Liga mistrů: preview středečních zápasů 2. kola

03.10.2007, 02:19
Previews
Největším lákadlem středečních zápasů Ligy mistrů bude utkání Valencie s Chelsea, kterou čeká první zápas v LM pod trenérem Grantem. Celtic Glasgow v repríze loňského osmifinále hostí AC Milán, Lazio přivítá Real Madrid, Liverpool doma očekává Olympique Maseille, do Brém zavítá řecký Olympiakos.
Skupina A
Liverpool FC - Olympique Marseille  (středa 20:45)
Podobná historie, kontrastující forma – tak můžeme stručně charakterizovat dva týmy, které se zítra utkají ve skupině A o tři body. Zatímco Liverpool drží těsný kontakt s čelem tabulky Premier League, Marseille je ve francouzské Ligue 1 po odchodu Ribéryho do Bayernu až sedmnáctá.

Historie, jak už bylo psáno, je u obou týmů bohatá a úspěšná. Na Anfield Road ve středu svedou souboj dva týmy, které v minulosti odváděly velmi slušné výsledky v Evropských pohárech. Pakliže je Liverpool úspěšnější na evropských kolbištích (vítěz LM v roce 2005 a loňský finalista), Marseille má zase lepší bilanci doma. Obě mužstva kromě toho, že za sebou mají podobně úspěšnou historii, jsou také ve stínu svých slavnějších rivalů. Liverpool stále ne a ne v konečném pořadí anglické nejvyšší soutěže přeskočit Manchester United a Chelsea, totéž potkává v posledních letech i Marseille, kterou si zase dlouhodobě za zády udržuje Lyon. Tím však výčet veškerých podobností obou zítřejších soupeřů končí.

Kupříkladu kouč Liverpoolu Rafa Benitez může pracovat koncepčně, což prozatím přináší ovoce, zatímco u Marseille je změna kormidelníka takřka na denním pořádku. I letos už u Marseille není trenér, který zde započal nový ročník. Alberta Emona střídal Eric Gerets.

Oba mančafty na sebe narazily jen v roce 2004, kdy se střetly ve čtvrtém kole Poháru UEFA. V celkovém součtu 3:2 uspěl francouzský celek a zajímavé je, že tento slavný postup přes Reds nepamatuje nikdo ze současného kádru l'OM. Co se týče výsledků obou týmů v úvodním zápase základní skupiny LM, tak Liverpool jen remizoval v Portu a Marseille doma vcelku bez problémů přehrála Besiktas 2:0.

Nepříjemnosti se zraněními obránce Aggera a záložníka Xabiho potkaly Liverpool už při tréninku před zápasem s Portem a očekává se, že oba nebudou moci hrát šest týdnů. Podle všech předpokladů tak budou na stoperu hrát Hyppiä s Carragherem. V záloze bez Alonsa zakotví možná duo Sissoko a Mascherano.

Největším problémem Marseille absence mladé hvězdy Nasriho, který je ve Francii označován za nástupce Zinedina Zidana. V Liverpoolu se tak sice zítra nebudou moci kochat technickou hrou mladého talenta, ale mohou se zde těšit na představení bývalého hráče Reds Djibrila Cissého. Další borec, který ještě minulou sezonu oblékal dres Live – Bolo Zenden – podle všeho nenaskočí do utkání od začátku.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.35 - 4.25 - 8.00
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Besiktas JK - FC Porto  (středa 20:45)
Besiktas ani Porto v prvním kole základních skupin nezahrály podle svých představ. Besiktas prohrál v Marseille a Porto uhrálo doma bod s Liverpoolem. Je tedy jasné, že oba týmy berou z istanbulského zápasu pouze tři body.

Domácí nejsou v nejlepším rozpoložení, v turecké lize totiž prohráli na vlastním hřišti s Galatasarayem Istanbul. "Bohužel byli lepší a zasloužili si vyhrát," smutnil trenér Ertugrul Saglam. "Teď nás ale čeká mimořádně důležitý zápas s Portem. Na nic jiného nesmíme myslet a dvojnásobně se poučit z chyb, které jsme vyrobili v derby," velí.

"Nejsme na tom ve skupině moc dobře, proto musíme vyhrát," dodává kapitán Ibrahim Uzulmez. Kouče Saglama čeká míchání se sestavou. V Marseille nemohli nastoupit potrestaní Eduard Cissé s Alim Tandoganem. Také brankář Rüstü Recber je k dispozici, překonal zranění kolene. Mimo hru je tak pouze záložník Ricardinho, který má poraněnou nohu.

Portu se skvěle daří v domácí lize – šestkrát v řadě vyhrálo a dostalo pouhý jeden gól. Žádný div, že vede o šest bodů tabulku. Také v Lize mistrů mají modrobílí nač navazovat. V loňské skupině dokázalo Porto vyhrát venku dva ze tří zápasů. "Kdybychom to zopakovali, vůbec by to nebylo špatné," usmál se trenér Jesualdo Ferreira.

"Pozorně jsme sledovali jejich poslední zápasy a víme o nich všechno," hlásí Ferreira. "Ale stejně tak budou oni vědět všechno o nás," dodal. Také Ferreira bude mít práci při tvorbě své jedenáctky. Mimo hru je útočník Neoder Postiga s obráncem Pedrem Emanuelem, start dalšího beka Joao Paula není jistý. Dva hráči se však Ferreirovi uzdravili.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.40 - 3.10 - 2.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 týmzápasyvýhryremízyporážkyskórebody
1.Olympique Marseille (FRA)11002:03
2.Liverpool FC (ENG)10101:11
FC Porto (POR)10101:11
4.Besiktas JK (TUR)10010:20
Skupina B
Valencia CF - Chelsea FC  (středa 20:45)
Chelsea odehraje ve Valencii první zápas Ligy mistrů pod trenérem Avramem Grantem. Ten se do funkce dostal právě díky poslednímu utkání Ligy mistrů proti Rosenborgu, který skončil nečekanou remízou 1:1 a portugalský kouč José Mourinho hned den poté odstoupil.

Chelsea se pod novým koučem ale stále trápí, důkazem toho je i poslední ligový zápas proti Fulhamu, který skončil na Stamford Bridge bezbrankovou remízou. Navíc během tohoto utkání Blues přišli o Johna Terryho, který má po úderu do obličeje zlomenou lícní kost, k dispozici nebude Grantovi ani Shaun Wright-Phillips. V Premier League londýnský tým okupuje zatím osmé místo a na vedoucí Arsenal ztrácí již sedm bodů, proto by nutně potřeboval uhrát ve Valencii dobrý výsledek, který by hráče nahodil zpět na vítěznou vlnu.

Na stadiónu Mestalla to však Chelsea bude mít hodně těžké. Valencia vyhrála pět posledních ligových zápasů a v Primera División v tuto chvíli ztrácí ze třetího místa na vedoucí Real Madrid pouhý bod, navíc se jí povedl i vstup do Ligy mistrů, když v úvodním zápase zvítězila na půdě německého Schalke 1:0. Španělský klub bude do zápasu hodně motivován, protože v minulé sezóně to byla právě Chelsea, která jej smolně vyřadila ve čtvrtfinále Ligy mistrů, a tak se bude snažit o pomstu v podobě co možná nejvyššího brankového přídělu.

Ovšem ani trenér Quiqe Flores není úplně bez starostí, co se zraněných hráčů týče. Zcela fit zatím není veterán Santiago Caňizares, a tak si opět zachytá letní posila ze Stuttgartu Timo Hildebrand. Záložník Vicente se sice po zranění už zapojil do tréninku, na soupisce pro středeční zápas však nefigurure.
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Hildebrand, Miguel, Marchena, Albiol, Moretti, Joaquin, Albelda, Baraja, Silva, Villa, Morientes
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Cech, Belletti, Alex, Ben Haim, A Cole, Makelele, J Cole, Essien/Mikel, Kalou, Malouda, Drogba
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.20 - 3.15 - 3.05
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Rosenborg Trondheim - Schalke 04  (středa 20:45)
Ve středu večer se v Norsku utkají týmy Rosenborgu a Schalke 04. Oba mají dosti rozdílné výsledky. Rosenborgu se podařilo před dvěma týdny remizovat na Stamford Bridge s Chelsea 1:1, Schalke doma prohrálo s Valencií 0:1. Hostům se daří spíše v domácí ligové soutěži, kde za osm kol ještě nepoznali porážku. To Rosenborg prohrál naposledy v neděli, kdy podlehl Fredrikstadu 3:4. Čtyři kola před koncem norské ligy mu tak patří až sedmá příčka.

Není tedy překvapením, že trenér Rosenborgu Knut Tørum vidí naději na úspěch spíše v Lize mistrů. "Věřím, že po tak dobrém výkonu v Anglii jsme si hodně zvedli seběvědomí a moc se na tento zápas těšíme," řekl Tørum. "Vím, že máme před sebou velkou výzvu. Jsou dobře organizovaní, psychicky silní a snaží se pohybovat rychle v útoku. Myslím si ale, že naše šance na vítězství jsou dobré."

Po získání bodu ze zápasu, který měl být tím nejsložitějším ze všech šesti, Tørum už sní o tom, že by jeho tým pokračoval v pohárech i po Vánocích. "Zisk jednoho či tří bodů by znamenal velmi dobrý start a my bychom měli reálnou šanci na postup do Poháru UEFA, nebo dokonce do vyřazovací fáze Ligy mistrů," tvrdí Tørum. V sestavě Rosenborgu se oproti té ze zápasu s Chelsea čeká jediná změna – Yssoufa Koného v útoku pravěpodobně nahradí Steffen Iversen, který o víkendu vstřelil hattrick. "Steffen hraje v poslední době výborně a proti Fredrikstadu se mu dařilo. Je to chytrý hráč, a to si myslím, že bude proti dobře organizovanému soupeři důležité," dodal trenér.

Páteční vítězství 1:0 proti Herthě Berlín bylo třetí výhrou Schalke v řadě od té doby, co podlehlo Valencii. Obránce Pander, záložník Kobiašvili a útočníci Altintop a Larsen jsou sice zranění, nicméně trenér Mirko Slomka si věří stejně, jako jeho protivníci. "Jsme velice seběvědomí, přeci jen jsme třikrát za sebou vyhráli a neinkasovali," řekl. "Prohra s Valencií nás posunula do pozice, kdy musíme začít sbírat body, pokud chceme naplnit náš cíl – druhé místo ve skupině."

V základní sestavě týmu z Gelsenkirchenu se možná poprvé objeví obránce Benedikt Höwedes, který prokázal svou užitečnost v létě, kdy pomohl německé reprezentaci do 19 let dokráčet až do semifinále mistrovství Evropy. "Je to silný a inteligentní chlapec, má všechny kvality, které potřebuje. Pokud se ho rozhodnu vyzkoušet, myslím, že předvede, jak dokáže být užitečný," tvrdí Slomka.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.25 - 3.25 - 2.05
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 týmzápasyvýhryremízyporážkyskórebody
1.Valencia CF (ESP)11001:03
2.Rosenborg Trondheim (NOR)10101:11
Chelsea FC (ENG)10101:11
4.Schalke 04 (GER)10010:10
Skupina C
Lazio Řím - Real Madrid  (středa 20:45)
Lídr španělské nejvyšší soutěže Real Madrid zažívá nejlepší start do sezony za posledních 16 let a svěřenci trenéra Schustera budou jistě plní odhodlání porazit i Lazio Řím. Tomu se naopak letos zatím příliš nedaří.

Real Madrid zaznamenal zatím pět ligových výher a jednu remízu, je tedy zatím neporažený, a to jak doma, tak v Evropě, kde v prvním zápase skupiny C porazil Werder Brémy 2:1. Přesto není bek Realu Fabio Cannavaro úplně spokojen s hrou Bílého Baletu. Hráč, jenž odehraje zítra teprve svůj první klubový zápas v Itálii od svého přestupu z Juventusu, doslova řekl: "Musíme se ještě zlepšit v záloze i útoku. Přišlo hodně nových kluků, kteří se ještě musí plně adaptovat na nové prostředí." Naposledy, když se tyto dva týmy střetly, z toho byl zábavný zápas s nerozhodným konečným výsledkem 2:2.

Lazio zatím vyhrálo jen jedinkrát ze šesti zápasů Serie A a jeho poslední remíza 1:1 s Regginou jej sesunulo až na 12. příčku. Lazio tak proti Realu bude muset podat hodně bojovný výkon, aby vytěžil alespoň bod. Kouč Lazia bude postrádat obránce Sivigliu, ale z trestu už se vymanil záložník Behrami. Hodně nadějí se před sezonou vkládalo ze strany fanoušků a funkcionářů Lazia do kanonýra Tomassa Rocchiho, jenž si však poranil kotník, a ačkoliv byl pro zápas s Realem nominován, měl by podle všeho začít jen na lavičce náhradníků. Do útoku zřejmě od první minuty vyběhne dvojice Makinwa – Panděv.

Těm bude konkurovat na druhé straně o poznání věhlasnější útočná dvojice van Nistelrooy – Raúl. První jmenovaný se vrací do sestavy poté, co odpočíval v posledním kole proti Getafe. Schuster se však bude muset obejít bez jiného útočníka – Robinha, jenž si o víkendu přivodil zranění kotníku.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.30 - 3.20 - 2.05
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Werder Brémy - Olympiakos Pireus  (středa 20:45)
Werder Brémy půjde do druhého zápasu ve skupině s vysokým sebevědomím, za které může děkovat poslední ligové výhře 8:1 nad Bielefeldem. Zastavit Brémy se pokusí řecký šampion Olympiakos Pireus.

Brémy po skvělém výkonu v prohraném zápase na Realu Madrid v prvním kole skupiny dál předvádí dobré výkony. Nejprve doma porazily obhájce bundesligového titulu Stuttgart 4:1, poté přišla remíza na půdě Hannoveru a v sobotu korunovaly svou formu domácím vysokým vítězstvím nad Arminií Bielefeld 8:1. S Olympiakosem se Werder ještě v soutěžním utkání nestřetl. V evropských pohárech narazil jen jednou na řecký celek, v sezoně 2005/06 se v základní skupině Ligy mistrů utkal s Panathinaikosem. V Řecku sice Brémy prohrály, ale doma to týmu z Atén vrátily v poměru 5:1.

Olympiakos si v prním utkání letošní Champions league připsal jen bod za domácí remízu s Laziem Řím. Tomuto týmu zatím v zápasech na německé půdě nepřálo štěstí. Ze tří cest k našemu západnímu sousedovi se vraceli hráči červenobílých s nulou na kontě bodů. Naposledy v základní skupině Ligy mistrů v ročníku 2002/03. Tehdy sice doma památně porazili Bayer Leverkusen 6:2, ale ostatních pět zápasů prohráli a v evropských pohárech nepokračovali. Před tím prohráli na půdě Bayernu Mnichov a Hamburku. Zajímavý zápas to bude pro finského obránce domácích Petriho Pasanena a útočníka hostů Lomana LuaLua. Ti totiž před třemi lety společně hájili barvy anglického Portsmouthu.

Domácí kouč Thomas Schaaf se musí vypořádat se dvěma zraněními. O víkendu se zranil gólman Tim Wiese a debut v LM tak čeká Christiana Vandera, potíže má také Boubacar Sanogo, nad jeho startem visí otazník. Naopak se o víkendu o sestavy vrátil Clemens Fritz a proto Olympiakosu by neměl chybět, o svá místa se po dlouhých zraněních hlásí také Torsten Frings a Tim Borowski. V dresu řeckého týmu se pravděpodobně neukáže posila z Realu Madrid Raúl Bravo, místo něj by měl šanci dostat Júlio Cézar, mimo hru je s virózou Michal Zewlakow.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.40 - 4.00 - 7.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 týmzápasyvýhryremízyporážkyskórebody
1.Real Madrid (ESP)11002:13
2.Olympiakos Pireus (GRE)10101:11
Lazio Řím (ITA)10101:11
4.Werder Brémy (GER)10011:20
Skupina D
Celtic Glasgow - AC Milán  (středa 20:45)
Celtic prohrál v prvním střetnutí v základní skupině na půdě Šachtaru Doněck a má tak na domácím hřišti co odčiňovat. Narazí však na jednoznačného favorita skupiny D – AC Milán.

Rossoneri pro změnu brali všechny body doma s Benficou. Obhájce trofeje čeká jubilejní 200. utkání v evropských pohárech a celkově už sedmý vzájemný souboj s Celticem. V předešlých šesti duelech skotský mistr třikrát remizoval a zbytek prohrál. Obě mužstva na sebe narazila i loni, kdy se Celtic pozdějšímu vítězi celé soutěže postavil v osmifinále a nepříjemně ho potrápil, milánský tým o svém postupu rozhodl až v prodloužení odvetného duelu.

Celtic je zpátky v čele skotské Premier League po vítězství 3:0 nad Dundee United. Hoši z Celtic Parku šestkrát vyhráli a jednou remizovali i prohráli a jsou zatím před druhými Rangers jen o skóre. AC Milán zatím doma tápe. Z posledních pěti kol vydoloval jen čtyři body za čtyři remízy a krčí se až na 11. pozici v tabulce s polovičním bodovým ziskem oproti obhájci titulu Interu Milán. A byl to právě městský rival AC, Inter, který před 40 lety slavně porazil Celtic ve finále. AC Milán je mimochodem druhý za Realem Madrid v počtu triumfů v nejprestižnější klubové soutěži Evropy.

Skotskému týmu bude chybět holandský snajpr Vennegoor of Hesselink, ale v pořádku je alespoň Japonec Nakamura, který pro zranění kolena vynechal poslední tři zápasy. Ačkoli je japonský špílmachr klíčovou postavou mužstva, manažer Celtiku Gordon Strachan odmítá závislost výsledků právě na jeho výkonu a jedním dechem dodává, že důležité bude pohlídat si v tomto zápase brazilce Kaká, který se chystá na svůj 50. zápas v evropských pohárech.

Milánskému AC se o víkendu zranil gruzínský obránce Kacha Kaladze, mimo hru jsou stále dlouhodobě zranění Maldini, Ronaldo a Serginho. Chybět by naopak neměl gólman Dida, jehož trápilo bolavé rameno.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.60 - 3.20 - 1.95
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Benfica Lisabon - Šachtar Doněck  (středa 20:45)
Benfica hostí v rámci skupiny D Ligy mistrů Šachtar Doněck. Ten už má na kontě tři body z utkání s Celtikem, naopak Portugalci prohráli na půdě AC Milán a pro získání reálných postupových nadějí potřebují svého soupeře porazit. Benfica v generálce jen remizovala v derby se Sportingem, a již čtyři zápasy nevyhrála, Šachťor se naopak těší ze série už několika vítězství v řadě a suverénního vedení v ukrajinské lize.

Lisabonští Orli navíc často hrají výsledkem 0:0, nyní ztrácejí na čelo v domácí lize osm bodů. Nového kouče Camache trápí nejvíc právě střelecká produktivita jeho svěřenců a snaží se hráče pozvednout především psychicky. V deštivém derby se Sportingem měla Benfica více ze hry, ale střeleckých příležitostí bylo málo. Obrovskou šanci například ale spálil při dorážce Nuno Gomez. V prvním utkání v Miláně zase chybělo Orlům k zisku bodu trochu štěstí, když Óscar Cardozo trefil jen tyč. Utkání naopak rozhodla slabší chvilka gólmana Quima, když mu dal gól Pirlo. Na pravém kraji domácí obrany by mohl po dobrém výkonu v derby opět stanout Nélson a posadit tak Luíse Félipeho. Na hrotu útoku by před Cardozem měl dostat příležitost Nuno Gomez. Po zranění bude stopersku dvojici řídit Luizao, o tvorbu hry se bude starat zkušený Rui Costa.

Doněck si v prvním zápase poradil se Celtikem a tým kouče Lucesca zdá se funguje dobře. O góly se postarali Brazilec Brandao a italská posila Lucarelli. Šachtar měl i další šance a Lucescu byl s hrou spokojen stejně jako s výsledkem. I v lize hraje dobře, vyhrál už deset zápasů v řadě a na čele tabulky má již devítibodový náskok. Tým se nespoléhá na individuality, nejlepší střelec ukrajinské ligy Olexandr Gladkij proti Celtiku například jen střídal. Varováním jsou však výsledky týmu na hřištích soupeřů v Lize mistrů, kde vyhrál jen jedno z devíti střetnutí. O víkendu kouč Lucescu šetřil několik hráčů - Lucarelliho, Neryho Castilla, Hübschmana, Ilsinha a Jezerského. V zápase s Metallurgem Záporoží se zranil brazilský playmaker Jádson, vrací se kapitán Čigrinskij, jenž proti Celtiku seděl s trestem.
Benfica Lisabon - pravděpodobná sestava:
Quim – Nélson, Luisão, Edcarlos, Léo – Maxi Pereira, Konstantinos Katsouranis – Angel Di María, Rui Costa, Cristián Rodríguez – Nuno Gomes
Šachtar Doněck - pravděpodobná sestava:
Pjatov – Darijo Srna, Dmytro Čigrinsky, Olexandr Kucher, Răzvan Raţ – Mariusz Lewandowski – Ilsinho, Fernandinho – Nery Castillo – Brandão, Cristiano Lucarelli
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.90 - 3.15 - 3.85
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 týmzápasyvýhryremízyporážkyskórebody
1.Šachtar Doněck (UKR)11002:03
2.AC Milán (ITA)11002:13
3.Benfica Lisabon (POR)10011:20
4.Celtic Glasgow (SCO)10010:20

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (44)

Přidat komentář
smazaný uživatel

no,vypada to na samy plichty,ale co je teda tuty fruty jsou bremy 1 a valencie 10,nebal bych se dat na bremy horkou jednicku na poločas.milan neprohraje na celtiku 02,liverpool 1,a posledni vec na kterou bych si troufl je 02 schalke v trodheimu.jinak jsem slavista ale vcera to byla pekna rychta,holt primera division to je jina třída.aspon že hraly otevřenou partii.kurva ten kanoute je dobrej kolík.nějak jsem ho zatim nezaznamenal až včera,kluk šikovnej africkej.tak vsadte za 50.to budou chechtáky.zdar

Reagovat
HOST*Boudis

Pro me je nejvetsi tuty dne Valencie 1 a Real 2,oba ve skvele forme +Bremy1,a jeste se me zamlouva Schalke ale bojim se pocasi v norsku a taky nazhaveni domacich ,ale ty vysledky Rosenborgu v lize to je utrpeni.No abych se vratil k tem prvnim zapasum.Chelsea v totalnim rozkladu jak hracskem kdy nebude hrat Terry a ani Lampard,tak moralnim a psychickem kdy nejakej Izraelec nastoupil na post po jednom z nejlepsich treneru sveta a nelibi se to vubec nikomu jen Romankovi pro nas to ale znamena vyuzit a nakladat Valencii co to da.No a Real na Laziu,to si taky za ten kursyk zahraju,Lazio ve srabu a Real jak uz autor clanku poznamenal nej..vstup do souteze za poslednich X let.Hlavne Schnejder hraje famozne

Reagovat
HOST*

SNAD MATE PRAVDU TEN lYON SE UZ SNAD NEBUDE DNESKA OPAKOVAT

Reagovat
HOST*

tak tak, mne vcera tiez znicil tiket lyon. som si nemyslel, ze doma s rangers nevyhraju, ale ako vidim, tak odchod hracov, hoci podla mna nahrady za nich su, ich riadne zasiahol.

Reagovat
HOST*

oprava: ze doma lyon vyhraja

Reagovat
HOST*

predtim si to mel napsany dobre

Reagovat
RMCF

No tak sice nejlepší vstup do soutěže, ale ta forma zas tak úžasná není Sneijderovi to poslední zápasy moc nešlo... Doufám že se na Laziu chytnem i herně

Reagovat
HOST*S.Ramos

vy jste tady zase moc chytri

Reagovat
HOST*

uvidimé.každopádně moc branek asi padat nebude taky bych to viděl spíše na více remiz.snad až na valenciia brémy.real to bude mít těžké ale měl by vyhrát.celtic-ac milan tam to bude remíza jako v lonském roce.trondheim je namlsaný a soustředí se už jen na ligu mistru nebál bych se dát 10.benfica by měla konečně jít nahoru ikdyž šachtor má fazonu ale venku zvlášt v evropských pohárerch zatím zaostává.tip 1.liverpool je určitě favorit ikdyž cisse se zendenem budou chtít pozlobit.no a besiktas-porto asi remíza.ikdyž na horké turecké pudě to bude těžké přece jen liga mistru je jiná soutěž.např.fenerbahce-inter milán 1:0 lae dal bych 02.snad to vyjde.už žádny LYON!!! SMOLAŘ středečního kola juninho jednoznačně.

Reagovat
HOST*Sady

No,ja to vidim dosti podobne jako Boudis, 1 na Bremy a Valencii,a ostrou 2 na Real,Ti ted frci.Ale mam pocit,hlavne z vykonu v serii A,ze AC urcite nevyhraje.A ikdyz Trondheim je v haji v domaci soutezi,tak proste ta jejich zima,hnusny pocasi,to udela hodne,davam neprohru.Jo,a jasna tutovka je L´pool,pod Benitezem hraji podobne,jako kompletni chelsea pod Josem(k tomu jen-Jose,please,come back).Romanek to uz vazne prehani,zvlast kdyz tam dosadi nejakyho jarina....:-(Tak hodne stesti preji

Reagovat
anonym

Dneska jsem si byl vsadit :

1

0

1

0

2

1

2

1

Mohlo by to vyjít,ikdyž je to ošemetný.

Reagovat
anonym

Ani jeden

Reagovat
HOST*

Liverpool 1

Werder 1

Porto FC 2

Rosenborg 1

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Liverpool 1

Brémy 1

Schalke 2

Porto 02

Benfica 1

Reagovat
HOST*FCHK

tohle jsem vsadil taky ,akorat to Schalke jistim 0

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Reagovat
HOST*DaveMH

Bes-Por 02

Liv-Mar 1

Val-Che 10

TRO-SCH 02

LAZ-REA 2

WER-OLY 1

BEN-SACH 02

CEL-ACM 10

Reagovat
satan_666

02

1

1

0

10

0

1

2

tak bych to viděl já podle tvýho pořadí, nevěřim realu ani že by brémy nějak výrazně zahrály

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool - Marseille 1.

Besiktas - Porto 0.

Valencia - Chelsea 0.

Trondheim - Schalke 2.

Lazio - Real Madrid 2.

Bremer - Olympiakos 1.

Celtic - AC Milan 0.

Benfika - Šachtor Doněck 1.

Reagovat
-Kopy-

Celtic - ACM, plichta určitě nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy nevíš, co ti osud připraví...

Reagovat
smazaný uživatel

Měls pravdu.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Já to mám AKOvku jen na plichty v Glasgow a Istambulu

Reagovat
HOST*Michal

kluci da se nekde sledovat Celtic - AC Milan online ja nemam televizu no bohuzel

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas jsem viděl od posledních 20 min tak nevím zda jsme měli více ze hry a vůbec jakou jsme předváděli hru. Ovšem hloupý vyrovnávací gól padl po hloupé chybě

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Hm tak dík

Reagovat
HOST*Vincent

Carboni was on the pitch before the game and talked with some players (he's a comentator nowadays), most of the players was delighted with him.

Reagovat
-Kopy-

DIDA

Reagovat
HOST*Cracker j.

Největší trapák. Větší divadlo jsem v životě neviděl

Reagovat
HOST*floppy

to je vylízanec

Reagovat
HOST*

vylízanec jseš ty....púrotože ten blb tam neměl co dělat ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

ano a Dida proti tomu protestoval tak, že sebou flákl a nechal se vystřídat. Všechno s vědomím toho, že by to mohl sudí ukončit a všechno by se to kontumovalo pro Milán. Nasrat

Reagovat
HOST*

jseš asi chudák

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Slejdy

drz hubu resime didu a ne toho fandu...Dida proste divim se ze chyta za taky tym..on je lama

Reagovat
HOST*

JSTE ZŘEJMĚ NA ÚROVNI TOHO BLBA CO TAM VBĚHNUL

Reagovat
HOST*PD

Co byla tragédie, to byl ten člověk co to komentoval, myslím AC s Celtikem to bylo strašný byl uplně mimo ,FAKT STRAŠNÝ

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

JAK MŮŽETE VĚDĚT JAK DIDU PRAŠTIL ? Z TOHO JEDNOHO ZÁBĚRU TĚŽKO TAK MLČTE. ! ! ! KDYBY TAKHLE BOUCHLI TŘEBA ČECHA TO BY JSTE ŘVALI O SUROVOSTI

Reagovat
-Kopy-

rači už sem nepiš.

Reagovat
M11

nervali ptz Cech neni vul a nehral by divadlo...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele