Ligue 1 - souhrn 11. kola

22.10.2011, 20:59, aktualizováno 23.10.2011, 22:54
Komentáře a souhrny
PSG znovu vyhrálo, tentokráte nad Dijonem a drží vedení. Lille si poradilo s Lyonem, Rennes odvezlo body z Auxerre. Montpellier pokračuje v dobrých výkonech, další tři body získal v Caen. Marseille si na své konto připsala teprve druhou výhru v sezoně, po remíze s Brestem na něco podobného naopak i nadále čeká Bordeaux. Sochaux v závěru přišlo o výhru nad Evianem.

Lille OSC - Olympique Lyon 3:1

23.10.2011 21:00

Góly: 45. Moussa Sow, 64. Marko Baša, 83. Joe Cole - 22. Jimmy Briand

V největším taháku kola si mistrovské Lille připsalo cenný skalp Lyonu, když vyhrálo 3:1. Olympique sice vedl zásluhou Brianda, ale LOSC ještě do přestávky vyrovnalo a ve druhém poločasu dokonalo obrat.

Les Gones začali lépe a Briand měl první šanci zápasu, Landreau se překonat nenechal a střelu zneškodnil. Lyonu to trvalo dvaadvacet minut, než si zajistil na půdě obhájce prvenství jednobrankové vedení. Gourcouffa přesná přihrávka našla Jimmyho Brianda, který postupoval sám na Landreaua a potupnými jesličkami vsítil první branku zápasu - 0:1 pro Olympique Lyon. Zhruba o deset minut později měl na kopačce druhý gól Bafetimi Gomis, bohužel pro Lyon nedokázal trefit branku. Byl to jeden z klíčových momentů celého zápasu, protože kdyby Lille podruhé inkasovalo, vyvíjelo by se utkání zcela jinak.

Domácí toho v průběhu prvního poločasu moc nevymysleli a proto bylo překvapující, když se jim podařilo těsně před odchodem do šaten vyrovnat. Payet zahrával rohový kop, Koné hlavičkoval do brankáře Llorise, ten míč nedokázal udržet a dotírající Sow vyrovnal na 1:1.

Po změně stran byl zase lepší Lyon, proti Kallströmovi opět zasáhl výtečný Landreau. Lilla hrálo především na efektivitu. V 64. minutě zahrával volný přímý kop z pravé strany Payet a na zadní tyči Basa hlavou poslal Lillé do vedení - 2:1 pro LOSC. Lyon se s tímto výsledkem těžko smiřoval ale do šancí už se dostával ztěžka. Naopak mohl na druhé straně udeřit Hazard, ale Lloris ještě udržel šance na bodový zisk.

Domácí si schovali poslední branku na 83. minutu. Rychlou akci předvedl Sow, autor první branky Lille v zápase přihrával v pokutovém území pod sebe na nabíhajícího Joa Cola a anglický záložník neměl problém se zakončením - 3:1 pro LOSC. Obhájce si už výsledek vzít nenechal a Lyon ve šlágru kola porazil 3:1

Více informací k zápasu

AJ Auxerre - Stade Rennes 0:1

23.10.2011 17:00

Góly: 74. Julien Féret

Rennes vytěžilo maximum z těžkého zápasu na půdě Auxerre a pokračuje tak ve stíhání vedoucích týmů; Fournierův tým naopak po delší době ztratil všechny body a nevyhrál už tři zápasy v řadě. Bretaňský celek je s 21 body momentálně třetí, předstihnout jej však může Lyon, který bojuje proti Lille.

Utkání začalo v opatrném tempu, který poprvé narušila situace z osmé minuty. Pitroipa pronikl do vápna a nebezpečně vystřelil, ale brankář Sorin stihl reflexivně zareagovat. Vzduch na stadionu Abbé-Deschamps znovu rozvířili až téměř po půlhodině hry domácí; mladíček Sanogo vyzval ke skórování Oliecha, ale rána keňského střelce z první minula bránu.

Rennes poprvé překonalo Sorina krátce poté, konkrétně se o to postaral Jirés Kembo-Ekoko; hbitý křídelník sice dostal míč za záda domácího brankáře, ale střela těsně minula jeho klec. První půli, vyrovnanou jako celý zápas, uzavřeli neúspěšně útočící hráči AJA. Mladíček v bráně hostů Benoit Costil si však poradil jak s pokusem Dudky, tak se snahou o premiérový gól Sanoga.

Utkání nemělo jasného favorita a slibovalo tuhý boj o každý metr na hřišti. Tomu nasvědčoval i začátek druhé půle; oba celky pozorně bránily a nedařilo se jim dostat do slibných příležitostí. Až v 57. minutě se o vzrušení postaral Feret, záložník hostů se skvělou kopací technikou, jehož přímý kop donutil Sorina k výbornému reflexivnímu zásahu. O devatenáct minut později se však tentýž hráč už mohl radovat z úvodní a jediné branky zápasu.

Obrana Auxerre nechala Fereta trestuhodně nepokrytého a zkušený hráč tak neměl příliš problémů s převzetím nahrávky střídajícího Boukariho; jeho levačka pak dala pečeť konečnému výsledku - 0:1. V poslední čtvrthodině zápasu se už mnoho nestalo; Auxerre se nezdálo být schopné vyvinout souvislý nebezpečný tlak na bránu a Rennes stačilo držet poněkud bezzubé domácí na uzdě. Nakonec tak mohlo být skóre ještě vyšší, to by ale Danzé nesměl po dalším přímém kopu skvělého Fereta trefit hlavou pouze tyč Sorinovy brány.

Více informací k zápasu

Paris Saint-Germain - Dijon FCO 2:0

23.10.2011 17:00

Góly: 42. Nenê, 90. Nenê

Fotbalisté PSG doma s Dijonem nezaváhali a po výhře 2:0, kterou zařídil dvěma góly brazilský šikula Nene, jsou stále na čele tabulky. Hostující celek přitom nepředvedl v Parku princů vůbec špatný výkon, s jedenácti body na kontě má ale po této porážce, byť z třináctého místa, tak jen dvoubodový náskok na sestupové pásmo.

Dijon na hřišti určitě nepůsobil žádným ustrašeným dojmem a proti PSG se vydával směle do útoku. Už v šesté minutě Menéz špatně přihrál a k míči se dostal Guerbert, který následně uvolnil Corgneta, jeho šanci ale dokázal zlikvidovat gólman Sirigu. Corgnet následně vyslal i další nebezpečnou střelu, avšak ta letěla jen mimo.

Pařížané byli hrou nováčka Ligue 1 trochu zaskočeni, a proto možná soupeře ohrozili až ve 36. minutě. Menéz vyzkoušel, jak umí vypálit, jenže hostující brankář Reynet mu jeho pokus zpoza vápna vychytal. Ve 42. minutě domácí poprvé skórovali. Menéz sklepl balón pro Neneho, jenž poté v pohodě Reyneta překonal.

Ve druhém poločase se snažili hosté něco s průběžným výsledkem udělat, v 63. minutě tentokráte Corgnet poslal do gólové příležitosti Guerberta, ten však zamířil vedle. Reynet ještě po Gameirově dorážce po přímém kopu Ceary nekapituloval, v závěru už však nedosáhl na přesnou levačku Neneho.

Více informací k zápasu

FC Lorient - Toulouse FC 0:0

22.10.2011 21:00

Góly: -

Před zápasem byla nejpravděpodobnějším výsledkem remíza s velmi malým počtem branek a to se také vyplnilo. Oba dva celky totiž byly v tabulce od sebe vzdáleni na rozdíl dvou bodů a nacházely se na šesté, respektive sedmé pozici. K tomu ani jeden z nich nedisponuje nijak skvělým útokem, ale vynikají hlavně pozornou defenzívou. Toulouse se po bezbrankové remíze s Marseille rozešlo se soupeřem podruhé za sebou bez branek.

Toulouse se tak nachází na páté příčce, nicméně ještě další soupeři mají zápas k dobru. Lorient zůstává sedmý a minimálně do příštího kola mu tato pozice vydrží. Bod je určitě cennější v konečném důsledku pro hosty, ti totiž hráli od 67. minuty bez vyloučeného Pavle Ninkova a i přes početní nevýhodu dokázali nakonec ubránit čisté konto přes polovinu druhého dějství. K tomu moc horkých chvilek prožívat nemuseli.

Lorient byl co se týče šancí po celý zápas aktivnější a skvěle zachytal hostující gólman Ali Ahamada. Ten nejprve po centru Yanna Jouffreho chytil střelu Kevina Monnet-Pacqueta. Na druhé straně to v úvodní akci Toulouse zkusil Bruno Ecuele Manga, jenže pálil přímo do náručí brankáře Fabiena Audarda. Ve 42. minutě překazil největší šanci zápasu hostující Franck Tabanou, který vykopával balón směřující do branky až na hranici brankové čáry.

Po přímém volném kopu Arnolda Mvuemby ve vzduchu zasáhl balón Innocent Emeghara, nicméně Tabanou na poslední chvíli zachránil Toulouse před pohromou. Hned po přestávce to zkusil povedenou ranou Mvuemba, Ahmada byl však pozorný. Na druhé straně přešel aktivní Tabanou přes obránce Pedrinha, svou střelu ovšem poslal o pár decimetrů vedle. V 67. minutě nastal hostům problém, po druhé žluté kartě po faulu na Monnet-Pacqueta se pakoval Ninkov.

Červená karta hosty nezlomila a ti pustili Lorient jen do jedné vážnější šance, sami navíc v nastaveném čase zahrozili. Po přímém volném kopu Mvuemby pálil Lucas Mareque, avšak ani tentokráte skvělý hostující strážce Ahamada balón za svá záda nepustil. Toulouse mohlo těsně před závěrečným hvizdem rozhodnout po pasu střídajícího Daniela Braatena, avšak Umut Bulut neměl přesnou mušku a hlavičkoval těsně nad branku.

Více informací k zápasu

Girondins Bordeaux - Stade Brestois 1:1

22.10.2011 19:00

Góly: 52. Yoan Gouffran - 63. Eden Ben Basat

Bordeaux potvrdilo, že se stále hodně trápí, a doma nedokázalo přehrát ani Brest, který je aktuálně v tabulce jen o dvě příčky výše. Souboj, ve kterém působí na každé straně i Češi Jaroslav Plašil a Mario Lička, nakonec skončil smírně. Za domácí se trefil ve druhé půli Gouffran, o jedenáct minut později vyrovnával Ben Basat.

Že si hosté na malátného soupeře budou věřit, potvrdili hned ze začátku. Nejvíce domácí zlobil šikula Roux, jehož střela z první ze druhé minuty užuž se chystala rozvlnit síť, nebýt toho, že se mu do ní vložil Sané. O minutu později měli Les Girondnins zase obrovské štěstí, Rouxovu střelu vyrazil brankář Carrasso do tyče.

V 6. minutě se i Bordeaux probudilo a tentokráte hosty zachránil Lička, který z brankové čáry odkopával Zebinovo nešťastné drknutí do míče po rohovém kopu Plašila. Francouzský zadák si tak na své konto vlastní branku nepřipsal. Do konce poločasu měli domácí ještě dvě větší šance, díky kterým se mohlo měnit skóre utkání.

Saného tvrdá hlavička po pasu od Plašila ale skončila jen v zámezí a Gouffranův centr, nebo vlastně spíš střela, rovněž letěl jen vedle. Po přestávce však Brest musel dohánět jednobrankové manko. V 51. minutě totiž Elana vyrazil pokus Plašila jen ke Gouffranovi a ten z blízkosti v klidu dorážel do brány.

Jenže Bordeaux vedení nevydrželo příliš dlouho. V 63. minutě Roux přenechal balón po přihrávce L. Tourého spoluhráči Ben Basatovi, jenž šajtlí překonal Carrassa. Ve zbývajících minutách se už Brest příliš do útoku nehnal, Elana ovšem dokázal ubránit jak střelu Cianino, tak i N'Guemo s Maurice-Belayem.

Více informací k zápasu

SM Caen - Montpellier HSC 1:3

22.10.2011 19:00

Góly: 82. Benjamin Nivet (pen.) - 14. Mapou Yanga M'Biwa, 20. John Utaka, 79. Younès Belhanda

Montpellier to s útokem na poháry letos po roční pauze zřejmě myslí opravdu vážně. Z hřiště Caen si totiž odváží přesvědčivou výhru 3:1 a bodově se dotáhl na lídry tabulky z Paříže.

Caen přitom začalo utkání aktivně. V samém úvodu se ukázal Pierre-Alain Frau; zkušený útočník nejprve zahrozil hlavičkou z dobré pozice a vzápětí dokonce nastřelil parádním volejem tyč. To ovšem nebylo domácím nakonec nic platné, protože do vedení šlo HSC; postaral se o to navrátilec do sestavy Yanga-Mbiwa, který ve 14. minutě uklidil do Thébauxovy sítě přímý kop Belhandy - 0:1.

A než se Dumasovi svěřenci rozkoukali, prohrávali už o dvě branky. O pouhých pět minut později totiž předvedli hosté brilantní brejk; konkrétně John Utaka, který, uvolněný mozkem zálohy Belhandou, prosprintoval obranou Caen a propálil Thébauxe podruhé - 0:2.

K náznaku snížení se domácí dostali až v 50. minutě, ale zázračné dítě M'Baye Niang nedalo do své hlavičky dostatek síly. V 64. minutě se naskytla zajímavá příležitost; po druhé žluté kartě byl totiž vyloučen záložník HSC Joris Marveaux, ale poněkud bezzubé Caen, narážející na pozorně bránící Girardovu družinu, bylo posléze zpraženo třetím gólem. Akci ze 79. minuty založil Pitau, Bocaly centroval a muž zápasu Belhanda definitivně rozhodl utkání - 0:3.

Alespoň čestného úspěchu se Caen dočkalo z penalty za faul brankáře Jourdrena; šťastným střelcem z 82. minuty byl Nivet. A to byla také poslední velká šance utkání, které už okořenilo pouze vyloučení domácího Fraua; oba týmy tak dohrály v deseti a pro Montpellier nanejvýš lichotivé skóre se už nezměnilo.

Více informací k zápasu

Olympique Marseille - AC Ajaccio 2:0

22.10.2011 19:00

Góly: 30. André Ayew, 50. André Ayew

Vicemistr Ligue 1 z loňského roku Marseille si po prohře v Lize mistrů s Arsenalem spravil chuť a doma si připsal svou druhou ligovou výhru, čímž se v tabulce posunul na dvanácté místo. Ajaccio soupeři příliš odporu nekladlo a nebýt výtečného výkonu brankáře Ochoy, jenž za svá záda pustil jen dva góly Andrého Ayewa, odjelo by domů s ještě větším přídělem.

Muž utkání André Ayew byl k neuhlídání už od úvodních minut. Ve třetí minutě si naběhl na Cheyrouův pas, hlavičku ale vychytal Ochoa. Hostující gólman byl poté pod palbou Rémyho, na druhé straně domácí hodně vystrašil Cavalli, jehož lob skončil na břevně. Cavalli ale ve 21. minutě vyrobil penaltu.

A. Ayew mohl potrestat jeho hraní rukou z bílého puntíku, ovšem jeho penaltu polapil skvělý Ochoa. I s následnou dorážku od marseillského forvarda si následně poradil. OM se nicméně přece jenom podařilo skórovat o devět minut později. Azpilicuetův centr sklepl J. Ayew pro svého bratra a ten z první konečně překonal Ochou.

Ve 49. minutě se A. Ayew radoval ze svého druhého gólu. Valbuena na něj nacentroval a ghanský reprezentant hlavou uklidil balón do sítě. Marseille byla i nadále lepším týmem, Ochoa musel zlikvidovat střelu J. Ayewa, pěkně vypálil i Amalfitano a s Gignacovým pokusem měl Ochoa opravdu hodně velké problémy.

Ajaccio mohlo zápas trochu zdramatizovat snad jen gólovou příležitostí Ilana, kterou mu svou chybou nabídl jeho protihráč N'Koulou, jenže i Mandanda mezi třemi tyčemi ukázal, že svoje kvality rozhodně má. V závěru ještě mohl pečetit tři body Rémy, jenže proti byl na hřišti nejlepší hostující hráč Ochoa.

Více informací k zápasu

AS Nancy-Lorraine - OGC Nice 1:0

22.10.2011 19:00

Góly: 54. Daniel Niculae

Nancy může slavit! Po dlouhých deseti zápasech se Fernandezovým svěřencům konečně podařilo urvat první výhru. První zářez Daniela Niculaeho, oblíbeného hráče bývalého trenéra Auxerre, odneslo zvedající se Nice.

Niculae byl také u první velké šance zápasu, když ve 20. minutě rozehrál Mangani přímý volný kop, ale hlavička rumunského útočníka se mezi tři tyče těsně nevešla. Také Nice si v první půli připsalo jeden zajímavý pokus, a šlo zároveň o nejhezčí dosavadní moment jinak nikterak záživného zápasu; hrdinou se mohl stát Camel Meriem, ale jeho parádní volej jen prosvištěl kolem tyče domácí branky. Nancy se však své převahy nechtělo vzdát. Ve 26. minutě nebezpečně pálil Gook, ale Ospina jeho ránu vytlačil na tyč. Další nadějný, ale nedotažený přímý kop Manganiho pak uzavřel první půli.

Nancy nicméně chtělo zvítězit a bylo to vidět i po přestávce. Krajní bek Reynald Lemaitre ve spolupráci s Manganim předvedl ukázkový brejk, načež první jmenovaný nacentroval na zadní tyč a pro Niculaeho hlavu nebylo nikterak složité překonat brankáře hostí - 1:0.

Smolařem utkání byl Camel Meriem, který mohl vstřelit dva krásné góly, ale neskóroval ani jednou. Jeho druhý zaznamenáníhodný pokus přišel po hodině hry, kdy se do míče opřel levačkou na hranici vápna, ale Assembého nepřinutil k zásahu ani tentokrát.

Otěže zápasu však v rukou drželi domácí, kteří svého soupeře jasně přehráli a byli nebezpečnější. Potvrdit výsledek se snažil opět Niculae, ale, stejně jako řada kolegů z obou stran před ním, přestřelil. Neschopnost domácích přidat pojišťovací gól se jim nakonec mohla vymstít, to by ale v 87. minutě musel Assembé kapitulovat před Civelliho hlavičkou; to se nestalo a Fernandez se svými svěřenci tak mohou slavit první výhru v ročníku a odpoutání od posledního místa.

Více informací k zápasu

AS Saint-Étienne - Valenciennes FC 1:0

22.10.2011 19:00

Góly: 50. Laurent Batlles

St.Étienne ani tentokrát svého soupeře z řad outsiderů nezničilo, ale stejně jako v minulém kole proti Évianu, podařilo se Les Verts i tentokrát vyhrát jednobrankovým rozdílem. Ctí poraženým tak musí vzít za vděk Valenciennes, které se tak po nadějné šňůře výsledků vrací zlehka zpátky na zem k sestupovým starostem.

Pro hosty jde nicméně o poněkud nespravedlivý výsledek, neboť nebyli v zápase horším týmem, spíše naopak. Stéphanois, po dnešním výsledku osmé, už podruhé v řadě zachránil svojí brankou jinak sváteční střelec Laurent Batlles. Sanchezovi svěřenci zůstávají nebezpečně blízko ke dnu tabulky, se shodným počtem bodů jako Bordeaux.

První šanci zápasu měli domácí borci, jejichž nejlepší (a stále AC Milán formálně náležící) střelec Aubameyang na sebe vzal tentokrát roli asistenta; Kitambala místo střely našel nehlídaného Gradela a mladý záložník z Pobřeží slonoviny svojí hlavičkou pořádně vystrašil fanoušky hostů, Nicolas Penneteau se musel vytasit s excelentním reflexním zákrokem. Valenciennes odpovědělo odvážným lobem Foueda Kadira, který ale společně s Ruffierem přeloboval i branku. Druhý pěkný pokus hostů v první půli skončil inicioval Aboubakar, jehož přihrávku Ruffier podcenil a dovolil Danicovi sebrat mu míč a přihrát Kadirovi; bývalý monacký brankář se však stihl natáhnout pro míč dříve než tuniský záložník.

St.Étienne o své výhře rozhodlo v 50. minutě. Opět u toho byli Aubameyang s Gradelem, přičemž druhý jmenovaný zleva nacentroval na vzdálenější tyč a Batllesova hlava touto nabídkou nepohrdla - 1:0.

Valenciennes následně zvýšilo obrátky, ale vyrovnání a potvrzení vzestupné výsledkové série se už nedočkalo. Nepomohl k tomu ani Vincent Aboubakar; mladý kamerunský útočník ve svých šancích narážel buď na pozorného Ruffiera, nebo na nepřesně nastavená mířidla. Nejvíce domácím fanouškům zatrnulo v samém závěru zápasu, kdy nikým nehlídaný Gil vystihl Gradelovu přihrávku a vypálil pravačkou z voleje přímo na Ruffiera; zvuk tyče, který se rozlehl stadionem Geoffroy-Gouchard, se však ukázal být zvukem nejtěsnějšího vítězství.

Více informací k zápasu

FC Sochaux - Évian Thonon Gaillard 1:1

22.10.2011 19:00

Góly: 51. Édouard Butin - 90. Aldo Angoula

Nováček Évian Thonon Gaillard vydoloval alespoň bod z půdy Sochaux v hodině dvanácté. Domácí se tak aktuálně nemohou pyšnit svou formou, z pěti zápasů mají na kontě pouze čtyři body, hosté si naopak připsali svou šestou remízu v sezóně. Sochaux zařídil jednobrankový náskok Butin, konečnou remízu ovšem stvrdil svou trefou Angoula.

První půle příliš šancí nenabídla. V 10. minutě si udělal prostor ve vápně hostující záložník Wass, namířil, ale k jeho smůle trefil břevno. Nejlepší možnost Sochaux spálil ve 32. minutě Butin, když ho svým centrem našel Nogueira, avšak domácí útočník ztroskotal na gólmanovi Laquaitovi, jenž ho nadvakrát vychytal.

Do druhého dějství vstoupili lépe domácí borci, kteří se po pěti minutách hry ujali vedení. Maiga uvolnil na levé straně Martina a oba se řítili na bránu v přesile dva na jednoho. Maiga poté přihrál do vápna, kde míč sice zachytily rukavice Laquaita, jenže s dorážkou přispěchal Butin, který z blízkosti v pohodě skóroval.

V 78. minutě mohlo FCSM vsítit druhou branku. Martinův rohový kop propadl celou évianskou obranou, až se dostal ke střídajícímu Bakambuovi, ovšem ten z voleje přestřelil. Hosté si na konečné vyrovnání počkali až do druhé minuty nastavení. Poslední slovo si vzal Angoula, který se po rohovém kopu vyšponoval nejvýše a překonal brankáře Richerta.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Paris Saint-Germain1182121:826
2.Montpellier HSC1172225:1523
3.Lille OSC1164121:1222
4.Stade Rennes1163221:1421
5.Olympique Lyon1162318:1320
6.Toulouse FC1154212:1019
7.FC Lorient1145212:917
8.AS Saint-Étienne1144311:1316
9.SM Caen1143415:1515
10.FC Sochaux1134417:2313
11.AJ Auxerre1126316:1512
12.Olympique Marseille1126312:1212
13.Dijon FCO1132611:2211
14.OGC Nice1124511:1110
15.Valenciennes FC1123612:139
16.Stade Brestois110929:119
17.Évian Thonon Gaillard1116411:169
18.Girondins Bordeaux1116412:189
19.AS Nancy-Lorraine111558:138
20.AC Ajaccio1114610:227

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (85)

Přidat komentář
Langi

Brest tradičně krásnej kurs sem trefil

Reagovat
smazaný uživatel

Évian Marseille

Reagovat
Godwinson

Montpellier velká paráda, kéž by takovou formu udrželi, neměl bych o poháry strach. Ty začátky zápasů, to je prostě úžasné. Škoda jen té červené pro Marveauxa, doufal jsem, že by se konečně mohl usadit v sestavě.

Reagovat
.13

Najprv som si myslel, ze MHSC je len v laufu, ale kukol som par zapasov a oni hraju perfektne, s prehladom, kombinacne. Snad im to vydrzi. Velmi sa mi pacil Belhanda, tomu dost ide

Belhanda do PSG v zime

Reagovat
Godwinson

A ještě poznámka, za Évian si konečně zahrál Wass, přesně tam, kde bych ho rád viděl hrát, krásný.

Reagovat
smazaný uživatel

OM výhra? Nechápu. Ale konečně!

Reagovat
božský John

Historickej okamžik!

Reagovat
smazaný uživatel

Marseille konečne zápas jak sa patrí... Ajjacio bez brankára po polčase 5:0

Reagovat
smazaný uživatel

Ach... Ten Brest .

Jak to vůbec vypadá s Ličkou a Mičolou v týmu?

Reagovat
CubONE

Nene

Reagovat
Godwinson

Jsem poněkud znepokojen. Montpellier to v bitvě o titul s PSG nebude míti vůbec snadné.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Zajímavé, Jeleń i Pedretti na lavičce.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň nějaké pozitivum

Reagovat
smazaný uživatel

Ta záloha je tragická, zase zbytečné ztráty míče a ten přechod do útoku je taky nijaký. Styl "nahrej Bastosovi a čekej, co s tím udělá" se nedá hrát věčně

Reagovat
sajty

se zmeni navratem Lisandra

Reagovat
smazaný uživatel

Nezmění, bo záloha bude hrát pořád stejné kulové. Gourcuff se prostě musí dostat do formy, v ničem jiném to není

Reagovat
sajty

rikam furt,ze mam radsi Edersona nez Gourcuffa :)

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže Ederson je na marodce ještě častěji než Gourcuff a genialitou na hřišti mu nesahá ani po paty

Reagovat
sajty

no genialitu jsem jeste u Gourcuffa v nasem dresu nevidel,ale treba mas pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

vyčkej času, ale nesmí se zranit

Reagovat
Langi

na tohle je Ederson expert odehraje 2 zápasy a je zase zraněnej

Reagovat
Langi

kde myslíš že bude hrát Lisandro až se vrátí??...místo Jimmyho nebo vypadne Gourcuff nebo Kallstrom a bude hrát hrot??

Reagovat
smazaný uživatel

No podle mě místo Jimmyho na křídle. Gomise by bylo škoda posadit, když mu to střílí. A Kim je pro systém celkem klíčový. v podstatě jediný klasický CM, co máme. Každopádně 4-4-2 by bylo super, ale Gourcuff se do toho nehodí vůbec.

Reagovat
sajty

podle me vsechno zustane pri starem,akorat Lisandro vystrida Brianda,dokaze hrat i na teto pozici

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Langi

4-4-2 by bylo super, jenže zase to by ty 2 útočníky podporoval maximálně tak Bastos, kdyby Gourcuff nehrál...Kim pořádnou přihrávku nebo centr dát neumí a víme jak to je s Jimmym

Reagovat
smazaný uživatel

Pied, Lacazette + ještě tam může zahrát Dabo

Reagovat
Langi

Dabo...kovanej levej záložník

Reagovat
Langi

navíc to by taky musel Rémi občas postavit od začátku Pieda...btw. Lacazette umí křídlo??...doufám že líp než druhej hrot s Gomisem

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokaždé nastupoval na křídle co vím.

Reagovat
Langi

já už nevim...už sem ho neviděl hrát ani nepamatuju...naposledy snad v přípravě...pak vim že parkrát střídal ke konci akorát

Reagovat
Langi

to poleno

Reagovat
smazaný uživatel

JIMYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
sajty

to uz bych si vsadil spise na Llorise ze dal gol spise nez na Jimmyho

Reagovat
smazaný uživatel

Takže to bychom měli první tutovku spálenou ....

Reagovat
sajty

Gomis opet zacina Gomisovat.ale v dost nevyhodny okamzik,kdyby to dal,je prakticky hotovo.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak. typická gomisovina, ale Jimmy zatím hraje nad očekávání, pochybuju ale, že to vydrží to 60. minuty

Reagovat
Langi

Jimmy by se měl dohodnout s Rémim, ať vždycky po poločase pošle rozcvičit Pieda a že v 60. minutě Jimmy sám poběží k lajně

Reagovat
onze

MERCI PSG

Reagovat
smazaný uživatel

Boha jeho, co to zase bylo za gol? Jo aha, Sow, tak to se pak nedivím

Reagovat
Langi

lacinější už by těžko vyrobili

Reagovat
sajty

nedas,dostanes.Gomis zazdi tutovku,kterou by dala moje babicka,tak tady mame trest

Reagovat
smazaný uživatel

Já jen vzpomínám, kdy jsme v lize udrželi čisté konto. Myslím, že naposled to bylo z Marseille. Snad bude mít někdo nějaký záblesk geniality a něco vymyslí

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle zní, jak kdybys ze Sowa zas dělal haluzácký kopyto. Především to byla katastrofální chyba obrany, Sow prokázal výběr místa a to samotné zakončení bylo hodné chladnokrevného zabijáka. Žádná haluz.

Reagovat
smazaný uživatel

On ale je haluzácké kopyto, jen teď měl zase haluz, že stál na správném místě . Ale obrana propadla totálně, to je fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli je, nebo není haluzácké kopyto nejsem schopnej posoudit, je to možný, ale tenhle gól prostě haluz nebyla

Reagovat
Godwinson

Poměrně přesně jsi ho vystihl

Reagovat
Trand

Kde prosím vás koukáte? Máte něco v aj nebo francouzštině, nejlépe sopcast?

Reagovat
Langi

kristofyk určitě kouká přes stream

Reagovat
Trand

No já mám celkem kvalitní obraz, ale rumunštinu.

Reagovat
smazaný uživatel

muhahaha mám sopcast, ale taky rumunský

Reagovat
Langi

ste se pěkně sešli

Reagovat
Trand

Nakonec koukám na francouzskej přenos, sice trochu horší kvalita, ale celkem stabilní a ta francouzština dělá pro mě hodně. :)

Reagovat
Trand

Oni v přímým přenose při přerušení hry rozebrali Gourcouffa a elektronickou tužkou ukázali, kam měl nahrát.

Reagovat
Langi

jojo a potom na druhý straně u akce Lille to samý

Reagovat
Trand

Jj, čumim jak puk.

Reagovat
honziss

Doufám, že to zanedlouho začnou praktikovat i v ČT. V NHL je tohle taky zcela běžné a je to super, takhle přímo během hry rozebírat situace. Lepší, než až o přestávce, kdy už stejně si nepamatuju, za jakých okolností k té situaci došlo.

Reagovat
Trand

Na ESPN maj taky super fotbalový studio. Ale tohle je fakt super.

Reagovat
Langi

u Ligue 1 ji mam taky radši než angličtinu

Reagovat
honziss

Číslo kanálu?

Reagovat
Trand

http://www.stopstream.tv/ch3.html Není to sopcast, no.

Reagovat
honziss

Nevadí, dík.

Reagovat
sajty

bet-at-home

Reagovat
honziss

GOOOOOL!!!

Reagovat
smazaný uživatel

???

Reagovat
Godwinson

JOOOOO!

Reagovat
Langi

takhle se prohrávaj zápasy o titul...

Reagovat
Trand

Ještě není konec..

Reagovat
Langi

taky neřikám že ještě nemůžeme srovnat...ale zase sme dostaly 2 zbytečný góly

Reagovat
Godwinson

Na Mossonu hrajete až v lednu, s tímhle počkej.

Reagovat
Langi

myslim ale že pokud PSG nezačne ztrácet tak ani tehle zápas nic moc neovlivní

Reagovat
honziss

PSG začne ztrácet, o to se nebojím. Jde jen o to, aby neztráceli také pronásledovatelé a ten titul nehodili PSG pod nohy.

Reagovat
Godwinson

Já myslim, že více než konkurenti ztrácet nebudou. Ten tým mají prostě famózní a očividně jsou schopni oželit pro úspěch doma i tu Evropu (což je škoda).

Reagovat
Langi

Lille bylo vloni to samý...vybrali si ligu před Evropskou ligou a vyšlo jim to...

Reagovat
.13

jj a mam pocit, ze PSG to aj vyjde

skoda chcel som velmi aby hrali EL aj na jar a ziskali apson nejake body do koeficientu

Reagovat
Trand

Lacazette už nemá dredy?

Reagovat
honziss

DŽOKOOOOL!!!

Nádherná akce, přihrávka na Sowa naprosto přesná a v pravý moment a Sow to taky udělal výborně. Nepoznávám ho, na začátku sezóny to byl ten starý špatný kopyťák, teď už mi připomíná toho loňského Sowa.

Reagovat
honziss

Allezzzzzzzzz Lille OSC ! :-)

Reagovat
Godwinson

Dobře Lille, potěšili.

Reagovat
.13

PSG

Lyon

MHSC

Bordeaux

ti idu dole vodou, bojim sa, ze spadnu ako min rok AS Monaco

bola by ich skoda...

Reagovat
rufus

Monaco na posledním místě ve druhý lize..

Reagovat
smazaný uživatel

Ochoa .. momentalne najlepsi golman Ligue 1

Reagovat
Langi

nepřeháněj...je dobrý, ale nejlepší rozhodně ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Bordeaux je strašně zoufalý.. Bohužel nejen výsledkově, ale hlavně herně.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele