Manchester United dojednal hostování útočníka Falcaa

01.09.2014, 11:52
Aktuality
Ke svému konci spěje sága o budoucnosti Radamela Falcaa. Kolumbijského útočníka v létě chtěly Real Madrid nebo Manchester City, jeho další kroky ale nakonec budou směřovat do Manchesteru United. Ten je s AS Monaco domluven na hostování pro zbytek sezony...

Falcao dnes odpoledne odletí z Nice a před šestou hodinou přistane v Manchesteru. Následně ho budou čekat jednání o podmínkách kontraktu a obligátní zdravotní prohlídka.

Bohaté Monaco 28letého kanonýra koupilo před rokem za šedesát milionů eur z Atlética Madrid a Falcao celkem stihl jenom jedenáct ligových branek. Více mu nedovolilo vážné zranění kolena z letošního ledna a další zásah nemohl přidat ani ve včerejším souboji s Lille, před nímž byl kvůli chystanému odchodu na poslední chvíli vyřazen z nominace.

Falcaovi místo v kabině uvolní Javier Hernández, mexický útočník svým podpisem co nevidět stvrdí hostování v Realu Madrid, kde se už podrobuje zdravotní prohlídce. Na odchodu z Old Trafford je rovněž Danny Welbeck.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com, bbc.co.uk

Komentáře (1460)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele