Lemar věří, že Arsenal a Liverpool se s nabídkami vrátí

25.03.2018, 17:09
Aktuality
Francouzský záložník Thomas Lemar přiznal, že trochu lituje toho, že se loni v létě nakonec nestěhoval z Monaka do Anglie. Věří však, že bohaté kluby z ostrovů se s nabídkami vrátí letos.

Dvaadvacetiletý borec měl loni v létě nakročeno jednu chvíli do Liverpoolu, potom zase do Arsenalu. Nakonec ale zůstal v Monaku, které si dovolilo v den uzávěrky přestupů odmítnout dokonce 92 milionů liber od Kanonýrů.

"Jestli toho lituji? Možná. Byl jsem trochu zklamaný," přiznal Lemar v rozhovoru pro Telefoot. "Ale už je zkrátka po všem, tak nemá cenu se k tomu vracet," dodal.

"Pokračuju v tvrdé práci a věřím, že tyto kluby přijdou s nabídkou znovu. Já jsem jim otevřený. dodal Lemar, jenž v sezóně nastoupil ke 22 zápasům a podařilo se mu vstřelit dvě branky.

V Monaku, se kterým je momentálně ve francouzské lize na druhém místě o 17 bodů za vedoucím Paris Saint Germain, má smlouvu do roku 2020.

S francouzskou reprezentací pak vyhlíží mistrovství světa v Rusku. Lemar si debut odbyl na podzim 2016 a během devíti zápasů hned třikrát skóroval.

Autor: Jiří Fišara / espn.com

Komentáře (531)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele