základní část, 11. kolo
30.10.2011 16:30 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Heracles Almelo - AZ Alkmaar 0:1

Vyrovnaný duel mezi Heraclesem a Alkmaarem skončil lépe pro lídra tabulky. Ten získal tři body za těsné vítězství 1:0 až v samotném závěru.

Utkání začali hosté aktivněji. Do první větší šance se dostal v 18. minutě Pontus Wernbloom. Ten však v ideální příležitosti nedokázal hlavičkovým pokusem trefit odkrytou branku domácích. Další šance na sebe nenechala dlouho čekat. Roy Beerens zatáhl míč po straně a přesným centrem našel osamoceného Altidora, který svůj pokus nedokázal proměnit a trefil pouze náruč domácího brankáře.

Ve 23. minutě domácí obrana zablokovala pokus Ortize, ránu Elma pak srazil nad van der Linden.

Domácí si největší šanci celého zápasu schovali do nastavení první půle, Overtoom zahrával trestný kop a míč díky teči bránícího Moisandera skončil těsně vedle tyče.

První poločas byl opravdu vyrovnaný a na šance celkem bohatý. Druhý poločas již takový nebyl. Na šance se čekalo, ty však nepřicházely.

Za zmínku stojí jediná šance z 89. minuty, která zároveň rozhodla celé utkání. Hostující Wernbloom si to namířil přímo na branku domácích a utekl všem svým pronásledovatelům. Všiml si však lépe postaveného spoluhráče Mehera, kterému poslal míč, ten se následně protáhl mezi dvěma obránci a střelou po zemi vystřelil AZ těsné vítězství 1:0.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele