Ligue 1 - preview 24. kola

14.02.2009, 09:54, aktualizováno 15.02.2009, 08:32
Previews
Vedoucí Lyon doma přivítá poslední Le Havre a nic jiného než vítězství pro něj nepřipadá v úvahu. Včerejší zaváhání Bordeaux může využít Marseille k posunu na čtvrtou pozici, potřebuje ale vyloupit hřiště Monaka. Stejně bodů jako l'OM má překvapivě i Toulouse, to jede na hřiště stále se lepšícího Sochaux...
Stade Rennes - AS Nancy-Lorraine  (sobota 19:00)
Fotbalisté Rennes získali z posledních tří ligových utkání pouze jediný bod a v tabulce klesli až na sedmou příčku. V utkání proti Nancy se proto svěřenci trenéra Lacombeho pokusí získat tři body a zvýšit svoje naděje na zisk mistrovského titulu.

Překvapivou ztrátu utrpěli domácí minulý týden v Le Havre, kde prohráli s posledním celkem soutěže 0:1. Lodivod Rennes Lacombe k utkání řekl: "Zápas byl jako slupka banánu, na které jsme uklouzli a ztratili všechny body. Ale v poslední době rozhodně nejsme jediným týmem, který prohrál střetnutí, ve kterém byl jasným favoritem. To samé se "povedlo" nedávno Nice, které v Ligovém poháru vypadlo s Vannes nebo v listopadu loňského roku Lyonu, který ve stejné soutěži vypadl s Métami. Nyní však nemáme na výběr, pokud chceme bojovat o nejvyšší příčky, musíme proti Nancy zvítězit."

Hosté se pohybují ve středu tabulky, jejich forma je však velmi kolísavá. Hráči Nancy jako kdyby měli dvě tváře, mužstvo dokáže porazit týmy z horních pater tabulky, ale s papírově slabšími soupeři body ztrácí. Z posledních osmi zápasu tým čtyři utkání dovedl do vítězného konce, ve stejném počtu utkání odešel poražen. "Nevíme, které Nancy v sobotu přijede, jestli to, které porazilo Marseille, nebo to, které prohrálo doma s Auxerre," řekl s úsměvem Lacombe.

Nancy bude chybět Brison, do zápasu naopak nejspíše zasáhne Curbelo, který po skoro půlroční pauze doléčil zranění achilovky. Rennes postrádá Leroye, jenž má problémy s kolenem a také S Gyanem, kterého trápí pochroumaný kotník.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.75 - 3.05 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Girondins Bordeaux - Grenoble Foot 38  (sobota 19:00)
Bordeaux poznalo v minulém kole po osmi zápasech bez porážky svého přemožitele, když těsným rozdílem prohrálo na půdě Marseille. Své zaváhání může napravit již v sobotu, kdy na svém stadionu hostí trápící se celek Grenoblu.

Největší starosti domácím dělá možná absence špílmachra Gourcuffa, který se po středečním přátelském utkání mezi Francií a Argentinou cítí velmi unaven. Kouč domácích Laurent Blanc předpokládal, že Gourcuff bude o poločase vystřídán Nasrim. "Čekal jsem a čekal. Až později jsem pochopil, že vystřídán nebude. Je to ale rozhodnutí trenéra a já ho respektuji," řekl Blanc.

Ať už Bordeaux zahájí utkání s Gourcuffem nebo bez něj, narazí domácí fotbalisté na momentálně dvanáctý celek tabulky. Grenoble sice začal letošní sezónu hvězdně, ale s postupem času tým propadal tabulkou čím dál více a nyní se nachází jen šest bodů nad sestupovým pásmem.

V neprospěch hostů také hovoří pouze jediné vítězství z posledních třinácti ligových utkání. Grenoble je nejméně skórujícím mužstvem celé soutěže, v 23 zápasech Ligue 1 tým vstřelil pouze třináct branek. "Musíme změnit náš způsob hry, hrajeme příliš defenzivně a v některých situacích se dokonce i útočníci zbytečně stahují hluboko do středu pole," řekl útočník hostů Moreira.

Právě Moreira v průběhu týdne vyléčil zranění lýtka a vrací se zpět do týmu. To samé ale neplatí o Regraguiovi, který bude s poraněnými vazy v kotníku mimo hru minimálně dva týdny. Bordeaux nemůže počítat se zraněným Bellionem a také s Diawarou, který byl v minulém utkání vyloučen a odpykává si disciplinární trest.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.30 - 4.50 - 9.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SM Caen - FC Lorient  (sobota 19:00)
Oba celky se zatím úspěšně vyhýbají sestupovému pásmu, lepší výchozí pozici má ovšem Lorient. Ten je v první polovině tabulky a tento výsledek by na jeho záchranářské ambice velký vliv neměl. To naopak Caen by se hodil každý bodík, protože sestup klepe na dveře. Caen bude mít určitě také motivaci přerušit nepříznivou sérii porážek, která trvá tři zápasy. Sedmkrát v řadě navíc domácí nevyhráli.

Caen se více daří doma, kde dokáže i vyhrávat, z venku veze většinou jen plichtu a tedy pouze bodík. Caen právě v předchozích třech utkáních hrálo na cizích stadionech, podlehlo PSG 0:2 a v minulém klání také po tuhém boji St. Etienne 2:3. Zápas s Lorientem může být ideální příležitostí vylepšit bilanci.

Lorient je naopak v poslední době remízovým králem, povedlo se mu to dokonce pětkrát v řadě, dvakrát v poháru. V jeho zápasech příliš branek nepadá, naposledy hrál nerozhodně s Monakem, předtím dokonce plichtil v Auxerre bez branek. Předchozí dva vzájemné duely na hřišti Caen skončily též remízami 2:2 a 0:0.

"Remízový koncert" Lorientu trápí především záložníka Oscara Ewola, který je pilířem sestavy bretaňského klubu: "Musíme se dostat přes tuto kletbu, mohlo by to však být i horší, kdybychom prohrávali," vidí rodák z Konga i výhody.

Dále doufá ve zlepšení výkonů v dalším měsíci: "Leden a únor byly a ještě budou pro nás ohromně těžké, jenže až nastanou březnové zápasy, vše se jistě zlepší. Pokud však posbíráme nějaké korálky i teď, budeme na konci ligy v tabulce hodně vysoko," snaží se optimisticky prorokovat. Domácí jsou v kompletní sestavě, od října se poprvé na hřiště zřejmě podívá útočník Rafik Saifi.

Caen schází duo Julien Toudic (svalové potíže) a Sebastien Mazure (poraněná záda). Nutný cíl klade spoluhráčům na srdce obránce Nicolas Seube: "Nesmíme nyní moc přemýšlet, důležité je, abychom znovu vyhrávali. Pokud budeme mít štěstí, vzdálíme se hranici sestupu na sedm bodů."
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.10 - 2.95 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Valenciennes FC - FC Nantes  (sobota 19:00)
Porce hned tří zápasů během sedmi dnů čeká na hráče sestupem ohroženého Valenciennes. Náročný program začíná v sobotu, kdy domácí výběr hostí na svém stadionu celek Nantes.

V průběhu týdne, konkrétně v úterý 17. února, se hraje dohrávka 20. kola nejvyšší francouzské soutěže a Valenciennes v ní hostí Caen. Utkání se totiž díky namrzlému terénu na druhý lednový víkend nekonalo. Náročný program bude zakončen příští sobotu duelem na půdě Toulouse.

Trenér domácích Kombouare si však nemyslí, že by následující série tří zápasů měla výrazným způsobem ovlivnit další účinkování Valenciennes v nejvyšší soutěži. "Proč se mě novináři ptají na to, zda se budoucnost týmu bude odvíjet podle těchto tří střetnutí? Budoucností jsou pro mě všechna utkání do konce letošního ročníku. Všem zbývajícím zápasům přikládám stejnou důležitost. Pokud bychom v následujících zápasech třikrát prohráli a po zbytek soutěže dotáhli všechna utkání do vítězného konce, okamžitě bych se pod tuto smlouvu podepsal," řekl Kombouare a pokračoval: "Naší první metou je zápas proti Nantes, až po něm začneme přemýšlet o dalším soupeři."

Domácí tým nepoznal od 13. prosince loňského roku hořkost ligové porážky, hosté z Nantes v poslední době prohráli pouze s mužstvy, která patří k absolutní špičce Ligue 1. Nad jejich síly byly Bordeaux a PSG, se kterým v minulém kole prohráli na svém hřišti vysoko 1:4. "V ostatních zápasech jsem velkým fanouškem Nantes, ale v našem vzájemném střetnutí myslím pouze na jediné, po devadesáti minutách odejít ze hřiště jako vítěz," prozradil jméno svého oblíbeného týmu kouč domácích Kombouare.

V minulém týdnu se objevila zpráva, která potěšila nejednoho fanouška Nantes. Hosté totiž budou mít do roku 2016 pravděpodobně nový stadion. Nynější z roku 1984 nevyhovuje moderním podmínkám a nebylo by případně možné na něm hrát zápasy Eura 2016. Vše je ale zatím ve stádiu jednání.

Valenciennes postrádá hned trojici zraněných, do utkání nezasáhnou Belmadi (koleno), Traore (žebra) a Pieroni (kotník). Hosté hlásí jediné nové zranění, Nantes bude chybět Moullec, kterého vyřadilo poraněné koleno.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.10 - 2.95 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Le Mans UC 72 - OGC Nice  (sobota 19:00)
Zápas mezi Le Mans a Nice přinese souboj dvou mužstev, kterým se poslední dva měsíce v Ligue 1 vůbec nedaří. Domácí tým zvítězil naposledy 29. listopadu loňského roku a od té doby vybojoval pouze jediný remízový bod. Ani Nice na tom není lépe, na svém kontě má z posledních sedmi zápasů pouhé tři body.

Kouč hostů Antonetti se nechal slyšet, že jeho tým hodlá po sérií nepříznivých výsledků začít od nuly. "Procházíme těžkým obdobím, které musíme překonat. Je potřeba začít úplně od základu a poté pomalu vstoupat vzhůru. I to je součást života v klubu. Našim cílem je dostat se na metu 50 ligových bodů."

Nice čeká v budoucích sedmi dnech náročný program, mezi dvě ligová kola je navíc vložena jejich dohrávka v Nancy. Zápas se měl hrát 10. ledna, ale díky namrzlému terénu byl odložen právě na 17. února. "Je to celkem nepříjemné. Náš tým je "naprogramován" na jedno utkání týdně a to vložené střetnutí je čárou přes rozpočet," netajil svou nespokojenost lodivod Nice.

Podobné starosti má i domácí výběr, který také čeká odložené utkání, na domácím hřišti přivítá v úterý Lille. Nový trenér Jeandupeux čeká na první vítězství svého týmu, jeho premiéra na lavičce Le Mans měla hořký konec, Le Mans nedokázalo v Toulouse skórovat a domů si odvezlo prohru 0:2.

Domácí mužstvo se bude muset obejít bez Gervinha a Louviona, které trápí zranění, do tréninku se naopak vrátil Estigarribia, jenž vyléčil poraněné koleno. Hosté přijedou bez trojice Hellebuyck, Sable a Adeilson.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.40 - 2.95 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
AJ Auxerre - Lille OSC  (sobota 19:00)
V Auxerre bude k vidění souboj dvou týmů z opačných polovin tabulky. Domácí AJ hraje o záchranu, v Lille myslí minimálně na Pohár UEFA. Ztracen přitom stále není ani boj o mistrovský titul.

Hra Auxerre má letos jednu velkou slabinu - chybí góly. Nejlepší střelec Jelen má na svém kontě pouhé čtyři branky a to se projevilo i na posledních zápasech. Auxerre čtyřikrát v řadě neskórovalo a náladu si alespoň napravilo před týdnem překvapivou výhrou na hřišti Nancy.

Po problémech s kolenem by se do domácí sestavy měl vrátit Julien Quercia, fit je rovněž Jean-Pascal Mignot.

Lille se daří a stoupá tabulkou vzhůru. Poslední prohra klubu se datuje k 9. listopadu loňského roku, od duelu na hřišti PSG pak začala devítizápasová série bez porážky. V tabulce to Lille vyneslo šesté místo s 39 body. Vedoucí Lyon jich posbíral 46, Lille má ovšem ještě jeden zápas k dobru.

"Když jsem četl vechny rozbory toho, jak hrajeme doma a venku, tak jsem dospěl k názoru, že naše forma na cizích hrištích není tak špatná. Odehráli jsme venku méně zápasů než ostatní a i tak jsme dvakrát vyhráli. Na kontě méme jenom dvě porážky, to není tak špatná statistika," myslí si trenér Rudi Garcia, jehož tým příští týden čeká dohrávka v Le Mans.

"Pokud máme jet do Le Mans v dobré pohodě, musíme získat nějaké body již v Auxerre. Domácí budou mít velkou motivaci, je to už hodně dlouho, co naposledy vyhráli před vlastními fanoušky," varuje Garcia. Hrát možná nebudou Mathieu Debuchy (kotník) a Ludovic Obraniak (nemoc), definitivně mimo hru jsou záložník Florent Balmont a útočník Tulio De Melo.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.05 - 2.95 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Paris Saint-Germain - AS Saint-Étienne  (sobota 21:00)
Paris SG letos atakuje nejvyšší příčky, ba co víc, dokonce může usilovat i o ligový titul. Sedmnácté St. Étienne by tak nemělo být pro Pařížany velkým problémem, když v posledních čtyřech kolech nezaváhali. Naposledy na hřišti Nantes vyhráli suverénně 4:1. Pro autora dvou branek z tohoto zápasu Giulyho je ale hlavním cílem probojování se do Ligy mistrů.

Neměli to domácí minule na hřišti nepříjemného Nantes lehké. Odjížděli tam s nahlodanou psychikou po potupném vypadnutí z Ligového poháru s Bordeaux i bez nejlepšího střelce Hoaraua, přesto předvedli skvělý výkon a zaslouženě zvítězili. Dotáhli se bodově právě na Bordeaux. "Vím, že můžeme dosáhnout skvělých věcí," uvědomuje si Giuly.

Paris SG před sezónou notně nakupovalo. Přišli zkušení hráči, jež týmu rozhodně dodali sílu, což ukazuje aktuální příčka v tabulce. "Naše ambice byly vybudovány podle kádru. Teď jsme ve fázi, kdy je naplňujeme," vysvětloval Giuly. "Znamená to neztratit moc zápasů, abychom byli stále na dobré pozici. Musíme udělat všechno pro to dostat se do Ligy mistrů."

Přesto Giuly přiznává: "Hned první sezónu by takový úspěch byl skvělý. Ale pochopitelně jsme si vědomi, že to budě hodně těžké." V takových střetnutích, navíc v Parku princů, se soupeři jako je to se St. Étienne, by neměli domácí zaváhat. "Nejdůležitější jsou pro klub tři body," říká bývalý francouzský reprezentant.

Trenér PSG Paul Le Guen má určitě radost z návratu Hoaraua, jenž zmeškal minulé utkání v Nantes. Chybět bude ovšem ještě Kežman, který za exces s dresem v semifinále Ligového poháru je stále potrestán klubem suspendací. Clement má zlomenou ruku.

Hosté, kteří bojují o udržení a venku jsou vůbec nejhorším týmem Ligue 1, naposledy vyhráli nad Caen 3:2. Postrádat budou Matuidiho, jenž vynechal v týdnu několik tréninků, zpět je naopak David Sauget.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.60 - 3.30 - 5.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Sochaux - Toulouse FC  (neděle 17:00)
Svěrkošovo Sochaux, které stále bojuje o záchranu v nejvyšší soutěži, přivítá v neděli večer na svém stadionu celek Toulouse.

Hosty před startem letošního ročníku Ligue 1 opustilo několik opor týmu, přesto si Toulouse v dosavadním průběhu sezóny vede víc než dobře. Tým se vyhřívá se ziskem 41 bodů na páté příčce tabulky a má na dosah boj o evropské poháry. Avšak kouč Casanova odmítá změnit svůj cíl pro tuto sezónu, kterým byla záchrana v první lize.

"Můj tým nemá žádné nepřiměřené ambice, před sezónou jsme si stanovili hlavní cíl, kterým byla záchrana v nejvyšší soutěži. To se nám daří a žádný další cíl si dávat nebudeme. Nechci nyní vyhlašovat, že útočíme na poháry, protože tým mohou zasáhnout zranění nebo pokles formy a všechno bude jinak. Jdeme prostě od utkání k utkání," zhodnotil působení týmu v soutěži Casanova.

Sochaux sice prohrálo dvě z posledních tří utkání, ale na obranu domácího výběru lze říci, že se svěřenci kouče Gillota střetli s týmy, které patří ke špičce Ligue 1. Sochaux sice prohrálo v Paříži a Lille, ale mnoho fanoušků překvapilo před 14 dny těsným vítězstvím 1:0 nad Marseille.

Domácí jsou až na 18. místě tabulky, ale i přesto jde v jejich hře vidět zápas od zápasu herní pokrok. Pokud bude Sochaux ve svých výkonech pokračovat, je zde velká šance, že se mužstvo v nejvyšší soutěži udrží.

Sochaux se bude v nedělním utkání muset obejít bez Dafa, který si odpykává trest za vyloučení v minulém střetnutí proti Lille, a také Carlaa, jenž nemá po zranění ještě dostatečnou fyzickou kondici. Hostům z Toulouse chybí Didot, kterého trápí poraněné koleno.
FC Sochaux - pravděpodobná sestava:
Richert, Mikari, Faty, Perquis, Pichot, Pitau, Carlao, Maurice-Belay, Boudebouz, Svěrkoš, Erding
Toulouse FC - pravděpodobná sestava:
Carrasso, Mathieu, Fofana, Capoue, Cetto, Congré, Bergougnoux, Sissoko, Sirieix, Braaten, Gignac
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.45 - 2.90 - 2.85
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Olympique Lyon - Le Havre AC  (neděle 17:00)
Čtyřiadvacáté kolo nejvyšší francouzské soutěže proti sobě svedlo momentálně nejlepší a nejhorší tým Ligue 1. Lyon vévodí tabulce se ziskem 46 bodů, hosté mají úplné opačné starosti, s pouhými patnácti body se krčí na samotném dně tabulky a jsou největším kandidátem na sestup.

Lyon je v tomto utkání jasným favoritem, hosty by ale mohla povzbudit výhra z minulého kola, kdy Le Havre dokázalo porazit Rennes 1:0. Přesto hostům nyní chybí na první nesestupové místo devět bodů. "Nehodnotím tým podle momentálního postavení v tabulce, ale podle posledních výkonů, ve kterém mě Le Havre přesvědčilo, že rozhodně nepatří na poslední místo tabulky. A navíc je to mužstvo, které má silného týmového ducha a jen tak se nevzdá," řekl na adresu Le Havre lodivod domácího Lyonu Puel.

Dobrou náladu má určitě jeho brankářská jednička. Hugo Lloris byl totiž oceněn za své výkony v uplynulém roce, když byl svými kolegy minulý týden zvolen za nejlepšího brankáře Francie.

Domácí výběr přišel na sobotním tréninku o dalšího ze svých hráčů, do zápasu proti Le Havre nebude připraven Fabio Santos, který si poranil stehenní sval a nejspíš přijde i o úvodní duel osmifinále Ligy mistrů proti Barceloně. Brazilec se tak přidal k dlouhodoběji zraněným Clercovi a Reveillerovi. Do týmu Lyonu se naopak po delší odmlce vrací Mensah. Hosté nehlásí žádné nové zranění, mimo hru tak zůstávají pouze potrestaní Dieuze a Ait Ben Idir.
Olympique Lyon - pravděpodobná sestava:
Lloris, Grosso, Boumsong, Toulalan, Cris, Mensah, Ederson, Juninho, Makoun, Keita, Benzema
Le Havre AC - pravděpodobná sestava:
Revault, Marange, Nestor, Ba, Baca, Sambou, Noro, Lesage, Anin, Diallo, Alassane,
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.20 - 5.30 - 12.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AS Monaco - Olympique Marseille  (neděle 21:00)
Vypadalo to s Marseille hodně nehezky. Pokud by v minulém kole nezvítězila nad druhým Bordeaux, zřejmě by vypadla z bojů o ligový titul. Teď je ovšem díky zisku třech bodů zpět. Na jihu Francie by Geretsovo mužstvo rádo na veledůležitou výhru navázalo.

Vlastní gól Maročana Šamacha pomohl minulý nedělní večer Marseille k těsné výhře 1:0. Trenér Gerets měl hlavně z předvedeného výkonu pochopitelně obrovskou radost. "Bylo to kolektivní vítězství, ne individualit," potvrdil. "Věci se mohou měnit v závislosti na taktice, to ano. Ale náš týmový duch zůstane vždy stejný."

Aktuálně jsou Les Phocéens na čtvrtém místě s pětibodovou ztrátou na vedoucí Lyon a s minimálním mankem na třetí a druhou příčku. Gerets by rád v týmu uvítal Zianiho, jenže jeho poslední testy kvůli poraněnému přitahovači nedopadly dobře, takže Alžířan v Monaku zřejmě nenastoupí. Stejně jako kapitán Cana a Niang, u kterých se však návrat očekává v brzké době.

Zpět je alespoň útočník Bakary Kone. "Zápas s Bordeaux byl možná tolik důležitý, protože případná porážka by značně oslabila naše cíle. Pokud bychom v něm prohráli, byli jsme v té samé situaci jako před ním. Tedy s obrovskou ztrátou na Lyon. Takhle je jenom pět bodů," řekl Gerets. "Každý zápas teď musíme hrát jako finále Ligy mistrů."

I když to Marseille již několik desítek let nehrálo, Monako se v něm naposledy ukázalo v roce 2004. Samozřejmě že od té doby se toho hodně změnilo, knížecí klub se pohybuje jen ve středu tabulky a o Lize mistrů si může jen nechat zdát. V posledních čtyřech zápasech ale monačtí neprohráli, takže alespoň potrápit favorita určitě není nereálný cíl.

Na Marseille se jim ovšem v posledních dvou letech příliš nedaří. V posledních pěti zápasech nevyhráli, uhráli jen jednu remízu. Ta se odehrála právě v letošní sezóně na podzim. Kouč Ricardo Gomez nemůže moci počítat s Muratorim, jenž má poraněné stehno, nejistý start je i u Modesta.
AS Monaco - pravděpodobná sestava:
Ruffier - Adriano, Šimič, Müller, Mangani - Gosso, Pokrivač, Mollo, Park - Pino, Licata
Olympique Marseille - pravděpodobná sestava:
Mandanda - Bonnart, Rodriguez, Hilton, Taiwo - M'Bami - Valbuena, Cheyrou - Koné, Brandao, Wiltord
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.05 - 2.90 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Olympique Lyon23137330:1546
2.Girondins Bordeaux23126539:2342
3.Paris Saint-Germain23133732:2342
4.Olympique Marseille23118438:2541
5.Toulouse FC23118425:1541
6.Lille OSC22109334:2339
7.Stade Rennes23911325:1538
8.OGC Nice2296726:2333
9.FC Lorient2379728:2630
10.AS Monaco2377927:2828
11.AS Nancy-Lorraine2277821:2428
12.Grenoble Foot 382368913:2126
13.FC Nantes23751121:3226
14.Le Mans UC 7222741126:3325
15.SM Caen2259827:2824
16.AJ Auxerre23661116:2324
17.AS Saint-Étienne23731320:3324
18.FC Sochaux23311923:3020
19.Valenciennes FC22481018:2620
20.Le Havre AC23431617:4015

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (24)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dneska zaváhá Rennes... a PSG s Bordeaux jsou jasné jedničky...

Reagovat
božský John

Ba ne..Nancy umí dávat góly jen z offsidů,takže když si to rozhodčí pohlídaj tak Rennes upotí 1:0..

Reagovat
onze

ALLEZ PSG

Reagovat
smazaný uživatel

Čau, Onze. Dneska musíme nad SE vyhrát! ALLEZ PSG!!!

Reagovat
onze

AHOJ,mamraddort.Tesim sa velmi na zapas,verim tiez ze vyhrame aj ked si myslim ze ASSE nie je az tak zly team aby hral o zachranu.Budes tiez urcite pozerat vsak ? nova sport live. ALLEZ PSG !

Reagovat
smazaný uživatel

jasně, že televize je od devíti jen moje... celý týden se na Nova Sport těším... Hned po zápase pokecáme...

Reagovat
M11

podme PSG.. LM vola

Reagovat
božský John

šmarjá,vás je jak blech...

Reagovat
smazaný uživatel

Druhá Slavie

Reagovat
božský John

3. Zenit

Reagovat
smazaný uživatel

4. Hoffenhaim

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě

Reagovat
božský John

Reagovat
smazaný uživatel

jj, je nás jak much... ALLEZ PSG!

Reagovat
One-Real

Dneska vyhrajete!

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud trefí bránu, tak by to mohla být kanonáda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jj, pokud trefíme branku... dobře řečeno

Reagovat
smazaný uživatel

Bordeaux - Grenoble - 1

Auxerre - Lille - 2

Caen - Lorient - 2

Rennes - Nancy - 1

Valenciennes - Nantes - 0

Le Mans - Nice - 0

PSG - St.Etienne - 0

Lyon - Le Havre - 1

Sochaux - Toulouse - 2

Monaco - Marseille -0

Reagovat
smazaný uživatel

Sochaux vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Omlouvám se za tipy,už na to kašlu.Zase mi to selhalo,úspěšnost tohoto sysrému byla mezi 60-70%...po včerejšku už neni.Kdyby autoři článků(překladatelé)chtěli zaslat nejpodrobnější statitistiky Ligue1,tak mi napište na sv.ondrej@email.cz Statistiky se týkají konkrétních týmů doma-venku a týká se to střel na i mimo bránu.Dále držení míče a obdržených a vstřelených gólú atd.(vypracováno v excelu)

Reagovat
smazaný uživatel

z toho si nic nedělej, občas to nevyjde. Jinak já nepřekládám, mám své vlastní analýzy a střleckou potenci sleduju na france footballu

Reagovat
smazaný uživatel

Čau, díky za nabídku, ale to není smyslem našich previews a komentářů. Pokoušíme se totiž shrnout dění o týmech pouze "obecně" a do takových podrobností (např. střely mimo bránu) nezacházíme. To by se spíše hodilo Ugljanovi, ale ten jak píše, má svoje "zdroje"

Reagovat
smazaný uživatel

Nebuď smutnej... Nemusí se dařit pořád. A jestli ti ta statistika vychází, tak s ní nepřestávej. Jednou se ta pravděpodobnost tvých výher třeba zase vrátí.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele