Aquilani chce zůstat v Římě, rád by podepsal novou smlouvu

28.05.2008, 11:14
Aktuality
Alberto Aquilani je středem pozornosti hned několika klubů a spekuluje se o jeho možném odchodu z AS Řím, 24letý záložník má ovšem jasno a v hlavním městě Itálie by rád podepsal novou smlouvu...

"Do léta 2010 jsem hráčem Říma. Rád bych zůstal v Římě, ale smlouvu musejí uzavřít dvě strany. Doufám, že s prodloužením kontraktu nebudou žádné problémy," nechal se slyšet italský reprezentant.

"Ve 24 letech vím, že moje buducnost je v Římě. O odchodu jsem přemýšlel jenom několikrát a bylo by to pro mě hodně složité. V minulosti jsem již měl možnost jít do zahraničí, ale nevyužil jsem jí," dodal Aquilani.

Aquilani letos sice měl zdravotní problémy, i přesto se ale vešel do předběžné nominace reprezentačního trenéra Roberta Donadoniho pro evropský šampionát. Zájem o služby 24letého fotbalisty má hned několik klubů, dříve se mluvilo o Realu Madrid, ve hře je Juventus a některá média spekulovala i o Arsenalu.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
-PeCa_08-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je to Říman. Jestli zůstane, budu jedině rád.

Reagovat
smazaný uživatel

chytrý to chlapec...

Reagovat
smazaný uživatel

Skvěle Alberto .. Ten kluk do Říma prostě patří

Reagovat
smazaný uživatel

ještě aby ne, je to správnej Říman

Reagovat
smazaný uživatel

turnaj fans se blíží kdo chce hrát za fans AS Roma at napíše na ICQ 297963334

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele