Mourinho novým trenérem Interu Milán

02.06.2008, 15:08
Aktuality
Jose Mourinho se podle očekávání stal novým trenérem Interu Milán, na jehož lavičce nahradil nedávno odvolaného Roberta Manciniho. Italský klub to dnes potvrdil prostřednicvím internetových stránek...

"Po poděkování Robertu Mancinimu a jeho týmu za práci odvedenou během čtyř let, Inter nyní s velkým potěšením vítá Joseho Mourinha a jeho asistenty a přeje jim vše nejlepší," oznámil dnes Inter na svých webových stránkách.

Mancini během 48 měsíců na lavičce Interu získal tři mistrovské tituly, nepodařilo se mu ale prorazit na evropské scéně. Po vyřazení v osmifinále Ligy mistrů s Liverpoolem předem oznámil svou rezignaci, to si následně sice rozmyslel, vedení a prezident Massimo Moratti mu to ovšem nezapomněli a Mancini byl minulý týden odvolán.

Mourinho na podzim odešel z Chelsea a v souvislosti s Interem se o něm mluvilo již hodně dlouho. Na San Siru se dohodl na tříleté smlouvě a podle zákulisních informací by si měl ročně přijít na sedm milionů liber, díky čemuž bude jasně nejlépe placeným koučem v Serii A. Oficiálně by měl být představen na zítřejší tiskové konferenci.

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com

Komentáře (410)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele