Lemarovi nevyšel přestup do Anglie, v Monaku je ale spokojen

01.09.2017, 21:49
Aktuality
Hodně zajímavý večer včera prožil Thomas Lemar. Mladý křídelník přispěl dvěma góly k výhře Francie 4:0 nad Nizozemskem a po závěrečném hvizdu rychle spěchal do kabiny, aby zkontroloval zprávy na mobilním telefonu. Ve hře byl jeho přestup do Arsenalu, který ovšem nakonec uskutečněn nebyl...

O 21letého Lemara stál Liverpool a Arsenal údajně nabízel až 90 milionů liber, ani to ovšem nepřimělo knížecí celek ke svolení.

"Jsem hráčem AS Monaco a jsem tam velmi spokojen," řekl v rozhovoru pro Canal+.

"Chystám se odehrát dobrou sezonu v tomto klubu, pokusím se znovu zlepšit a udělat další krok ve své kariéře. Na zápas s Nizozemskem jsem se připravoval jako na všechny další. Neztrácel jsem hlavu. Koncentroval jsem se pouze na utkání, to jediné mě zajímalo," nechal se dále slyšet Lemar.

Lemar včera nechyběl v základní sestavě Didiera Deschampse a v 73. minutě zvyšoval na průběžných 2:0, dvě minuty před koncem se pak prosadil ještě jednou.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (409)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele