Evropská liga - souhrn odvetných zápasů čtvrtfinále

08.04.2010, 23:05
Komentáře a souhrny
Ze čtvrtfinále Evropské ligy vyšly nejlépe anglické kluby, které obsadí polovinu semifinále. Liverpool i Fulham zvládly odvety proti Benfice a Wolfsburgu vítězně a postupují. Dalšími úspěšnými čtvrtfinalisty jsou po výhře v Lutychu Hamburk a Atlético Madrid, kterému stačila remíza s Valencií.

VfL Wolfsburg - Fulham FC 0:1

08.04.2010 21:05

Góly: 1. Bobby Zamora

První zápas: 1:2, postupuje Fulham FC

Fulham zvládl čtvrtfinálovou odvetu na horké německé půdě, Wolfsburg zaskočil gólem z první minuty a po zbytek duelu kontroloval vedení a jelikož doma před týdnem zvítězil 2:1, postupuje do semifinále.

Fulham přijel do Volkswagen Areny hájit těsný náskok z domácího prostředí a zápas pro něj nemohl začít lépe. Hned v první minutě se totiž záblesk geniality objevil u Zoltana Gery, který na hranici vápna naznačil střelu, ale namísto toho poslal nezištnou přihrávku na Bobbyho Zamoru. A hostující útočník si pak jen chladnokrevně poradil s Benagliem. V tu chvíli Cottagers vedli 0:1 a Wolfsburg potřeboval minimálně dvě branky.

I druhou šanci duelu měl na svědomí Fulham, na Duffův centr naskakoval Gera a přeskočil Pekaríka, ale Bengalio skvěle kryl. Na druhé straně pak lehce odevzdal míč Murphy a Schwarzer musel nastalý požár hasit. A že bylo co hasit, šance to byla vskutku velká. Po čtvrthodině napravoval zaváhání Murphy a povedenou střelou prověřil Benaglia, jenž měl štěstí, že ho míč trefil. S trochou štěstí to ale už v tuhle dobu klidně mohlo být 3:2, v Německu se hrál skvělý fotbal.

Jenže úžasná první čtvrthodinka byla na dlouhou dobu také poslední vzrušující pasáží hry. Na další šance si nedočkaví domácí diváci museli počkat až do druhého poločasu, přesněji řečeno do 61. minuty. To Misimovič uvnitř šestnáctky přihrál Džekovi, ale ten ve velké šanci vyhořel. Grafite pak na centrovaný míč nedosáhl. Bosenský útočník pálil znovu v 75. minutě, na Schwarzera ale nevyzrál a Vlkům rychle ubíhal čas. Navíc za dvě minuty vytáhl výtečný zákrok Benaglio, čímž ještě udržel naději. Zamora fantastickým pasem vyslal Daviese, jenž skvěle vypálil ale Benaglio nohou a s vypětím všech sil míč zastavil.

Závěrečná desetiminutovka už byla skoro ve své polovině a nikterak Wolfsburg, ale hosté tlačili, ačkoliv by se to právě očekávalo spíše od domácích. Ti ale mohli být rádi, že sedm minut před koncem nedostali druhý gól, protože až z brankové čáry pokus Murphyho odkopával Barzagli. Za dvě minuty měl Wolfsburg další obrovskou šanci, jenomže v zakončení se mu prostě dnes nedařilo. Džeko nejprve nastřelil tyč a dorážejícímu Grafitemu zkazil radost zásahem na čáře Hangeland. K ničemu dalšímu už Cottagers nepustili a slaví zasloužený postup.

Více informací k zápasu

Standard Lutych - Hamburger SV 1:3

08.04.2010 21:05

Góly: 33. Igor De Camargo - 20. Mladen Petrić, 35. Mladen Petrić, 90. José Paolo Guerrero

První zápas: 1:2, postupuje Hamburger SV

Hamburk nedal Standardu Lutych šanci ani napodruhé, na jeho hřišti ho porazil 3:1 a po zásluze postupuje do semifinále Evropské ligy, kde se střetne s Fulhamem. Na výhře HSV se dvěma góly podílel Mladen Petrič.

Zápas začal v lehčím tempu a ve 12. minutě nechybělo mnoho, aby se domácí ujali poněkud překvapivého a nečekaného vedení, soudě alespoň podle dočasného průběhu. González si připravil míč ke střele a Rost jí musel likvidovat s vypětím všech sil. V 19. minutě už ale poprvé ukázali svou sílu Němci. Ze Roberto utekl po levé straně, nacentroval a hlavičkující Mladen Petrič rozjásal hostující fanoušky.

Po půlhodině hry vykřesal naději Lutychu De Camargo, jenž hlavičkou za Rostova záda poslal Pocognoliho centr a zápas dostal nový náboj. Nebo vlastně měl dostat. Jen o tři minuty později totiž po Aogově akci vstřelil pěkný gól Petrič a prakticky rozhodl. V tu chvíli totiž Standard potřeboval k postupu tři góly. Ještě do poločasu měli domácí šanci na vyrovnání, ale De Camargova hlavička se nepovedla.

Lutych se ve druhém poločase snažil stupňovat tlak, ale vyloženější šance nepřicházely. V úvodu byl sám před bránou po Mbokaniho přihrávce Witsel, ale netrefil. Ten samý hráč zakončoval i v 79. minutě, vlastně nezakončil, míč se mu totiž zamotal pod nohama. Vzápětí hlavičkoval nepřesně De Camargo. Jednu z posledních šancí domácích zmařil Pocognoli a na poslední vteřinky si ještě vzali slovo hosté. HSV rozebralo obranu soupeře a na konci celé akce stál Guerrero, jenž vstřelil poslední branku na 3:1.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Valencia CF 0:0

08.04.2010 21:05

Góly: -

První zápas: 2:2, postupuje Atlético Madrid

Druhé utkání mezi Atlétikem a Valencií na góly už tak bohaté nebylo. Zápas skončil bezbrankovou remízou. A tak výsledek prvního utkání 2:2 do dalších bojů posunul domácí výběr.

První poločas na vyložené šance příliš bohatý nebyl, aktivnějším celkem ale byli domácí. Do vážnější šance se dostala domácí dvojice Agüero a López, ale ani jeden z nich nedokázal gólmana Sáncheze překonat. Poté o sobě dal vědět i Forlán, ale jeho gólový pokus, když přehodil gólmana Valencie, zastavil praporek pomezního rozhodčího. Poté se osmělila i Valencia, ale Villa trefil pouze boční síť domácí branky.

Začátek druhé půle přinesl obrovskou šanci domácích, avšak Forlán spolu s brankářem Sánchezem přehodil i hostující branku. Gól mohlo vstřelit i Atlétiko, ale Ujfaluši tváří v tvář gólmanovi Sanchézovi vyhořel.

Patnáct minut před koncem byl blízko gólu aktivní Forlán, ale trefil pouze tyč branky Valencie. V 80. minutě měl na druhé straně stejnou smůlu Villa, který také trefil brankovou konstrukci.

V závěrečných momentech zápasu se hosté dostali ještě do dvou šancí, ale pokusy Žigiće a Navarra zneškodnil domácí brankář Davide de Gea. Velkou nevoli na straně Valencie pak vyvolal zákrok na Žigiće, po kterém se hosté oprávněně domáhali pokutového kopu.

Vystupňovaný tlak hostů ale gólový úspěch nepřinesl. Definitivní tečku za utkání udělal Vicente, který z hranice šestnáctky přestřelil branku Atlétika. Po závěrečném hvizdu se hráči Valencie seběhli k rozhodčím, ale na postupu domácích se už nic nezměnilo.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - SL Benfica 4:1

08.04.2010 21:05

Góly: 28. Dirk Kuijt, 34. Lucas Leiva, 58. Fernando Torres, 82. Fernando Torres - 70. Óscar Cardozo

První zápas: 1:2, postupuje Liverpool FC

I když se Benfika na pár momentů dokázala vrátit do hry o postup, Liverpool své rozhodující vedení po prvním poločase nepustil. Na rozdíl od Ligy mistrů si tak semifinále Evropské ligy zahrají hned dva angličtí zástupci. Na věhlasnější Liverpool čeká bývalý tým jejich kanonýra Torrese - Atlétiko Madrid.

Prvních pětadvacet minut bylo pro diváky opravdovým utrpením. Obraz hry ani v nejmenším neprokazoval gólové manko Liverpoolu z duelu v Portugalsku. Sotva znatelná převaha, jestli vůbec nějaká, byla předem odsouzena k neúspěchu při snaze o vytvoření si nebezpečné šance.

Benfika však hrála také rozpačitě. I když se pohybovala u vápna svého soupeře, nedokázala si vytvořit akce vedoucí k pojištění náskoku a zároveň v defenzívě neprojevovala žádnou jistotu. A to se hostům také nevyplatilo těsně před půlhodinou hry.

Naprosto osamocený zůstal v malém vápně Kuyt, který po rohovém kopu usměrňoval míč bez potíží hlavičkou za záda brankáře. Chaos tak nadělal pouze pomezní rozhodčí, který signalizací svým praporkem zmátl snad všechny přihlížející.

Po sedmi minutách navíc bylo s Benfikou ještě hůře, opět tomu bylo po chybě v obraně. Gerrard kolmicí vysunul Lucase, který si pro míč seběhl před vápnem, tělem oklamal Césara a do prázdné branky zakončoval s lehkostí.

V závěru poločasu pak dvakrát zahrozili hosté. Z přímého kopu nepřekvapil přízemní střelou Reinu Cardozo a dvě minuty před koncem se štěstím vykopával Lucas míč z brankové čáry a zkazil tak radost Sydneymu.

Po změně stran se opět hrál značně neurovnaný fotbal a málem na to Benfika doplatila. V 54. minutě centroval do nesrovnané defenzívy Torres a málem přinutil jednoho z obránců k vlastnímu gólu, César však stihl zakročit.

Málo mu to bylo platné za pouhé čtyři minuty. Když byl třicet metrů od branky domácích faulován Di Maria Mascheranem, nikdo netušil, že za pár vteřin bude přes celé vápno nahrávat Benayoun Kuytovi, který přihrávkou z první najde dokonale Torrese, který měl před sebou odkrytou svatyni.

Španělský útočník v červeném dresu byl při chuti a chvíli poté se díky skvělé individuální akci dostal až do vápna, kde byl zřetelně a v blízkosti rozhodčího faulován Luisãem. Rozhodčí Kuipers ale nechal svou píšťalku němou.

Dal tak šanci Benfice vrátit se do hry o postup. Dvacet minut před koncem se totiž k přímému kopu z dvaceti metrů postavil Cardozo. I když se mu střela nepovedla podle jeho představ, skončil míč kvůli Gerrardovo výstupu ze zdi až za zády Reiny.

Nechybělo mnoho a za pouhých šest minut mohl skoro ze stejné pozice skórovat Cardozo znovu. Tentokrát z většího úhlu zkoušel zeď přestřelit, trefil ale Toresse, který si míč srazil hlavou jen těsně vedle bližší tyče.

Jenže poté přišel osudný signál od brankáře Césara, který dával najevo neschopnost pokračovat ve hře. A dříve, než se Moreira mohl rozkoukat, už na něj sám uháněl Torres. Ten bez známky jakékoliv nejistoty chladnokrevně přizvedl balón, který navíc namířil přesně ke vzdálenější tyči a rozhodl.

Místo možného dramatu si tak Benítez v závěru mohl dovolit vystřídat Torrese i Gerrarda. I třetí tým z anglické velké čtyřky, který se dostal do evropského semifinále, tak ve svém druhém zápase nabídl porci pěti branek, na rozdíl od svých předchůdců z Ligy mistrů však dokázal postoupit.

Více informací k zápasu

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (272)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1. pro háro Davida Luize

Reagovat
RC

1. pro vykon Davida Luize

Reagovat
smazaný uživatel

To taky

Reagovat
fantomas

Tak co se nepovedlo v LM, povedlo se v Evropské lize. Anglie stále ještě neřekla poslední slovo.

Reagovat
RC

tak jeste to bude tesky da se predpokladat ze HSV postoupi do finale a doma pred plnym stankem bude mit vyhodu..

Reagovat
domingo

HSV v lize slítli někam směrem k Wolfsburgu, mají mezi sebou Rozehnala, házej flašky po lidech... ti to projedou, Fulham mi silně připomíná nedávnou jízdu Middlesbrough - a pokud postoupí, budou hrát taky se španělským týmem

Reagovat
fantomas

Jj, finále vidim na Fulham-Atlético.

Reagovat
RC

naopak finale LFC-HSV

Reagovat
smazaný uživatel

Finále bude typicky anglické.

Reagovat
RC

LIVE-Atletico a Fulham HSV

Reagovat
domingo

Pěkně pitomý výsledky teda. Gr.

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham!

Reagovat
Tomekcz

jak ja jim ten pohar preju

Reagovat
smazaný uživatel

fulham!

Reagovat
Godwinson

co to ten Džeko dneska předváděl?

Reagovat
smazaný uživatel

No tešme sa aspoň z mála, CHL to nie je, ale i tak...

Najviac ma potešil Kuyt, ktorý hral výborne a dal zabudnúť na slabé výkony z tejto sezóny. Drel, kombinoval a dal aj gól... Lucas, keby nedá gól ani neviem že hrá, na slabú Benficu to stačilo, ale proti silným súperom, neviem, neviem. Inak spravil to rutinérsky. Nando podal svoj štandard, proste najlepší útočník na svete. Nebyť večného okopávania Nanda a nebyť v takomto systéme, mohol byť ocenený nielen mňou...

Potešil ma aj Fulham, anglické finále ? Prečo nie...

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co se ti nelíbí?

Reagovat
fantomas

Představa takovýho anglickýho finále..

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud ho vyhraje Fulham, problém s tím mít nebudu

Reagovat
fantomas

Jde mi o tu plácanou, na kterou bysme se mohli těšit. To už se radši podívám na mix nebo se klidně obejdu bez Angličanů.

Reagovat
smazaný uživatel

Scumpool ať klidně shoří, já chci vidět Fulham s trofejí, to mi stačí

Reagovat
tomasinho

Trofej už má předplacenou Steve Diver

Reagovat
smazaný uživatel

a rafa zustane dalsi rok

Reagovat
tomasinho

Ten zůstane i tak.

Reagovat
smazaný uživatel

nez tam prisel, byli sympaticky, a i haluze bych jim pral

Reagovat
fantomas

Ani ti Italové mě moc nevzrušujou, abych pravdu řek...

Reagovat
smazaný uživatel

Jací Italové?

Reagovat
irik

ti vypadlí ...

Reagovat
irik

Reagovat
Shevchenko

Trpí představou, že Fulham hraje jako Italové.

Reagovat
fantomas

Jakou představou?

Reagovat
Shevchenko

Čím jiným? Fotbalově jsou tak na úrovni třetiligového Arezza, možná.

Reagovat
fantomas

Prosim tě, nech nás tu bavit se s hrubasem...

Reagovat
Shevchenko

Co ti zase je?

Reagovat
fantomas

To bych se měl ptát spíš já tebe..

Reagovat
Shevchenko

Proč proboha Italové?

Reagovat
fantomas

Protože Hodgson.

Reagovat
Shevchenko

Tak v tomhle tě nechám, když ani pořádně nevíš, jak vypadá calcio.

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

Ti Hodgsonovi..

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyt je to zázrak co předvádí. Já jsem ten tým nikdy neobdivoval, zase na druhou stranu je to skromnej klub s hezkým stadionkem, obvykle úzkým kádrem, jejichž největší úspěch za těch 130 let je jedno jediný finále FA Cupu, jinak nikdy nic nevyhráli. Rád bych viděl na vlastní oči, jak přepisují svou historii ziskem takové trofeje, jednou na tuhle jejich sezonu budem vzpomínat tak jako na tu v podání Boro nebo tak, jak se vzpomíná na tituly Rovers, Forest a výhru Lutonu v League Cupu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Vzpomínat se bude tak jako tak. Ale já k Fulhamu nemám vztah vůbec žádnej (konkurence v rámci města to furt je, možná proto), nebavěj mě, nebaví mě ten zvláštní anglicko-neanglickej styl...

Reagovat
smazaný uživatel

Já to přeju hlavně těm hráčům, mám jich tam rád docela dost a pro ně je to životní sezona, pro nějakej Liverpool nebo Atlético je to jen trofej útěchy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Tak pro mě sou dva hráči (Schwarzer, Duff) fakt málo, takže bohužel, ani tudy cesta nevede.

Reagovat
smazaný uživatel

No vidíš a ja to prajem aj Zamorovi, Dempseymu,...

Reagovat
fantomas

Jo, Dempsey možná ještě.

Reagovat
smazaný uživatel

Hughes, Zamora, Konchesky, Dempsey, Johnson, Kelly... I ty dvě kopyta Nevland a Gera jsou v klidu

Reagovat
fantomas

No vidiš...ne...

Reagovat
smazaný uživatel

No ale já mám na své straně Getza, takže moje argumenty jsou ted neprůstřelné

Reagovat
fantomas

Ne, to je jen iluze.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejrespektovanější postava na webu no ne?

Reagovat
fantomas

To jo, taková piča..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kuafix, to sa ešte povlečie...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pořád lepší než právník, ne?

Reagovat
domingo

Proč jsi vlastně píča?

Reagovat
fantomas

To se fakt ptáš?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
domingo

Já ten souhrn zmeškal, prde, nejsem tady 24/7 jako ty, Pedro a ten právník, tak mi občas nějaký flame se zábavnou místní opičkou uteče

Reagovat
fantomas

To mělo být myšleno a pochopeno jinak. Ale neva.

Reagovat
smazaný uživatel

Však aj bolo, ale zo strany toho osočeného

Reagovat
fantomas

Já vim..

Reagovat
domingo

Reagovat
smazaný uživatel

On to ale bol nejaký totálny nýmand

Reagovat
fantomas

Nooo jasnýýý..

Reagovat
smazaný uživatel

Kdepak, to byl velice moudrý muž...

Reagovat
smazaný uživatel

Možná věštec

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, poďme mu postaviť pomník...

Reagovat
smazaný uživatel

To nemusíme, ty nám ho připomínáš neustále

Reagovat
domingo

Ten už tu stojí v podobě tohoto vlákna a mnoha jiných tomuto podobných, ne-li přímo týchž.

(dneska jsme opakovali zájmena)

Reagovat
smazaný uživatel

Já tady nejsem furt, akorát ted mám ve škole trochu volnější režim, ptže jsem poctivý a svědomitý student, tak nezávid

Reagovat
smazaný uživatel

Btw. Nejsem Pedro !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Púder, neser sa

Reagovat
domingo

Já si ten režim navolil už začátkem semestru - 9 přednášek

Takže mám volno, kdy sám uznám za vhodné. A Padre ti říkat nebudu, mně to vždycky připomene kubánského přítele Fathera Teda a jeho sošku plodnosti

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Pche, tenhle semestr 2 hodiny přednášek týdně, + momentálně volno pro dokončení bakalářky a přípravu na státnice

Reagovat
domingo

Před bakalářkou má volno každej, udělat si volno v prváku je něco jinýho, parde

Reagovat
smazaný uživatel

Freshman? Že já se s takovým zobákem jako ty vůbec bavím, José

Reagovat
domingo

Proč José?

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden ze Tří tenorů

Reagovat
domingo

To je zajímavá logika, co že to studuješ?

Já nejsu žádný tenor, pokud ano, pak jsi ty kněz!

Reagovat
smazaný uživatel

Mám radši jiné významy tohoto slova (samec nebo šéf), a myslím že to ke mně taky víc sedí

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak, sumec a chef by sedelo viac

Reagovat
smazaný uživatel

ticho, scumče!

Reagovat
smazaný uživatel

"To je zajímavá logika,..."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
domingo

Tak jo, máš to mít. Samče.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Čo je na tom zaujimavé? Pavarotti-Carreras-DOMINGO (José Placido)

Reagovat
domingo

Nj, já měl za to, že Plácido je jenom Plácido a nevzpomněl jsem si na Carrerase, tak jsem očekával, že ten třetí je nějaký José

Reagovat
smazaný uživatel

Nejaký Pahylus13 to napísal pod súhrn a mnohým sa to evidentne zapáčilo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je to ľudskejší pohľad na vec, nehľadiac na sympatie

Reagovat
fantomas

Jakej lidštější pohled na věc? Jaký sympatie? Copak snad sou sympatie věcí objektivity, do háje??

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Hrubas je sympaták, to nepopřeš

Reagovat
fantomas

To jo, kéž bys hrál za Fulham..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Aha tak už popřel

Reagovat
smazaný uživatel

I když Pedro to nejspíš popře...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jak je na tom Pedro, ale Padre tě má rád, hrobasi ♥

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, že proste aj keby to hrubas nemyslel ako pozitívny vzťah k hráčom, k situácii sa postavil logicky a ľudsky, pre tých hráčov je to skutočne jedinečná a životná šanca, možný neopakovateľný moment kariéry. Platí to aj pre ostatných semifinalistov? Kdeže.

Reagovat
fantomas

To je ale taky jedinej objektivní argument pro Fulham. A když dalších několik subjektivních v mých očích Fulham válcuje, tak co mám dělat?

Reagovat
smazaný uživatel

Zůstat objektivní?

Reagovat
smazaný uživatel

Hej, to by vlastne mohol

Reagovat
fantomas

Nemám důvod, fanouškovství neni nic objektivního..

Reagovat
smazaný uživatel

Ty nič, taktiež ti ani ja nič nevyčítam...

Reagovat
smazaný uživatel

nerad se vam do toho pletu, ale fanousek anglickyho fotbalu, kterej to zrovna fulhamu nepreje, se stava nefanouskem anglickyho fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, a máme to vyřešeny...

Reagovat
fantomas

Ale prosim tě. Škoda, že ses zaplet..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pořád je to lepší než říct, že ten kdo nemá rád Gary Nevilla, nemá rád anglický fotbal...

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

pamatuješ si kdo to tvrdil? já už moc ne, ale byl vtipný...

Reagovat
smazaný uživatel

hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Jo vlastně A to jsem si o něm myslel, že tomu rozumí

Reagovat
smazaný uživatel

Ale hej, len je do neho až príliš zažraný

Reagovat
smazaný uživatel

Do Garyho? On fandí MU?

Reagovat
smazaný uživatel

Chazy type fan...Detská futbalová láska, alebo čo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Hefy no..

Reagovat
smazaný uživatel

Hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Hrobas ♥

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takový veřejný projev náklonnosti a ty pláčeš?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Zajímavější by bylo určitě finále s Hamburkem na jejich půdě, ale proč nedopřát Cottagers finále.

Reagovat
RC

neblazni slabou?Benfica byla nejsilnejsi souper jakyho jsme mohli dostat!Benfica hrala hodne dobre kdyz dali na 3-1 ta jsem se jeste strachovala jsem rad ze to vyslo!

Reagovat
domingo

Oba kecáte, Benfica hrála kulový a Lucas byl dobrej

Reagovat
tomasinho

Dopředu jsou dobří, ale ta obrana je komická, stejně jako u Atletica, či Valencie, takže myslím, že do finále projdeme určitě.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

*mnou

Reagovat
smazaný uživatel

po golu benficy jsem měl obavu, aby to nedopadlo jako včera na OT...Lucas dneska podal slušný výkon jinak to bylo ale o ničem, hráli jsme to dost zezadu a na brejky...Fulham taky paráda čest EPL je částečně zachráněna

Reagovat
Tomekcz

Hangeland jakou si dovolil paticku

Reagovat
Godwinson

koukám, nehrát Šimůnek a mít Wolfsburg trošku štěstí, skončilo to 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Šimůnek za to vůbec nemohl

Reagovat
smazaný uživatel

To teda mohl, i z toho záznamu byl strašný, Pekarík jakbysmet...

Reagovat
tomasinho

Kdyby byly v řiti ryby, je tam prostě Fulham, tak jim to aspoň přej.

Reagovat
Godwinson

já jim to přeju, jen jsem koukal na ty tutovky Wolfsburgu a tak mě to napadlo, jinak sám na kdyby nehraju, tak to hned tak neber :))

Reagovat
tomasinho

Ok, strašně jsem si přál Ruuda opět vidět v Anglii

Reagovat
irik

Kuijt je borec .

Reagovat
tomasinho

Po kolikáté jsi ho letos viděl?

Reagovat
domingo

Psal pod preview, že ho vidí po dlouhý době

Reagovat
tomasinho

Aha, tak proto asi. Jinač já ho mám rád, ale letos je neuvěřiteln tragický, ale dává góly v důležitých zápasech a dokáže se vyhecovat.

Reagovat
irik

Poprvé, proto jsem tak vyjukaný .

Reagovat
smazaný uživatel

liverpool

fulham

forlan + villa

Reagovat
tomasinho

Za co Liverpool? Za to, že hrál to, co potřeboval a potreestal skoro každou chybu soupeře a skoro do ničeho ho nepustil?

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně jsi to vystihl

Reagovat
smazaný uživatel

benfika hrala od zacatku, liverpool to zhaluzil, asi zkusenosti a stesti, me se na ne blbe kouka a pral sem benfice, tak proto.

Reagovat
smazaný uživatel

prd zhaluzil, hral to co potřeboval...Benfica se dostala max po vápno

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool rozháraná souhra, ale stačilo to

Reagovat
Shevchenko

Tak první ročník EL je zatím strašný.

Reagovat
smazaný uživatel

Leda tak všechny tvoje komenty jsou strašný

Reagovat
Shevchenko

Co ty se do mě vůbec sereš?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč?

Reagovat
Shevchenko

Protože Liverpool Atlético Fulham Snad jen ten Hamburg ujde.

Reagovat
Shevchenko

S tím Atléticem to neber nijak vážně, prostě je nemusím, už delší dobu...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, to já vím. Máš rád Sevillu. Takže se ti nelíbí složení semifinále? Podle gusta... Ale kvalitu ta soutěž má, úplně o něčem jiném než byla UEFA.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, když to vezmeš z historického hlediska, tak jsou to vyjma Fulhamu samé slavné kluby

Reagovat
vladis271

A čo by ste vlastne chceli? Po vypadnutí LFC sa tu všetci tešili, že vypadli v skupine. Ale asi Vás nenapadlo, že tím, ktorý má v bráne Pepeho v strede Gerrarda, v útoku Torresa. Obranu zloženú MagicJ, psychopat Grék, Carra a Insua........jednoducho aj napriek najhoršej kríze za posledných x rokov, tú EL pravdepodobne vyhrá

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nemate nekdo zaznam teto situace?

Reagovat
kiwwi
Reagovat
fantomas

Co to má bejt?

Reagovat
smazaný uživatel

penaltová situace..roztrhli mu dres ze záznamu budeme chytřejší, viděl sem to v hodně špatné kvalitě..

Reagovat
fantomas

To jako nemá bradavky?

Reagovat
domingo

Ale má, pak tam byla jedna vidět moc hezky. Spíš mě zaujal ten jeho rachitickej hrudník, má postavu jak já

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

si zlý

Reagovat
fantomas

Ale tak..

Reagovat
domingo

Teď na to koukám brutální zářez

Reagovat
domingo

Stopeři Lutychu při Guerrerově gólu Pat a Mat

Reagovat
smazaný uživatel

všecko moc hezký blahopřeju The Reds ale k čemu vám to je když nebude příští rok hrát ligu mistrů smutný no bo na 4 místo prostě nemáte výkonnost dlouhodobou poháry prosím ale liga ne budete nám chybět

Reagovat
smazaný uživatel

užíjte si evrposkou ligu dokud můžete bez ligy mistrů nepřítáhnete žádné velké jména a možná ty vaše velká jména odejdou chcou úspěch tituly ale s liverpoolem toho těžko dosáhnou smůla no ale jinak vynikající klub s historii fanouškama stadionem zasloužili byste si hrát ligu mistrů ale pracháči ze Eastlands vám to vyfouknou

Reagovat
minoLFC

bože to je výplach zbytočných slov

Reagovat
domingo

Reagovat
mastakillah

Tak Valencii ten rozhodčí nehorázně zařezal..tohle je hnus

Reagovat
domingo

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu nechci brečet, ale souhlasím..

Reagovat
Tomekcz

Naco tam je brankovej rozhodci kdyz nema koule naridit penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

porovnej si to s penaltou, co kopaly bremy ve valencii...

Reagovat
smazaný uživatel

V tomhle světle mě to ještě víc sere..

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea

Reagovat
smazaný uživatel

A ďalší ( )

Reagovat
smazaný uživatel

Něco jsi tady nedávno psal, že o De Geu se zajímá Manchester či co?

Reagovat
smazaný uživatel

Vieš ako, jedna baba povedala, ale v médiách to prebehlo. Nedá sa povedať, že by s Edwinom nemali nič spoločného, že...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím co spolu mají společného, ale postavu, postoj i brankářský styl tam vidím podobný a hodně se mi to líbí. Asenja mám sice taky rád, ale De Gea se mi líbí víc. Nejlepší byl stejně Leo Franco .

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nebol A s tými mladíkmi to mám rovnako. A presne na tie podobnosti som narážal.

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím. Leo vytáhl sice často mega zákrok, ale ty jeho zkraty, každou chvíli jsem se bál, kdy mu něco vypadne apod. Ale když měl den, tak to byly dobré robinsonády.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby čistě teoreticky De Gea Madrid opustil, tak Manchester budu nenávidět ještě víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Dík za podporu...

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak podle sestřihu bylo Atlético aktivnější, ale Valencia měla kopat pokutový kop po jasném zákroku na Žigiče. Jasnější zákrok už být ani nemohl. Ale i tak dobře, Atlético .

Reagovat
smazaný uživatel

Máš nějaký odkaz na sestřih?

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/210471290190006-evropska-liga-ve-fotbalu/?streamtype=WM3

Tady to určitě bude, ale nevím jestli už to tam je nebo ne. Musíš se tím prokousat až na konec přenosu, kdy jsou sestřihy.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm, Valencia docela zářez, na druhou stranu Atlético bylo v tom zápase lepší a přeju mu to hlavně kvůli Fernandovi Po zápase to vypadalo, že se bude opakovat situace z před pár let v utkání s Interem, s tím rozdílem že boxovacím pytlem by nebyl Burdisso ale rozhodčí....

Reagovat
smazaný uživatel

ti brankový rozhodčí tam jsou úplně na h*vno.jakej jasnější důkaz by chtěli?každopádně Villa a Forlan a Ujfaluši

Reagovat
smazaný uživatel

Forlan s Villou za co? Za to že nedali tutovky, které by možná proměnil i Tomáš Došek v "nejlepší" formě?

Reagovat
smazaný uživatel

je na ně prostě radost pohledět jak hrajou

Reagovat
smazaný uživatel

Ujfaluši po té pravé straně umí. V bránění má občas poziční chyby a po lajně není takový brusič, ale bek je to kvalitní, ať si říká kdo chce co chce.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak ti brankoví rozhodčí jsou pěkný nesmysl, ještě jsem neviděl, že by na sebe vzali odpovědnost a něco změnili. Pořád to samé, ničemu zatím nepomohli.

Reagovat
smazaný uživatel

na sparte odpiskal penaltu?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo? Já nevím, vždy, když jsem koukal já, tak se prakticky nezapojili.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že na Spartě proti Eindhovenu tu penaltu v poslední minutě sudí odpískal na popud toho čárového

Reagovat
smazaný uživatel

*brankového

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt? Ten zápas jsem viděl, ale asi jsem to nesledoval tak pozorně.

Reagovat
smazaný uživatel

Stěžovali si na to spartani...

Reagovat
cubinho

Šimůnek je fakt marný...

Reagovat
smazaný uživatel

kvalita nic moc, ale pro obrázek to stačí.. http://www.youtube.com/watch?v=efc2ZszFOLc

Reagovat
smazaný uživatel

199.

Reagovat
smazaný uživatel

200. Pro návrat Fernanda Torrese na Vincenta Calderona

Reagovat
smazaný uživatel

Není to Vicente?

Reagovat
smazaný uživatel

Je.

Reagovat
smazaný uživatel

Chybička se vloudila...chtěl jsem být nejrychlejší

Reagovat
smazaný uživatel

Aký chybička prepána, ty si vták, však si to akurát napísal po našom Niekto tak píše ako vtip, ty si za to ako za omyl schopný sa ospravedlňovať, ach Padres...

Reagovat
smazaný uživatel

Když já mám taky radši originál...

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá dvoustovka.

Reagovat
domingo

Prej Vincenta, to si pleteš s Priessnitzem :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ticho, José Placido...

Reagovat
smazaný uživatel

200.

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro platiniho a jeho brankovy rozhodci

Reagovat
smazaný uživatel

tak 203

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je mrzuté že sem ten zápas neviděl, ale jako fanoušek valencie nechci si stěžovat ale letos je toho nějak moc, tuna zraněných a ještě takové zářezy a tuna rudých karet a neodpískaných penalt v utkání plus finanční problémy, které ho brzdí, zápas mohl být jaký byl ale na co je tam tuna rozhodčí když todle nevidí ??? ze záznamu byl Žigič stáhnut jako v zápasech starých gladiátorů ... ach jo ... přesto navždy váš fanoušek v dobrém i zlém příští sezóna bude lepší a další lepší a lepší :)

Reagovat
smazaný uživatel

nezbyva nic jineho nez souhlasit

Reagovat
smazaný uživatel

Torres do Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Vale

Reagovat
smazaný uživatel

Skvele Fulham,gratulujem..

Reagovat
papanegra

Liverpool

Reagovat
cristiano.K.

liverpool měl slabší začátek po prvním golu se dostal do pohody a bylo to znát.Za stavu 3:1 trošku zatrnulo,ale,když hraje torres hned může být člověk víc v klidu vidím to na anglické finále torres vypráská svůj mateřský klub a fulham přehraje hamburg...

Reagovat
plechi

Hm, Fulham

Reagovat
Bakary3

No teda co předved Liverpool.. To byla strašně ubohá hra, zmohli se jen na trapný odkopávání od vlastního vápna, Benfica je sice kvalitativně slabší, ale herně úplně někde jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, ta hra byla strašná, hlavně rozehrávka obrany, v ní se mi nelíbil nikdo ani Glen. Záloha rovněž trágedie, Gerrard téměř neviditelný, ale největší tragéd Mascherano, co ten zkazil přihrávek...U něho je to navíc v poslední době trendem, nechápu jak tento boreček může být kapitánem Argentiny a jak ho může chtít Barca, co by tam proboha dělal ..Kdyby Pool neměl Torrese s Kuytem tak by i ta bezzubá Benfica možná postoupila..

Reagovat
Bakary3

S tim Mascheranem nemůžu jinak než souhlasit, dopředu nulovej, neschopnej nahrát, v soubojích jeden faul za druhym, strašnej hráč.. No jinak chudák Torres, celej zápas mu to lítá přes hlavu a on má bojovat se Sidneim a Luisaem.. Opravdu tragédie, co Liverpool předved, ale neřek bych, kdyby byli nějak splácaný, jenže oni měli skoro nejsilnější sestavu ! Ubohost..

A ještě jedna věc mě zaujala- jaktěživ jsem neslyšel "Luiš Figo", "Crištiano Ronaldo", ale včera- "Žežuš", "Martinš", a dokonce tohle použil i pro Brazilce- "Ramireš"... Nejsem zrovna odborník, ale tohle snad ne

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, taky jsem si říkal co má to šišlání znamenat, ale na druhou stranu čt komentátoři at už jsou jacíkoliv si na tohle většinou dávají pozor...pamatuju si, že to na nějakém MS Svěcený pořád dokola vysvětloval, proč to vyslovuje tak a ne jinak...

Reagovat
Tomanatura

Masch je mizerny

Reagovat
papos182

Jo no a stejne to na tu uzasnou Benfiku stacilo

Reagovat
Bakary3

A ?

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi líto Benfiky, jejich hra alespoň měla nějaký systém.

Reagovat
-Kopy-

To je v prdeli, kurva už taky. Celou sezonu pískají rozhodčí proti nám a teď tohle.

To už je na mě moc. Brémy u nás kopou penaltu za takovou sračku, tady Žigiče stáhne takovou silou že mu rozpáře dres a penalte se nekope. Hlavně že jich tam pět, komici.

No zřejmě nás někdo nechtěl vidět dál v této soutěži, protože pochybuju o tom, že by to někdo z rozhodčích nevidělo...

Fakt jsem z toho nasranej, mohli jsme si povodit Liverpool a hrát ve finale...

Reagovat
-Kopy-

No a jinak, škoda toho domácího utkání, tak jsme byli lepší a měli vyhrát, bohužel zase jsme neměli to štěstíčko, tak doufám, že ho budem mít příští rok v Lize mistrů.

AMUNT až do smrti !

Reagovat
-Kopy-

Kbyby to tu ještě nebylo => http://www.youtube.com/watch?v=-_QrDVa43Fw

Reagovat
smazaný uživatel

kurva? kurva byl ten rozhodci, piskal spatne na obe strany, ale breci jen ten, co nepostoupil, ze... tech "penaltovych" zakroku tam bylo na obou stranach vic, i kdyz ten posledni na zigice byl zcela evidentni. ale co rikas treba na regulerni gol forlana, kterej nebyl uznanej kvuli ofsajdu, ackoliv se o ofsajd ani nahodou nejednalo? navic v dalsi hranicni situaci, kdy by mohl jit kun 1 na 1 odpiskal rozhodci taky ofsajd...

internet je naprosto klasicky plnej zigice a osocovani atletica z koupeni si zapasu, ale to, ze rozhodci poskodil i (minimalne jednou) atletico, nikde neni...

prestan brecet, za ten vykon jste si postup stejne nezaslouzili...

Reagovat
-Kopy-

V součtu dvojzápasu jsme byli lepší, tak jaký nezasloužili ? bože... A brečet budu, když nás rozhodčí pořád poškozují.

Reagovat
smazaný uživatel

v souctu? dokazes mi to prosim nejakou rovnici nebo cimkoliv jinym? byl to vyrovnany souboj a postoupil stastnejsi...

vcera neposkodili pouze vas, tak klidek. stava se to kazdemu klubu, nekteremu vice, nekteremu o neco mene. opravdu si myslis, ze vetsina rozhodcich cilene skodi valencii?

Reagovat
-Kopy-

V letošní sezoně už musím říct, že bohužel jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to hnus... Valencie měla postoupit... Rozhodčí opět ukázali svoji úroveň, vyližsráčijednizkurvení

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím, že kvalita rozhodcov v EL je zlá nielen z dvojzápasu LFC-Benfica...

Reagovat
smazaný uživatel

odveta byl podle mě v pohodě, rozhodčí to mji s těmahle jižanskyma tymama stejně těžky, oni se válej po každym kontaktu, spousta filmovani...a pak se něco skutečně stane a sudí to nefoukne

Reagovat
smazaný uživatel

No možno, ale celkovo sa mi nepáči(ili)a, neistota v rozhodovaní hlavne...

Reagovat
herbage

Kdyby Villa nebyl kopyto, tak by Valencie postoupila. Naopak mohla být ráda, že Forlán je dvakrát předtím nepotrestal.

Reagovat
-Kopy-

To jsou kdyby kdyby, ale ta penalta není kdyby to rozhodčí pískl, to se prostě fouknout MUSÍ.

Reagovat
papos182

Tak zadny offside se taky piskat NESMI...

Reagovat
herbage

Ok. Měli jste dosti kombinovanou sestavu, ale vaše obrana byla vážně děravá a kdybyste dostali 2-3 góly, tak byste nemohli říct ani popel. Přitom už proti Janovu a Werderu jste měli z prdele kliku a kdybyste vypadli už dřív, tak se taky divit nemůžete. A Villa sám když netrefí prázdnou branku, tak vinit můžete jen sebe

Reagovat
smazaný uživatel

vidim to na anglický finále který vyhraje Fulham

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Jinak poslední dva dny se to pěkně sere. Jednak náš internetový poskytovatel přešel z analogu na digitál a nedal nám o tom info, takže jsem odpíchlej od netu, ale co víc, tak jsem si ve středu přeležel záda, ve čtvrtek venku dokurvil a teď sotva chodím. Takže musím být doma a ani nemůžu na net. Teď jsem nachvilku u táty v práci, tak jen koukám co se děje. Včera jsem koukal na Liverpool a Benfica mě příjemně překvapila. David Luiz hrál opravdu skvěle. Naopak oslavovaný Carzodo je přerostlé kopyto a co dělá Ramires v brazilské repre, to nechápu. Stejně tak Di Maria nic moc. Liverpool ukázal skvělou efektivitu v zakončení a Torrés je prostě borec. A Lucas s jakým přehledem proměnil svůj nájezd, to jsem čuměl A ostatní zápasy taky paráda. Spousta tyček, břeven a vyražeých míčů na brankové čáře. K tomu Žigičův ležérní outfit, prostě pěkné kolo

Reagovat
smazaný uživatel

Tady máte odkaz na stránky s portugalskou výslovností takže jestli je to pravda tak se Brazilec Jorge Jesús čte Žorže Žežúš.

http://www.portugalstina-zdarma.cz/vyslovnost/c2008012301-Zakladni-prehled-portugalske-vyslovnosti.html

Pokud máte odkaz na jinou výslovnost tak se moderátorovi smějte ale pokud ne tak tím pouze dokazujete vlastní blbost.

Reagovat
Bakary3

Ježiši, ona je to pravda No dobře, díky, ale aspoň u toho "Ramiréše" si rejpnu

Reagovat
SunFells

Žorž Žežúš, to je jméno hodné obdivu ...Tak se bude jmenovat mé 3. dítě

Reagovat
smazaný uživatel

žorž žésus žunior

Reagovat
smazaný uživatel

ty asi chceš jenom 2 děti, že jo

Reagovat
Bakary3

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele