Figo by rád dohrál v Interu pod Mourinhem

14.05.2008, 14:52
Aktuality
Portugalský záložník Luis Figo by rád hrál ještě alespoň jeden rok. Kdyby ho v modročerném dresu Interu Milán vedl José Mourinho, bylo by to pro něj prý ideální zakončení úspěšné kariéry.

Figova budoucnost je nicméně nejistá. Se současným trenérem Robertem Mancinim nemá zrovna ideální vztah. Nejslavnější roztržka mezi oběma kohouty se odehrála v odvetě osmifinále Ligy mistrů s Liverpoolem, když Figo v závěru odmítl nastoupit jako náhradník.

Mancini po zápase, v němž Inter přišel o možnost bojovat o cennou trofej, nečekaně oznámil, že rezignuje a ačkoliv si nakonec všechno rozmyslel, zvěsti o jeho konci na San Siru se objevují pravidelně ve všech médiích.

Stejně často jako se hovoří o Manciniho konci, se spekuluje o příštím působišti José Mourinha. Ten je od propuštění z Chelsea na začátku této sezóny bez práce a s Interem Milán je spojován nejvíc.

"Nevím jestli Mourinho přijde," řekl novinářům Figo. "Byl by to ale krásný konec mojí kariéry, kdyby mě v Interu trénoval Mourinho. Zahrál bych si pod ním velice rád," dodal Portugalec.

Autor: Jiří Fišara / goal.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Mě by se Mourinho líbil v Barce

Reagovat
smazaný uživatel

tak to ses p.a.k.o vzhledem k stylu Barcelony a jaky ma hrace ,by tam Murinho vubec nemel co delat

Reagovat
smazaný uživatel

to se projevil znalec fotbalu ty vole..radši drž prdel

Reagovat
smazaný uživatel

no to je sice pravda ale co v současný době předvádí barca tak by jí změna prospěla

Reagovat
smazaný uživatel

klidně by mohl Barcelonu převzít, Mourinho je přínosem pro každý klub v barce se však počítá s Pepem Guardiolou.

Reagovat
smazaný uživatel

,,Figo by moh jít dohrát kariéru do Barcy" prohlásil nejmenovaný španělský řetěuźec podnikající v prodeji vepřového masa.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele