Mourinho oznámil jména vytipovaných posil

20.06.2008, 21:49
Aktuality
Zaujalo nás
Nový trenér Interu José Mourinho má zájem o své bývalé svěřence z Chelsea a Porta. Portugalský kouč potvrdil, že by do Interu rád přivedl záložníka Deka s Frankem Lampardem a útočníka Didiera Drogbu.

Mourinho se vydal do Brazílie, kde ve středu sledoval utkání jihoamerické kvalifikace MS 2010 mezi domácím výběrem a Argentinou.

"Nejsem nostalgický. Ale opravdu si vážím hráčů, kteří mi pomohli vyhrávat tituly. Na Deka, Lamparda a Drogbu nelze zapomenout a moc rád bych s nimi pracoval i v budoucnu," uvedl Mourinho pro televizi ESPN.

Portugalce Deka vedl Mourinho v Portu, záložník byl klíčovým hráčem při fantastickém tažení za vítězstvím v Lize mistrů v roce 2004. S Frankem Lampardem a Didierem Drogbou pak pracoval od léta stejného roku v Chelsea, se kterou také slavil mnoho úspěchů.

Mourinho se nebyl v Brazílii podívat jen na atraktivní zápas, v akci totiž sledoval útočníka Adriana, který z Interu hostuje v Sao Paulu. "Jsem na něho opravdu zvědavý. Líbí se mi jeho síla a průbojnost. Může se vzpamatovat a vrátit se zase zpět na výsluní, kde dříve byl," prohlásil Portugalec.

Autor: Radim Šantrůček / ČTK

Komentáře (38)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Vem jsi Deca a Drogbu a na Lapse zapomen !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám,že Drogbu a Deca přivede Moc bych mu to přál

Reagovat
smazaný uživatel

Ja se tak budu smat, az si Scolari privede nejaky Pizarry z Portugalska nebo Brazilie. To se ti po Drogbovi a jeho vyrocich jeste zacne stejskat.

Reagovat
smazaný uživatel

Drogba nebo Gomes,to vyjde nastejno... Spíš by mě mrzel Ballack,Essien,angláni a spol...

Reagovat
smazaný uživatel

Drogba nebo Gomes vyjdou na stejno? Tak to tezko. Uz jenom kvuli adaptaci. Chelsea ted ceka neco podobnyho, co probiha v Liverpoolu s tim, ze Scolari bude lovit o stat vedle.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak musíš to brát trošku jinak... Golman? Lepší v portugalsku není,pohoršili bychom si.Obrana špičková,není třeba posilovat. Utok? Max starej Gomes,kterej by stejně na velkoklub neměl. Záloha? je tu jedno volné místo,jedno na křídle. Těžko vyhodí J. Colea. Očekávám příchody max 5 hráčů,přičemž útočník na 99% Portugalec nebude a do zálohy přijde určitě taky jeden neportugalec... Snad to bude dobrý...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, s tim souhlasim. Ale puvodni zamer byl upozornit na to, ze nekdy je lepsi linej hrac, co umi nez snazivec, co na to nema. Nedivil bych se, kdyby si do utoku privedl nejaky brazilce/argentince/spanely, kteri by uplne vyhoreli, protoze nesmime zapominat, ze ma Scolari nulovy zkusenosti s evropskym klubovym fotbalem. Ale samozrejme se taky muze stat, ze mu prestupy vyjdou a bude kral. Ale Drogbu bych nevyhazoval, porad je to nejlepsi utocnik, co Chelsea ma.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se líbila hra s Anelkou více... Příchod nějakých jižanů je pravděpodobný,toho se bojím snad ještě víc než toho,že si Drogbu nechá... Mě by se líbil do útoku Gomez,Huntelaar,RvN by nám asi Madrid nepustil,ale taky bych si nechal líbit O to,kdo bude v útoku se nebojím,on někoho přivede nebo zůstane Didijér. Sice ho nesnáším,ale on ty goly střílet bude. Nebo se to rozdělí jako letos mezi X hráčů. Zajímavější dotaz je,jak zpracuje zálohu,popřípadě celkový systém hry...

Reagovat
smazaný uživatel

Prave. U hracu "z teplych krajin" je velka pravdepodobnost, ze se ti taky okoukaji a znechuti. U Drogby mas aspon jistotu, ze tech 15 golu za sezonu (kdyz bude hrat) da.

Podle me Scolari neodola a pokusi se Chelsea predelat k obrazu svemu. Koneckoncu, je to jedna z veci, ktere po nem Roman chce. Cekam, ze si tam privede spoustu hracicek na ukor uspechu. Ale tezko odhadovat, treba to ma promysleny jeste uplne jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on ten úspěch s hračičkama mít bude... Já bych teda radši anglickej tým s menšími úspěchy.. Jinak 15 golů není zas tak moc,letos to v PL dalo snad nějakých 7 hráčů...

Reagovat
smazaný uživatel

Dokonce 8. Ale myslim, ze vis, jak jsem to myslel. On je jistota, polovina z tech hracu, co to dali letos, jsou spis sezonni rychlokvasky.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný,ale řekl bych,že u Huntelaara,Gomeze a dalších najdeš prakticky stejnou jistotu... Navíc Drogba snad letos nenahrál ani na jeden gol...

Reagovat
smazaný uživatel

Huntelaar se mi moc nelibi, Gomeze jsem mockrat nevidel, tudiz nemuzu hodnotit. Ale v soucasnosti je ve hre spis Villa, Ronaldinho, Rakitic a podobny typy, o tech dvou uz se moc nemluvi, i kdyz je dost mozny, ze mi toho spousto uniklo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Ronaldinho je křídlo,Rakitič hrot taky tuším není a Villa je hráč do 4-4-2... Jinak nejvíc se mluví o Decovi,Etoovi,Ronaldinhovi,Villovi,ted i VdV a předtím Ribery...

No uvidíme,ty spekulace byly doteď jen výplodem médií,protože pochybuju,že by se teď Scolari nějak zvlášť soustředil na to,koho koupí do Chelsea...

Reagovat
smazaný uživatel

Takze na hrot z toho zbyl nakonec jen Villa a Samuel, u kteryho doufam, ze se neda a zustane. A taky se jeste probiral Aguero, tusim. Kdyz se na to kouknes objektivne, tak urcite uznas, ze i kdyz jsou to kvalitni fotbalisti, tak v Anglii by byli proti Drogbovi polovicni.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak u Eto a bych věřil,že se prosadí... Přece jen i přes zranění mu to střílí... Adekvátní náhrada by to byla,jen ta cena je taková trošku vysoká. S kvalitou útočníka bych spokojenej byl.

Jak říkám,ať to dopadne jakkoliv,goly budou padat vždycky... Ať je střílí Etoo,Gomez, Drogba, nebo se na tom jako letos složí celý tým... Popřípadě se může na hrot posunout v případě krize Kalou,pokud přijde kvalitní křídlo.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ted nejak nechapu chce Maria Gomeze a nebo Nuna Gomese

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus hádat

Reagovat
smazaný uživatel

ted se musim smat :D potvrdil, že by rád posílil tým o své bývalé svěřence Franka Lamparda, Didiera Drogbu a Deka. :D prej DEKA :D

Reagovat
smazaný uživatel

Deco - bez Deka

Reagovat
smazaný uživatel

no ale jmeno se pise snad stejne ne XD takze by se melo psat Deco-bez Deca :) to je jako kdyz se jemnuje Franta tak Franta - bez Franty a ne Franta bez Frandy

Reagovat
smazaný uživatel

Nikde jsem to nenasel, ale vim, ze se pouzivaji obe verze jak s C, tak i s K. O portugalstine nevim vubec nic, ale ve spouste jinych jazycich se jmeno porad stejne psat nemusi.

Reagovat
F.Torres

to bude mrte utok ibrahomovic a drogba

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm dva nafoukanci bych rekl ze se mezi sebou budou akorat hadat tedy jestli tam drogba prestoupi

Reagovat
F.Torres

no ale ibrabimovic je nej utocnik snad a drogba je taky mrte ale nekdy je dobry ze utocnici sou sobci ale von je murinho nauci jak hrat spolu nakonce... teda estli pride drogba

Reagovat
jtbs

hmm 2 kohuti na smetisku, no tak to by neslo...

Reagovat
smazaný uživatel

co to je za sklonovani "deka" atd?!

Reagovat
fantomas

Bohužel je to v ČR běžné.

Reagovat
smazaný uživatel

Lamparda néé.Drogbu by si moh vzít.A nebylo by špatný, kdyby chtěl Čecha.

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu proč drogbu?? Jako by Inter neměl dost kvalitních útočníku...už tak neví pořádně co s nima - hrát může v podstatě každý a kdyby do toho přišel ještě ten "mistr světa" Drogba tak si to teda opravdu neumím moc představit...myslím, že pro Crespa, Balloteliho atd. by základ jen v poháru byl docela málo...

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyt chce prodat Adriana,Suaza a Crespa... Zůstane mu Cruz,Ibrahimovič a Balotelli.. 3 útočníci,z nichž jednomu je nějakých 18 je pro klub hrající 3 soutěže trošku málo,ne?

Reagovat
jtbs

vcera som cital clanok ze mourinho sa bol pozriet na adriana do brazilie lebo s nim pocita. Predat Suaza, tak s tym suhlasim...uz ked ho kupovali sa mi moc nezdal. A Crespo? Nie je on nahodou kazdu sezonu len na hostovani z Chelsea? mozno sa mylim, no neviem

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím,že u nás mu skončila smlouva... Přišel před 5 lety a hrál u nás pouze sezonu a půl,mezitím bylo navíc ještě hostování a pochybuju,že by podepisoval smlouvu na víc než 2 roky nebo prodloužil,když u nás nedostával šance... Tím prodat jsem myslel,že odejdou...

Reagovat
smazaný uživatel

Drogba,Deco do Interu,ale Lampard by se tam nehodil, ten by měl zůstat v Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Morratti řek do Gazzetty, že mají s Mourinhem absolutně odlišný transfer listy. jsem zvědavej, jak se domluví..., respektive nedomluví

Reagovat
smazaný uživatel

Morratti nakoupí hráče a Mourinho je nechá sedět na tribuně a za chvilku se bude pakovat. Není to pěkný scénář?

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě když se nebude Interu dařit , tak to bude fantastický

Reagovat
smazaný uživatel

nádhera

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele