Guedes stále neví, kde bude hrát. Valencia se přestupu nevzdává

24.08.2018, 20:48
Aktuality
Gonçalo Guedes ani týden před vypršením letního přestupního termínu nemá jasno o tom, čí barvy bude v letošní sezoně hájit. Portugalský křídelník patří Paris Saint-Germain, loni úspěšně hostoval ve Valencii a ta má zájem o trvalý přestup, stále se jí ovšem nepovedlo najít společnou řeč s francouzským mistrem...

Jednadvacetiletý Guedes je hráčem PSG od ledna 2017, tehdy přišel za třicet milionů eur z Benfiky a v hlavním městě Francie se nedokázal prosadit. V Ligue 1 stihl jenom osm ligových startů, nedal žádný gól a před rokem přijal nabídku dočasného angažmá ve Valencii.

U Netopýrů se Guedesovi začalo dařit, rychle zapadl do základní sestavy a nakonec si vysloužil i pozvánku do portugalské reprezentace na mistrovství světa, kde nastoupil ke všem čtyřem utkáním. Valencia ale neměla opci na trvalý přestup, musí tak přistoupit na finanční požadavky PSG a ty jsou vysoké, bohatý celek totiž chce minimálně čtyřicet milionů eur.

"Nebudu majitele Lima žádat o to, aby přivedl Guedese zpět. Na to není čas, z jeho strany se nám dostalo velké podpory, ale hráče mohu ujistit o tom, že Peter udělá všechno možné, aby Guedes i nadále hrál za Valencii," prohlásil trenér Marcelino García Toral.

Autor: Tomáš Pavlík / marca.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

no,v PSG si moc nekopne

Reagovat
.13

vidim to na rocne hostovanie a o rok moze vytlacit Angela

Reagovat
Woyta

Dovolim si nesouhlasit s nekterymi informacemi v clanku. Sleduji denne sotuaci kolem Guedese. Problem je v tom, ze Valencia uz v zime predlozila nabidku 40 mil., na coz se PSG nevyjadrilo nijak negativne. Skoncila sezona a PSG trva najednou na 60 milionech. Valencia vsak stale zustava na nabidce 40 milionu a PSG tvrdohlave stale mele tu svou o 60 milionech. Guedes chce do Valencie a odmitl Premier League, aby mohl do Valencie. Ted uz se bude uzavirat trh a vypada to, ze se to potahne do posledniho dne prestupu. Pro vice info k pripadu Guedes zde nebudu davat konkretni reklamni odkaz, ale v google urcite najdete cesky fans web Valencie, kde je vic info...

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna je to ista vec ze k nam pojde, len to tyden potrva no....

Reagovat
FC Porto FC
Reagovat
Woyta

Reagovat
Keboto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FC Porto FC

ten skončí u Wolves to je jasný

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele