Rád bych zůstal ve Valencii, reaguje na spekulace Guedes

01.11.2017, 21:12
Aktuality
Valencia získala z prvních deseti zápasů 24 bodů, zaznamenala vůbec nejlepší start do sezony v historii a svůj podíl na tom má i Gonçalo Guedes. Stále teprve dvacetileté portugalské křídlo podává kvalitní výkony a už si dokonce vysloužilo pozornost jiných klubů, samo by ovšem nejraději zůstalo na východě Španělska...

Guedes ve Valencii hostuje z PSG a v dosavadních osmi ligových zápasech dal tři góly, k nimž přidal hned pět přesných finálních přihrávek.

"Nevím nic a o ničem se tak nemohu bavit, každopádně bych rád zůstal ve Valencii. Jsem zde velmi spokojen a velmi dobře se ke mně v klubu chovají," řekl někdejší hráč Benfiky.

Guedes na sebe dříve upozornil v Benfice a PSG za něho v lednu letošního roku zaplatilo třicet milionů eur. Tato investice se mu ovšem nevrátila, fotbalista se nedokázal adaptovat a vysedával pouze mezi náhradníky. Valencia na něho nemá opci, i tak už se začala poptávat, za jakých podmínek by bylo možné Guedese koupit. Zároveň se ovšem bude muset popasovat s konkurencí, o hráče totiž údajně stojí i Real Madrid a Atlético Madrid.

"Je dobré, že naši práci sledují i takové kluby, ale netuším, co se stane," nechal se dále slyšet Guedes.

Autor: Tomáš Pavlík / marca.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
john334

Taky bych si dokázal představit žít ve Valencii, kdybych tam měl slušnou práci.

Reagovat
smazaný uživatel

aj v gronsku by si bol spokojny keby ti tak platili ako jemu :D

Reagovat
kiciN

Presne tak, jen s tou praci je to tam fakt bida a utrpeni. Tak jedine remote

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutecnej hrac

Reagovat
Mass

Ušatý torpédo doufám že zůstane, do Marcelinova stylu se perfektně hodí.

Reagovat
C-M@ster

16.05.2017 10:56

Nani: Chci zůstat hráčem Valencie

31.08.2017 17:30

Nani si zahraje v Itálii, z Valencie si ho vypůjčilo Lazio

Reagovat
Black Jagir

Tak to je jednoduchý, 23.5. nastoupil Marcelino, kterýmu se nehodil do systému.

Reagovat
Mass

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Benfica

no po takom štarte by mohli tú ligu vyhrať, budem im priať, asi najsympatickejší tím v Španielsku..

Reagovat
smazaný uživatel

Po těch výkonech bude mooooc těžké ho získat. Je ale pravda, že v posledním zápase proti Alavesu se mu pár věcí nepovedlo, nedařilo se mu a působil dost podrážděně...Ale samozřejmě bych byl hodně šťastný kdyby se povedlo podepsat Kondogbiu i Guedese..to by byl sen :) AMUNT

Reagovat
smazaný uživatel

United chce Pereiru spat po 4 mesiacoch, to je vtip? Nevidim do tychto zmluv, ale hlavne vec, ze ho na webe Valencie predstavovali takmer ako noveho hraca klubu, milion rozhovorov a predstaveni, nechapem v com je problem ziskat natrvalo takehoto hraca, ktory v united nema sancu.

Reagovat
smazaný uživatel

Guedes hrá fantasticky , najlepší novic ligy

A García Torral to má vyšliapnuté na kouča roka, kto by to bol povedal, že lúzri ako Rodrigo Moreno alebo Simone Zaza zaznamenajú takýto výkonnostný skok, neuveritelné!

Klobúk dole pred Marcelinom ako ich dal do "laty"

Reagovat
Mass

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele