Gigli odmítl informace o prodeji Trezegueta

09.06.2008, 17:55
Aktuality
Prezident Juventusu Giovanni Cobolli Gigli se postavil proti spekulacím, podle nichž by klub v létě mohl opustit David Trezeguet. Turínský tým naopak hodlá posilovat a v jeho hledáčku jsou například Xabi Alonso a Alberto Aquilani...

"Nikdy jsem o možnosti prodat Trezegueta nepřemýšlel," tvrdí Gigli.

O Trezegueta má údajně zájem Barcelona a suma za přestup se má pohybovat okolo dvaceti milionů eur. Trenér Claudio Ranieri má v současné době k dispozici hned pět kvalitních útočníků, vedle Trezegueta jsou na soupisce Staré dámy rovněž Alessandro Del Piero, Vincenzo Iaquinta, Raffaele Palladino a letní posila Amauri.

"V tuto chvíli se mezi jinými snažíme získat Xabiho Alonsa a Aquilaniho. Těmto hráčům věnujeme velkou pozornost a víme, že by do našeho týmu snadno zapadli," naznačil Gigli, kdo by mohl do Juventusu zamířit.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Těšim se na Juve v LM

Reagovat
smazaný uživatel

to je dobre ze Trezequet zustane v JUVE

Reagovat
M11

Forza Juve.. Forza Trezeguet..

Reagovat
smazaný uživatel

Barca Trezegueta nepotrebuje. tim nechci rict ze by byl David spatnej

Reagovat
jtbs

rad by som videl utok henry-treza, ale radsej v repre ako v barce

Reagovat
smazaný uživatel

Že by Eto´o nakonec opravdu zůstal? Z těch útočníků, o kterých se psalo, že by ho měli případně nahradit, asi nepřijde nikdo.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele