Monako v lednu prodávat nechce, Jardim ale je připraven na vše

09.01.2018, 11:49
Aktuality
AS Monaco zažilo skvělou sezonu 2016/2017, za úspěch ho ovšem stihl "trest" a v průběhu léta ho opustila řada klíčových hráčů. Jednou z opor, které nakonec zůstaly, je záložník Thomas Lemar a knížecí celek ho hodlá udržet rovněž v lednu, kouč Leonardo Jardim je každopádně připraven na všechno...

O mladého záložníka usilují Liverpool a Arsenal a především prvně jmenovaný klub aktuálně disponuje financemi, jelikož prodal do Barcelony Philippeho Coutinha.

Fanoušci Monaka tak doufají, že se znovu nerozroste seznam hvězdných hráčů na odchodu. Již před sezonou odešli Bernardo Silva, Tiemoue Bakayoko, Benjamin Mendy a Kylian Mbappé, za několik měsíců plánuje změnu dresu zase Fabinho.

"V zimě hráče běžně neprodáváme, ale přestupové okno je otevřeno až do konce měsíce a vy se musíte připravit na všechno možné," říká Jardim.

"S výjimkou dvou nebo tří mladíků, kteří by v jiných klubech měli dostat více času stráveného na hřišti, počítáme se všemi ostatními členy stávajícího kádru," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / espnfc.com

Komentáře (26)

Přidat komentář
Kluivert9

V létě to s těmi prodeji trošku přehnali...

Reagovat
Beči

Lemar by byl za Coutse dobrá náhrada, doufám, že to klapne, finance na to jsou. Ještě koupit kvalitního levého beka a brankáře a mohlo by to šlapat.

Reagovat
aurelio

Robertson je zatiaľ práveže dobrý, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Je. Určitě spíš DM než beka.

Reagovat
aurelio

Tiež si myslím, že prioritou je skôr brankár a stredný záložník. Obrana síce ešte nefunguje ideálne, ale personálne zloženie sa mi celkom páči.

Reagovat
smazaný uživatel

ještě bych rád viděl jednoho mladýho talentovanýho obránce (CB), nejlíp Akanjiho, o kterýho je údajně zájem, ale nejsem si jistej, jestli v zimě ještě vubec nějaký přetup(y) nastanou.

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak, idealne Akanji a Goretzka na leto, Alisson a Lemar ted

Reagovat
smazaný uživatel

ideální scénář

a ještě k těm dvěma zimním přestupům bych bral někoho do zálohy, kdo by se dal dopsat i na soupisku pro LM na jaře. ale to bych asi chtěl moc vzhledem k našim konzistentním "výkonům" na přestupovým trhu, je možný, že VVD zůstane jedinou posilou, což vlastně nakonec není špatný v porovnání s minulostí. na druhou stranu, jestli chceme, aby přišly úspěchy, musí přijít i ti hráči

Reagovat
Beči

Špatný rozhodně není, ale je mladý, kdykoliv může přijít výpadek formy a pak nemáme žádnou náhradu, Morena jako kvalitní náhradu totiž rozhodně bát nelze.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale lze. Plus tam v nouzi pořád může použít Milnera, alespoň po zbytek sezony. Myslim, že Moreno se s Robertsonem můžou klidně pravidelně točit, stejně jak Gomez s Trentem na druhé straně.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono toho moc k prodeji nezůstalo po letním přestupáku

Reagovat
zelda

Sidibé, Lemar, Fabinho, Keita, Lopes, Tielemans...talentu na rozdávání a jsou druzí v lize za nabitym PSG

Reagovat
smazaný uživatel

Sidibe kolik je jeho hodnota? 20mil. ten by se asi take dal oznacit za pouzitelneho. Lopes tam si nejsem jisty. Ano jsou druhy, ale nebyt Falcaa, tak jsou tak 4-5, navic krome LM hraji o vse, tak uvidime jak dlouho jim to vydrzi.

Reagovat
FFA

Je nejaka sanca ze by Lemar alebo Draxler prisli v zime do Arsenalu?

Reagovat
pedroLFC

Upřímně si myslím, že pokud Lemar přestoupí, tak k nám

Reagovat
smazaný uživatel

Mohou si za to sami, nemeli toho tolik prodat bez adekvatnich nahrad. Treba Mbappe mel jit az v lete a take mimo Ligue 1. O Lemara a Fabinha prijdou nejpozdeji do leta, pak tam jsou pouzitelni Tielmans a mozna Baldé s Jorgem.

Zase se dost nasypalo do kapes.

Reagovat
zelda

vždyť jsou druzí za PSG

Reagovat
Ferguson6

Lucas Moura stojí čtyřicet milionů eur... Wenger

Reagovat
cr7sux

Za hraca co odehral 71 minut?

Reagovat
avicii

Lemar mi pride ako idealna nahrada za Coutse, a ktomu este zobrat Fabinha bola by to TOPka

Reagovat
smazaný uživatel

to ano, ale je to zas dalsi brazilec kteryho by nam casem odloudila Barca/Real me by se nejvic libil ten Milinkovic-Savic nebo Goretzka... klidne oba

Reagovat
janinho

myslim, ze Real draheho praveho obrancu dalsich 6-7 rokov kupovat nema dovod. aj ked teda tuto sezonu hra Carvajal o 2 triedy horsie nez predtym, ale hadam sa spamata cim skor...

Reagovat
aurelio

Mne sa tam Lemar práveže vôbec nehodí, typologicky je ku Coutinhovi najviac podobný Draxler, ktorý by mohol byť navyše celkom ľahko dostupný...

Reagovat
janinho

ak Klopp planuje miesto Coutinha len niekoho na zaplatanie diery, kto moze akurat prijemne prekvapit, tak by som odporucal skusit na hostovanie Ceballosa. V Reale si pocitam na jar velmi nekopne, nakoniec uz aj sam vraj naznacuje ze bude chciet odist, tak by to bolo prospesne pre obe strany. Mozno prekvapi a aklimatizuje sa rychlo a urcite ma viac nez dost kvalit na to aby bol prinosom.

Reagovat
tomasinho

Jasně, budeme rozehrávat hráče Realu, to už tu jednou myslím bylo a stačilo.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele