Liga mistrů: Preview úterních zápasů 5. kola

27.11.2007, 00:50, aktualizováno 27.11.2007, 00:50
Previews
Po pauze zaviněné reprezentační přestávkou se o slovo opět hlásí Liga mistrů. Nejprestižnější klubová soutěž má na programu již páté kolo základních skupin a kromě Arsenalu a Manchesteru United zatím nikdo nemá jistý postup. K tomu mají hodně blízko AS Řím, Fenerbahce, Barcelona a Inter Milán. Další duel mezi elitou čeká pražskou Slavii, která může v Bukurešti minimálně potvrdit přestup do Poháru UEFA...
Skupina E
VfB Stuttgart - Glasgow Rangers  (úterý 20:45)
Na stadionu Gottlieba-Daimlera ve Stuttgartu se odehraje souboj mezi domácím VfB a skotskými bojovníky Glasgow Rangers. Pokud si domácí chtějí uchovat šanci na postup do jarní části Poháru UEFA, byť je jejich naděje na udržení se v evropských pohárech minimální, musejí Skoty porazit.

Stuttgart se v posledních ligových zápasech chytil a stoupá bundesligovou tabulkou směrem vzhůru, na setrvání v evropských pohárech ale toto probuzení podle všeho stačit nebude. Stuttgart první zápas základní skupiny Ligy mistrů na Ibrox Parku prohrál 1:2, poté nestačil na domácí půdě na Barcelonu a body nezískal ani v jednom ze dvou střetnutí proti Lyonu. "Pokusíme se pro vítězství udělat vše a získat nějaké body pro naši zemi. Vítězství je pro mě jako pro vlastence velice důležité," naznačuje trenér Armin Veh, že utkání přikládá velký význam. Veh se bude muset zřejmě obejít bez Maria Gomeze, který byl kvůli bolesti hrudníku ve víkendovém zápasu proti Frankfurtu stažen ze hry a start v tomto zápase by byl velice riskantní. Ale Ciprian Marica bude určitě dobrou náhradou v sestavě za zraněného Gomeze. Ze hry venku je také turecký záložník Yildiray Basturk. Na trávník se po zranění kolene naopak vrací Serdar Tasci.

Manažer Rangers Walter Smith ví, že se musí pořádně na zápas s VfB připravit: "Stuttgart ukázal, že umí být v Lize mistrů velice nepříjemný, u nás ve Skotsku hrál velice dobře, stejně jako v Lyonu, ale nezískal ani bod." Rangers už mají jistou účast ve třetím kole Poháru UEFA a pokud se jim tento zápas podaří dovést do vítězného konce a Lyon nebude stačit na Barcelonu, budou si moci svěřenci Waltera Smithe pogratulovat k postupu mezi nejlepší šestnáctku Champions League. Na otázku, zda bude v průběhu zápasu sledovat i druhé utkání skupiny "E" na Stade Gerland, Smith odpověděl s úsměvem: "Myslím si, že budu dosti zaneprázdněný na to, abych sledoval i druhý zápas." Smith bude moci pravděpodobně přivítat v základní sestavě Brahima Hemdaniho, který chyběl při posledním ligovém utkání proti Falkirku. Jean-Claude Darcheville by měl plnit roli osamoceného hrotového útočníka, protože Boyd a Cousin asi zůstanou pouze na lavičce náhradníků. Mimo hru je také zraněný Nacho Novo.
VfB Stuttgart - pravděpodobná sestava:
Schäfer - Beck, Meira, Delpierre, Magnin - Pardo - Hilbert, Hitzlsperger - Khedira - Gomez, Cacau
Glasgow Rangers - pravděpodobná sestava:
McGregor - Hutton, Weir, Papac, Cuellar - Hemdani - Beasley, Ferguson, Thomson, McCulloch - Darcheville
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.10 - 3.20 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Olympique Lyon - FC Barcelona  (úterý 20:45)
Lyon přivítá na Stade de Gerland Barcelonu a pokusí se svému soupeři pomstít za porážku z posledního vzájemného duelu. Co víc, svěřenci Alaina Perrina nutně potřebují zisk tří bodů, aby oživili naděje na postup do další fáze.

Francouzský suverén posledních let nevstoupil do soutěže zrovna nejšťastněji a na Nou Campu utrpěl nejtěžší porážku v Lize mistrů za celou svou historii. Následoval další ostudný výsledek, tentokráte s Rangers. Až poté se Lyon herně zvedl, opět se pevně usadil na čele Ligue 1 a na druhé, tedy postupové, místo ve skupině E Ligy mistrů ztrácí jediný bod, když dvakrát posobě zdolal Stuttgart.

Pro domácí je duel proti Barceloně naprosto klíčový, pokud totiž zaváhají a Rangers porazí Stuttgart, zbyde na Francouze pouze Pohár UEFA. Lyon stále nemůže počítat s kapitánem Crisem ani brankářem Grégorym Coupetem, přesto je kouč Perrin optimisticky naladěn: "V září zde byl jasný výkonnostní rozdíl mezi námi a Barcelonou, ale to už se podle mě opakovat nebude. Je to šance ukázat, jak velký pokrok jsme od té doby učinili." Bývalý trenér Sochaux věří, že se jeho svěřenci nenechají zaskočit: "Všichni víme, že Barca bude nebezpečná, protože má obrovský útočný potenciál, ale my jsme připraveni."

V městě nad Rhonou panují velké obavy hlavně ze zdravotního stavu Karima Benzemy, nejlepšího letošního střelce francouzské ligy. Mladý útočník byl zatím v opravdu obdivuhodné formě, ale v posledním kole proti Stade Renneais se zranil a jeho start je silně ohrožen: "Kdyby jsme hráli v pondělí, Karim by nastoupit nemohl," přiznal Perrin. "Zatím to vypadá na 30 až 40%." Pokud se Benzema nakonec dohromady nedá, jeho místo podle všeho zaujme při další absenci Milana Baroše Brazilec Fred.

Ani Barcelona není kompletní. Chybí dva hvězdní útočníci Thierry Henry a Samuel Eto’o, na druhou stranu se po další podivné absenci vrací asi nejkritizovanější hráč současnosti - Ronaldinho. Vše zatím nasvědčuje prvnímu startu mladého Bojana Krkiče v základní sestavě utkání Ligy mistrů, podle slov trenéra Rijkaarda ho doplní Messi a Ronaldinho: "Vypadá lépe, uvidíme, jak se vyvine jeho poslední trénink před výkopem, ale jeho stav se zdá dobrý."

Nizozemský kouč má z Lyonu přirozený respekt: "Čeká nás těžké utkání proti velmi talentovanému týmu. Jistě to bude o mnoho těžší než první zápas. Hrají doma a jsou ve výborné formě. Ale my jsme také silnější, když nic jiného, panuje v kabině lepší atmosféra."

Blaugranas stačí jediný bodík, aby si zajistili postup do osmifinále. "Naše venkovní forma ve Španělsku nebyla nejlepší, ale jediná cesta, jak to zlepšit, je vyhrávat. Budeme hrát náš obvyklý fotbal a snad budeme na konci večera mezi postupujícími."
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.70 - 3.20 - 2.40
více informací
Tabulka před začátkem kola
 týmzápasyvýhryremízyporážkyskórebody
1.FC Barcelona (ESP)43107:010
2.Glasgow Rangers (SCO)42115:37
3.Olympique Lyon (FRA)42026:86
4.VfB Stuttgart (GER)40043:100
Skupina F
Dynamo Kyjev - AS Řím  (úterý 20:45)
Legionáři z Říma se přijedou utkat o postup do Kyjeva. Domácí Dynamo má v Lize mistrů zatím téměř nejhorší bilanci ze všech klubů. Ani jednou nevyhrálo a obdrželo již dvanáct branek, doma však zatím pokaždé alespoň jednou skórovalo. Hostující AS si bude chtít z Ukrajiny odvézt zajisté všechny tři body, které by mu zajistily postup do další fáze soutěže.

Dynamo má stále ještě šanci alespoň na Pohár UEFA, jelikož Sporting má zatím jen čtyři body. Situace ukrajinského týmu ovšem není nejlepší, po bitvě s Římem jej čeká zápas v Portugalsku, kde Sporting moc často body nerozdává. Domácí budou však vstupovat do zápasu v celkem dobré formě. V ukrajinské nejvyšší soutěži zaznamenali totiž dvě výhry v řadě. V minulém kole zvítězilo Dynamo 1:0 v kyjevském derby na půdě Arsenalu, v tom předminulém pak doma porazilo vedoucí celek ukrajinské Premier League Šachtar Doněck 2:1.

Řím však má ještě lepší formu. V posledních osmi zápasech jak v Serii A, tak v Lize mistrů neokusil hořkost porážky. A to vše bez zraněného kapitána a tahouna týmu Francesca Tottiho. Totti bude, ke smůle hostí, chybět také v tomto utkání. V útoku tak nastoupí vcelku spolehlivý Mirko Vučinič. I když branku dal naposledy 31.10. proti Laziu, tak podává dobré výkony. Roli střelce však v poslední době přebírá zcela jiný muž, zkušený obránce Christian Panucci. Nejprve svým gólem v 90. minutě ve Skotsku ztvrdil postup Itálie na Euro 2008 a v sobotu srazil, taktéž v 90. minutě, FC Janov. Bude tak zajímavé sledovat, zda-li se trefí či dokonce opět spasí AS Řím i v tomto utkání. Svěřenci Luciana Spallettiho se sice mohou spoléhat na výhru Manchesteru, který hostí Sporting (případná výhra by Římanům zajistila také postup a to i v případě, že na Ukrajině prohrají), ale určitě nenechají nic náhodě a budou hrát na vítězství.

Domácí celek se bude muset obejít bez zraněné brankářské jedničky Olexandra Šovkovského, jehož vyřadilo zranění kolena. Nezahraje si tak minimálně do začátku nového roku. Šovkovského mezi třemi tyčemi nahradí jeho nezkušený 20letý jmenovec Rybka. Jinak je Dynamo Kyjev kompletní. Giallorossi budou vedle Tottiho chybět také zranění Simone Perrotta a stoper Phillipe Mexes. Naopak povzbudivou zprávou pro trenéra Spallettiho je, že Alberto Aquilani a Rodrigo Taddei po dlouhodobých zraněních začali opět trénovat. Taddei by se měl objevit alespoň na lavici náhradníků.
Dynamo Kyjev - pravděpodobná sestava:
Olexander Rybka - Marjan Markovič, Pape Diakhaté, Sergij Fedorov, Badr El Kaddouri - Vladislav Vashchuk - Oleg Gusev, Tiberiu Ghioane, Carlos Corrêa - Artem Milevskiy, Ruslan Rotan
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Alexander Doni - Christian Panucci, Juan, Matteo Ferrari, Marco Cassetti - David Cortes Pizarro, Daniele De Rossi - Max Tonetto, Ludovic Giuly, Alessandro Mancini - Mirko Vučinič
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.85 - 3.25 - 1.85
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Manchester United - Sporting Lisabon  (úterý 20:45)
Manchester United jako jediný účastník soutěže zatím vyhrál všechna svá utkání, čímž si již zajistil postup do další fáze. Pokud se mu navíc povede vyhrát popáté za sebou, už ho nikdo nesesadí z čela skupiny F. Sportig Lisabon však potřebuje na Old Trafford bodovat, pokud chce ještě pomýšlet na postup.

První utkání v Lisabonu rozhodla v září hlavička odchovance Sportingu Cristiana Ronalda a nasměrovala Red Devils správným směrem. Sporting po remíze v minulém kole s AS Řím musí v Manchesteru vyhrát, aby zachoval reálnou šanci na postup. Jenže to je úkol přinejmenším nesnadný. Rudí Ďáblové prohráli na Old Trafford jen jediné z posledních dvaatřiceti utkání Ligy mistrů.

Nicméně jak na věc ukázali hráčům portugalského klubu o víkendu fotbalisté Boltonu, kteří v Premier League porazili obhájce titulu 1:0. A Sportingu se ještě k tomu na anglické půdě relativně daří. Ze šesti zápasu tam dvakrát vyhrál, jednou remizoval a třikrát odešel poražen. V lize to ale Portugalcům v současné době příliš nešlape. Poslední výhra se datuje ke 4. listopadu, kdy zelenobílí doma porazili Naval. Od té doby jako když utne. Naposledy hrál Sporting o víkendu nerozhodně 1:1 na hřišti Leixoes.

United budou v utkání chybět Scholes (koleno) a Rooney (kotník). Naopak Vidič a Ronaldo, kteří proti Boltonu odpočívali, by měli být připraveni. Sportingu by se měli do sestavy vrátit Luis Paez a Adrien Silva, kteří v posledním ligovém utkání pauzírovali. Do Manchesteru cestuje také Paulo Renato. Lehké problémy měl po posledním zápase Veloso, ale dá se předpokládat, že i on nastoupí.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.40 - 4.00 - 7.25
více informací
Tabulka před začátkem kola
 týmzápasyvýhryremízyporážkyskórebody
1.Manchester United (ENG)440010:212
2.AS Řím (ITA)42116:47
3.Sporting Lisabon (POR)41125:64
4.Dynamo Kyjev (UKR)40043:120
Skupina G
CSKA Moskva - PSV Eindhoven  (úterý 18:30)
CSKA už nemá šanci na postup do další fáze Ligy mistrů, ale pokud porazí na zmrzlé ruské půdě Eindhoven, může oživit naděje alespoň na Pohár UEFA. První utkání v Nizozemsku skončilo 2:1. Za PSV se trefily dvě letní posily - Lazovič a Perez. Branka Vágnera Lova z poslední minuty však nakonec může mít cenu zlata. Vítězství 1:0 nebo jakékoliv o dvě branky by posunulo Moskvany na kýžené třetí místo ve skupině právě před Eindhoven.

Z domácího týmu má lehké zdravotní potíže kapitán Ignaševič, ale k utkání by měl být připraven. Problém by však mohli mít i ostatní hráči CSKA, protože ruská liga skončila už 11. listopadu. Reprezentanti sice od té doby hráli dva zápasy, ale jak je na tom s formou zbytek mužstva je záhadou.

Mužstvo PSV přišlo od posledního vzájemného utkání o trenéra Koemana, který zamířil na jih do španělské Valencie. Prozatimní kouč Jan Wouters bude s určitostí postrádat zraněnou trojici Tommie Van Der Leegte, Timmy Simons a Eric Addo. Po zranění už se zotavili Jason Culina a Ibrahim Afellay. Ovšem i přesto, že odcestovali s týmem do Moskvy, je jejich start v zápase nejistý. Víkendová generálka PSV vyšla. Na půdě Excelsioru Rotterdam vyhrálo 4:1.

Zatímco pro PSV byl zářijový zápas na Phillipstadionu premiérovým kontaktem s ruským fotbalem, CSKA už v minulosti dvakrát na nizozemské kluby narazilo. Ani jednou se ale Rusové neradovali z vítezství! V sezóně 96/97 byli Moskvané vyřazeni po výsledcích 0:1 a 1:1 v 1. kole Poháru UEFA Feyenoordem Rotterdam. V sezóně 2005/2006 remizovali ve stejné soutěži s Heerenveenem v základní skupině 0:0.

Nepříjemnou sérii má na kontě i hostující celek. PSV venku prohrálo už čtyři zápasy v řadě a v žádném z těchto utkání nedalo branku.

Zápas na stadionu Lokomotivu začíná v úterý v 18.30.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.20 - 3.10 - 3.10
více informací
Inter Milán - Fenerbahce SK  (úterý 20:45)
Inter Milán se utká v úterý na domácím hříšti s Fenerbahce Istanbul a bude chtít oplatit Turkům porážku z prvního zápasu, ve kterém podlehl 0:1. Oba týmy jsou velmi blízko postupu do další fáze Ligy mistrů. Italové vedou skupinu G právě před Fenerbahce o jeden bod. Turci jsou velkým překvapením a jako jediní ve skupině zatím neprohráli. Na zaváhání soupeřů bude čekat PSV Eindhoven, který musí zvítězit v Moskvě. Pokud se tak nestane, mohou Inter a Fenerbahce začít slavit postup.

Interu se povedla generálka v domácí lize, když zvítězil nad Atalantou Bergamo 2:1 a dál vede bez porážky tabulku italské Serie A. Kromě porážky v italském Superpoháru od AS Řím zaznamenal Inter jedinou prohru v probíhající sezoně, a to od Fenerbahce. Italové mají velké problémy se sestavou. Zranění jsou Figo, Vieira, Cesar a Francesco Toldo, s lehkým tréninkem teprve začal Stankovič. Burdisso má ještě disciplinární trest z minulé sezony. Do sestavy by se měli vrátit Materazzi a Zlatan Ibrahimovič, kterého trenér Interu Mancini šetřil o víkendu. "Toto utkání je pro nás velmi důležité. Nebude to vůbec jednoduché, protože se utkáme s velmi silným soupeřem," řekl Mancini. "Ale i tak musíme vyhrát a mít klid kolo před koncem skupin," přál si Mancini.

Fenerbahce zvítězilo v posledním kole turecké ligy 4:2 nad Ankarasporem. V tomto utkání se blýskl domácí kapitán Alex de Souza, který zaznamenal hattrick. Fenerbahce je v tabulce na třetím místě, šest bodů za vedoucím Galatasarayem. Turci mají mnohem menší marodku než Inter. Zraněn je pouze Mateja Kezman, po vypršení disciplinárního trestu se vrací Lugano a Deivid de Souza, který vstřelil jediný gól v Istanbulu. "Chtěli bychom v Miláně zvítězit a zajistit si postup do další fáze Ligy mistrů. Pokud by to nevyšlo, můžeme si to vynahradit v posledním utkání proti CSKA Moskva," řekl kouč Fenerbahce Zico.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.40 - 3.95 - 7.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 týmzápasyvýhryremízyporážkyskórebody
1.Inter Milán (ITA)43018:49
2.Fenerbahce SK (TUR)42205:28
3.PSV Eindhoven (NED)41122:54
4.CSKA Moskva (RUS)40136:101
Skupina H
Sevilla FC - Arsenal FC  (úterý 20:45)
Zápas o první místo v tabulce skupiny H uvidí diváci ve španělské Seville, kam přijede londýnský Arsenal. Domácí budou chtít jistě ostrovnímu celku ukázat, že prohra 0:3, kterou utrpěli na Emirates Stadium v září, byla náhodou.

"Zápas s Arsenalem nemohl přijít ve vhodnější moment, i když je to podle výsledků v domácí lize a v Lize mistrů zřejmě nejlepší tým v Evropě. Arsenal je motivací a zároveň inspirací, máme šanci dokázat, čeho jsme schopní," burcuje své svěřence domácí trenér Manolo Jimenez.

Sevilla v posledním ligovém utkání na svém stadiónu podlehla Mallorce 1:2 a v tabulce andaluskému klubu náleží 10. místo, což je pro vítěze dvou posledních ročníků Poháru UEFA jistě zklamáním. Do sestavy Sevilly se ale vrací reprezentační útočník Mali Frederik Kanoute, který kdysi působil v Tottenhamu, největším rivalovi Arsenalu, a tak je na zápas hodně natěšený. Naopak Luis Fabiano, další útočné eso Sevilly, bude chybět kvůli zranění kotníku.

To Arsenal je v jiné pozici než jeho španělský soupeř, vede Premier League a o víkendu prokázal svou sílu, když v těžkém utkání na domácím hřišti udolal Wigan 2:0, a to i přesto, že soupeř deset minut před koncem držel na Emirates Stadium bezbrankovou remízu. Pokud by Arsenal chtěl definitivně potvrdit svůj postup do další fáze Ligy mistrů bez ohledu na výsledek zápasu Steaua-Slavia, musí v Seville uhrát alespoň bod, což bude ale i přes skvělou formu dost těžký úkol, trenéru Wengerovi bude chybět důležité trio hráčů – Gael Clichy, William Gallas a Emmanuel Adebayor. Oproti původním předpokladům však asi bude připraven Theo Walcott, který se ve fyzických testech ukázal v dobrém světle.

"Skončit na prvním místě vám dá drobnou výhodu do vyřazovací fáze. Potenciál na to vyhrát Ligu mistrů má šest až deset týmů a Sevillu považuji za jeden z nich," složil Wenger kompliment svému soupeři.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.95 - 3.10 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Steaua Bukurešť - Slavia Praha  (úterý 20:45)
Především s cílem zajistit si účast v jarních bojích Poháru UEFA dnes přiletěli fotbalisté Slavie Praha do Bukurešti. V úterý od 20:45 k tomu potřebují v pátém kole skupiny H Ligy mistrů neprohrát s domácí Steauou. V případě svého vítězství a zároveň prohry Sevilly s Arsenalem mohou dokonce ještě pomýšlet na postup do další fáze prestižní soutěže.

První zápas obou týmů vyhrála Slavia na Strahově 2:1 a pak ještě získala bod s Arsenalem, zatímco Steaua má na kontě čtyři porážky. V rumunské metropoli však budou hosté značně oslabeni. V Praze zůstali kapitán a nejlepší střelec týmu Stanislav Vlček, který má problémy se stehenním svalem, i zkušený záložník Vladimír Šmicer s naraženým kolenem. Dlouhodobě chybějí Švento, Dřížďal, Kalivoda a Janda, na zápas se necítí ani Latka.

O Vlčkově startu se rozhodovalo do poslední chvíle, ale nakonec se kouč Karel Jarolím útočníkových služeb vzdal. "Určitě by nebylo dobré riskovat Vlčkovo obnovení zranění a jeho případnou absenci ve zbývajících zápasech podzimní sezony," vysvětlil novinářům. Vzhledem k okolnostem by trenér bod bral. "Při problémech se zraněnými hráči by byl postup do Poháru UEFA úžasný výsledek. Ale vůbec bych se nezlobil, kdybychom zůstali ve hře i postup do další fáze Ligy mistrů," uvedl.

V sobotu sledoval počínání Steauy v ligovém derby, v němž porazila 1:0 městského rivala Dinamo Bukurešť. Její herní styl se podle Jarolíma pod vedením nového kouče Mariuse Lacatuse příliš nezměnil, i sestava zůstává podobná, jakou ještě Gheorghe Hagi postavil v Praze.

Informací o Steaue má prý slávistický trenér dost. "Po výměně trenéra se zvedla, z hráčů čiší větší touha po vítězství. Hlavně v domácím prostředí je to silný tým a musíme počítat s tím, že bude hrát hodně agresivně. Věřím ale, že se s tím vypořádáme a zaskočíme soupeře naopak našimi přednostmi," řekl na tiskové konferenci Jarolím, jenž je si vědom i nebezpečných standardních situací bukurešťského mužstva. "V Praze jsme po ní inkasovali a snad jsme se na to připravili," dodal Jarolím.

Zatímco Rumunům generálka na Ligu mistrů vyšla, Slavia v pátek doma jen remizovala 0:0 s Olomoucí. Podle Jarolíma se na tom podepsalo málo času na přípravu. "Kromě marodů bylo šest hráčů na reprezentačních akcích a někteří se vrátili až večer den před soubojem. I proto třeba ani nehrál Suchý, chtěli jsme mu dopřát alespoň trochu odpočinku," řekl kouč.

O sestavě už má téměř jasno, ale zatím ji nezveřejnil. Neprozradil ani, komu dá důvěru v brance. Zdá se však, že se mezi tři tyče opět postaví Martin Vaniak, jeden ze strůjců postupu Slavie do základní části Ligy mistrů. Druhý brankář Michal Vorel totiž chyboval na Žižkově, Vaniak se naopak v lize předvedl velmi dobrým výkonem proti Olomouci.

V Bukurešti se dá očekávat bouřlivé prostředí, ale není jisté, kolik fanoušků na stadion přijde. "Myslím, že derby s Dinamem bylo pro fanoušky větším tahákem. Na Sevillu přišlo jen sedm tisíc příznivců a myslím, že na nás jich také moc nepřijde," odhadl Jarolím.

Zápas začne v úterý ve 20:45 SEČ a řídit jej bude trojice lucemburských rozhodčích Alain Hamer - Francis Crelo, Christian Holtgren. Přímý přenos vysílá druhý program České televize, Radiožurnál chystá vstupy z prvního poločasu a reportáž z celé druhé půle.
Steaua Bukurešť - pravděpodobná sestava:
Zapata - Emeghara, Rada, Goian, Nesu - Lovin, Petre, Nicolita, Dica, Neaga - Badea.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Vaniak - Krajčík, Suchý, Brabec, Hubáček - Šenkeřík, Volešák, Švec, Tavares, Pudil - Ivana.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.15 - 3.20 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 týmzápasyvýhryremízyporážkyskórebody
1.Arsenal FC (ENG)431011:010
2.Sevilla FC (ESP)43018:69
3.Slavia Praha (CZE)41124:124
4.Steaua Bukurešť (ROM)40042:70

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (25)

Přidat komentář
alegre

Tak já budu první a zkusím si zatipovat:

VfB Stuttgart - Glasgow Rangers 1*

Olympique Lyon - FC Barcelona 02*

Dynamo Kyjev - AS Řím 0*

Manchester United - Sporting Lisabon 1*

CSKA Moskva - PSV Eindhoven 10*

Inter Milán - Fenerbahce SK 1*

Sevilla FC - Arsenal FC 0*

Steaua Bukurešť - Slavia Praha 0*

Reagovat
Zajda

Dobré, ale já bych změnil ten AS Řím dal bych 2 a u VfB Stuttgart také.

.

.

.

Čáo

Reagovat
smazaný uživatel

Stuttgart - Rangers 10

Lyon - Barcelona 02

Dynamo kyjev - AS Řím 02

Man. Utd - Sporting 10

CSKA - PSV 1

Inter - Fenerbahce 1

Sevilla - Arsenal 02

Steaua - Slavia Praha 2

Reagovat
smazaný uživatel

slavia vyhraje v steuave??? si se pomat?

Reagovat
smazaný uživatel

Lyon jednička!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Stuttgart - Rangers 1

Lyon - Barcelona 0

Dynamo kyjev - AS Řím 2

Man. Utd - Sporting 1

CSKA - PSV 1

Inter - Fenerbahce 1

Sevilla - Arsenal 1

Steaua - Slavia Praha 1

Reagovat
smazaný uživatel

Stutgart - Rangers 1

Lyon - Barca 1

Kyjev - AS 2

Man.Utd - Sporting 1

CSKA - PSV 0

Inter - Fener. 1

Steaua - Slavia 02

Sevilla - Arsenal 10

Reagovat
Arne

Stuttgart - Glasgow 1

Lyon - Barcelona 1

Kyjev - AS 2

Man.Utd - Sporting 1

CSKA - PSV 1

Inter - Fenerbahce 0

Sevilla - Arsenal 1

Steaua - Slavia 0

Reagovat
smazaný uživatel

ale musím to tady napsat.. teď jsem si četl ještě o té tragédii v Brazílii a pokud jsem dobře četl tak na 3.ligu!!! bylo 60 000 diváků???

neskutečné

Reagovat
alias

Jo hráli o postup do druhé ligy a bylo vyprodáno. Mají stadion pro 60.000 (viz. wwww.worldstadiums.com).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

VfB Stuttgart - Glasgow Rangers 1 (2:0)

Olympique Lyon - FC Barcelona 0 (1:1)

Dynamo Kyjev - AS Řím 2 (0:1)

Manchester United - Sporting Lisabon 1 (2:0)

CSKA Moskva - PSV Eindhoven 1 (2:1)

Inter Milán - Fenerbahce SK 1 (2:0)

Sevilla FC - Arsenal FC 1 (1:0)

Steaua Bukurešť - Slavia Praha 0 (0:0)

Reagovat
smazaný uživatel

Steaua je doma udělá,ale tvé tipy na přesný výsledky jsou dost reálné

Reagovat
smazaný uživatel

Dynamo Kyjev - AS Řím +2,5 golu, Arsenal 02, Inter Milán - Fenerbahce SK 02 v handicapu 0:1 jinak souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

glasgow umi bojovat, takze to bude mit stuttgart tezky, asi plichta, barcelona sice v lize na hristi soupere nehraje dobre, ale LM je neco jinyho. vyhraje barca. rim je jasny, manchester vyhraje tak o gol, cska taky souhlas, inter tez, sevilla prohraje a slavie bude chit alespon uefu.takze minimalne remiza

Reagovat
smazaný uživatel

Stuttgart 1,Lyon 1,AS Řím 2,Man utd 0,CSKA 1,Inter 1,Sevilla 1,Steaua 1

Reagovat
smazaný uživatel

´´V minulém kole zvítězilo Dynamo 1:0 v kyjevském derby na půdě Arsenalu,..

Reagovat
smazaný uživatel

...na půdě Arsenalu Kyjev.

Reagovat
satan_666

inter nevyhraje,věřim Fenerbahce, a moje Slávka přece neprohraje u nějakejch cigánů...dyť to neni nic ta steaua

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíš, že ano

Reagovat
Slejdy

verim tomu ze fener neprohraje .. as vyhra

Reagovat
Antijuve

Fenerbahce neprohraje.

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu proč všici si myslíte že vyhraje CSKA Moskva ,vždiť PSV jde o postup do osmifinále a to je víc než postup do UEFA, takže PSV by měl ten zápas vyhrát, aspoň ja jim věřím

Reagovat
smazaný uživatel

Yeah...Ronaldo mi v 90 minutě zachránil tiket...už jsem myslel že mě manchester vyjebe

Reagovat
smazaný uživatel

jo já jsem měl na lístku jen dva zápasy : Inter 1 a Manchester 1 . tak tomuhle se říká opravdu nevry až do konce a už jsem fakt nedoufal že to projde

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele