Aquilani do Realu?

04.04.2008, 08:30
Aktuality
Podle Franca Zavaglii, manažera Alberta Aquilaniho, se o jeho chráněnce zajímá Real Madrid. Vyjednávání klubů o přestupu, který by se mohl uskutečnit v létě, už prý začalo.

Zavaglia říká, že možnost přestupu nejde vyloučit, ale prohlásil, že vše záleží na dohodě mezi kluby. "Je možné, že Alberto do Realu přestoupí, ale jde o to, jakou částku nabídne Real Madrid. Musím, ale říct, že mě i Alberta zájem Realu těší," prohlásil Zavaglia.

AS by odchod Aquilaniho vidělo jen nerado a Aquilani má navc smlouvu v Římě až do roku 2009, takže není nic rozhodnuto. "Ze zájmu Realu mám radost. Je to koneckonců výborný klub, ale ještě ani pořádně nezačali jednání o přestupu a sezóna ještě neskončila, takže nemá cenu spekulovat," říká Aquilani.

Autor: Marko Savilević / marca.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Aquiani by udělal blbost, kdyby tam šel. Spekulovalo se i o De Rossim do Realu, ten podle mě taky nepůjde. Real by už mohl koupit nějakého španěla a né furt koukat po hráčích jiné národnosti..

Reagovat
smazaný uživatel

Blbost. Ale Zavaglia se snaží.

Reagovat
smazaný uživatel

lol...zas raz stary dobry snazivy real...tovoren na skazenie rozvijajuceho sa hraca alebo polamanie cipov skutocnych hviezd...mal by sa viac poobhliadnut po hracoch ktory nie su az tak medialne znami...

Reagovat
M11

Reagovat
Tomik111

Takový simulant nerad spomínam na odvetu real-as

Reagovat
-PeCa_08-

mlc

Reagovat
-PeCa_08-

a toto sem psal já vlastně..

Reagovat
M11

loool

Reagovat
Slejdy

Reagovat
M11

se nedivm kdyz dostali

Reagovat
smazaný uživatel

Taky ho pak za to Bosák pěkně vypral .

Reagovat
M11

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele