Setrvání Guedese ve Valencii by bylo výhrou pro všechny, říká otec

27.04.2018, 11:59
Aktuality
Valencia už má prakticky jistou účast v příštím ročníku Ligy mistrů a její vedení se tak může začít věnovat letním pohybům v kádru. Zajímavé téma bude představovat Gonçalo Guedes, portugalské křídlo na východě Španělska hostuje z PSG a rádo by zůstalo, prozradil to jeho otec...

Guedes za Valencii zatím nastoupil k 29 ligovým zápasům, dal čtyři branky a především podzimními výkony si řekl i o pozornost klubů jako Real Madrid a Atlético Madrid.

"Víme, že (majitel Valencie) Peter Lim se snaží Gonçala získat, ale to bude záviset na spoustě faktorů. Valencia si dle mého názoru tuto možnost ujít nenechá, jelikož v příští sezoně bude hrát Ligu mistrů. Můj syn by v klubu rád pokračoval, v tuto chvíli ovšem nic bližšího nevíme. Bude záležet na PSG. Také bude třeba počkat na to, zda pojede na mistrovství světa. Musíme počkat do 30. června," sdělil Rogerio Guedes.

"Chtěl hrát více a v Paříži byla spousta hvězd a skvělých hráčů. Ve Valencii našel více klidu, pracuje velmi tvrdě a musí v tom pokračovat. Nikdo neví, co se stane, každopádně je tam spokojen a chtěl by zůstat. Jako otec si myslím, že nejlepší by pro něho bylo setrvání ve Valencii," pokračoval.

Jednadvacetiletý fotbalista přišel do PSG loni v lednu za třicet milionů eur z Benfiky a v hlavním městě Francie se nedokázal prosadit. Smlouva mu běží do léta 2021 a Pařížané by na něm mohli vydělat, nebrání se totiž prodeji, od zájemců ovšem požadují čtyřicet milionů eur.

"Nevěřím tomu, že jeho budoucnost bude spojena s PSG, a to kvůli sportovní struktuře klubu. Mít Gonçala jen kvůli tomu, aby seděl na lavičce, PSG zajímat nebude. Jestli bude pokračovat ve Valencii, vyhrají všichni," domnívá se Rogerio Guedes.

Autor: Tomáš Pavlík / espnfc.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
KoryVCF

Kéž by zůstal, ale obavám se že na něj nebudou peníze

Reagovat
smazaný uživatel

prodloužit hostování no a našetřit

Reagovat
Phillipinho

40 mega je prej na stole, vys uz asi Vale nepujde, protoze jeste budou platit Kondogbiu a potrebujou dalsi posily.

Reagovat
KoryVCF

Fakt ? tak to sem nevěděl :) dík

Reagovat
smazaný uživatel

Jediné, že prodají v létě Rodriga, což by ale zase byla velká ztráta, hodně velká, ale je možný, že v létě dostanou nabídku, kterou neodmitnou. A podle mě Kondogbiu platit nebudou, prostě si vymění Cancela s Interem.

Reagovat
KoryVCF

Ja četl že je zajem i o Gayu, a že jsou to vesměs týmy z anglie takže by se dali pupmpnout o poradnej balik.

Reagovat
Phillipinho

Jenze Inter mozna Cancela nezaplati...Vale hlavne potrebujou srovnat financni fair play prodejem hracu za 45 mega. To podle me bude Cancelo za 35 mega plus pujde Zaza. Rodrigo odejde jenom pri nejaky astronomicky nabidce, pro Marcelina to je klicovej hrac.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě, záleží co přijde v létě, je otázka, jestli dát pryč 3-5 hráčů týmu nebo jenom Rodriga. Někde zase psali, že Cancelo už Interu podepsal.

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí vidět, kolik minut má Draxler v jiných týmech by měl ještě jednou tolik a byla by škoda, aby Guedes sbíral desítky minut příští rok.

Reagovat
Mercury

Vynikající hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedneho z dvojice Guedes Pereira treba udrzat. Staci aj hostovanie.

Reagovat
cr7sux

Jak hraje Pereira?

Reagovat
smazaný uživatel

Perreira vubec,nevim co na nem vidis..to at se radsi poradne vyhraje Ferran

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele