Nesmíme věšet hlavy, burcuje spoluhráče Gebre Selassie

12.10.2016, 08:49
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (21)

Přidat komentář
dextroza_m

Pověste raději kopačky...

Reagovat
FiX

Pověsit by vás měli za kule všechny za ty výkony

Reagovat
REPLIKATOR

Už včera jste tam hlavy věšeli, ale gól z toho nebyl.

Reagovat
Beči

Gebre byl včera jeden z nejlepších, ale bohužel, těch pozitiv tam bylo málo. První poločas byl z naší strany dobrý, skvěle jsme napadali a šance byli. V druhém poločase už to nebylo tak horké, ale přesto tam bylo dost příležitostí vstřelit gól, jen ta produktivita je pro nás hrozné prokletí už několik let, vyjma první půle kvalifikace o ME.

Reagovat
dextroza_m

Nejhorší mi přišel Kadlec, pokaždé dostal míč, stáhl se do lajny pak lehce do středu a nahrával, žádná přímočarost, hnus. Schick byl alespoň schopen kouzlit celkem nohama.. např. při nahrávce Skalákovi. Je to těžko, ale musí si to trochu sednout. Bohužel na MS to nevidím.

Reagovat
Pepe1911

Kadlec byl naprosto hroznej, s míčem, ale hlavně bez míče se tam pohyboval jak sjetej.Pak přijde střídání a on místo něj stáhne schicka... Jsem v tu chvíli mysles, že mě jebne

Reagovat
Puskas

Vlasta Petržela to vystihl: "Kadlec? On hrál?"

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

+ Droppa

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
kylo ren

zabalte to

Reagovat
Sosi

To bys, milý Theo, musel hrál přímočaře dopředu a ne všechno brzdit a zajebávat dozadu.

Reagovat
Le Gunner

Jako lidi, skupina je taková, že by mělo vyhrát Německo a zbytek se porvat o druhé místo. Ale vy byste vážně s týmem, který začíná víceméně od nuly, chtěli jet na MS? Již od začátku jsem říkal, že rozumné by bylo kvalifikaci na MS obětovat a stavit tým. Udělat prostě kostru a nějaký systém. Ale ono se to staví těžko, když někteří v klubech nehrají nebo hrají kulové.

V útoku bych stavěl na dvojici Schick - Vydra, Kadlec nebyl vyloženě špatný, ale přišel mi ustrašený. Skalák měl záblesky, které ovšem překonala jeho neschopnost zpracovat míč. Samozřejmě to korunoval namazáním Ázerbajdžáncům (Kadlece byste sežrali). Krejčí nevyužitý, Dočkal to má prostě v noze, ale v mezihře prakticky nebyl. Droppa nebyl špatný, ale něco tomu chybí. Sýkora celkem obstál, přesto bych raději Nováka. Stopeři Sivok - Brabec spolu ještě klidně můžou hrát i na dalším Euru, Sivokovi už sice bude 37 pokud se nemýlím, ale měl by to být jeho poslední turnaj a navíc by se posléze postavil někdo mladší opět k Brabcovi. Theo se dostával do šancí, ale kam se poděla ta jeho přímočarost, to je mi záhadou. Kadeřova taktéž.

No, čeká nás dlouhá cesta, ale bylo by bláhové myslet si něco jiného.

Reagovat
Beči

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
raduinho

Hlavně je čas pro Černého.

Reagovat
Gryphonheart

Obranu máme perfektní, ale to nám zápas nevyhraje

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Gryphonheart

a?

Reagovat
jarin27

MS z toho asi nebude ale snad aspon zacnou neco hrat ke konci kvaldy. Srdicko.

Reagovat
smazaný uživatel

JOAO MARIO

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele