Liga mistrů: preview úterních zápasů 3.kola

23.10.2007, 01:35
Previews
Dnes večer je na rogramu další kolo základních skupin Ligy mistrů. Pražská Slavia jede bojovat o další body na hřiště Arsenalu, Sevilla hostí Steauu. Rangers s Barcelonou hrají o čelo tabulky, naopak Stuttgart s Lyonem doslova o přežití. Manchester United se představí v Kyjevě, AS Řím vyzve portugalský Sporting. Eindhoven hostí Fenerbahce, celý program otevře už v půl sedmé souboj CSKA Moskva s Interem Milán.
Skupina E
VfB Stuttgart - Olympique Lyon  (úterý 20:45)
Ve skupině E se v osudovém utkání proti sobě postaví VfB Stuttgart a úřadující francouzský mistr Olympique Lyon. Osudové utkání to bude z jednoho prostého důvodu. Oba týmy své dva předchozí zápasy prohrály a na stadionu Gottlieba Deimlera je čeká bitva o přežití.

"Musíme zvednout hlavu a bojovat," říká kouč Stuttgartu Armin Veh. "Celou dobu jsme tvrdě pracovali a teď potřebujeme vyhrát." Porazit ale Lyon, který se oklepal ze špatného startu do sezony a už opět vévodí francouzské lize, bude pro domácí nesmírně těžké. Stuttgartu se nedaří ani v domácí Bundeslize, kde z deseti zápasů šest prohrál a potácí se v druhé polovině tabulky.

Veh ale stále svému týmu věří a před úterním duelem je pozitivně naladěn. Na otázky ohledně sestavy se zatím 46tiletý trenér nechtěl vyjadřovat. Je však jasné, že nenastoupí střelec Marica, obránce Boka a německý reprezentant Hitzlsperger, kteří jsou na marodce. O svém soupeři Veh říká: "Začali stejně špatně jako my a potřebují se chytit – my potřebujeme to samé. Abychom si zachovali šanci na postup, musíme porazit Lyon a poté i Rangers."

Lyon je na tom v domácí soutěži o poznání lépe než Stuttgart. Naposledy porazil Monako 3:1 a upevnil si vedení. Tým se dokázal vyšplhat ze středu tabulky a z kouče Alaina Perrina čiší sebevědomí. "Věřím, že teď je ten správný čas. V posledních dvou utkáních jsme předvedli dobré výkony, které chceme zopakovat i v Lize Mistrů." Ani tuto soutěž nezačal Lyon příliš dobře, když si z Barcelony přivezl porážku 0:3 a doma poté senzačně prohrál s Rangers, shodně 0:3. Perrin ale věří, že mužstvo na tyto porážky zapomene a naváže na výkony z posledních zápasů. "Je to naše poslední možnost, jak napravit předchozí zaváhání," říká podobně jako Veh Perrin, který nebude moci počítat s útočníkem Fredem a záložníkem Toulalanem.

"Zápas se Stuttgartem rozhodne o našem osudu. Jsem realista: Naše šance nejsou nijak velké, ale Stuttgart se také trápí. My se nikdy nevzdáme a budeme bojovat až do konce," říká Perrin. Podobně hovoří i jeho protějšek: "Jako trenér nemůžete brečet kvůli tomu, že vaše strana prohrává. Vy musíte jít dál."

Půjde o první vzájemný souboj. Stuttgartu se proti francouzským týmům daří (bilance 4-1-2), ale Lyon drží solidní bilanci na hřištích německých soupeřů - poslední tři zápasy tam vyhrál (porazil Leverkusen, Bayern a Brémy).
VfB Stuttgart - pravděpodobná sestava:
Schäfer - Hilbert, Tasci, Meira, Osorio - Pardo - Khedira, Meissner, Bastürk - Gomez, Cacau
Olympique Lyon - pravděpodobná sestava:
Vercoutre - Clerc, Squillaci, Cleber Anderson, Grosso - Kallström, Toulalan, Keita - Juninho - Govou, Benzema
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.70 - 3.30 - 2.35
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Glasgow Rangers - FC Barcelona  (úterý 20:45)
Souboj o první místo ve skupině bude k vidění na stadiónu Ibrox Park, kde domácí Rangers vyzvou Barcelonu. Skotové jsou zatím příjemným překvapením, oba své zápsay vyhráli a jakýkoli bodový zisk by je značně přiblížil postupu do další fáze soutěže. Barca sice přijíždí v roli favorita, ale slabý ligový výkon proti Villarrealu a velké množství zraněných hráčů nechává fanoušky i sázkaře v nejistotě.

Katalánský velkoklub sice po slabším úvodu zabral a válcoval jednoho soupeře za druhým, ovšem minulou sobotu přišel zkrat, když je zcela suveréně přehrála Žlutá ponorka z Villarrealu. K tomu všemu se Franku Rijkaardovi zranil zatím klíčový muž letošní sezóny, Portugalec Deco. Technický záložník se tak přidal k Tourému, Márquezovi, Zambrottovi ,Eto’ovi či Edmílsonovi.

Už teď je jasné, že Rijkaard bude muset částečně improvizovat, co se týče složení zálohy. K Xavimu s Iniestou se poprvé v sezóně přiřadí buď Eidur Gudjohnsen, nebo odchovanec Marc Crosas, přičemž větší šance má zkušenější Islanďan. Bývalý hráč Chelsea byl jednou z mála světlých výjimek ve zmiňovaném posledním ligovém kole, ovšem hra bez klasického defenzivního záložníka se v Lize mistrů na hřištích soupeře nemusí vyplatit.

Rangers sice nepatří k evropské klubové špičce, podcenění ze strany Blaugranas ovšem rozhodně nehrozí: "Glasgow mě skutečně překvapili, hrají výborně, ale my bychom si nikdy nedovolili našeho konkurenta podcenit," ocenil svého soupeře kapitán Carles Puyol. To Frank Rijkaard se pro změnu zaměřil na hlavní osobnost Skotů: "Nerad mluvím o jednotlivcích, ale Barry Ferguson je vskutku výborný hráč. Je dobře technicky vybavený a skvěle dokáže číst hru."

Domácí nedají svému mnohem slavnějšímu soupeři nic zadarmo, zvláště když se nacházejí v tak skvělé formě. Krom již zmíněné neporazitelnosti v Lize mistrů se jim začalo dařit i v lize, kde naposled smetli nenáviděného rivala Celtic 3:0.

"Čeká nás bezpochyby jeden z nejlepších týmů světa, tlak je tedy pochopitelně na něm. My můžeme díky skvělému startu hrát s poklidem, nemáme co ztratit," nechala se slyšet největší domácí hvězda Bary Ferguson. Zkušený kapitán taktéž popřel, že by se snad na něm a jeho spoluhráčích měla projevit únava z náročného programu posledních dní. "Jdeme si ten zápas užít, těšíme se na to, únava vůbec nepřipadá v úvahu."

Trenér protestantů Walter Smith se taktéž nebude moci spolehnout na služby všech svých oveček, neboť ze hry jsou zranění Jean-Claude Darcheville a Brahim Hemdami. Dobrou zprávou je naopak uzdravení Krise Boyda, jenž vynechal víkendové derby se Celticem.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 5.05 - 3.55 - 1.60
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Tabulka před začátkem kola
 týmzápasyvýhryremízyporážkyskórebody
1.FC Barcelona (ESP)22005:06
2.Glasgow Rangers (SCO)22005:16
3.VfB Stuttgart (GER)20021:40
4.Olympique Lyon (FRA)20020:60
Skupina F
Dynamo Kyjev - Manchester United  (úterý 20:45)
V úterý večer se v ukrajinském Kyjevě utká domácí Dynamo s nejúspěšnějším anglickým klubem – Manchesterem United. Dynamo už nutně potřebuje bodovat – v letošním ročníku Champions League zatím nezískalo ani jediný bodík, a proto mu ve skupině F patří nelichotivé poslední místo. Naopak Rudí ďáblové z Manchesteru nasbírali zatím maximální počet bodů a skupinu tak logicky vedou.

United jsou proto favorité tohoto zápasu. Pro Dynamo nicméně hovoří statistika: v evropským pohárech na domácí půdě ze sedmi zápasů prohrálo s anglickými kluby jen jedinkrát – 16. října 2001 podlehlo Liverpoolu. Navíc domácím do karet jistě bude hrát mrazivé počasí, které na Ostrovech není až tak obvyklé. Tyto týmy na sebe v Lize mistrů narazily naposled v sezóně 2000/2001. Dva vzájemné zápasy skončily remízou a výhrou Manchesteru. Kouč domácích Szabo si je vědom kvality Ďáblů, a proto avizuje, že jeho svěřenci musí vycházet ze zabezpečené obrany, protože jakoukoli chybu budou hosté nemilosrdně trestat. Jak Szabo dodává, největší vrásky domácím bekům rozhodně bude dělat hvězdné útočné duo hostí Rooney – Tevez.

Do týmu Dynama se vrací zadák Pape Diakhate a útočník Ismael Bangoura, což může být pro tým domácích velká vzpruha. Naopak stále chybí Serhij Rebrov, jediný hráč v domácím týmu, který má zkušenosti s anglickým fotbalem. Na druhé straně Sir Alex Ferguson bude moci postavit do sestavy Nemanju Vidiče, který se oklepal po otřesu mozku. Místo mu uvolní Gerard Piqué, jenž nastoupil o víkendu v lize proti Aston Ville. Marodka United je ale stále hodně plná - dlouhodobě mimo hru jsou Neville, Park, Silvestre a Foster, fit nejsou ani Hargreaves, Carrick a Saha.

Reds, kteří si dělají už několik let dělají zálusk na "double", výhru v Premier League a Lize mistrů, udělají vše pro vítězství na Ukrajině a zároveň budou doufat v remízu AS Řím s Lisabonem, která by jim předem přinesla slušnou šanci na postup ze základní fáze Champions League. Výsledek tohoto zápasu je dost těžké odhadnout, ale jak již bylo řečeno, o něco větší šanci mají hosté.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
Van der Sar - Brown, Vidič, Ferdinand, Evra - Ronaldo, Scholes, O'Shea, Giggs - Tevez, Rooney.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 5.85 - 3.75 - 1.50
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
AS Řím - Sporting Lisabon  (úterý 20:45)
AS Řím neprohrál na svém stadionu v Lize mistrů už šestkrát za sebou a tuto bilanci si nebude chtít pokazit ani v souboji se Sportingem Lisabon.

Římanům vstup do soutěže vyšel. Brankami Tottiho a Perrotty zdolali nebezpečné Dynamo Kyjev a i přes porážku s Manchesterem United 0:1 zanechali na Old Trafford velmi dobrý dojem. Poslední ligové zápasy ale Giallorossi příliš nevyšly. S Interem i Neapolí dostali po čtyřech brankách a v tabulce Serie A klesli na čtvrté místo. Trenér AS Luciano Spalletti však nepanikaří. "Prostě rádi útočíme. Samozřejmě musíme zlepšit naši obrannou hru, ale nemá smysl měnit koncepci, se kterou jsme byli úspěšní v posledních dvou letech," říká. V zápase se Sportingem ale bude postrádat hned tři důležité záložníky. Rodriga Taddeie, Alberta Aquillaniho a nově také Simone Perottu.

Ani Sportingu poslední zápas nevyšel, když v ligovém poháru prohrál s druholigovým CD Fátima. Navíc tým nestihl kvůli zpoždění letadla plánovaný předzápasový trénink na Stadio Olimpico. "Je to nepříjemnost, ale na výsledek zápasu by to nemělo mít vliv," glosoval situaci Paulo Bento, trenér Sportingu. Jeho mužstvo v prvním zápase prohrálo doma s Manchesterem, ale v Kyjevě dokázalo urvat všechny tři body a právě na tento úspěch chce v Římě navázat. "Naším cílem je tady pochopitelně vyhrát, ale s bodem bychom asi byli spokojeni také." řekl Bento. Z jeho kádru mu bude chybět pouze gólman Vladimír Stojkovič, který byl klubem potrestán za pozdní návrat ze srazu srbské reprezentace.

Italům nahrává statistický pohled na zápas. Sporting z dvanácti pokusů pouze jedinkrát porazil italského soupeře. Loni na podzim zdolal doma na Estadio José Alvalade brankou Marca Caneiry Inter Milán 1:0. V odvetě pak podlehl na San Siru stejným poměrem a byla to jedna ze šesti porážek na italské půdě.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Doni - Tonetto, Juan, Mexes, Panucci - Pizarro, De Rossi- Giuly, Brighi, Mancini- Totti
Sporting Lisabon - pravděpodobná sestava:
Tiago - Abel, Tonel, Polga Ronny - Miguel Veloso - Joao Moutinho, Vukčević - Romagnoli - Yannick Djalỏ, Liedson
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.40 - 3.85 - 7.75
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Tabulka před začátkem kola
 týmzápasyvýhryremízyporážkyskórebody
1.Manchester United (ENG)22002:06
2.AS Řím (ITA)21012:13
3.Sporting Lisabon (POR)21012:23
4.Dynamo Kyjev (UKR)20021:40
Skupina G
CSKA Moskva - Inter Milán  (úterý 18:30)
Současná situace CSKA Moskva není nejlepší, jelikož po dvou zápasech se nachází na posledním místě skupiny G s jedním bodem na kontě. Přesto zůstává trenér Valeri Gazzaev optimistou a svému týmu před utkáním na San Siru věří.

"Všichni s výjimkou Chidiho Odiaha jsou zdravotně v pořádku. Také gólman Igor Akinfeev trénuje s mužstvem každý den a spoluhráči velmi oceňují jeho přítomnost a podporu. Já pevně věřím, že ho ještě letos uvidíme v akci. Ovšem v současnosti mám obavy o Vágnera Lova, jelikož chyběl na reprezentačním srazu a navíc hrál dva obtížné zápasy. Zato Daniel Carvalho odehrál po dlouhodobém zranění proti Tomsku 70 minut, ve kterých opět předvedl své kvality. Obecně panuje v týmu dobrá nálada, hlavně proto, že nemusíme řešit žádné problémy," hodnotil Gazzaev.

Nelze říci, že by bral Gazzaev italského mistra z minulé sezóny na lehkou váhu: "Inter je jedním z nejlepších týmů Serie A posledních let. Má výborný kádr." Nicméně ruský fotbal hodně posílila výhra nad reprezentací Anglie 2:1, na které se podílel také kapitán CSKA Sergej Ignaševič. Ten po víkendovém zápase s Tomskem (1:0 pro CSKA) prohlásil: "Mám spoustu dobrých pocitů a doufám, že mi pomohou i v utkání s Interem."

Inter sice už opět vede Serii A, ovšem v Lize mistrů prozatím tak suveréní není, čehož také v prvním kole využil turecký Fenerbahce a vybojoval výhru 1:0. "Tento zápas bude pro nás rozhodující. V domácí soutěži si můžete dovolit udělat chybu, jenže tady ne. Každý zápas se může nakonec ukázat jako rozhodující," prozradil kouč Interu Robert Mancini.

"Zlatan Ibrahimovič měl během týdne chřipku a jestli do utkání zasáhne, se rozhodne až v průběhu dneška. To samé platí u Dejana Stankoviče, jehož problémy s chodilem," dodal italský kouč. Ten kromě zraněných svěřenců, k nimž patří i Marco Materazzi, bude postrádat také řadu disciplinárně potrestaných hráčů. Tresty za loňský zápas s Valencií už si odpykali Iván Córdoba Julio Cruz a budou moci nastoupit, poslední zápas trestu čeká Maicona a až do konce skupiny bude chybět Nicolas Burdisso. Mimo to za vyloučení v minulém utkání "sedí" Christian Chivu a David Suazo. "Jsme už zvyklí na to, že nemáme všechny hráče k dispozici," řekl smířlivě Mancini.
CSKA Moskva - pravděpodobná sestava:
Mandrykin - A. Berezuckij, V. Berezuckij, Ignaševič, Šemberas - Jo, Žirkov, Rahimič, Krašič, Dudu - Vagner Love
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Julio Cesar - Zanetti, Cordoba, Samuel, Maxwell - Stankovič, Cambiasso, Vieira - Figo - Ibrahimovič, Crespo
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.00 - 3.20 - 1.85
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
PSV Eindhoven - Fenerbahce SK  (úterý 20:45)
Fenerbahce zatím vede tabulku skupiny G a na půdě Eindhovenu může udělat jeden z rozhodujících kroků k postupu. Prakticky o vše jde i PSV, cokoli jiného než vítězství by pro tým Ronalda Koemana bylo velkou ztrátou.

Turecký klub dokázal porazit Inter Milán a z půdy CSKA Moskva si přivezl bod, čímž si vysloužil velkou úctu od trenéra PSV Ronalda Koemana. "Toto je lepší tým, než který jsme před dvěma lety porazili. Myslím si, že jsou daleko silnější, než Galatasaray, proti němuž jsme hráli před rokem. Pokud by svůj první zápas vyhráli 3:0 místo 1:0, nikdo by se nemohl divit," pochválil Koeman úterního soupeře.

Eindhoven si o víkendu zvýšil sebevědomí výhrou 3:1 nad Venlo, díky níž si v ligové tabulce i nadále drží druhou příčku. Proti Fenerbahce nebudou k dispozici Ibrahim Afellay, Manuel da Costa a Jason Culina, po odpykání dvouzápasového trestu se naopak do hry vrací Mike Zonneveld.

Fenerbahce o víkendu porazilo 4:1 Konyaspor a v tabulce turecké nejvyšší soutěže se posunulo na třetí příčku. Týmu jistě zvedne sebevědomí návrat Stephena Appiaha, hrát ovšem nebude bývalý kanonýr PSV Mateja Kežman, jemuž vystavilo stop poraněné tříslo.

"Získali jsme již čtyři body a ani z Nizozemska nechceme odjet s prázdnou," varuje nizozemského soupeře legendární Brazilec a trenér Fenerbahce Zico.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.75 - 3.30 - 4.35
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 týmzápasyvýhryremízyporážkyskórebody
1.Fenerbahce SK (TUR)21103:24
2.Inter Milán (ITA)21012:13
3.PSV Eindhoven (NED)21012:33
4.CSKA Moskva (RUS)20113:41
Skupina H
Sevilla FC - Steaua Bukurešť  (úterý 20:45)
Do Andalusie přijede zatím nejhorší celek skupiny H, Steaua Bukurešť. Sevilla se dělí se Slavií o druhou pozici, oba týmy mají na kontě tři body a stejné skóre 4:5. Steaua je zatím bez bodu a moc šancí nebude mít ani tentokrát.

Španělský klub se pomalu dostává z krize, která jej postihla na úvod sezony. Po čtyřech prohraných utkáních v La Lize se sevillští hráči konečně radovali z třech bodů, v sobotu porazili Levante 2:0. To bylo důležité vítězství nejen pro hráče, ale také pro trenéra Juande Ramose, na kterého je po minulé veleúspěšné sezoně vyvíjen obrovský tlak. Další důležité vítězství by mělo přijít v utkání se Steauou, Andalusané si totiž potřebují nutně zvednout nahnuté sebevědomí před těžkými zápasy v Primera Division. Sevillu čeká v neděli zápas se silnou Valencii, poté dva zápasy s Madridskými obry, Atleticem, Realem a nakonec pocestuje do Villarrealu.

V Lize Mistrů se už také Sevilla zvedla, po úvodním výprasku v Londýně si doma smlsla na Slavii (4:2). Seville v sobotním utkání v Levante chyběli klíčový hráči Kanouté, Keržakov, Escude a Maresca. Tato čtveřice by však měla být proti celku z Bukurešti schopná nastoupit, naopak šrámy si v duelu s klubem s provincie Valencie přivodili Arouna Koné, Duda, Alves a Boulahrouz. Dlouhodobě zraněný je Javi Navarro.

Rumunský klub nezískal dosud ve skupině ani jeden bod, v prvním duelu prohrál po špatném výkonu v Praze 1:2 a ve druhém utkání sice podal o mnoho lepší výkon, na body to však nestačilo, doma podlehl Arsenalu 0:1. To už vedl tým z rumunského hlavního města nový trenér Pedrazzini, jenž v této funkci nahradil po duelu se Slavií vyhozeného Gheorghe Hagiho.

Steaua má příjemné vzpomínky na sevillský stadion Ramóna Sáncheze Pizjuána, v sezoně 1985/86 zde totiž porazila ve finále Poháru Mistrů Barcelonu, a získala tak tuto prestižní trofej. Ovšem 80. léta jsou dávno pryč a Steaua nyní nemá ještě ani bod. Navíc se rumunskému klubu nevede ani v domácí soutěži, kde je až na sedmé pozici. Kouč Pedrazzini nemůže v utkání počítat se službami zraněných obránců Radoie a Ghionea. Hrát nemůže ani mladý záložník Plesan, jenž se zotavuje po zlomenině nohy. Oproti zápasu s Arsenalem se do sestavy vrací obránce Golanski a záložníci Lovin a Croitoru.
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Palop - Alves, Boulahrouz, Fazo, Dragutinovic - Navas, Poulsen, Keita, Adriano, Renato - Luis Fabiano (Kanouté)
Steaua Bukurešť - pravděpodobná sestava:
Zapata - Marin, Golanski, Rada, Emeghara - Nicolita, Croitoru, Petre, Surdu - Dică - Badea
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.20 - 5.50 - 11.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Arsenal FC - Slavia Praha  (úterý 20:45)
Na Emirates Stadium se střetnou mužstva, která v letošní sezóně v domácí soutěži ještě neprohrála. Slavia vede s pětibodovým náskokem českou Gambrinus ligu, Arsenal zase slavnou Premier League. Navíc pokud by Kanonýři Slavii v úterý večer porazili, byl by to už dvanáctý vítězný zápas v řadě.

Do souboje s Pražany mohou jít Kanonýři v klidu, protože z úvodních dvou střetnutí v Lize mistrů vytěžili maximum, tedy šest bodů. Slavia má na kontě tři a pokud chce pomýšlet na postup do další fáze, minimálně bod by se jí z Anglie hodil. I kouč sešívaných Karel Jarolím si ale uvědomuje, jak těžký soupeř jeho tým čeká. "Samozřejmě Arsenal je kvalitou ještě nad Sevillou, ale když nebudeme opakovat hloupé chyby, tak nic není předem ztraceno," řekl trenér Slavie.

Trenér Arsenalu Wenger věří, že mu hráči k pondělním osmapadesátým narozeninám věnují tři body. Zároveň také varuje před podceněním soupeře. "V Lize mistrů neexistují snadné zápasy. Je naivní myslet si, že když jsme v předkole vyřadili Spartu, porazíme snadno i Slavii," řekl Wenger. Ten jistě s povděkem přivítal návrat do sestavy Williama Gallase, který při zranění Senderose vyztuží obrannou čtyřku. Kromě švýcarského zadáka bude ještě Kanonýrům chybět Nizozemec Van Persie, který se zranil v reprezentačním zápase se Slovinskem. Připraven by už naopak měl být český reprezentant Tomáš Rosický. Ten u vítězství národního týmu v Německu chyběl, ale o víkendu v lize s Boltonem už nastoupil a dokonce se zapsal mezi střelce.

Trenéru Jarolímovi bude scházet hned pětice fotbalistů. Do Londýna neodcestovali stopeři Brabec a Latka, ani středopolaři Šmicer a Švento. Chybí také Petr Janda, který musí na operaci s kolenem. Fit už je naštěstí Daniel Pudil. Reprezentační záložník se rychle zotavil z drobného zranění kotníku.

Zápas začíná v úterý ve 20:45 a přímým přenosem ho vysílá ČT2.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Almunia - Sagna, Toure, Gallas, Clichy - Walcott, Hleb, Fabregas, Flamini (Diaby), Rosický (Eduardo) - Adebayor
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Vaniak - Krajčík, Suchý, Hubáček, Dřížďal - Ivana, Belaid, Tavares, Švec, Pudil - Vlček
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.15 - 6.50 - 13.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 týmzápasyvýhryremízyporážkyskórebody
1.Arsenal FC (ENG)22004:06
2.Slavia Praha (CZE)21014:53
Sevilla FC (ESP)21014:53
4.Steaua Bukurešť (ROM)20021:30

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (25)

Přidat komentář
HOST*Micu

stuttgart 1

g.rangers x

d.kyjev 2

as rim 1

PSV x

CSKA 2

sevilla 1

arsenal 1

Reagovat
HOST*

jo s tim se da souhlasit... ne jako u autoru 10, 02..

Reagovat
HOST*

stuttgart 2

g.rangers 1

PSV 1

Reagovat
HOST*Cris17

jste blázni

stuttgart 2

g.rangers 10

d.kyjev 2

as rim 1

PSV 1

CSKA 0

sevilla 1

arsenal 1

Reagovat
HOST*Rafael

za 1000sk

g.rangers 2

kyjev 2

cska 2

Reagovat
HOST*inzaghi

přesně tak, ty 10 a 02 jsou pěkně trapné...

u mě:

STU - Lyon + 2,5

G.RE - BAR 10

d.kYJEV - MAN 2

as - spo 1

PSV - FEN 1

Sevilla a Arsenal 1

Reagovat
HOST*inzaghi

CSKA - Inter 0

Reagovat
smazaný uživatel

jo v rusku se těžko hraje ale teším se na Stuttgart to bude 0:0

Reagovat
HOST*

Milánisto nesni

Reagovat
HOST*ital

Tak moc bych jim nevěřil.Bude jednička.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Českou televizi osvítili všichni fotbaloví svatí a dneska budou dávat konečně jinej zápas než zápas "naší" skupiny . A dá se říct, že i trefili ten nejlepší duel. Střetnou se dva nejlepší ze skupiny + výborní skotští fanoušci + výborná divácky vděčná hra Barci + Rangers budou chtít potvrdit formu z derby + Barca bude chtít odčinit prohru z Villarrealu = potenciálně skvělej zápas

Mám podezření, že dneska zápas nevybíral BlackOtta

Reagovat
smazaný uživatel

Světe div se. Že by měl Ota dovču?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo opravuje na Kladně tribuny po řádění tý zelený zvěře

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, kvůli pár vytrhanejm židlím, mi bude příznivec letenských rudochů kázat... Co třeba celej vybouchanej vlak? Nebo rasistické pokřiky vašeho kotle, jehož souhrnné IQ stěží dosahuje obvodu tvého opasku?

Reagovat
smazaný uživatel

debily najdeš naprosto všude, ale tys kázal první. Na hrubej pytel ...

Reagovat
HOST*Boudis

No nevim jak vam ale me se nejvic libi Lyon,na Nemce se mu dari ,posledni zapasy oproti souperi vyhrava a hracska kvalita je taky jasne na strane \lyonu.Pro me zapas dne Pak zkusim AS Rim a PSV jednicky

Reagovat
HOST*

cska plichta v poločase,eidhoven 1,as řím 1 poločas,za 100 a je to doma

Reagovat
HOST*jisek

... na tzv. favoritech jsem si už několikrát vylámal zuby.Co zkusit 2 na Slávii v poločase? 10 kurz - paráda...

Reagovat
smazaný uživatel

Když už tak bych spíše zkusil kříž na 1.poločas.

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*xaxxa

Nevíte někdo,jestli někde vysílají Inter?

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
HOST*

Pořád lepší Inter než AC

Reagovat
HOST*Vincent

kolik stojí lístky na Slavia-Sevilla? dík...

Reagovat
HOST*

chtěl bych pozdravit všechny slavisty.tak konečně víte co je to liga mistrů.to co včera ta vaše zkurvená slavia předvedla je ostuda.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele