavně že to svítí na tiketu zeleně

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadí, přesně tohle Ajax potřeboval, snad je to nakopne

Reagovat
Stiksxx

Zatím nejlepší první půlka, kterou jsem viděl u PSV v této sezóně. Snad to vydrží. Zaklepu to raději.

Reagovat
Stiksxx

Rudá pro Strootmana?? ten rozhodčí neví kde je... Dobře to má Twente zaplacený

Reagovat
Stiksxx

To pískal ten kokot, co pískal Skotsko - ČR. Nechápu jak ještě může mít licenci!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mě osobně nejvíce dostával komentář na sportu 1.

Reagovat
Stiksxx

co říkali? já koukal přes net.

Reagovat
smazaný uživatel

Pak to hodím do komentářů na fb, až tam hodíš pozápasový souhrn.

Reagovat
smazaný uživatel

máte tam fan page ?

Reagovat
Stiksxx

jojo..takovou malou.

Reagovat
smazaný uživatel

jakej název ? .. :)

Reagovat
Stiksxx

normálka. PSV Eindhoven

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chceš snad naznačit, že to byl zákrok na červenou?

Reagovat
Filipow

Spíš se směje tomu, jak kolega nahoře "brečí" kvůli tomu, že zápas "jeho" týmu nevyšel.

Reagovat
fantomas

Nebo ještě spíš tomu, že ten zápas byl "prodanej".

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Stiksxx

musim si ulevit.

Reagovat
smazaný uživatel

Bonyyy

Reagovat
F.Torres

Koukám, že Bony a Kalas celkem válí

Reagovat
smazaný uživatel

kalas hlavně základ hrát musí.... chelsea na vitesse vyvíjí tlak z toho důvodu že stále hradí kalasovi půlku jeho platu

Reagovat
F.Torres

tak hlavně od tý doby co nastupuje Kalas, tak dostávají minimum golů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
naheCZ

snad jenom 2 z toho jeden byla chyba beka, když dával malou domů a soupeř ji vystihl...

Reagovat
smazaný uživatel

Groningen - Feyenoord 6:0

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, jak mohl Feyenoord dostat od Groningenu šestku. V minulém kole bez problémů konkuroval Ajaxu a dnes takový debakl...

Reagovat
smazaný uživatel

Groningem klobouček a Nijmegen taky paráda pome Heracles!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Booony

Reagovat
fantomas

Ohoh, a kdo mi tu řikal, že to bez Matavže prostě nepude? Šlo jen o to si na to zvyknout, nakonec to bez něj bude lepší, uvidíte..

Reagovat
smazaný uživatel

Viac než Matavz chýba hlavne Granqvist

Reagovat
fantomas

Jo, to sem právě taky řikal.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že v tom Janove moc šancí nedostáva.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda AZ, stratu 2 bodov by som uvítal

Reagovat
afc ajax

Reagovat
Stiksxx

on jim jednou dojde dech..je lepší být situaci supa než štvanou zvěří.

Reagovat
smazaný uživatel

AZ

Reagovat
FC Porto FC

AZ jde pro titul

Reagovat
smazaný uživatel

NEC skvěle. Snad se odrazí k lepším zítřkům, tahle výhra byla hodně potřeba.

Reagovat
smazaný uživatel

Vitesse jede a o to vic prekvapujici to pro me je ze hraje v zakladu mlady Kalas a maji 2. nejlepsi obranu v lize.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele