Falcao je v Manchesteru United spokojen, rád by zůstal

18.12.2014, 11:28
Aktuality
Na marodce strávil většinu roku 2014 Radamel Falcao. Kolumbijský kanonýr si v lednu vážně poranil kolenní vazy a přišel i o světový šampionát. V létě tak místo MS stihl alespoň změnu dresu a odešel z AS Monaco na hostování do Manchesteru United, kde by rád strávil delší období, než jenom jednu sezonu...

"Jsem velmi spokojen jak ve městě, tak i v klubu. Opravdu chci zůstat," nechal se slyšet jihoamerický fotbalista.

Nový manažer Manchesteru United Louis van Gaal se v létě rozhodl pro velkou obměnu kádru a její součástí se stal i Falcao. 28letému fotbalistovi se následně ani na Old Trafford nevyhnuly zdravotní trable a měl problémy s kolenem a lýtkem. Celkem si tak na své konto v anglické lize stihl připsat jenom osm startů, v nichž zaznamenal jednu branku.

"Rád bych zde pokračoval, ale samozřejmě bude třeba zanalyzovat celou situaci ohledně toho, jestli budu moci hrát více. Pochopitelně se ke všemu musí vyjádřit i vedení. Každý fotbalista chce hrát a je nešťastný, když sedí na lavičce. Jsem připraven na moment, kdy mě tým bude potřebovat. Příliš minut na trávníku netrávím, ale jsem si jistý, že šance se naskytnou," prohlásil dále Falcao, který podle Van Gaala aktuálně nemá ideální fyzickou kondici a v každém zápase může odehrát pouze dvacet minut.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (379)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele