Evropská liga - souhrn prvních zápasů čtvrtfinále

29.03.2012, 23:18, aktualizováno 29.03.2012, 23:18
Komentáře a souhrny
Athletic Club šťastně zvítězil na půdě Schalke 4:2 a je jednou nohou v semifinále. V ostatních zápasech vyhrávaly domácí týmy, ve všech třech případech bude ale odveta naprosto otevřená - Atlético do Hannoveru, Alkmaar do Valencie i Sporting do Charkova si povezou náskok 2:1...

AZ Alkmaar - Valencia CF 2:1

29.03.2012 21:05

Góly: 45+1. Brett Holman, 79. Maarten Martens - 51. Mehmet Topal

Fotbalisté Alkmaaru dokázali využít současné špatné formy španělského soupeře a nakonec po tuhém boji před vlastními fanoušky zvítězili. Výhra o jednu branku navíc s inkasovanou trefou jim sice žádnou jistotu postupu do semifinále nedává, ovšem úspěch proti třetímu celku tabulky až zase tak moc lidí nečekalo.

Po vyrovnaném úvodním dějství se domácí v první nastavené minutě dočkali vedení zásluhou Bretta Holmana. Španělský soupeř sice pět minut po přestávce srovnal, jenže deset minut před koncem zařídil vítězství domácího celku Maarten Martens.

Utkání od samého začátku probíhalo v přátelském duchu bez ostřejších soubojů, sudí musel vytahovat z kapsičky žlutou kartu pouze třikrát, navíc poslední dvě až v závěrečných minutách. Přitom do vedení mohli jít hned v 10. minutě hosté, jenže střelu Roberta Soldada vytěsnil gólman Esteban Alvarado konečky prstů na roh. V dalším průběhu byly k vidění spíše náznaky šancí, hosté ale byli přeci jen o něco aktivnější a byli blízko gólu ve 40. minutě.

Ale přímý volný kop Costy vytěsnil Alvardo opět brilantně konečky prstů za svou brankou. A Alkmaar se tak dostal do vedení jako slepý k houslím v poslední možnou chvíli. Po rohovém kopu Martense na zadní tyč trefil Holman skvěle svůj volej a poslal míč co vzdálenějšího horního rohu. Španělský celek však ihned po pauze ožil, vstřelil branku a v úvodní dvacetiminutovku druhého dějství naprosto ovládl.

O vyrovnání se v 51. minutě postaral Mehmet Topal, který se po centru Antonia Barragana brilantně zbavil Dirka Marcelise a na zadní tyči umístil svou hlavičku do dolního rohu. Hosté mohli skóre otočit, jenže nejprve Alvardo uspěl tváří v tvář Soldadovi a následný rohový kop vytěsnil nad břevno. Poté ale domácí opět nabírali dech a nakonec v 79. minutě převrhli misky vah na svou stranu. Holman krásně unikl po levé straně, vyměnil si s Martensem balón a nakonec mu ho předložil před prázdnou branku, Martens se snadno trefil přímo pod břevno.

Více informací k zápasu

Schalke 04 - Athletic Bilbao 2:4

29.03.2012 21:05

Góly: 22. Raúl, 59. Raúl - 20. Fernando Llorente, 73. Fernando Llorente, 81. Óscar de Marcos, 90+3. Iker Muniain

Baskický tým dokázal po výhře na Old Trafford vyhrát i na Schalke, odkud si nakonec odváží do odvety více než slibný výsledek 2:4. Königsblauen nebyly k ničemu ani dva zásahy kanonýra Raúla, jenž právě slavil svůj jubilejní 160. zápas v evropských pohárech.

Domácí vstoupili do utkání hodně vlažně a od úvodu předali dirigentskou taktovku Baskům, kteří se nabízené role bez řečí chopili, ovšem vyjma nepřesného Llorenteho zakončení se k ohrožení branky taktéž nedostali. Schalke bylo v první dvacetiminutovce nebezpečné zejména ze standardek, které měl ovšem povětšinou na starost Fuchs, jemuž se tato herní činnost ke smůle nedařila dotáhnout ke zdárnému provedení. I přes nemastný neslaný projev ale mohlo S04 ve třinácté minutě otevřít skóre, Draxler vyslal za obranu Huntelaara, ten ale v rozhodujícím okamžiku podklouzl a potom nedokázal usměrnit balón na vzdálenější tyč.

Když už se Königsblauen pomaličku dostávali z letargie, přišel pro gelsenkirchenský celek z ničeho nic šok: de Marcos potáhl balón po levé straně, kde propadl Fuchs, čímž otevřel prostor Anderovi, jehož pas se následně dostal k Llorentemu, který využil drobného zaváhání Hildebranda a napodruhé poslal mičudu za čáru - 0:1.

Radost ze vstřelené branky ovšem hostům dlouho nevydržela, konkrétně do dvaadvacáté minuty, kdy po autovém vhazování udržel míč Farfán, vysunul Uchidu, jenž následně poslal balón do vápna a Raúl na přední tyči opět prokázal svou pohotovost v zakončení - 1:1. Hra nabírala na obrátkách, defenziva německého týmu se musela mít na pozoru zejména před Llorentem, ten se užuž protlačil ke střele, na poslední chvíli mu však ránu zablokoval Matip. Tři minuty před odchodem na přestávku mohl hlavou utkání na stranu S04 definitivně otočit Papadopoulos, ani svůj druhý pokus ovšem nedokázal umístit mezi tři tyče.

Po obrátce musel zraněného Hildebranda nahradit mezi třemi tyčemi velezkušený Mathias Schober, který už více než dva roky nechytal soutěžní zápas (!!!). Jinak byl ovšem míč na straně Bilbaa, které se podobně jako v úvodu drželo vládnoucího žezla. Huub Stevens tak neváhal ani vteřinu a ukázal hned na dva ofenzivní hráče - Jurada a Holtbyho, jenž měli domácí hře přinést tolik potřebnou invenci při hře směrem dopředu. To se také krátce po jejich nástupu podařilo, zrovna střídající Jurado načechral centr na hlavu Papadopoulose, řecký bek ovšem znovu nedokázal zacílit do prostoru branky. Střelu Farfána pro změnu zneškodnil Iraizoz.

Sílící tlak nakonec přinesl kýžené vysvobození: baskická obrana nechala po odraženém míči Raúlovi až příliš volnosti, z čehož dokázal zkušený kanonýr bezezbytku profitovat a parádní ranou nepálil míč k pravé tyči - 2:1. Legenda Realu Madrid tak stylově slavila svůj jubilejní 160. pohárový zápas a to se ještě kapitán modrobílých rozhodně neloučil! Po hodině hry vyslal skvělou přízemní ránu Fuchs, jeho snahu ovšem ukončil spolehlivý Iraizoz. Pak už se ke slovu přimotal znovu Raúl, tentokrát plánoval na strážce hostující svatyně vyzrát technicky, ani to se však nesetkalo s úspěchem. O chvíli později se na druhé straně vyšrouboval na roh Llorente a pohodlně zavěsil - 2:2.

Ještě o poznání větší nezájem byl od Schalke prezentován od 80. minuty, přičemž netrvalo dlouho a všechno se nakonec vyjasnilo: Ibai oslovil Susaetu, jeho pokus sice ještě dokázal Schober zneškodnit, pouze ho však posunul k dobíhajícímu de Marcosovi, jenž se podobně jako na Old Trafford zapsal mezi střelce - 2:3. Hornický celek pak měl těsně před koncem rovnou dvě stoprocentní šance, Huntelaar dělovkou napálil ale jen pravou tyč hostující svatyně, zatímco Raúl z bezprostřední blízkosti tentokráte neuspěl. Konečnou podobu potom dostal výsledek v nastavení, kdy dotáhl jeden z mnoha rychlých protiútoků do konce Muniain a uzavřel na 2:4.

Více informací k zápasu

Sporting CP - Metalist Charkov 2:1

29.03.2012 21:05

Góly: 51. Marat Izmailov, 64. Emiliano Insúa - 90+1. Cleiton Xavier (pen.)

Fotbalisté lisabonského Sportingu vstoupili do úvodního čtvrtfinálového duelu Evropské ligy proti ukrajinskému Metalistu Charkov dobře a soupeři dokázali vsítit hned dvě branky, o které se postarali Marat Izmailov a Emiliano Insúa. Mrzet je ale může inkasování v 90. minutě od Cleitona Xavera, který se trefil z penalty.

Ve 12. minutě se do zakončení tlačil domácí Xandao, nicméně zamířil pouze mimo. Hosté však na druhé straně mohli rychle odpovědět. Cristaldova rána z dálky se naštěstí pro Sporting otřela o obránce Polgu, jinak by směřovala do branky, Taison se pak snažil zakroutit balón z přímého kopu za záda Ruie Patrícia, ale nepodařilo se.

V prvním poločase ještě zahrozil Izmailov, avšak ani ten nakonec hostující gólmana Horjajinova nezaměstnal, jelikož se jeho pokus zastavil o beka Torsiglieriho. O pár sekund později střílel rovněž Carrico, ovšem od něho to byla spíše jenom taková navštívenka směrem na pozorného Horjajinova.

Vše podstatné se odehrálo v dějství druhém. V 51. minutě přitom domácí diváci oslavovali první branku v síti soupeře. Skvěle na levé straně zapracoval Diego Capel a založil rychlou akci. Stačil si ještě narazit se svým spoluhráčem a poslat přihrávku do vápna, kde míč z první Izmailov usměrnil přesně tam, kam chtěl.

O pár chvil později mohl skórovat i Matías Fernández, jenže jeho dělovku z dálky vytěsnil konečky prstů do bezpečí Horjajinov. Na druhý gól přesto Sporting nečekal nijak dlouho. V 64. minutě se Insúa postavil k přímému kopu, zvolil střelu po zemi, a protože se mu obrana Metalistu ve zdi trochu rozestoupila, zamířil přesně k levé tyčce.

Až jako by tahle facka trochu charkovský klub vyburcovala k nějaké větší aktivitě. Už Taison nebezpečně pálil a Rui Patrício se měl mezi třemi tyčemi co ohánět. Ani jeho kolega José Sosa následně na portugalského muže v rukavicích nevyzrál. Jenže nakonec to byl Rui Patrício, který v poslední minutě zavinil penaltu.

Pronikající Devič totiž upadl po kontaktu s ním v šestnáctce na zem a rozhodčí Wolfgang Stark byl nekompromisní. Tentokráte si však Devič na pokutový kop netroufl. Nechtěl to zpackat stejně jako v Pireu. A udělal dobře. Balón na bílý puntík si postavil Cleiton Xavier a snížil.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Hannover 96 2:1

29.03.2012 21:05

Góly: 9. Falcao, 89. Eduardo Salvio - 38. Mame Diouf

Atlético Madrid dostálo předsevzetí a od první chvíle drželo Hannover pod tlakem, německý celek však dlouhé minuty vydatně odolával sílícímu náporu, až minutu před koncem rozhodl povedenou ranou Salvio.

Mirko Slomka naplnil očekávání a po porážce v Allianz Areně nechal pouze na lavičce Mohammeda Abdellaoueho, na jehož místo se podíval Jan Schlaudraff. Ani to však 96kám nepomohlo, Atlético se hned od prvních minut chopilo iniciativy a ruku v ruce s tím začalo být také nebezpečné v ofenzivě. Nejvíce starostí přidělával Dolním Sasům jednoznačně Falcao, jenž se hnal do zakončení už ve třetí minutě, to však ještě stačil na poslední chvíli zachránit Zieler. O šest minut později už se mu ale něco podobného nepodařilo: kolumbijský kanonýr si naskočil na volný přímý kop Gabiho a pohodlně míč poslal na místo určení - 1:0.

Rojiblancos měli i nadále navrch. Po dvaceti minutách měli během krátké chvíle možnost zvýšit na rozdíl dvou branek postupně Suárez, Adrián a znovu Falcao, ani jeden z nich ovšem nedokázal své zakončení nasměrovat do prostoru branky. To se nakonec domácím chvíli před odchodem do kabin vymstilo: Stindl nacentroval do vápna a Diouf ranou k pravé tyči prokázal střeleckou formu - 1:1.

Přestávka jinak neustoupila z nastoupeného trendu, nadále se hrálo pod madridskou taktovkou. Tu mohl hned zužitkovat Falcao, ani tentokrát ale nedokázal zacílit přesně. Jen o pár minut později měl další velkou možnost hlavičkující Adrián, výsledek byl ovšem na vlas stejný a Zieler tak mohl zůstávat v klidu. V 62. minutě potom rozehrál Arda Turan standardku opět na hlavu Falcaa, ten ovšem neměl správně seřízená mířidla. Hned nato oslovil aktivní Diouf čerstvě střídajícího Ya Konana, proti němu se však vyznamenal Courtois a podržel svůj tým od pohromy!

Když už to vypadalo, že Slomkova parta dokáže na stadionu Vicenteho Calderóna uhájit remízový stav, dostal se minutu před koncem k odraženému balónu Salvio a parádní ranou z 22 metrů nedal strážci hannoverské svatyně sebemenší naději zasáhnout - balón skončil v pravé šibenici, 2:1. V nastavení mohl domácí náskok ještě zvýraznit střídající Diego, efektivním zakončením přes hlavu však Zielera nepřekonal.

Více informací k zápasu

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (112)

Přidat komentář
FC Porto FC

Sporting to dá

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvíc to přeju Athletic club de Bilbao

Reagovat
Honza Matoušek

Finále Athletic:Athletico

Reagovat
smazaný uživatel

Tato prohra pro Schalke asi znamená, že po Manchesteru Athletic bude eliminovat další velkoklub. Z těch ostatních rezultátů podlě mě nejsou nějaká překvapení. Troufnu si říct, že Metalist vyhraje v odvětu a se dostane do semifinále. Taky Valencia má velké šance k tomu a jsem si jistý, že Hannover - Atletico bude skvělý zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Schalke není velkoklub

Reagovat
insane

záleží v jakym kontextu... velkoklub to v širšim významu slova asi je, ale oproti realu, barceloně, manchesteru, milánu a nebo třeba bayernu je to menší klub. použil bych výraz "velkoklub druhé třídy" nebo "druhého sledu".

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Bilbao.

Reagovat
Biozdenda

šťastně vyhrál 4:2? Nemyslím, zápas dohráli se stylem.

Reagovat
stas87

postupy:ukrajinci,96ky,az a athletic club

Reagovat
Marv

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

nulova sanca

Reagovat
stas87

uz je to stare o ohrane...

Reagovat
smazaný uživatel

3 spanielske timy budu z europskej ligy v semifinale 2 timy budu v Lm v semifinale .... nikto ma nepresveci o tom ze la liga neni najlepsia liga na svete koeficientom predbehneme PL ???

Reagovat
smazaný uživatel

tak ještě nevíme jestli všech 5 bude v SF. ale nejlepší je zcela jasně minimálně 3 roky. samozřejmě tu teď možná bude nablvané, ale jde to vidět na výsledcích v evropě

Reagovat
smazaný uživatel

nejkvalitnější ano, ale taky nejubrečenější a nejusimulovanější(jestli to slovo existuje ).

A to z ní pro mě dělá ligu na úrovni Serie A (tzn. až za PL A BL)

Reagovat
Zaschrona

Jestli mi pred jarni casti Evropske ligy byl Athletic jen obrovsky sympaticky, tak ted tedy musim rict, ze jsem se proste a jednoduse zamiloval, od toho prvniho zapasu s Man Utd jsem nevynechal ani jeden zapas.. A myslim, ze rozhodne nejsem sam, kdo si prave Athletic minimalne oblibil..

Reagovat
smazaný uživatel

Jejich herní styl je takový krásně naivně fotbalový. To jak zapomínají na bránění... To jak dělají narážečky, i když je to naprosto zbytečné... Skoro opravdu láska

Reagovat
smazaný uživatel

Toto si vystihol presne,ako to hodnotím ja.Ich štýl: Dopredu a rýchlo za každú cenu, často zbytočné narážačky a stráty lopty, potom všetci bežia späť a po získaní lopty opäť to isté. Nemajú dirigenta, ktorý by loptu podržal,rozohral.Včera im to vyšlo,ale inak ich zakončenie je poplašené práve preto,že všetko uponáhľajú.

Reagovat
Houska

mluvíš mi z duše

Reagovat
smazaný uživatel

bilbau prajem z celej duse aby ten pohar vyhrali. neuveritelne sympaticky mancaft uz len tym, ze tam hraju zasadne lokalni hraci, paradny futbal, fakt radost pozriet. bilbao

Reagovat
smazaný uživatel

Bilbao = celkovy vitaz EL

Reagovat
Mr.Mike

taky to tak vidim

Reagovat
blaugrana

Každopádne Bielsa je pán tréner a skvele to takticky zvládol. Schalke bušili a bušilo, ale svoje šance neuvyužilo a potom prišli smrteľne údery do už unavenej obrany Schalke. Famózne zvládnuté zo strany Atleticu.

Reagovat
kiwwi

no neviem, ci je zrovna famozna zvladnute to, ze Schalke nevyuzilo svoje sance

dnes teda Athletic bol zrely na vyprask, ale Schalke sa samo porazilo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arne

Reagovat
blaugrana

Tak to už je putna. Proste bušili a prd z toho a potom prišili "lethal striky" od Bilbaa a je vymaľované.

Reagovat
smazaný uživatel

muniain= novy messi = real madrid o rok

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
smazaný uživatel

1. hrozná vymývárna mozků ze strany ČT, tyto přívlastky jako nový nebo český (Messi, Xavi, CRonaldo, bla bla) jsou naprosto debilní.

2. Muniain je Bask, předpokládám, že pokud někam přestoupí, tak mimo Španělsko

Reagovat
JacoBee

Reagovat
kiwwi

pouziva sa to uplne vsade

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

ozaj,vies ktory hrac ci hraci prestupili z baskicka do barcelony alebo realu?

Reagovat
Josifek

Joo, španělský Messi, to řikal Čapek i minule když hrál Athletic na MU. Hrozný kecy. Ale hráč je to famozní.

Reagovat
smazaný uživatel

včera zase říkal styl Maradona

Reagovat
smazaný uživatel

To by byl pěkně blbej kdyby tam šel...

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím, že tento rok španělské celky hrajou opravdu dobře. Rozhodně líp než anglické. Hodně lidí už říká, že je po dominaci anglického fotbalu. Možna, že mají pravdu, ale já si myslím, že musíme ještě chvilku počkat, než to řekneme kategorične.

Reagovat
Honza Matoušek

Dominance anglického fotbalu skončila sezonou 08/09.

Reagovat
smazaný uživatel

ja mam rad anglicky fotbal ,ale o zadnou dominaci nestojim Je dobre ,ze se to tak micha Jen co me vadi je ta nuda v podani Barcelony ,ktera s tim humusem dominuje a jeste asi bude

Reagovat
smazaný uživatel

to je docela smutné, kamaráde, že ti náš milovaný klub vytváří jen záporné emoce a stěžuje ti tvůj jinak jistě úspěšný a záživný život. Ono pro tvou lepší duchovní pohodu existuje jednoduché řešení, prostě se o Barcu nestarej.

Reagovat
cetto

Ale ted upřímně..tobě se líbí, když nějaký tým 80 minut nepustí soupeře k míči, ale zároven nic pořádného ani sám nevymyslí? Přihrávat tam a zpátky, mezi obránci, na středního záložníka a zase zpátky, to není zrovna moc záživné. Jasně, netvrdím, že ty golové akce nestojí za to, ale to jsou jen střípky, ten zbytek je nuda

Reagovat
cetto

A co se týká toho "o Barcu se nestarej"...mám rád LM, mám rád fotbal a prostě celý týden se těším na úterý a na středu, ptž bude LM. Ale jelikož ČT dává barcu prakticky pokaždé, co hraje, tak mám 2 možnosti - nasraně to vypnout a nebo se dívat na fotbal, který se mi prostě nelíbí

Reagovat
insane

já fandim realu ale nikdy jsem moc nepochopil, co je tak hnusnýho na tom fotbale barcelony. nic moc bylo, když třeba ac milán minulou dekádu v evropě dost zářilo a přitom hráli fakt hrozně nezajímavej a taktikou svázanej fotbal. chelsea ze začátku pod mourinhem taky hrála dost účelně, i když úplnej beton to taky nebyl. barcelona z těch týmů, který dominovaly evropě, v zásadě jeden z nejlepších fotbalů. jiná věc asi je, že je ta dominance tak frustrující a samozřejmá, že to lidi stejně nudí.

Reagovat
insane

dost kostrbatě jsem se vyjádřil, pardon.

Reagovat
cetto

tak to já zas nemám rád, když je tu 20 týmů na +- stejné úrovni...je to to samé jako F1..za éry dominance Schumachera mě bavila, ale dneska, když každej blbec se dostane do kokpitu a je tu 10 borců, co můžou klidně vyhrát, mě to už nebaví

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Me tehdy F1 taky bavila vic, ale nastesti ne z techto duvodu

Reagovat
Zofka

Je to tak normální. Pokaždé udává tempo a nějaký styl určitá liga. Na základě toho se pak přenáší dominance na mezinárodní soutěže. Ostatní se logicky snaží reagovat a být lepší, takže tato nadvláda vydrží pokaždé 2-3 roky nanejvýš 4 roky a pak se přesouvá jinam na chvíli. Je to neustálý kolotoč. Dnes je navrcholu Španělsko, ale za dva roky tomu tak nebude. Dovolím si tipnout ještě další vzestup Německa a opět sílící konkurence v Itálii bude mít vliv i na mezinárodní soutěž. Německo vystřídá Itálie a pak přijde zas řada na Anglii se Španělskem. Samozřejmě budou meziobdobí, kde se bude průběžně dařit různým klubům jednotlivě.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Schalke -Bilbao nadherny zapas Kdyz nehraje Barcelona tak jsou to super zapasy

Reagovat
Infi

Reagovat
blaugrana

Ďalší, ktorému Barca prináša radosť.

Reagovat
JacoBee

Tak ji nesleduj .

Reagovat
alcantara

http://tinyurl.com/bmmqg45

Aupa Athletic!!! Nadherne rozobratie supera na suciastky

Reagovat
smazaný uživatel

po ManU bola lepšia fotka

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mého názoru Evropská liga je dost úspěšný projekt a asi většina z vás bude souhlasit s tímto faktem. Skoro všecky zápasy jsou vyrovnané, dokonce i tzv. favority mají velké problémy. Už se mluví o tom, že za pár let UEFA zruší tento turnaj a místo toho vytvoří Superligu. Zatím ale není nic oficiálního.

Reagovat
kiwwi

na tipovanie ale priserna liga

Reagovat
frankiefcb

geniální na overy

Reagovat
smazaný uživatel

Vratit PMEZ PvP a Uefa To byvaly zapasy zadne ctyri ,nebo 5 tymu z jedne zeme Jen mistr a potom by i anglani atd. brali i ostatni souteze vazne ,jako drive Dnes je pro kazdeho dulezitejsi byt druhy a treti ve svych soutezich Superliga je nesmysl I terminove nemozne

Reagovat
smazaný uživatel

a hlavne se hralo od zacatku vyrazovacim zpusobem a odpadly nudne zapasy ze skupin To je jen aby si soudruzi Platini a spol namastili kapsu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arne

Nemůže to být úspěšný projekt, když potřebuješ udělat alespoň osmifinále, aby neprodělal...

Reagovat
smazaný uživatel

Když to bereš z pohledu prachů, tak asi jo, ale jinak pro mě osobně je např. zajímavější než LM.

Reagovat
smazaný uživatel

No oproti vcerejsim nudnym zapasum nebe a dudy Pekne fotbaly

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, já jsem se díval na zápasy Bayernu a Realu a, upřímně řečeno, nebyl jsem nadšený z produkce. Můžeme dlouho o tom přemýšlet, proč se to stalo, ale každopádně neuděláme chybu, když řekneme že tlak a očekávání v Lize mistrů jsou o dost vyšší než v Evropské lize. A to rozhodně může být příčinou k mín kvalitnějším zápasům.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak od ČT asi můžeme očekávat, že příští týden nedají podruhé Schalke, takže asi Valencia?

To znamená stream, doufám, že někdo přinese kvalitní sopcast na Athletic - S04

Jinak viděl jsem sestřihy z ostatních zápasů a všechny zápasy jsou neskutečně otevřené. Pokud bych měl tipovat, tak to vidím na postup Valencie, Charkova a Atlética (i když bych si přál H96).

Reagovat
Arne

Kéž by dávali Hannover - Atléti.

Dneska tam někdo vysekl "Didier Konan Ya", to mě rozsekalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych radši H96 než Valencii, třeba se dočkáme.

Reagovat
smazaný uživatel

Resp. když bude H96 v televizi, tak se podívám na TV, ale pokud nebude, tak stream na Athletic no.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Liquid

jj Konan Ya se povedl, ale zase vyjimečně dobře přečetl Courtouise

Reagovat
fantomas

Jak? Na tom snad ani neni žádná záludnost.

Reagovat
miky10

No já už slyšel tak pět způsobů, fakt to nikdo pořádně neví.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak z nej na CT4 udelali Kertise

Reagovat
miky10

Jj, Kertis a Kártys, úžasný výplody.

Reagovat
smazaný uživatel

No, pamatuju si, jak to bylo v UEFA Poháru před deseti lety. Byla tam velice zajímavá utkání, ale pak udělali skupinovou fázi. Bylo to otázka vyššich příjmů a máš úplně pravdu, že momentálně zejména anglické týmy podcenujou tuto soutěž. Viděli jsme, jak hrál Tottenham v skupině.

Reagovat
smazaný uživatel

Aby se to anglickým mužstvům nepromítlo za pár let špatně v koeficientu. Italové na to také několik let kašlou a už ztratili jedno místo v LM, protože německá mužstva na to nekašlali a za ty roky ty body nasbírali. A jen samotnou LM, to anglická mužstva očividně neutáhnou, viz. letošek...

Reagovat
smazaný uživatel

no vis ja pamatuji anglicke tymy hravali v PVP a UEFA a vzdy hrali na doraz Tottenham kdyz vyhral treba Uefa jeste s Ardilesem a Vilou ,nebo Everton pri vitezstvi UEfa atd Nikdy to proste nedanvali dolu Je to spatne

Reagovat
Zaschrona

Everton vyhral PVP

Reagovat
smazaný uživatel

jo diky s Rapidem Viden jeste s Panenkou Jo skleroza

Reagovat
smazaný uživatel

jeste to mam sakra na Dvd a semifinale Bayern Jo tehdy tam valel Andy Gray

Reagovat
smazaný uživatel

a o PVP se ani nebavim ten meli anglani moc radi

Reagovat
smazaný uživatel

jen Alkmaar - Valencie jsem si netroufl tipovat, ale jinak by to byl pěknej tiket...já vůl

Reagovat
cristiano.K.

Schalke si nezasloužilo prohrát, krásnej zápas jinak.Neskutečnej Raul, když začal v 70.min. presovat za stavu 2:1,tak jsem Rauuuuuuul Gonzalooooooo Blancoooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že budou zítra nějaké sestřihy z dnešních utkání, neviděl jsem bohužel ani jedno, ale museli to být všechno pěkný zápasy

Reagovat
fantomas

Vesměs krásný výsledky. Pokud všichni vítězové obhájej svuj náskok, bude z toho mnou vysněný semifinále.

Reagovat
smazaný uživatel

ten Llorente je vyborny Tak ma vypadat klasicky zakoncovatel

Reagovat
smazaný uživatel

jinak Raul porad vynikajici a chtel bych jednou videt jesli se Messi dokaze prosadit i jinde nez jen v Barcelone ,protoze Ronaldo at je jaky je to dokazal a prosadit se v Anglii jednoduche neni

Reagovat
Josifek

Vypadá to solidně, Athletic by už to udržet měl, Madračkám taky věřím, přeci jen jsou kvalitnější než Hannover a i Valencia má postup pořád ve svých rukách, přeci jen doma může Alkmaar porazit větším rozdílem. Škoda že Sporting neudržel 2:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, nejsou to špatný výsledky.

Reagovat
smazaný uživatel

A já to po Raúlově gólu vypínám, že se už stejně nic nestane a já se aspoň vyspím slušně mě kluci z Bilbaa vypekli každopádně paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Momentálně se hraje nejlepší fotbal ve Španělsku a není to jenom Real a Barca.

Reagovat
smazaný uživatel

Rayo Vallecano

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vylet do Gelsenkirchenu povedeny. Sice to nebylo 0:4 ale 2:4 taky beru

Reagovat
blaugrana

OT: http://www.youtube.com/watch?v=K6lJUhp9pLI

Iker si utiera kozy z nosa do detí. Ale no ták...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Atletico, Bilbao ( ohromně sympatický tým )

Reagovat
smazaný uživatel

Baský celek si zasloužil respekt fotbalové Evropy. Velký podíl na tyto úspěchy má trenér Bielsa, ale já obdivuju taky fakt, že v týmu pořád hrajou jen hráči z baského původu.

Reagovat
johan14

kedysi, teraz nie

Reagovat
Pinturicchio

100. pro Bilbao, aby vyhráli EL.

Reagovat
smazaný uživatel

skôr pre Athletic Club tiež sa nevraví, že titul do Prahy

Reagovat
božský John

Metalist snad postoupí

Reagovat
FC Porto FC

Sporting zas gol z přímáku

Reagovat
Al Capone

Kdo bude s kým hrát s semi? Až na Schalke skvělé výsledky (Netopýrci i tak postoupí), ale po tom co Bilbao zničilo United si to zaslouží.

Reagovat
johan14

Raul Bilbao paráda

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele