Další historický úspěch, oslavuje ázerbájdžánský tisk reprezentanty

12.10.2016, 11:56
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (23)

Přidat komentář
Spalovač šancí

Reagovat
San Iker

Třeba takovej Šejdajev se jednou imho dostane na úroveň, o který se našim čutálistům momentálně ani nezdá...

Reagovat
HorajzmAmmann

Já moc nechápu proč je každý tak strašně překvapený. Liberec ani Plzen nedokážou porazit Karabach a pak více méně stejně kvalitní týmy ( v nadsázce řečeno, i když... ) doplněné o hráče z Turecka hrají 0:0 tak je z toho každý hotový Koukněte se na naší sestavu. Hráči kvalitativně jinde než dřív (Droppa) ale zase se snaží a nebo v nich nějaký potenciál možná je, ale forma nikde (Kadlec, Skalák špatný) Krejčí zapomněl formu v Itálii...

Raději udělejte něco s tou výchovou jak u hokeje tak u fotbalu, protože špička obou sportu nám strašně utekla. A co víc nám utíká už i průměr jako Slovensko nebo Norsko

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže v Karabachu hrají tihle hráči druhý housle. Navíc Plzeň má problém momentálně porazit kohokoliv, takže tohle je trochu mimo mísu. A v čem konkrétně nám utíká Slovensko nebo Norsko?

Reagovat
Bandita_Harry

vo vysledkoch

Reagovat
smazaný uživatel

Že to nejde poznat.

Reagovat
Bandita_Harry

Ze to ty nespoznas, nič neznamená

Reagovat
Shevchenko

Ta poslední věta to nemůžeš myslet vážně

Reagovat
vanGomm

Ano s tou výchovou naprostý souhlas.Bohužel hokej,ale už i fotbal leze čím dál víc tzv.do peněz.Dnes má většina rodin existeční starosti a nemůžou si podporu tohoto druhu jednoduše dovolit.Generace kolem Jágra a Nedvěda,které vyrostly za řekněme ve schůdnějších podmínkách jsou pryč.No a jak se všeobecně ví,tak drtivá většina talentů pochází z těch chudších podmínek.Proč tomu tak je netřeba rozepisovat.Takže to co začínáme pomalu ale jistě v obou našich nejpopulárnějších sportech sklízet se dalo tak nějak i čekat.

Reagovat
smazaný uživatel

focus neleze do penez, tam je problem v lenosti mladejch, ta zakladna uz neni tak siroka jako driv

Reagovat
vanGomm

Dobrava,čas a vůbec všechno je dnes skoro zadarmo Ale je pravda,že se těm mladým také nechce.Mluvil jsem s jedním uč.tělocviku a ten tvrdí,že pokud by to šlo,tak polovina těch lemplů z tělocviku propadá.Pomalu každý druhý vyžraný jak zkažený zub takže nesvedou ani kotoul.

Reagovat
soukup

to co píšeš jsou s prominutím nesmysly. Do peněz leze hokej, to ano, ale fotbal si může dovolit naprosto každý. A že by většina rodin měla takové existenční starosti, že by si nemohla dovolit nechat své dítě sportovat je taky kravina

Reagovat
vanGomm

No jak kdo a jak kde.Ale to,že to jde do kopru je jasné.Zřejmě těch důvodů proč bude víc,ale říká se že o peníze jde vždy až v první řadě.

Reagovat
El Campeon

No no no.Aby se z toho nepo...Až nám skončí ta fáze generační výměny tak je u nich smázneme z prstem v nose

Reagovat
smazaný uživatel

ona už začala? kdo je ta stará generace?

Reagovat
El Campeon

Začala s příchodem Karolína.

Reagovat
El Campeon

*Jarolíma

Reagovat
smazaný uživatel

Fáze generační výměny ještě neznamená, že půjde celek nahoru. Jsou státy co měly velice kvalitní reprezentace, ale po odrostu generace na ně již nedokázaly stejně kvalitně navázat (např. Maďarsko).Nemyslím, že by nastupující hráči nějak v Evropě vyčnívaly, stačí se podívat, kolik z nich hraje LM, nebo v opravdu mega týmech. Já se domnívám, že z ČR se stal průměrný celek srovnatelný se Slováky a dalšími. Současnost a blízká budoucnost podle mě patří jiným. Tento stát možná občas urve úspěch, ale to jen za předpokladu velké bojovnosti a nutné dávky štěstí. I Nizozemci či Angličani bývaly skvělé týmy, ale v současnosti musí příjmat úděl slabšího a přesně to je případ ČR. Jen si to přiznat a makat.

Reagovat
RealC.F.

Hlavně ta pokora

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
valloire

Prosinecki

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele