Ligue 1 - souhrn 5. kola

12.09.2009, 21:05, aktualizováno 13.09.2009, 23:01
Komentáře a souhrny
Až dvěma góly v závěru získalo Monaco tři body na úkor PSG. Bordeaux porazilo Grenoble a stále je o skóre první, i Lyon a Marseille své zápasy vyhrály, stejně jako nováček Montpellier, který se drží na špici. První výhry v sezóně se proti Sochaux dočkalo Lille, Nancy remizovalo s Toulouse. V neděli braly doma tři body Auxerre a Rennes...

Valenciennes FC - US Boulogne 1:1

12.09.2009 19:00

Góly: 74. Grégory Pujol - 82. Daniel Moreira

Trefa třiadvacetiletého Daniela Moreiry, jenž se trefil poprvé od svého příchodu z Rennes, zařídila nováčkovi Boulogne alespoň bod ze hřiště Valencinnes. Kouč Philippe Montanier, bývalý trenér hostů, se posunul se svým mužstvem na patnáctou pozici, Boulogne stouplo na šestou.

Oba týmy měly živý start do utkání a hostující gólman Valverde musel rychle reagovat na Danicův nebezpečný přímý kop. Na druhé straně se musela brankářská trojka N'Dy Assembe ohánět proti kapitánovi Thilovi. Ve 35. minutě napálil hostující Marcq břevno.

Boulogne si ve druhé půli vytvořilo další šanci, to když Cuvillierovas střela dal N'Dy Assembemu pořádně zabrat. VA zahrozilo v 68. minutě, když Samassa uvolnil Audela ve vápně, ten poslal míč ještě na Gomise, na svém místě však stál brankář Valverde.

V 75. minutě Audel ukradl míč svým protihráčům, přihrál navrátilcovi do sestavy zabijákovi Pujolovi, jenž s koncovkou neměl žádný problém. Vyrovnaní však přišlo záhy a určilo konečnou remízu. Postaral se o něj Moreira, jenž svou kariéru začínal právě ve Valencinnes, zprava zamířil přízemní střelou za záda N'Dy Assembeho. V závěru ještě tvrdě hlavičkoval Audel, Valverde mu však ve skórování zamezil.

Více informací k zápasu

Montpellier HSC - RC Lens 1:0

12.09.2009 19:00

Góly: 39. Tino Costa (pen.)

Souboj dvou letošních nováčků vyzněl lépe pro domácí tým. Montpellier zatím v první lize ještě neprohrál a tři body si připsal i proti oslabenému Lens.

Montpellier po postupu do nejvyšší soutěže zatím válí. Zatím neprohrál jediný zápas, poslední tři zápasy navíc vyhrál. V tabulce mu dokonce po pěti odehraných kolech patří druhé místo, fanoušci HSC ale musí počkat na výsledek z Bordeaux. Také druhý nováček z Lens nezačal sezonu nejhůř. Ve čtyřech odehraných kolech prohrál pouze jednou, nyní si tak připsal teprve svou druhou porážku.

Jediný gól utkání vstřelil těsně před koncem prvního poločasu mladý Argentinec Facundo Alberto Costa. Pro něho to znamenalo již třetí gól ve čtvrtém startu a je tak nejlepším střelcem svého týmu.

Aktivnější byl úvodu zápasu Montpellier, první šanci si ale vypracovali hosté. Boukari se už už chystal vypálit z velice nadějné pozice, míč mu ale na poslední chvíli z nohy uloupil Emir Spahić. Domácí kontrovali šancí Costy. Ten z bezchybného centru trefil ale hlavou pouze břevno brány hostů. Šance domácích pokračovali i nadále. Chybu v obraně hostů využil Pitau, který ale svou střelou pouze napálil reklamní panely.

Hostům se nic nedařilo. Míč za vlastního gólmana si málem srazil Yahia, následně Kovačević v pokutovém území stáhl Montaña a kopala se penalta. Ve 39. minutě se k ní postavil Facundo Alberto Costa, který zkušeně proměnil. Jeho druhý gól z penalty v této sezoně znamenal vedení 1:0 pro domácí.

Druhá polovina zápasu byla opět v režii domácího týmu. Další chybu hostů ve středu pole málem potrestal Monaño, který přihrával na dobře postaveného Ait-Fanu. Tomu ale v zakončení chyběla větší chladnokrevnost. Největší šance měli hosté ze standardních situací, domácí si s nimi ale poradili a nakonec zaslouženě vyhráli 1:0.

Více informací k zápasu

AS Nancy-Lorraine - Toulouse FC 0:0

12.09.2009 19:00

Góly: -

Toulouse už potřetí naplno nebodovalo, s Nancy se podělilo o bod. V zápase byli hosté o něco nebezpečnějším mužstvem především díky hladovému vlčákovi Gignacovi, avšak rozvlnit síť se jim nepodařilo. A protože ani ASNL své příležitosti nevyužilo, utkání docela bohaté na šance skončilo bezbrankovou remízou.

Hosté začali aktivněji a loni nejlepší střelec Ligue 1 André-Pierre Gignac společně s Étiennem Didotem prověřili rukavice gólmana Bracigliana. Gignac po dobré přihrávce od Tabanoua ve 20. minutě pálil zprava znovu, ale toulouský útočník se ani tentokráte své druhé ligové trefy nedočkal.

Nancy se ocitlo v první šanci až o šest minut později. Ayité nacentroval na Féreta, jehož volej těsně přeletěl břevno. Bracigliano musel být ve střehu o pár chvil později proti Tabanouvě dalekonosné střele, na druhé straně těsně před přestávkou zasáhl skvěle proti Marangemu hostující gólman Pele.

Toulouse bylo stále více a více nebezpečnější a ke gólu mělo stále blíže. Osm minut po přestávce zamířil vedle tyče Gignac, jehož střelecký půst ho zkrátka nutil k vysoké aktivitě. Tabanou pak na francouzského kanonýra nacentroval parádním způsobem zleva a najednou se otřásla horní konstrukce brankáře Bracigliana.

Šest minut před koncem měl gól na kopačce střídající domácí mladík Bakar. Ca mu dodal objednanou donášku, kterou napálil ihned z voleje, a Pele se ke vzdálenější tyči musel hodně natahovat. Trochu zbytečně se nechal v závěru vyloučit André Luiz, jenž fauloval Didota a po druhé žluté kartě se musel pakovat do sprch. Příští utkání v Lorientu tak asi bude muset vlivem trestu vynechat.

Více informací k zápasu

Olympique Lyon - FC Lorient 1:0

12.09.2009 19:00

Góly: 71. Michel Bastos

Lyon si na domácím hřišti i bez zraněného Lisandra Lópeze poradil s Lorientem. Ten tak nenavázal na dobrý výkon s Le Mans a v tabulce spadl na deváté místo. Naopak Lyon se vůbec poprvé podíval do čela tabulky Ligue 1.

Domácím v zápase chyběl klíčový muž ofenzivy Lisandro López, Claude Puel se ale s jeho absencí vyrovnal. Jeho tým hrál v netradičním rozestavení 4-2-3-1 - pod osamoceným útočníkem Gomisem operoval mladý talent Pjanić, na defenzivním štítu hrál vedle Makouna odchovanec klubu Maxime Gonalons. Po úvodním zaváhání s Le Mans tak zůstává Lyon stoprocentní a nyní pouze čeká na zápas s Bordeaux, které hostí poslední Grenoble.

Jediným střelcem nepříliš atraktivního a zábavného utkání se stala výrazná letní posila francouzského klubu - Michel Bastos. Ten dvacet minut před koncem zápasu otevřel skóre, na jeho trefu již žádný z hráčů neodpověděl a zápas tak skončil 1:0.

První půle zápasu nepatřilo zrovna k těm nejzajímavějším. Lyon jako kdyby již přemýšlel nad duelem s Fiorentinou, jediným hráčem, který občas provětral obranu hostů byl brazilský kouzelník Michel Bastos. V první půli se ale žádná výraznější akce ani šance neukázala.

Zápas se paradoxně začal hrát až po prvním gólu. Ten obstaral v 71. minutě nejlepší hráč zápasu Michel Bastos. Bývalý záložník Lille si naběhl na skvělou přihrávku Govoua a hlavou usměrnil míč do sítě. Lorient měl ještě do konce zápasu mnoho nadějným příležitostí, ani jedna se ale neujala a sedminásobný francouzský šampion tak vyhrál i svůj čtvrtý zápas v řadě.

Více informací k zápasu

Le Mans FC - Olympique Marseille 1:2

12.09.2009 19:00

Góly: 61. Modibo Maïga - 13. Mamadou Niang, 69. Brandão

Didier Deschamps zůstává na lavičce Marseille neporažený. Dnes si i s uzdraveným Lucho Gonzalezem poradil s Le Mans a posunul se na páté místo.

Le Mans poprvé ztratilo všechny body na domácích hřišti. V úvodním kole zde Lyon remizoval 2:2, o dva týdny později odjelo poraženo Nancy. Domácí porážka znamená pro žluto-oranžové druhou prohru v řadě, v minulém kole podlehli Lorientu 0:1. Naopak Marseille zatím kráčí nejvyšší ligou bez větších zaváhání. Z uplynulých pěti kol ztratila pouze čtyři body a díky dalšímu vítězství se vyhoupla z páté pozice o dvě příčky výše.

Domácí začátek zápasu prospali, což se jim nevyplatilo zhruba po čtvrt hodině hry. To se totiž z úvodního gólu mohl radovat Mamadou Niang. Po hodině hry bylo ale skóre opět nerozhodné. Druhý gól v sezoně si připsal Modibo Maïga. Hosté se ale nenechali inkasovaným gólem zaskočit a dvacet minut před koncem rozhodl zápas Brandao.

Hostům patřil úvod zápasu a svou aktivitu zúročili již po třinácti minutách hry. Diawara svým dlouhým nákopem našel Brandaa, který přiťukl na lépe postaveného Mamadou Nianga. Kapitán Marseille si již se zakončením příliš problémů nedělal a jednoduše prostřelil Ovona v bráně Le Mans.

Domácí se ubránili velikému tlaku soupeře v první půlhodině hry, a nakonec se těsně před koncem poločasu mohli dočkat vyrovnání. Několik šancí promarnil Anthony Le Tallec, největší příležitost ale spálil mladičký obránce Sébastien Corchia, který z rohového kopu téměř překonal Mandandu. Ten míč vyrazil pouze konečky prstů.

Nátlak Le Mans pokračoval i po změně stran. Domácí se nakonec dočkali zaslouženého gólu hodinu po úvodním hvizdu sudího. Corchia našel na levé straně volného Le Tallece, jenž přihrál na penaltový puntík Maïgovi. Malijský střelec napálil míč k levé tyčce Mandandovy branky. Francouzský brankář byl bez šance.

Marseille se ale poměrně záhy dočkala vyrovnání. Hned o osm minut později si totiž na centr naskočil Brandao, který hlavou vrátil vedení hostujícímu týmu. A přestože se Le Mans ještě snažilo s výsledkem něco udělat, na Mandandu a obranu hostů byli jeho hráči krátcí.

Více informací k zápasu

Lille OSC - FC Sochaux 1:0

12.09.2009 19:00

Góly: 70. Pierre-Alain Frau

Střídající Pierre-Alain Frau jedinou trefou utkání dvacet minut před koncem rozhodl o první tři body pro Lille. Poraženým se stali fotbalisté Sochaux, kteří ve zbytku zápasu na zvrat neměli. Lille se díky výhře konečně odpoutalo ze sestupového pásma.

Český útočník Václav Svěrkoš jako první zvedl svou šancí diváky ze sedaček. Už v první minutě se hezky uvolnil po přihrávce Boudebouze ve vápně, nahrál spoluhráčovi Fatymu, nakonec však včas zasáhl gólman Butelle. V 19. minutě zahrozili naopak Dogy. Polák Obraniak zkusil štěstí z přímého kopu, míč si našel cestu k Hazardovi, který ho vrátil znovu Obraniakovi a gólman Richert se musel v brance co ohánět.

Po hodině hry hostující Martin centroval směrem k bráně a likvidovat ho musel nakonec až brankář Butelle. O sedm minut později Gervinho dodal Obraniakovi, který zamířil mezi tři tyče a míč dokonce směřoval za záda Richerta. Na brankové čáře ale zasáhl na poslední chvíli bek Perquis.

Střídající Frau se dostal těsně po svém střídání ve druhé půli do první velké příležitosti, jeho střela však zamířila jen nad. Chedjou potom nacentroval na Aubameyanga, avšak i on zamířil mimo. Tlak Lille vyvrcholil v 70. minutě, kdy po Debuchyho centru zamířil hlavou za Richerta Frau. Sochaux se na vyrovnání nezmohlo, zvýšit naopak mohl ještě Slovák Vittek.

Více informací k zápasu

Girondins Bordeaux - Grenoble Foot 38 1:0

12.09.2009 21:00

Góly: 17. Yoan Gouffran

Obhájce titulu Bordeaux se sice vyhoupl do čela tabulky, nicméně proti aktuálně nejhoršímu týmu Ligue 1 se příliš nepředvedl. Branka Gouffrana z 18. minuty určila hubenou výhru 1:0. Hosté by si přitom za nebojácnost a dobrý výkon z první půle nějaký ten bodík určitě zasloužili. Stále však jako jediné mužstvo nemá ani jeden.

Grenoble v Bordeaux nepůsobil jako někdo, kdo ze čtyř zápasů nevytěžil ani bod. Sebevědomí a týmový duch dělal domácím opravdu velké problémy. Po čtvrthodině hry se dostal do dobré střelecké pozice Courtois, avšak brankář Carrasso vyrazil míč mimo.

Domácí se ujali vedení v 18. minutě, kdy Šamach prodloužil dlouhý nákop Planuse na Gouffrana, jenž prostřelil brankáře Vivianiho. Hosté mohli bez problému do přestávky vyrovnat a Girondins měli v několika situacích velké štěstí. Battles vypálil jako pirát z kanónu a rovněž Dieuze střílel silně, Carrasso přesto udržel stávající skóre 1:0.

O čtyři minuty později mohl Gouffran přidat svůj druhý gól, ale jeho volej po centru od Gourcuffa zamířila jen těsně nad. Po hodině hry se vžil do role střelce Gourcuff a branku stejně jako jeho spoluhráč netrefil o decimetry. Viviani měl ve druhé půli plné ruce práce, Wendel ani Šamach na něj ovšem nevyzráli.

Grenoble mohl ve druhém dějství vyrovnat prakticky z jedné možnosti. Battles zakombinoval s Akrourem, ten uvolnil Juriettiho, Carrasso však předvedl další skvělý reflexivní zákrok a udržel Bordeaux povinné tři body proti poslednímu celku tabulky.

Více informací k zápasu

Stade Rennes - AS Saint-Étienne 1:0

13.09.2009 17:00

Góly: 62. Sylvain Marveaux

Saint-Etienne ani s novými posilami nedokázalo ukořistit další body. Tentokrát si s týmem Alaina Perrina poradilo Rennes, které je tak v nové sezoně stále neporaženo.

Fanoušci St. Étienne byli na zápas proti Lille natěšení, jejich tým totiž ještě před reprezentační pauzou dokázal poprvé zvítězit. Po třech porážkách totiž přišlo vítězství 1:0 proti snad ještě více trápícímu se týmu - Grenoblu. Po dnešním utkání ale zeleno-bílí zůstávají na dně tabulky, horší je již pouze výše zmíněný Grenoble. Naopak v Rennes si musí práci nového trenéra Antonettiho pouze pochvalovat, jejich tým totiž v úvodu sezony ještě neprohrál a je na šestém místě.

Přestože domácí měli po celou dobu zápasu místy až drtivý tlak, první šance zápasu padla do klína hostujícím borcům. Obrana Rennes si nedokázala poradit s rohovým kopem, míč propadl až k Blaise Matuidimu, který ale zpoza vápna natrefil pouze na připraveného gólmana Doucheze. Domácí odpověděli svou šancí v průběhu první půlhodinky. Jerome Leroy ale svou střelou donutil Doucheze pouze k menšímu procvičení.

Leroy se poté připomněl i o pár minut později. Jeho tvrdý centr z rohového kopu ale dokázal Romain Danze pouze tečovat mimo branku. V druhém poločase to byli opět pouze domácí, kdo se snažil hrát. A byl to opět Jerome Leroy, který se objevil ve veliké příležitosti. Gólman Janot sice vyrazil Asamoahův centr, učinil ale tak nešťastně, že míč doskotačil pouze k Leroyovi. Ten ale střelou z první branku netrefil.

Po ideální přihrávce Junichi Inamota se v další šanci zjevil tentokrát Bangoura. Gólman Janot ale zatím prožíval povedený zápas a i s jedovkou guinejského záložníka si poradil. Jérémie Janot svůj tým podržel i o pár okamžiků později, v 61. minutě dokázal s velikým štěstím vytěsnit gólovou hlavičku Moussy Sowa. Brankář byl teď jediným hráčem hostů, který předváděl alespoň nějaký výkon.

Nakonec ale ani to nestačilo a již v minutě 62. se domácí dočkali zaslouženého vedoucího gólu. Fanni si několikrát přihrál se Sowem, ten následně poslal míč Marveauxovi, který z hranice pokutového území konečně prostřelil gólmana Janota - 1:0. Hosty inkasovaný gól nabudil a vedení mohlo uprchnout do dálných končin již o dvě minuty později. Rivierův centr dopadl přesně na hlavu Sanoga, ten ale trefil smolně pouze břevno.

Branková konstrukce se nakonec rozezněla i za brankářem hostů. Sow svou ránou z veliké vzdálenosti trefil osm minut před koncem tyčku.

Více informací k zápasu

AJ Auxerre - OGC Nice 2:0

13.09.2009 17:00

Góly: 30. Cédric Hengbart, 78. Daniel Niculae

Auxerre si po čtyřech kolech konečně připsalo první tři body. Vůbec první branku nového ročníku Ligue 1 zařídil po půlhodině hry Hengbart, výhru 2:0 pak zařídil v 78. minutě rumunský forvard Niculae. Domácí se tak odpoutali ze sestupového pásma, zatímco Nice do něj spadlo.

První poločas nebyl na gólové šance příliš bohatý. Až Pedrettiho přímý kop usměrnil ve 29. minutě do branky obránce Hengbart. Auxerre se ale do té doby spíše bránilo. Po jedenácti minutách Remyho centr našel Hellebuycka, jenž hlavičkoval mimo, poté Remy našel svou střelou jen boční síť.

Nice po Hengbartově trefě dost znervóznělo, přesto se po přestávce o vyrovnání vehementně snažilo. V 54. minutě k němu mělo nejblíže, když pálil Remy, ačkoli spoluhráči Mounier s Bagayokem byli v lepším postavení. Remy ještě o deset minut pálil nebezpečně z voleje, stejně si jeho střela cestu k síti nenašla. Gólman Sorin vychytal k velké frustraci Nice v dobré pozici i Cida.

Auxerreský střelec první branky Hengbart pak vytvořil dvanáct minut před koncem gólovou šanci, která rozhodla definitivně o třech bodech pro domácí. Střídající Niculae zkrátka parádně zužitkoval jeho přihrávku. Díky tomuto výsledku se oba celky zařadily v tabulce hned za sebou, Nice je na horší sedmnácté příčce díky horšímu skóre.

Více informací k zápasu

AS Monaco - Paris Saint-Germain 2:0

13.09.2009 21:00

Góly: 85. Chu-Young Park, 88. Nenê

Dlouho to vypadalo, že šlágr kola mezi Monakem a PSG svého vítěze nenajde. Ještě pět minut před koncem utkání svítil na světelné tabuli stav 0:0. Pak ale zaúřadovala dvojice Park - Nené a dvěma brankami v rozmezí tři minut rozhodla o tom, že tři body zůstanou na půdě knížecího klubu.

Velkou šanci ke skórování měl v 16. minutě Giuly, jeho hlavičku však výborně zlikvidoval monacký gólman Ruffier. Strážce domácí svatyně dál o sobě znovu vědět o pár minut později, kdy opět skvěle zasáhl, tentokrát proti střele Clémenta. Monako se k přímému ohrožení branky soupeře dostalo až po půlhodině hry, s Parkovou střelou si však Coupet věděl rady. Domácí před koncem poločasu zahrozili ještě jednou, ale projektil z dílny kapitána Alonsa skončil v rukavicích brankáře PSG.

Úvod druhého dějství "patřil" domácím fanouškům, kteří na hrací plochu naházeli světlice, a několik minut se nehrálo. Poté se ale ke slovu dostal opět fotbal. Dvacet minut před koncem střetnutí zahrával přímý kop Sessegnon, jeho pokus byl ale zablokovaný obranou domácích. Míč se však k záložníkovi PSG odrazil zpět, avšak Sessegnon nebyl úspěšný ani podruhé - tentokrát výborně zakročil gólman Monaka Ruffier.

Už se zdálo, že i přes velké šance na obou stranách skončí utkání bez branek. Pět minut před koncem ale Nené poslal milimetrovou přihrávku na Parka, který utekl obraně hostů a z dvanácti metrů tvrdou přízemní střelou poslal knížecí klub do vedení. Neuběhly ani tři minuty a skóre se měnilo podruhé. Alonso vybídl ke skórování Neného, který ranou k tyči z dvaceti metrů uzavřel gólový účet zápasu na 2:0. Poslední vteřiny utkání nezvládl hostující Sessegnon, který byl za hrubý faul po zásluze vyloučen.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Girondins Bordeaux541012:313
2.Olympique Lyon541010:313
3.Montpellier HSC53209:311
4.Olympique Marseille53206:211
5.Paris Saint-Germain531110:610
6.Stade Rennes52308:49
7.AS Monaco53025:59
8.US Boulogne52214:58
9.AS Nancy-Lorraine52129:67
10.RC Lens52127:87
11.FC Lorient52125:67
12.FC Sochaux52034:66
13.Toulouse FC51224:45
14.Le Mans UC 7251136:94
15.Valenciennes FC51135:84
16.Lille OSC51133:74
17.AJ Auxerre51132:64
18.OGC Nice51133:104
19.AS Saint-Étienne51042:73
20.Grenoble Foot 3850052:80

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (31)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Neuvěřitelné... Montpellier na třetím místě, to bych opravdu před sezónou nečekal.

Reagovat
smazaný uživatel

...odehráno 5 zápasů Většinou ty první zápasy někdo vyletí a pak to jde hezky pěkně dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

Předloni na tom bylo Caen v první půlce sezony úplně stejně. A pak stejnak skončili bez pohárů, když se vytratí ta euforie, začne se konečně prokazovat kvalita kádru. Ale Montpellieru bych to klidně přál, atraktivní nováček. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Letos hrajou všichni 3 nováčci celkem vysoko. V L2 asi nebude zase tak velký výkonnostní rozdíl, když i v pohárech se většinou dostávají celkem vysoko.. To se pak nemůžeme divit Wengerovi, že tu soutěž takhle pozorně sleduje Levní, mladí, černí a kvalitní...

Reagovat
smazaný uživatel

Mezi chvostem L1 a špičkou L2 není rozdíl podle mě skoro žádný, protože se to pravidelně mění. Každý chvilku tahá pilku. :)

Jinak Wenger knows. Není nad 18-tiletého černocha, výška 190..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

no konecne dogy zabraly a teraz rychlo hore tam kam patrime!!!

Reagovat
smazaný uživatel

safra.. a zrovna proti sverkymu..

Reagovat
stas87

to je jedno proti komu hlavna je vyhra!!a mohol sa trafit aj robo bola by to este vacsia radost

Reagovat
smazaný uživatel

7 zápasů, 9 gólů, to se tedy s těmi góly zase roztrhl pytel..

Jinak jsem rád, že Lyon svoje utkání zvládl, před důležitým zápasem s Fiorentinou bylo hlavní získat tři body a aby se nikdo zas nezranil.

Reagovat
domingo

Jak hrál ten Gonalons, dobrý? Já o něm v životě neslyšel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já byl včera chlastat na rozlučce kámoše, takže by mě to taky docela zajímalo..

Reagovat
domingo

No jo, že se divím

Reagovat
smazaný uživatel

tusim, ze hral docela dobre.. nic moc nepokazil..

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem rád, že se nám rýsuje další zajímavé jméno v rezervě.

Jinak "Bývalý záložník Lille si naběhl na skvělou přihrávku Govoua a hlavou usměrnil míč do sítě."

To s tím Govouem je pravda?

Reagovat
smazaný uživatel

vazne ano..

Reagovat
domingo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nic jsem neříkal.

Reagovat
smazaný uživatel

teda domingo, bez slavit! niculae zavesil!

jinak leroy hral dobre za rennes..

Reagovat
domingo

Po vystřídání Jeleńe...jak prudce ironické

Reagovat
smazaný uživatel

skoro az nemozne.. takova mission impossible..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vyborne Auxerre...uz ste mi dnes vyhrali pres 1.5k Zacinam vas mit opravdu rad

Reagovat
domingo

Reagovat
smazaný uživatel

monako

Reagovat
domingo

Jinak Frankie, příští zápas hrajem v Saint-Étienne, tak očekávám podporu

Reagovat
smazaný uživatel

Allez Auxerre, heja hej, Jeleň hattrick.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavé výsledky v tomto kole. Nejvíc mě překvapuje Montpellier. Koukněte na novou stránku o OM na http://olympiquemarseille.eu/

Reagovat
M11

PSG to je zaver teda

Reagovat
onze

Pozyvam vsetkych fanusikov PSG, na nasu stranku : http://paris-sg.wgz.cz/

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele