Carvalho možná změní dres, nelíbí se mu přístup Chelsea

15.06.2008, 14:10
Aktuality
Budoucnost Ricarda Carvalha v londýnské Chelsea je značně nejistá. Poté, co se stal trenérem Interu Milán José Mourinho, bývalý trenér Blues, začalo se spekulovat o příchodu hráčů, kteří pod ním hráli v Chelsea. Několik jmen již odpadlo, ale stále živým tématem je Ricardo Carvalho.

Nejenom, že o jeho budoucnosti spekulují média, ale také sám Portugalec dříve prohlásil, že ve fotbale se může stát cokoliv a ani on neví, zda bude v příští sezoně hrát za Chelsea. Carvalho byl jedním z těch, kteří nesli odchod manažera Mourinha velice těžce a nyní by se s ním mohl znovu setkat, v Interu Milán. Dalším důvodem k odchodu by mohl být podle jeho slov také způsob, jakým vedení Blues odvolalo bývalého trenéra Avrama Granta.

Carvalho je nyní s portugalskou reprezentací na evropském šampionátu ve Švýcarsku a Rakousku a také tam si neodpustil komentář ke své situaci. Jeden ze základních pilířů Chelsea prohlásil, že je znechucen tím, za jakých okolností byl odvolán Avram Grant.

Grant usedl na lavičku Chelsea krátce po začátku uplynulé sezony, kdy vystřídal Josého Mourinha a s klubem bojoval do posledního kola o prvenství v Premier League a až na penalty padl ve finále Ligy mistrů. Jenomže druhá místa nebyla pro londýnský klub uspokojivá a Grant si musel balit kufry.

"Grant odvedl skvělou práci, ale oni se ho přesto rozhodli odvolat," řekl Carvalho v rozhovoru pro Sunday Times. "Poté, co odešel José, ujmul se týmu a měl dobré výsledky. Bylo to kruté rozhodnutí. Odvedl dobrou práci a mohl v klubu působit ještě několik let, ale oni ho nechali jít. Bylo to velmi neuvážené. Nový manažer bude mým třetím v jednom roce, což není dobré. Ve fotbale potřebujete ustálenost, pokud chcete uspět.

Na otázku ohledně Interu Milán odpověděl: "V tisku se toho o mě napsalo hodně, ale ve fotbale nikdy nevíte, co se stane. Stále mám ale platný kontrakt s Chelsea a s nikým jiným jsem doposud nejednal.

Autor: Ondřej Holzman / skysport.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

V Interu by to měl dobre Ale ja si myslel že se bude těšit na Scolariko

Reagovat
smazaný uživatel

To jsi brzo zjistil, v jakém komerčním bor**elu hraješ chlape

Reagovat
smazaný uživatel

Hele kámo,mě trápí to samý To přebolí..

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo by to ciltelné oslbení .. jinak s tím, že je v klubu bordel naprostej souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Držte hubu zmrdi chelsea je nejlepší klub v londýně tak nekecejte pičoviny

Reagovat
smazaný uživatel

A žádný bordel tam není uvidíš že pod Scolarim začnou vyhrávat!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele