Liga mistrů: preview středečních zápasů 3. kola

24.10.2007, 10:28, aktualizováno 24.10.2007, 10:28
Previews
Středeční program Ligy mistrů nenabízí žádný souboj gigantů, ale o zajímavé duely určitě nebude nouze. Obhájce AC Milán hostí dosud stoprocentní Šachtar, Liverpool hraje o veledůležité body na hřišti Besiktase, Chelsea bude chtít navázat na výhru z Valencie doma proti Schalke, Brémy se pokusí oživit své naděje proti Laziu, Real hostí Olympiakos.
Skupina A
Besiktas JK - Liverpool FC  (středa 20:45)
Besiktas hostí Liverpool a oba týmy zatím tahají v tabulce skupiny A za kratší konec. Liverpool po remíze v Portu prohrál doma s Marseille, Besiktas zatím prohrál oba své zápasy a nedal ani gól. Každý ze soupeřů bude chtít vyhrát, zejména pro Angličany by vypadnutí v této fázi LM bylo po posledních sezonách ostudou.

Besiktasi se zatím v této ligové sezoně daří, nový kouč Ertugrul Saglam zatím prohrál jen s Galatasarayem a je v tabulce druhý právě za tímto městským rivalem. V pohárové Evropě je to ale horší. Mnohé naznačila už prohra v Marseille, další pohromou byl gól od Quaresmy dvě minuty před koncem zápasu druhého kola doma s Portem. Právě v tomto uktání byl kouč vyloučen a duel s Liverpoolem bude sledovat jen z tribuny. S anglickým soupeřem se tým střetl už minulý rok v Poháru UEFA, kdy podlehl doma Tottenhamu 0:2. Generálka se Besiktasi naopak vydařila, když porazil Trabzonspor. Už o víkendu byl k dispozici uzdravený brazilský útočník Bobo, který i jeden gól vstřelil. Zraněného gólmana Aricana nahradí veterán Rustu. Domácí kouč doufá i ve start Ricardinha, který není zcela fit.

To Reds mají k dobru zatím alespoň bod z Porta. Velkým šokem byla ale prohra doma s Marseille, o které rozhodl jedinou trefou utkání Valbuena. Ani v Premier league se Liverpoolu příliš nedaří, po nadějném začátku přišla série remíz, zejména bolí ty v domácím prostředí. V tabulce je šestý šest bodů za Arsenalem, ale už tento víkend ho hostí na svém stadionu. Tým byl úspešný alespoň v generálce, když vyhrál v 206. liverpoolském derby na hřišti Evertonu 2:1, když oba góly dal při absenci zraněného Torrese Dirk Kuyt. Z posledních sedmi zápasů Liverpool vyhrál jen dvakrát. V elektrizující atmosféře v Istanbulu bude celku opět chybět nedoléčený Torres. Oproti poslednímu zápasu ale bude k dispozici Xabi Alonso. Zraněný je i Arbeloa, stejně jako dlouhodobě Agger, Aurelio a Kewell.
Besiktas JK - pravděpodobná sestava:
Rüştü - Toraman, Gökhan Zan, Üzülmez, Tandoğan - Cissé, Kurtuluş (Yozgatli), Yilmaz, Tello - Nobre (Bobo), Delgado
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Reina - Finnan, Hyypiä, Carragher, Riise - Gerrard (Leiva),Sissoko (Pennant), Mascherano, Benayoun (Babel) - Kuyt, Voronin
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.85 - 3.45 - 1.65
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Olympique Marseille - FC Porto  (středa 20:45)
Olympique Marseille hostí Porto a pokud vyhraje i v třetím utkání, může udělat rozhodující krok k postupu. Hrát na vítězství ale velí situace i hostům, neboť v jejich skupině číhá i nebezpečný Liverpool, se kterým právě Porto doma jen remizovalo. V domácích ligách je ale situace zcela odlišná, když Olympique je čtvrtý od konce, Porto má naopak po sedmi kolech sedm vítězství. Oba týmy se v LM střetly již v sezoně 2003/04, kdy portští draci Josého Mourinha vyhráli oba zápasy.

Domácí celek se bude muset vypořádat se třemi velkými absencemi. Život kouči Geretsovi komplikují Rodriguez, talentovaný playmaker Samir Nasri a také Ziani. I tak ale Olympique může nasadit velká jména stopera Giveta, beka Taiwa o kterého má už dlouho zájem například Valencia. V záloze hrají Cheyrou a nizozemský vysloužilec Zenden, v útoku Djibril Cissé. Právě na Zendenovi bude při absenci jiných velká zodpovědnost za tvorbu hry. Autor pamětihodné trefy v minulém kole na Anfield Road Valbuena byl odměněn vylepšeným kontraktem znějícím do roku 2012.

Draci si ještě pamatují výhru pod Mourinhovou taktovkou a rádi by na ní navázali, stejně jako na výhru v Istanbulu. Sestavu kouč Jesualdo Ferreira tají, jistý je jen obvyklý systém 4-3-3, vzhledem k udzravení uruguayského beka Fucileho se může sestava shodovat s tou istanbulskou. V nominaci na zápas je mimo jiné slovenský obránce Marek Čech, stejně jako hvězdy Lucho González a Quaresma.
Olympique Marseille - pravděpodobná sestava:
Mandanda - Bonnart, Givet, Faty, Taiwo - Cheyrou, Cana, Valbuena, Zenden - Arrache (M’Bami), Cissé
FC Porto - pravděpodobná sestava:
Helton - Fucile, Stepanov, Bruno Alves (Bosingwa), Čech, Paulo Assunção, Lucho González, Raul Meireles - Quaresma, Tarik Sektioui, Lisandro López (Hélder Postiga)
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.35 - 3.05 - 2.85
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 týmzápasyvýhryremízyporážkyskórebody
1.Olympique Marseille (FRA)22003:06
2.FC Porto (POR)21102:14
3.Liverpool FC (ENG)20111:21
4.Besiktas JK (TUR)20020:30
Skupina B
Rosenborg Trondheim - Valencia CF  (středa 20:45)
Valencie cestuje do Trondheimu pro povinné tři body. Španělský celek si po minulé porážce na domácím stadionu s Chelsea nemůže dovolit zaváhat na půdě norského outsidera.

Netopýrům se v prozatímním průběhu sezony daří daleko více na cizích stadionech nežli na Mestalle, kde už třikrát prohrála. Naopak na venkovních hřištích neztratili Los Che zatím ani bod. Tuto statistiku potvrdili hráči Valencie i v sobotním utkání La Ligy proti Deporitovu, když na stadionu Riazor vyhráli přesvědčivě 4:2. Svěřenci trenéra Florese zatím nasbírali ve skupině tři body, které si připsali za vítězství se Schalke 04, a právě za německým mistrem jsou netopýři v tabulce skupiny B na třetí pozici, ale jen o skóre.

Do kádru Valencie se po problémech s kotníkem vrací David Villa, mimo hru je stále Vicente a Edu, návrat této ofenzivní dvojice ovšem není daleko, oba fotbalisté už začali v týdnu naplno trénovat s týmem. Zajímavé bude kdo dostane příležitost v brance Valencie, Canizares se sice vrátil do brány proti Deportivu, podal však bídný výkon, příležitost by tak mohl dostat Hildebrand.

Rosenborg je v tabulce poslední, na svém kontě má jediný bod, který velice překvapivě získal s Chelsea. Skvělý výkon z Londýna však nedokázal norský klub zopakovat o čtrnáct dní později, kdy na domácím stadionu Lerkendal podle předpokladů podlehl Schalke. Ani v lize se Rosenborgu nevede, průběžné šesté místo a ztráta šestnáct bodů na vedoucí mužstvo je pro úřadujícího šampióna zklamání.

Kapitán norského mužstva Roar Strand před utkáním na tiskové konferenci řekl:"Samozřejmě, Valencie je velmi silný tým, má výborné jedince a zároveň hraje jako tým. My jim ovšem nic nedarujme, nesmíme jim dát prostor ve středu hřiště a musíme je stále napadat. Oproti utkání se Schalke musíme podat daleko lepší výkon." Trenér Knut Törum by měl oproti víkendovému utkání s Lilleströmem, s nímž prohrál vysoko 1:4, udělat dvě změny. Vrací se uzdravený útočník Iversen a ze sestavy vystrčí Storflora, Basmu v obraně pak nahradí zkušený Björn Tore Kvarme, jenž má za sebou i tříleté angažmá v San Sebastianu, takže Valencii dobře zná.
Rosenborg Trondheim - pravděpodobná sestava:
Hirschfeld - Strand, Koppinen, Riseth, Dorsin - Sapara, Tettey, Skjelbred, Iversen - Koné, Traoré
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Cañizares - Miguel, Albiol, Marchena, Moretti - Joaquín, Albelda, Baraja, Silva - Villa, Morientes
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 6.00 - 3.75 - 1.50
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Chelsea FC - Schalke 04  (středa 20:45)
Chelsea na domácím hřišti přivítá německé Schalke. Domácí budou mít na Stamford Bridge určitě co napravovat poté, co v úvodním zápase pouze remizovali s Rosenborgem Trondheim. Tato překvapivá remíza nestála Chelsea jenom ztrátu bodů, ale také trenéra. V posledních zápasech je ale vidět stoupající forma Blues, kteří se pomalu vracejí na vítěznou vlnu. Chelsea ví, že s Schalke už nesmí zaváhat a musí zvítězit.

Vítězný zápas proti Valencii vyzdvihl Chelsea do čela skupiny B. Tuto příčku si chtějí Blues udržet i po třetím kole a to jim zajistí výhra. "Po remíze s Trondheimem bylo důležité ve Valencii vyhrát," řekl Avram Grant, muž, který vystřídal na lavičce Josého Mourinha. "Teď máme před sebou další zápas, který chceme využít k získání plného počtu bodů. Pro tým není nikdy jednoduché, když se v rozběhnuté sezoně vymění trenér. My ale jdeme krůček po krůčku a tvrdě pracujeme."

Chelsea proti Schalke, které doma podlehlo Valencii a vyhrálo v Trondheimu, nastoupí bez svého kapitána Johna Terryho a rovněž zraněného Ashleyho Colea. Nicméně, domácí chtějí navázat na dobré výsledky z posledních zápasů a potvrdit stoupající formu. "Samozřejmě že chci vyhrát, ale cesta jakou k vítězství dojdeme je také důležitá," dodává Grant. Chelsea by měl k vítězství pomoci hlavně kanonýr Didier Drogba, který se rozehrává k výborným výkonům a svým gólem rozhodl i zápas ve Valencii.

Schalke zatím v Bundeslize venku neprohrálo a stejně tomu tak je i v Lize mistrů. Trenér Slomka by se určitě nezlobil, kdyby toto pravidlo platilo i po zápase na Stamford Bridge. "Proti Rosenborgu jsme předvedli dobrý výkon a hře jsme jasně dominovali a pokud tento výkon zopakujeme, tak tu není žádný důvod nebýt optimistický," říká trenér Schalke. "Pro Chelsea můžeme připravit malé překvapení."

Slomka ale každopádně Chelsea nepodceňuje: "Možná si myslíte, že Grant není tak dobrý manažer jako Mourinho. Na Stamford Bridge to pro nás nebude nic lehkého. Chelsea je favorit a my nemáme co ztratit." V dresu Schalke se určitě neobjeví zraněný Christian Pander, naopak dlší obránce Mladen Krstajič by neměl chybět. Malý otazník visí nad startem Geralda Asamoaha, jenž se po zranění pomalu vrací do původní kondice.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Belletti, Carvalho, Alex, Ferreira - Essien, Obi Mikel, Lampard - Malouda, Joe Cole, Drogba.
Schalke 04 - pravděpodobná sestava:
Neuer - Rafinha, Bordon, Westermann, Rodríguez - Erns - Jones, Grossmuller - Rakitič - Kuranyi, Lövendkrands.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.50 - 3.50 - 6.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 týmzápasyvýhryremízyporážkyskórebody
1.Chelsea FC (ENG)21103:24
2.Schalke 04 (GER)21012:13
3.Valencia CF (ESP)21012:23
4.Rosenborg Trondheim (NOR)20111:31
Skupina C
Werder Brémy - Lazio Řím  (středa 20:45)
Zápas o holé bytí a nebytí čeká Werder Brémy. Německý klub prohrál úvodní dva zápasy letošního ročníku Ligy mistrů a pokud neporazí doma římské Lazio, vidina postupu do osmifinále se mu pořádně vzdálí.

Porážka na hřišti Realu Madrid se tak nějak čekala, před třemi týdny ovšem přišel šok - Werder doma senzačně prohrál s Olympiakosem, který tak ukončil třicet zápasů dlouhé čekání na výhru na hřišti soupeře. "Ve dvou zápasech proti Laziu musíme uhrát co nejvíce bodů. Musíme být aktivní a hrát svoji hru," hledá klíč k úspěchu trenér domácích Thomas Schaaf.

Oba celky si o víkendu trochu zvedly sebevědomí. Werder si poradil s Herthou Berlín a posunul se již na druhou příčku bundesligové tabulky za zatím suverénní Bayern. Nezaváhalo ani Lazio, to si přivezlo tři body z Livorna a konečně snad začíná mířit k vyšším příčkám. Římané ovšem za vítězství v Toskánsku draze zaplatili. Záložník Stefano Mauri si natrhl stehenní sval, mimo hru bude dva měsíce a rozšířil už tak početnou marodku. Na té i nadále zůstávají obránci Cribari a Sebastiano Siviglia a záložník Cristian Ledesma. Brémy jsou na tom v tomto ohledu daleko lépe, fit už je Tim Borowski a ve středu večer by podle Schaafa měli nastoupit i Clemens Fritz a Hugo Almeida.

Lazio je zatím remízovým králem letošní sezony. V Serii A skončily nerozhodně hned čtyři zápasy z osmi, v základní skupině Ligy mistrů pak mají svěřenci Delia Rossiho v tomto ohledu stoprocentní bilanci. "Tento zápas není rozhodující, protože po něm budou do konce zbývat ještě tři utkání. Rozhodně nemůžeme hrát na remízu 0:0, nejsme typem takového týmu. Zkrátka nemůžeme jenom bránit," varuje své svěřence Rossi.
Werder Brémy - pravděpodobná sestava:
Wiese - Fritz, Naldo, Mertesacker, Pasanen - Frings - Jensen, Borowski - Diego - Sanogo, Almeida.
Lazio Řím - pravděpodobná sestava:
Ballotta - Behrami, Scaloni nebo Kolarov, Stendardo, Zauri - Mudingayi, Firmani, Mutarelli, Manfredini - Pandev, Rocchi.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.70 - 3.40 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Madrid - Olympiakos Pireus  (středa 20:45)
Santiago Bernabeu uvidí souboj dvou vedoucích celků tabulky skupiny C. Domácí jsou zatím druzí a jistě se budou chtít vyšvihnout na první příčku před senzačního lídra z Řecka.

Real Madrid si o víkendu příliš nezvýšil sebevědomí a v utkání na půdě Espanyolu podlehl 1:2. "Jednoho dne jsme museli prohrát. Na zápas s Espanyolem už nemyslím, teď je před námi jiný soupeř," hází sobotní zápas za hlavu trenér Bernd Schuster.

Domácí nastoupí v hodně oslabené sestavě. Mimo hru jsou Gabriel Heinze, Arjen Robben, Pepe, Fabio Cannavaro a Mahamadou Diarra. "Bude třeba udělat několik změn, ale nemám strach. Nemám pochyb o tom, že Fernando Gago nám pomůže v různých ohledech. Olympiakos bychom měli porazit, svému týmu plně důvěřuji. Každopádně to pro nás bude těžké, proti Laziu hráli zcela jinak, než v Brémách. Je důležité zachovat k nim respekt. V létě získali Luciana Gallettiho, Darka Kovačeviče a Raula Brava," kouč prvního týmu tabulky Primera Division letní posily Olympiakosu, které mají se španělským fotbalem dlouholeté zkušenosti.

Řecký celek před třemi týdny ukončil jedno dlouhé čekání - výhra 3:1 na hřišti Werderu Brémy byla jeho první venkovní po třiceti zápasech Ligy mistrů. Olympiakos v domácí soutěži ještě neprohrál, na vedoucí AEK Atény ale i tak ztrácí již čtyři body. Ve Španělsku by neměli nastoupit zranění Kyriakos Papadopoulos a Michalis Konstantinou. "Nebojíme se. V každém utkání chceme být spokojeni s našim výkonem," prohlásil kouč řeckého klubu Panagiotis Lemonis.
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Casillas - Salgado, Sergio Ramos, Metzelder, Marcelo - Higuaín nebo Robinho, Gago, Guti, Sneijder - Raúl, Van Nistelrooy.
Olympiakos Pireus - pravděpodobná sestava:
Nikopolidis - Patsatzoglou, Antzas, Raúl Bravo, Domi - Galleti, Torosidis, Ledesma, Stoltidis, Djordjevic - Lua Lua nebo Kovacevic.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.22 - 5.60 - 9.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 týmzápasyvýhryremízyporážkyskórebody
1.Olympiakos Pireus (GRE)21104:24
2.Real Madrid (ESP)21104:34
3.Lazio Řím (ITA)20203:32
4.Werder Brémy (GER)20022:50
Skupina D
Benfica Lisabon - Celtic Glasgow  (středa 20:45)
Benfiku Lisabon čeká zřejmě poslední příležitost, jak se zapojit do boje o postup ze skupiny D. Na svém kontě má v kolonce bodů nulu a hostí Celtic, který je mimo Ostrovy také téměř nulový.

Doma v Glasgow dokáže skotský tým kousat, naposledy pokořil i obhájce trofeje AC Milán, ale jak překročí kanál La Manche, jako by nechával většinu své síly doma. V Lize mistrů sehrál na hřištích soupeřů čtrnáct zápasů a urval z nich jeden jediný bod. To by mohla být šance pro Benfiku, která nutně potřebuje bodovat. "Je velmi důležité získat tři body," ví kouč portugalského celku José Antonio Camacho.

Benfiku čeká boj především o vzdušný prostor před brankami, toho se ale bývalý španělský reprezentant nebojí. "Skotské týmy jsou velmi bojovné a Celtic je velmi silný tým, ale i my máme hráče, kteří jsou silní ve vzduchu," uvedl. Do útoku by tak mohl postavil paraguayskou věž Óscara Cardoza, jehož 194 centimetrů by mohlo na soupeře platit. Dva důležití hráči jsou mimo, Petit a Nuno Gomes, nad dalšími dvěma visí otazník, ze zranění se zotavují stoper Edcarlos a krajní bek Zoro. V útoku by svou šanci mohl dostat i Freddy Adu, jenž o víkendu dal svůj první gól v dresu Benfiky.

Celtic naposledy doma zdolal AC Milán a nyní doufá, že napodobí řecký Olympiakos. Ten měl v zápasech venku také tristní bilanci a pak šokoval Evropy výhrou v Brémách. Kouč Gordon Strachan vyšle na Estadio Da Luz svou jedenáctku naplněnou optimismem. "Prioritou je vyhrát," tvrdí sebevědomě. Ale dodává: "Samozřejmě, zápas se vyvíjí, takže deset minut před koncem můžeme zjistit, že remíza je dobrý výsledek."

Nejvíce se v týmu hostí strachují o start kapitána Stephena McManuse. Ten nedohrál víkendové derby s Rangers, neboť utrpěl otřes mozku, ale podle posledních zpráv by měl být připraven nastoupit. Dobrou zprávou pro Celtic je zdravotní stav Paula Hartleyho a Jana Vennegoora of Hesselinka, oba se zotavují ze zranění a mohli by nastoupit. Otazník visí nad Bobo Baldem a Stevenem Pressleym, naopak v základu by neměl chybět Jiří Jarošík.

Při hledání posledních vzájemných měření sil není potřeba chodit moc daleko, oba týmy na sebe narazily ve stejné fázi Ligy mistrů i loni. Celtic nepřekročil svůj stín a v Lisabonu prohrál 0:3, doma ale stejným rozdílem vyhrál a nakonec se radoval z postupu do osmifinále, zatímco Benfica se musela spokojit s Pohárem UEFA.
Benfica Lisabon - pravděpodobná sestava:
Quim - Maxi Pereira, Luisao, Katsouranis, Léo - Nuno Assis, Binya, Rui Costa, Rodríguez - Cardozo, Bergessio.
Celtic Glasgow - pravděpodobná sestava:
Boruc - O'Dea, Caldwell, McManus, Naylor - Nakamura, Donati, Scott Brown, Sno, Jarošík - Vennegoor of Hesselink.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.90 - 3.25 - 3.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AC Milán - Šachtar Doněck  (středa 20:45)
Na San Siru se ve středu nejspíš odehraje velice zajímavé utkání. AC Milán, který v se současné době potýká s vlekou herní krizí, se utká se Šachtarem Doněck – týmem, který v Lize mistrů letos neztratil ani bod a dokonce ani neinkasoval jediný gól.

AC má v Serii A už desetibodovou ztrátu na vedoucí Inter a ani v Lize mistrů rozhodně nepodává přesvědčivé výkony. Naopak Doňeck válí jak v domácí soutěži, kde dosud ztratil pouze dva body, tak i v Champions League, jak již bylo výše zmíněno. Statistika je ale nakloněna domácímu AC - Doňeck v Itálii za posledních pět zápasů uhrál pouze jediný bod. Nadruhou stranu je třeba říct, že milánskému AC se letos na domácí půdě vůbec nedaří.

Kouč domácích Ancelotti si dobře uvědomuje sílu ukrajinského celku, zejména jeho nezměrnou sebedůvěru získanou dosavadními úspěchy v Champions League. AC Milán se navíc musí vypořádat s absencí několika klíčových hráčů. Gólman Dida dostal distanc za své trapné divadélko v Glasgow a bude v brance nahrazen Zeljko Kalacem. Český reprezentant Marek Jankulovski je dlouhodobě zraněn a jeho úkoly budou svěřeny Giuseppe Favallimu. Paolo Maldini taky není úplně fit, a proto na jeho místo nejspíš naskočí Kakha Kaladze. Ale největší rána pro Rossoneri je možná absence špílmachra Kaká, který je sužován problémy s kolenem a jeho start je velmi ohrožen.

Zvlášť potenciální absence posledně jmenovaného může být pro italský tým téměř neřešitelný problém. Navzdory tomu kouč domácích tvrdí, že Inzaghi či Giraldino budou připraveni Kaká kvalitně nahradit. Domácí jsou si vědomi, že další domácí prohra by již byla neúnosná, přesto do zápasu údajně chtějí jít ofenzivně laděnou sestavou.

Hosté mají jednu velkou výhodu - nemusí se trápit žádnými zraněními ani karetními tresty, trenér Lucescu může využít všechny své hráče, včetně českého obránce Tomáš Hübschmana. V týmu samozřejmě nechybí italský útočník Cristiano Lucarelli, který se poprvé od letního přestupu z Livorna do Šachtaru vrací do své země. A vrací se s odhodláním, proti AC by velmi rád dal gól.

Jak zápas dopadne? Prolomí Rossoneri svou krizi? Potvrdí Šachtar svoji fazónu? Odpovědi na všechny otázky budou zodpovězeny dnes večer na San Siru. Pokud by Ukrajinci dokázali vyhrát, dost by se přiblížili by se osmifinále a naopak vážně zkomplikovali situaci obhájce trofeje. Pravděpodobnější se ale zdá být ta varianta, že AC nepřipustí překvapení a svým vítězstvím zamotá situaci ve skupině.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Kalac - Oddo, Bonera, Nesta, Kaladze - Gattuso, Pirlo, Ambrosini - Kaká, Seedorf - Gilardino nebo F. Inzaghi.
Šachtar Doněck - pravděpodobná sestava:
Pyátov - Hübschman, Kucher, Rat, Lewandowski - Srna, Ilsinho, Jadson, Fernandinho - Lucarelli, Brandao.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.40 - 4.05 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 týmzápasyvýhryremízyporážkyskórebody
1.Šachtar Doněck (UKR)22003:06
2.AC Milán (ITA)21013:33
3.Celtic Glasgow (SCO)21012:33
4.Benfica Lisabon (POR)20021:30

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (36)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak dnes večer by ma potešili 2 veci - výhra 3:0 nad Shalke a remíza Valencie v Trondheime

Reagovat
Kily

to já doufám, že tě potěší jenom jedna věc Venku letos vyhráváme a nemyslím si, že bysme měli ztratit v Norsku. I když uvidíme, Rosenborg se dopředu hnát nebude a pokud nedáme rychlej gól nebo ho nedej bože dokonce inkasujeme, může z toho bejt pořádný trápení

Reagovat
smazaný uživatel

áááále však ja doprajem aj Valencii. aj tak zo skupiny postúpime obaja a aspoň sa nestretneme vo vyraďovačke . Dúfam že v Nórsku nezamrznete

Reagovat
Kily

podle mě Norsko, Rusko a všechny ostatní země na severu a východě Evropy už ztratily výhodu v počasí. Poslední dobou doma nevyhrávají tak často, jak tomu bylo dřív. Ještě bych neodepisoval Schalke, Chelsea loni prohrála v Brémách a nám to na německý kluby moc nejde. Stačí si vzpomenout právě na Werder. Na druhou stranu pokud dvakrát porazíme Rosenborg a doma se Schalke nebudeme muset vyhrát, tak nám to psychicky pomůže

Reagovat
smazaný uživatel

to s tým počasím máš pravdu..... možno sú už aj hráči z teplejších krajín otužilejší Ale zase taký zápas Rusko - Anglicko sa hral v celkom ok podmienkach a vieš ako skončil . Inak ja dnes budem spokojný aj keď ukopeme 1:0 ale hádam bude viac. Schalke je dosť nepríjemný súper a myslím si že u nich pustíme perie. ale ak sa dnes vyhrá tak prakticky je už postup istý a to je dôležité. je jedno či niekto skupinu vyhrá alebo skončí druhý. síce je tam zvýhodnené nasadenie ale niekedy skôr tie lepšie mužstvá skončia v skupine 2. a výhoda je preč

Reagovat
Slejdy

jestli da AC gol tak du v nedelu do prace

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

už si vyjdi

Reagovat
smazaný uživatel

tvoja pracovná zanietenosť mi je veľmi sympatická

Reagovat
HOST*

to já ne, páč budu intenzivně slavit.

Reagovat
HOST*-PeCa_08-

co zkousis?..ty a v nedelu

Reagovat
Shevchenko

chudáku

Reagovat
Slejdy

hmm tak teda pujdu asi...

Reagovat
HOST*boxi

doufam ze ac milan,chelsea,real madrid,valencia vyhraji vsadil sjem na ne tak snad pri me bude stat stesti

Reagovat
HOST*FCHK

dal sem to same plus Live za 300 da to necely 2 taga mohlo by to klapnout

Reagovat
HOST*

Liverpool + Valencie za 500,-

Reagovat
HOST*

zatim nic moc

Reagovat
HOST*

je to v p....

Reagovat
Slejdy

a kurva drat skoro nevadi priste

Reagovat
HOST*kaká

ac milan vyhra je nad š.doněck

Reagovat
smazaný uživatel

Kam až chce ten pojebanej Madrid v těch svejch sviňárnách ještě zajít ...?

Tohle byl další neskutečnej zářez

Reagovat
HOST*

něco si říkal

Reagovat
HOST*

to jsou hovada, z nich strach nejde........ vypadnou hned

Reagovat
-Kopy-

To je konec FLORESI

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsem občas přepínal podle toho, jak mi na livescore skočily branky, tak Robinho byl dnes u všeho. První branku svou argesivitou a rychlým dostoupením vybojoval pro Raúla, další dvě přidal a čtvrtou jestli se nemýlím zařídil.

Chlapcovi ta pokuta nejspíš prospěla, škoda, že ji nedostal také nedotknutelný Ronaldinho.

A jak vidíte tu červenou? Měla být?

Zdálo se mi, že jo, ale po diskusi s jirkou jsem celkem znejistil.

Reagovat
smazaný uživatel

to víš, že nebyla. V úrovni toho souboje, byl ještě druhej stoper, takže určitě nebyla. A pentle jakbysmet - Robinha se ani nedotkl ...

Reagovat
HOST*milan

jasná červená !!!! celkově ten rozhodčí nic moc, ale nehnal real vpřed si myslím.., ale ti řekové teda jeli, golmanovi realu by měli spoluhráči pozlatit ruky, za ty zákroky v posledních 20 minutách

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně jsem se nasral, ale nic, už jsem vychladl. Nechám je, oni se v Madridu umlátěj sami. Hlavní jsou body, na lidi se vyser ...

PS: letos poprvé jsem komentoval výkon sudího v zápasech Madridu a už to zase dlouho neudělám, nemá to cenu

Reagovat
Slejdy

Chelsea..Alex jasna cervena .. sudi

Reagovat
smazaný uživatel

jj, taky slušný

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsi zcela vychladl?

Reagovat
smazaný uživatel

jo jo. Cos potřeboval?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale radši nic, bo by jsme se zase mohli oba rozpálit Jen mi příspvěk z 22:50 nepřišel jako hoden tvé osoby.

Reagovat
smazaný uživatel

v ten čas jsem já nic nepsal, ale asi myslíš ten z 22:25 a za tím si stojím . Sorry

Reagovat
smazaný uživatel

Jo ten jsem myslel. Hra nestála za moc, to uznávám, ale nemůžu souhlasit s tím, že to by neskutečný zářez, za tím si zase stojím já. A vůbec že by srali na fanoušky a jen šli za 3 bodama tak to už vůbec ne! Hráli pořád utočně viz třeba ten vyrovnávací gol co dostali atp. Netvrdím že hráli pořád excelentně, do toho mají ještě daleko, ale to nehraje ani ta tvá Barca! Faul na RvN byl, šel by sám na bránu,řeči o vzdáleném stoperovi neberu. Paradoxně hrát proti 10 je skoro vždy horší. Rozhodčí byl ale hodně špatný, snažil se sice pouštět hru což je samozřejmě dobře,ale občas byl hodně úzkoprsý. Co se týká penalty na Robinha tak ta noha tam prostě zustala, bylo to dané frustrací hráče.

Vidím že v souhrnu kola LM jsi se opět rozparádil

Reagovat
smazaný uživatel

Když já antikrista k smrti nenávidím. A když vidím, jak mu ZASE pomáhaj, tak mě to hold nadzvedne

Reagovat
smazaný uživatel

Sory asi jsem mimo, antikrista? To má být jako Rud nebo Robinho nebo celý Real?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele