Evropská liga - preview odvetných zápasů čtvrtfinále

08.04.2010, 08:50
Previews
O postup do semifinále Evropské ligy se dnes svedou rozhodující bitvy. Liverpool doma musí odvracet hrozbu vyřazení s Benfikou. Stejnou výchozí pozici jako Reds má jak Standard Lutych, který doma přivítá Hamburk, tak Wolfsburg, který o postup bojuje s Fulhamem. Dobře rozehraný dvojzápas má Atlético Madrid, které ve Valencii uhrálo remízu 2:2.
VfL Wolfsburg - Fulham FC  (čtvrtek 21:05)
Fulham čeká největší zápas jara, když může proniknout mezi nejlepší čtyři v Evropské lize a zaznamenat historický úspěch. Dvojzápas s Wolfsburgem má rozehraný skvěle, ačkoliv korigující branka z poslední minuty zápasu na Craven Cottage dává Vlkům dostatečnou naději.

Cottagers nad německým soupeřem doma před týdnem vedli po gólech Zamory a Duffa 2:0, ale těsně před koncem si nechali dát od Madlunga relativně zbytečný gól, čímž Wolfsburg dostal do odvety o mnoho lepší pozici. Kouč domácích Lorenz-Günther Köstner své svěřence vybízí, aby do odvety dali všechno a mohli se těšit na semifinále s krajánkami z Hamburku nebo Standardem Lutych.

"Před zápasy s Fulhamem jsem říkal, že pokud chceme postoupit, musíme podat dva excelentní výkony," říká 58letý trenér. "V prvním zápase jsme sice dostali dva góly, ale Madlungova trefa nám dává dost šancí. Potřebujeme být odhodlaní a věřit si, abychom podali co nejlepší výkon," prohlásil Köstner, jenž dostal dobré zprávy ohledně zdravotního stavu kapitána Josueho a klíčového obránce Madlunga. Oba by měli ve čtvrtek nastoupit.

Zato manažer hostů Roy Hodgson má zásadní problémy se složením útoku. Clint Dempsey je určitě mimo, jenže ve Volkswagen Areně se nemusí objevit ani s achillovkou bojující Zamora a když do Německá neodcestoval ani Elm, může se stát, že se v útoku objeví Gera s veteránem Nevlandem.

Nicméně ani přesto nemůžeme Fulham odepisovat. Hodgson se svými svěřenci zažívá skutečně pohádkovou pouť Evropskou ligou, když už vyřadil třeba obhájce titulu Šachtar Doněck nebo slavný Juventus. Otázkou je, kde se mohou houževnatí Angličané zastavit. Bude to už ve čtvrtfinále?
více informací
Standard Lutych - Hamburger SV  (čtvrtek 21:05)
Standard Lutych v letošním ročníku překvapuje koho může. Na domácí scéně se mu sice nedaří, dokázal však postoupit do Ligy mistrů a díky velmi šťastnému závěru si vybojoval též účast v Evropské Lize. Tady už však štěstí takovou roli nehraje, díky vynikajícímu útoku totiž belgický výběr rozprášil nejednoho velikána. Nyní před ním stojí německý superfavorit, který si navíc z AOL Arény přivezl jednogólový náskok.

Na druhou stranu dokázal Lutych odvrátit před vlastními fandy nejedno nebezpečí, a pokud se roztrhne pytel s brankami i tady, může se opravdu stát cokoliv. Lutych zakončil základní část v belgické lize až na osmém místě, což je neúspěch. Proto hraje jen o možnou účast v Evropské lize. K té navíc vede daleká cesta. Avšak právě v tomto poháru letos vyřadil do té doby neporažený rakouský Salzburk a poté i hvězdy nabitý kádr řeckého Panathinaikosu.

Hamburk v lize ztrácí sílu a vypadá to, že bude v příštím ročníku bez pohárů. V lize je totiž až šestý. A z Bundesligy přímo do Evropy vede cesta pouze z prvních pěti pozic. K tomu se začíná ztráta na mančafty před ním navyšovat a záchranou proto může být trofej z Evropské ligy. Nicméně výsledek 2:1 až zase tak pozitivní není a na belgické půdě ho jistě čekají perné chvilky. Nedávná prohra s podceňovaným Gladbachem a remíza s předposledním Hannoverem na sebevědomí rozhodně nepřidá.

Domácí zkusí překvapit velkým návratem Stevena Dufoura. Je to ale obrovský risk, o formě tohoto hráče se v současnosti opravdu nic neví. Mimo hru zřejmě budou i Landry Mulemo a Cyriac Gohi Bi Zoro, avšak po karetním trestu týmu vypomůže Mohammed Sarr. Otazník dále visí nad startem Felipeho, který kvůli lehkému zranění vynechal úterní trénink. "Lutych je skvělý v útoku, musíme si dávat pozor," varuje na ofenzívu soupeře hrot Hamburgu Mladen Petrič.

Hosté se musejí obejít bez dvou velkých opor. mimo hru budou Marcell Janssen a Eljero Elia. Jistou účast nemá ani zmiňovaný Petrič, který minulý týden utrpěl zranění třísla a na trávník se podívat nemusí. Dobrou zprávou však je, že trojice Ze Roberto, Ruud van Nistelrooy a Joris Mathijsen zřejmě bude k dispozici, což je obrovské posílení: "Pokud dáme branku, tak podle mě postoupíme. Obrana totiž pracuje skvěle. Vše musíme zvládnout týmovým výkonem. Nejsem bůh, pouze jako celek můžeme postoupit," odmítá svou důležitost nejzkušenější z a nejznámější hráč z německého týmu van Nisterlooy.
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Atlético Madrid - Valencia CF  (čtvrtek 21:05)
Jediné remízové čtvrtfinálové utkání Evropské ligy se minulý týden zrodilo na Mestalle ve Valencii, kde domácí nedokázali porazit Atlético Madrid a uhráli výsledek 2:2. V odvetě na stadiónu Vicente Calderóna v Madridu tak má mnohem lepší výchozí pozici domácí Atlético, ale Netopýři už v osmifinále proti Brémám dokázali, že hostující prostředí jim nedělá příliš problémů.

Atlético Madrid nezažívá příliš povedenou sezónu a až po výměně trenéra se trošku vzchopilo a nyní se i v lize dostává do své bývalé formy. Na pohárové příčky to však zatím stále nestačí. Reputaci si tak snaží napravit zejména v Evropské lize. Ve čtvrtfinále dokázalo vyřadit nepříjemný Sporting Lisabon a nyní má našlápnuto k postupu přes rivala z Valencie. V prvním utkání dokonce madridský celek dvakrát vedl, ale pokaždé inkasoval. I tak má ale do odvety vynikající příležitost k postupu. Klíčem k úspěchu pro domácí bude uhlídat zejména útočný trojúhelník Los Che v podání trojice Mata-Silva-Villa.

V posledních zápasech Atlético dokazuje, že jeho forma skutečně vzrostla. V nedělním ligovém utkání si doma lehce poradilo se silným Deportivem a ještě dvě kola předtím doma porazilo letos velmi silnou Mallorcu vysoko 4:1.

Netopýři jsou na tom v ligové tabulce o poznání lépe. Prakticky od začátku soutěže si drží třetí pozici zajišťující předkolo Ligy mistrů pro příští sezónu a zatím si drží velmi slušný náskok. Své cíle má však trenér Emery a jeho svěřenci také v Evropské lize, kterou by Valencie ráda vyhrála a navázala tak na úspěch z roku 2004.

Pro Valencii by mohlo být negativum v tom, že se jim proti Atléticu letos vůbec nedaří. V prvním hraném domácím ligovém zápase Los Che pouze remizovali 2:2 a na půdě Atlética dokonce prohráli vysoko 1:4. První zápas čtvrtfinále Evropské ligy napověděl znovu tomu, že letos je Atlético zatím nad síly Valencie.

Valencie sehrála velmi kvalitní čtvrtfinále s útočně laděnými Brémami a také odveta mezi Atléticem a Valencií slibuje útočnou podívanou. Oba celky jsou silní zejména směrem dopředu a na straně Valencie chybí hned několik hráčů z obranné linie z důvodu zranění.

Na straně domácího Atlética pravděpodobně do utkání nezasáhne Reyes ani Valera, které trápí zranění a jejich stav není stoprocentní. Hrát nemůže určitě Ibrahima, který není pro Evropskou ligu zaregistrován. Do sestavy by se měl vrátit Luis Pérea, který chyběl kvůli distanci.

Valencie má marodku o poznání horší. Relativně uzdravit se stihla dvojice obránců Alexis-Navarro, ale jejich start není úplně jistý. Na marodce jsou však stále všichni krajní obránci, tedy Miguel, Mathieu i Bruno. Aby toho nebylo málo, chybí také další dva stopeři Angel Dealbert a Carlos Marchena. Trenér Emery tak musel do obranné řady sáhnout pro dvojici z rezervy Lillo, Arturo.
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
De Gea - Ujfaluši, Pérea, Dominguez, Lopez - Jurado, Assuncao, Tiago, Simao - Aguero, Forlán
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
César - Lillo, Maduro, Alexis, Jordi Alba - Joaquin, Baraja, Fernandes, Mata - Silva, Villa
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Liverpool FC - SL Benfica  (čtvrtek 21:05)
Liverpool nyní bojuje na obou frontách a celkem dost mu hrozí, že své úkoly nesplní. V Evropské Lize je jasnou povinností získat cennou trofej, cesta přes čtvrtfinále ovšem vůbec nebude lehká. Na domácí scéně bojuje prozatím neúspěšně o Ligu mistrů a je více než pravděpodobné, že vítěz celé soutěže z roku 2005 bude muset vzít zavděk v příštím roce opět jen účast v druhém nejprestižnějším klubovém evropském poháru.

Liverpool ve víkendovém klání uhrál na půdě Birminghamu pouze remízu 1:1 a ztrácí na čtvrtý Tottenham čtyři body. K tomu má zápas navíc, a nemá proto vše ve svých rukách. Při nejhorším scénáři může dokonce opustit i prozatímní šesté místo a nepodívat se v příštím roce ani sem. V minulém klání na půdě Benfiky si na Reds počíhala smůla, po vedoucí brance se už po půl hodině po červené kartě pakoval do kabin Babel a domácí otočili díky dvěma penaltám.

Podle mnohých sudí Liverpoolu odepřel zřetelnou penaltu, vše tedy musí dohánět na Anfield Road. Díky poslední červené kartě nebude připraven právě Babel, kvůli dosaženému limitu žlutých karet se na trávník nepodívá ani obránce Emiliano Insua. Otazník visí nad startem tvořivého záložníka Maxi Rodrigueze. Určitě mimo hru budou též dlouhodobě zranění Alberto Aquilani (kotník), Martin Škrtěl (noha), Fabio Aurelio (stehno) a Martin Kelly (koleno).

V útočném snažení by měla pomoci největší hvězda Reds Fernando Torres. Toho ovšem po předchozím vystoupení s Birminghamem trenér Rafael Benítéz příliš nechválí. "Fernando naposledy vypadal velmi unaveně, nicméně má to opravdu těžké. Budeme muset přes léto posílit, protože i když všichni dělají vše pro úspěch, výsledky to nenese. Fernando prostě potřebuje dostávat více přihrávek," rád by viděl v týmu nové tváře španělský trenér.

Čtvrteční utkání je podle jeho slov pro osud letošního ročníku velmi důležité. "Balancujeme na hraně průměrné a úplně zkažené sezóny. Chceme Evropskou ligu vyhrát. Nyní doufám, že předvedeme stoprocentní výkon a postoupíme dál," vyslovil se s přáním. Portugalský výběr si bude muset poradit s absencí klíčového argentinského hrotového playera Javiera Savioly, který vynechal poslední ligové klání kvůli potížím se stehnem.
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (251)

Přidat komentář
cristiano.K.

ani jeden anglický tým se nedostal do semifinále LM což je poměrne ostuda.Tak sezonu zachranuje Liverpool s Fulhamem,kdo by to byl čekal.....

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim, dneska totiz oba zminovany tymy konci svou letosni pout evropou

Reagovat
cristiano.K.

liverpool soutěž vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

povidali, ze mu hrali, ani nahodou

Reagovat
cristiano.K.

obavám se,že zítra budeš smutnej.Live vyhraje těžší souboj to bude s Atleticem...

Reagovat
Bakary3

Těšim se na německý semifinále

Reagovat
Virtuos

Verím Benfice žeby mohla niečo uhrať a postúpiť. A Standard je doma taktiež dosť silný, bude to zaujímavé.

Reagovat
Mircu5

Benfica má skvěle rozjetou sezónu a určitě by si zasloužila finále EL, Liverpool by si nezasloužil vůbec nic za tu jeho sezónu a ani účast v příštím ročníku EL, protože do LM se už nedostanou ani náhodou.

Reagovat
Virtuos

presne odvtedy co ma Benfica toho trenéra(teraz mi vypadlo jeho meno) zlepšila hru, proste predtym mali na nich dosť smolu, ešte výborné nákupy k tomu . Mali by postúpiť majú dosť sympaticjý tým . Kdežto Live. sa mi moc nepáči niesu mi vôbec sympatický. Takže podme Benfice .

Reagovat
smazaný uživatel

co to je za blby kecy? zasloužila nezasloužila...to se teprv ukáže na hřišti

Reagovat
cristiano.K.

taky mě ty kecy pobavily navíc pánové zřejmě netuší,že pro benfiku je důlěžitější vyhrát ligu... a po live je čeká sporting

Reagovat
Bakary3

No tyhle kecy jsou taky zajímavý, myslim si, že to neví nikdo, co je pro ně důležitější. Napsal jsi to, jako by se snad měli šetřit.

Reagovat
cristiano.K.

trenér benfiky to prohlásil jinak bych si to nevymýšel

Reagovat
Mircu5

No mě zase pobavily tvoje kecy, proč by pro ně mělo být důležitější vyhrát ligu, když můžou hned vyhrát ligu, ligový pohár už mají a navíc vyhrát EL? Navíc mají 6ti bodový náskok v lize a lepší skore a 5 zápasů do konce. Ty si té chytrosti moc nepobral, radši se schovej

Reagovat
Virtuos

Veď jasne je to, že my nemôžme teraz tvrdiť, že sa ide Benfica sústrediť na ligu, také veci vedia iba vo vnútri klubu, ale jasné je, že titul chcú + teraz si myslím, že to len tak nevypustia a určite zabojujú o postup, keď sa už dostali tak ďaleko a preto si myslím no záleží od zápasu ako sa vyvinie, žeby mohli postúpiť v to dúfam a verím

Reagovat
cristiano.K.

schovat by ses měl ty mé kecy se potvrdily a ty tvé skončily někde dole

Reagovat
smazaný uživatel

Mircu5 kolko ty mas rokov? preboha Benfica si zasluzi byt v semifinale viac ako Liverpool preto ze je v slabej Portugalskej lige na prvom mieste zatial co Liverpool v silnej anglickej stale bojuje o LM...bože ako napisal Nicholas to su poriadne kecy...to ty kdyz si dostal v skole 5ku lebo ti nevysla pisomka tak si si nezasluzil prejit rocnik? lebo tak to rikas..Liverpoolu to nejde v lige tak si nezaslouzi postupit.... kdyz si to tak po sebe prectes neprijde ti to troska trapne?...

Reagovat
Virtuos

V tom nemáš až tak pravdu už viackrát sa stalo, že tým zo slabšej ligy porazil tým zo silnejšie takže to automatický neznamená, že Live. postúpi, pohárové súťaže sú dosť odlišné ako ligové zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

ja som ale nikde nenapísal že Liverpool postúpi....ja som len napísal že anglická liga je kvalitnejšia ako portugalská....a len som napísal že si nemyslím že o postupujúcom sa rozhoduje na základe toho či si to zaslúži alebo nie...ak Benfica vyhrá a postúpi nepoviem ani slovo, ak vyhrá Liverpool a postúpi budem spokojný...v systéme KO kde hráš doma vonku sa proste nedá povedať že si to niekto zaslúžil, tam si to proste vybojuje lepší

Reagovat
Virtuos

jaj pardon tak som ťa nepochopil

Reagovat
Mircu5

Proč by mi to mělo připadat trapné, že víc přeju Benfice??? A kdyby to byl jiný tým, tak taky přeju Benfice, protože Liverpool nemám rád, tak asi takhle ti to povím, co se ti na tom nezdá? A Liverpoolu to nejen že nejde v lize, jim to nejde celkem nikde

Reagovat
smazaný uživatel

ja viac prajem Liverpoolu, ale preto nohovorim ze Benfica si to nezasluzi lebo napriklad hra Portugalsku ligu ( to je ako tvoj dovod ze Liverpool si to nezasluzi lebo sa mu nedari ) ... proste postupi ten kto bude lepsi, nemyslim si ze naskok pred odvetou o gol navyse ked Liverpool na Benfice jeden dal, je pre Benifcu ukludnujuci...ale uvidi sa vecer

Reagovat
Mircu5

Já jsem neříkal nic o tom, že Benfica postoupí, ale že jí to přeju. 4:1 mluví za vše, ale herně lepší Benfica. Liverpool ukázal, že jsou doma skoro neporazitelní.

Reagovat
domingo

Wolfsburg - Lutych

Valencia - Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

atletico-benfica

fulham-hamburk

Reagovat
smazaný uživatel

Benfica nemá žádnou šanci, dostane 3:0

Reagovat
cristiano.K.

atletico-liverpool,hamburg-wolsburg

Reagovat
j_mrazik

Snad to vyhraje Valencie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Riijkark

atleti

Reagovat
Ligter

Benfica

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham

Reagovat
smazaný uživatel

Jen poznámka k preview atlético-valencia -Před třema kolama neporazili doma letos velmi silnou Mallorcu vysoko 4:1 , ale pukli na výbornej Mallorce 2:4!Tak tak!

Reagovat
Virtuos

Valencia , Benfica , Fulham , Lutych

Reagovat
papos182

Snad Liverpool ty simulanty z te Benfiky moc neztrapni

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia, Hamburk, Wolfsburg, Benfica

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
irik

Já to vidím přesně naopak .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Tak snad to dneska zvládnem, venkovní výsledek není zas tak špatný, problém bude ale se sestavou, na levo bude muset pravděpodobně Agger a na levé křídlo Yossi nebo Riera. Babel vykartovaný a Maxi poháry hrát nemůže. Takže to bohužel vidím takhkle: Reina-johnson,carragher,kyrgiakos,agger-masch,lucas-kuyt,gerrad,benayoun-torres. Dneska jsem celkem natěšený.

Reagovat
smazaný uživatel

tak mam stavene na vyhru Live a Wolfu a pevne dufam ze ma nesklamu ....a inak strasne to zelam Valencii...to bude krasny zapas...

Reagovat
Godwinson

tak, doufám, že to Benfica dá :)

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool doma přejede Benficu a postoupí. Dál půjde ještě Atlético, Fuham a Lutych

Reagovat
SunFells

Live, Atletico, Wolfsburg a HSV tipuji ...Ale přál bych to Fulhamu a Lutychu

Reagovat
Alberto Aquilani

Nie su už ofiko zostavy na Liverpool ?

Reagovat
Godwinson

už je :) na livesportu, např.

Reagovat
papos182

Aquilani na lavicce.

Reagovat
Alberto Aquilani

to mi stačí , takže ja zas to zapnem v 70.minute :O) .

Reagovat
papos182

Treba se Lucas zrani brzo

Reagovat
domingo

Jsem línej něco hledat, co dávaj v televizi?

Reagovat
Godwinson

Benficu

Reagovat
domingo

Překvapivě

Reagovat
Godwinson

španěláky, ať si nechaj, konečně dobrý výběr ...

Reagovat
domingo

Já ty simulanty vidět nechcu, zas budu akorát nasraný

I když je fakt, že kromě španěláků slibujících arkádový fotbálek bez obran tam nic pořádnýho není, no..

Reagovat
Godwinson

simulanti jsou sice nechutný, ale hrajou pěknej fotbal, navíc chci vidět další dokonanou zkázu anglických klubů v evropských pohárech :)

Reagovat
domingo

Ta bude dokonána ve Wolfsburgu, bojím se, že to ti rudí šmatláci (který jsem měl dřív tak rád) uhaluzí nějakou tupou haluzí - haluz, mariáš, Lucas, hromada simulantských hovad a nohy si uzlujících křídel... ueh.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool aspon UEFu by mohli vyhrát,když to letos dopadlo a dopadne tak tragicky...

Reagovat
tomasinho

Takže sestava LFC podle mých předpokladů, snad to Danny nalevo zvládne, ale já mu věřím, stejně jako, že Yossi najde ztracenou formu, tak pojďme chlapci. YNWA!

Reagovat
smazaný uživatel

liverpool postup- torres da gol cista vyhra treba podaat

Reagovat
irik

WOLFSBURG !!!

Reagovat
smazaný uživatel

+ HSV

Reagovat
smazaný uživatel

+Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

+ Atletico

Reagovat
Swarley

BENFICA!!!

Reagovat
SunFells

Lucas, Kyrgiakos ...Rafa nezklamal

Reagovat
domingo

Jim chytá Júlio César?

Reagovat
smazaný uživatel

Benfica dnes Liverpool vyřadí jednoznačně! cmon Benfica

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham vede, nevite nekdo v kolikate to bylo sekundě?

Reagovat
domingo

Žorž Žežůš kriste pane

Reagovat
Swarley

Reagovat
Swarley

Žorž Žežůš podruhé

Reagovat
Tomekcz

Zamora Aspon Fulham to musi zachranit

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham

Reagovat
Swarley

druhej?

Reagovat
fantomas

Vlci zabrat!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool

Reagovat
SunFells

Tak tento Julio Cesar na toho milánského kvalitou zdaleka nedosahuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

Páni , najväčšie kopyto dalo gol , skvele Dirk .

Reagovat
smazaný uživatel

LOL Lucas :D

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas

Reagovat
domingo

Lucas na hrotu udělal kličku gólmanovi a dával do prázdné

Reagovat
Virtuos

Lucas neuveriteľne doslova niečo mýtické

Reagovat
smazaný uživatel

keby to nevidim tak tomu neverim .....

Reagovat
Virtuos

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas zkušeně

Reagovat
Alberto Aquilani

Fool´s Day . To neni možné , Kuyt a Lucas .

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby ještě v druhym poločase Ngog

Reagovat
smazaný uživatel

dufam ze EL vyhra HSV

Reagovat
Swarley

Gerrard??nuda...Lucas, to je player

Reagovat
Tomekcz

Liverpool zatim nic nehraje a vede 2:0 Benfica je v obrane uplne marna.

Reagovat
Virtuos

no veď aké je to tam prehustené pred 16 Liverpoolu

Reagovat
Alberto Aquilani

Lucas je Pán , ja to vždy hovoril . Je.at na to , že kope jak trojročne decko s obrnou .

Reagovat
Tomekcz

Ty woe Lucas ted na brankovy care to neni mozny

Reagovat
Swarley

dlouho jsem neviděl Liverpool hrát a proto bych se chtěl zeptat, co jste to proboha provedli s Torresem?? kde je ten starej dobrej Torres??vždyť tam dneska pobíhá nějak vysokej blonďák, absolutně bez zájmu, nezapojuje se do kombinace nic...vy v tom Liverpoolu fakt všechno zku*víte

Reagovat
Tomekcz

nevidis jak Lucas jede

Reagovat
Swarley

a to máš zase pravdu

Reagovat
Virtuos

proste dnes je to "One Man Show" v podaní Lucasa

Reagovat
SunFells

Dal tutovku, co víc?

Reagovat
Swarley

co chceš po něm víc??už i tohle je něco jako zázrak

Reagovat
domingo

Zachránil balon na čáře...

Reagovat
SunFells

Sakra, ať ho Arséne koupí, ten ví kam si stopnout

Reagovat
vladis271

A co sa cuduješ? To najhoršie čo tam je hviezdi, tak zákonite, to najlepšie musí odkráčat zápas.

Reagovat
Swarley

jo tak vy necháváte ty horší si taky trošku zahrát...no tak to je hezký, ale aby jste se nedivili...

Reagovat
smazaný uživatel

Podle toho popisu bych řekl, že mluvíš o domingovi..

Reagovat
irik

domingo je blonďák?

Reagovat
smazaný uživatel

Druhej Curt Cobain..

Reagovat
irik

To bych nikdy neřekl ..., výškově vyšší průměr (kolem 185), černé vlasy nakrátko, ale ne zas moc, hladká tvář ..., all dreams are gone, it stays only blond ... .

Reagovat
domingo

To je Getzo, vole

Reagovat
irik

Tomu bych tipnul sluneční brýle, takové ty cyklistické ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
domingo

Prosimtě, kdy jsem já někde pobíhal bez zájmu? Ty Curte

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas dneska válí to si to zas vybírá na 5 zápasů dopředu Reina by potřeboval do boxů

Reagovat
Alberto Aquilani

Tak to je uz Liverpool uplne v ryti ked uz aj dokonca Lucas hra dobre .

Reagovat
Godwinson

líbí se mi Luzi a Sídnei, slabej mi připadá hlavně brankář ... Liverpool vytěžil z minima maximum, ale pořád je o co hrát, góla jim můžou dát raz dva a hned to bude vypadat jinak,

Reagovat
Swarley

a pak že z hovna bič neupleteš...podle mě se to dnes Liverpoolu docela daří...

Reagovat
Godwinson

stoprocentně, už upletli biče dva, to se jen tak nepodaří

Reagovat
Swarley

no nejhorší je, že ty biče i mrskaj...sice to smrdělo průšvihem, hlavně to první mrsknutí, ale zatím se jim to daří...

Reagovat
Godwinson

ale nevěřim, že vzadu udržej nulu, takže pokud se Benfica probere, mohlo by to být obdobně zajímavé jako třeba včera :))

Reagovat
Swarley

ten včerejšek mi radši nepřipomínej no já doufám, že to Benfica ještě zdramatizuje...jen to chce jít trošku víc do zakončení, protože tak nějak ze hry mají víc...ale bez nějakých vážnějších ohrožení branky...

Reagovat
Godwinson

jj, nejnebezpečnější hráč Benficy je jejich levej bek, no :) musej to rozhejbat ...

Reagovat
Swarley

no snad to tak bude a ještě na ně něco Žežůš vymyslí...

Reagovat
smazaný uživatel

Sou to Portugalci

Reagovat
Swarley

vím, ale zní to hrozně..

Reagovat
smazaný uživatel

O to nejde. Ale co mají Portugalci asi tak vymyslet?

Reagovat
domingo

Tak tradičně se praktikujou tři možnosti...

1) Vem míč, běž dopředu, naraž a spadni.

2) Vem míč, běž dopředu, zauzluj si nohy a spadni.

3) Vem míč, kopni ho do háje a seřvi rozhodčího.

Reagovat
Swarley

nádherně si popsal hru Naniho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

jo taaaak je fakt, že taky jednoho takovýho máme a ten sem tam něco vymyslí...třeba včera mu to i celkem šlo...ale je pravda, že to nebývá moc často...

Reagovat
Virtuos

viac by potrebovali, aby ťahali po pravej strane Live nejakého rýchleho hráča by tam trebalo, nie iba nakopávať na Cardóza

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool YNWA

Reagovat
papos182

Snad Liverpool nedopusti to, co ManU vcera.

Reagovat
SunFells

Btw co to je za nápad cpát do ligy jednoho brankáře a na EL druhého? Co je ten Žorž Žežůš za vola?

Reagovat
Virtuos

Ešte by som Benficu neodpisoval, pretože má tajnú zbraň v podaní Čiernej perly Mozambiqu. Áno vážený prítomný predsa Eusébio, ktorý zjavne stratený zápas otočý a nielen otočý, ale dá i hattrick hneď o 5 minút čo vystrieda + o ďalšiu minútu bude vystriedaný a veľkým potleskom odprevadený do šatni

Reagovat
domingo

Cože?

Reagovat
Swarley

to muselo dát práce...a přitom taková blbost, co??

Reagovat
Virtuos

len tak 4fun

Reagovat
Virtuos

nie teraz vážne fakt je ten, že je škoda, 1. polčasu no ešte je tu 2. uvidíme. Poďme Benfica

Reagovat
smazaný uživatel

reyes mel dostat cervenou, rozhodci je maslo

Reagovat
Godwinson

už začne ten Wolfsburg hrát?

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Soupiska Benfiky na EF

Hráči, kteří v průběhu sezóny odešli: Karel Poborský

http://www.eurofotbal.cz/kluby/portugalsko/sl-benfica/soupiska/

Reagovat
domingo

A navíc chytá Quim, pokud vím, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Je tam psanej no...

Reagovat
Tomekcz

ach jo ta benfika je tak marna to sou primaky jak stehno

Reagovat
Virtuos

majú to v nohe to zahrávanie štandardiek, veď už ich mala veľa a žiadna výrazná šanca

Reagovat
smazaný uživatel

Krásnej gól, dobře L´pool

Reagovat
domingo

Udělejte Žoržu Žežůšovi pápá

Reagovat
smazaný uživatel

hezky brejk

Reagovat
Godwinson

a je konec, no :)) škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Domingo dal gol.

Reagovat
domingo

Reagovat
smazaný uživatel

pěknej brejk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nebud z toho špatnej, Benficu bychom porazili i s Rafaelem a Fabiem.

Reagovat
Tomekcz

s Carrickem uz ne

Reagovat
Swarley

no nevim nevim...v devíti by se hrálo docela špatně...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
irik

Do nich, Liverpoole .

Reagovat
Godwinson

nakonec to vypadá na postup Liverpoolu i s Fulhamem ... ach jo ..

Reagovat
Tomekcz

a ted Lucas zaridi gol na 3:1 a pak dostanu cervenou tak jedem

Reagovat
smazaný uživatel

Koukáte na Cottagers? TO už snad dají, žejo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

tak tento tyzden v poharoch paradny z lm anglicania vypadnu z el nie ale nevadi stale lepsie fulham a liverpool v el nez manchester a arsenal v semifinale lm

Reagovat
Alberto Aquilani

no bacha ešte ....

Reagovat
Tomekcz

jedem jedem

Reagovat
domingo

Sláwek dal gól

Reagovat
Alberto Aquilani

Byt Reinom , idem za Gerrardom a jednu mu vrazím .

Reagovat
irik

Měl to do něj narvat tím míčem, jak odkopával ...

Reagovat
Tomekcz

to bylo stejny jak Rooney na Bayernu kdyz vyskocil a tecoval to Nechapu proc zed skace.

Reagovat
10

když se bojíš, tak nelez do zdi, Stevene

Reagovat
SunFells

To jsou trubci, měli nechat Di Máriovi výhody ...ale super Stevie

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrarde, Gerrarde

Reagovat
Godwinson

je tam ... otočit !!

Reagovat
Swarley

Reagovat
irik

Kuyt je zatím suprovej . Ten by do Bayernu padnul ...

Reagovat
Godwinson

Reagovat
irik

Připomíná mi naše Nummer Elf ...

Reagovat
smazaný uživatel

aj mne tam zapada herne

Reagovat
smazaný uživatel

Zostava: X- Evra, Chiellini, Puyol, Ivanovič - Milner, Fletcher, Flamini, Kuyt - Rooney, Olič, to hádam ani nie je pre ľudí.

Reagovat
SunFells

Ten brankář je strašidelný

Reagovat
Tomekcz

mohl pisknout penaltu

Reagovat
Swarley

borec ten pád natahoval hodně dobře

Reagovat
Tomekcz

Uz sem ho tam VIDEL

Reagovat
smazaný uživatel

jeste že tam torres nebo kdo strčil tu hlavu...ffffffffff

Reagovat
Tomekcz

to je dobry kdyz i vlastni golman hraje pro Liverpool

Reagovat
SunFells

zarputilý fanoušek

Reagovat
domingo

Hm, ten náhradní gólman je aspoň větší, tak je větší šance, že ho něco trefí

Reagovat
Tomekcz

nevim proc za nim vybihal az na okraj vapna

Reagovat
domingo

Vyhecovanej, chtěl mu vystřelit balon mezi nohama... nebo zapomněl, že není v portugalské lize a nejde na něj nějaký brazilský ochechula, ale kvalitní útočník

Reagovat
smazaný uživatel

jak na zlatym podnose to dostal Nando a to zakončení.. nepotřebuje komentář

Reagovat
smazaný uživatel

krasny goool, krasna prihravka a paradni zakonceni...

Reagovat
irik

To je neuvěřitelné, jak se Kuyt vrací .

Reagovat
Godwinson

ty jsi z toho Kuyta mimo ... utři si koutky :)) kam bys ho chtěl v Bayernu dát? na beka?

Reagovat
domingo

Na křídlo místo Ribéryho třeba.. ne?

Reagovat
Godwinson

dobrej

Reagovat
domingo

Reagovat
irik

Jo, trochu jsem, strašně dlouho jsem ho neviděl ..., a kam ho dát - asi na lavičku, ale je úžasný. Oliće bych neměnil, ale do budoucna si jako náhradu Kuyta dovedu představit s největší radostí.

Reagovat
Godwinson

Kuyt neni hráč do budoucna .. Bayern tlačí boty jinde, viz včerejší naše diskuze :)

Reagovat
irik

Jj, neříkám koupit ho, ale je prostě úžasný. Fandím mu .

Reagovat
Godwinson

Reagovat
irik

Aha, už má taky 30 ..., myslel jsem, že je mladší.

Reagovat
Godwinson

Benfica

Reagovat
domingo

Je to absolutně bez melodie i bez rytmu, ale stejně je to tak neskutečně monumentální hymna, že být na tom hřišti, tak se asi minimálně rozklepu... YNWA

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas... je hrozně působivá. asi nejlepší hymna fotbalového týmu vůbec...

Reagovat
domingo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Celtic.

Reagovat
irik

Mně přijde strašně nevýrazná, neúderná ..., ale když jí pěje celý Anfield nebo Celtic Park běhá z toho mráz po zádech. Sumasumárum ale Stern des Südens über alles .

Reagovat
domingo

Jj, je, však nemá melodii ale právě ta monotónnost jí dodává na intenzitě.

Reagovat
smazaný uživatel

má melodii, jenom ji tam nějak neumí s ní zpívat, když to nehraje z repráku...

Reagovat
domingo

Tak to je něco jak mufani s tím Riem, tyhle melodie neprofesionální zpěvák čistě prostě nedá a když je jich 50,000 najednou, tak je z toho slušná kakofonie

Ale přesto ta melodie monotónní je a to hodně..

Reagovat
smazaný uživatel

čert vem neúdernost nebo nevýraznost... mně vždycky nejvíc dostával ten text.

Reagovat
irik

Písnička je to moc krásná .

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Godwinson

Atlético hraje s Liverpoolem, ne? takže je jasnej první finalista a nejspíš i vítěz :((

Reagovat
tomasinho

Taky si říkám Saláti v čele s Ujfalušim nemůžou mít šanci ubránit Fernanda.

Reagovat
smazaný uživatel

Whites

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
domingo

Teda jak všechny čtvrtfinále LM vyšly tak, jak jsem chtěl, tady je to přesně naopak

Reagovat
smazaný uživatel

Mně nevyšlo podle přání ani jedno QF LM a v EL mě potěšil jen Fulham a HSV

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak.....po vypadnuti valencie uz to nepreju nikomu

Reagovat
irik

Wolfsburg x Fulham super utkání. Postoupil lepší z té dvojice, tomu Londýnskému klubíku všechna čest . Bohužel si nemyslím, že by je zastavilo zrovna momentální HSV, ale anglické finále je taky hezká věc .

Reagovat
smazaný uživatel

chviku byla nervozita, ale pak to Torres uklidnil...výkon nic moc, ale na benficu to stačilo...jinak ale mě děsí dnešní výkon Johnsona, nějak ho to nebavilo, snad se dá dohromady na přišti mač

Reagovat
Mircu5

Fulham Hlavně ať z toho není finále anglických týmů.

Reagovat
smazaný uživatel

gratulace Poolu a Fulhamu. ale ta obrana Benficy... skoro jako ta naše

Reagovat
Godwinson

každopádně Luize je v Benfice škoda :))

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře pane rozhodčí! tleskám. Když jim nestačí ani roztrženej dres, tak to už nevim co by chtěli

Reagovat
smazaný uživatel

Nemci hraju slusne EL ja im v tom koefiviente prajem zasluzia si

Reagovat
smazaný uživatel

Jaké je následné rozlosování?

Reagovat
smazaný uživatel

Live - Atletico ; HSV - Fulham

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
domingo

Hah, koukám, že Šimůnek to udělal geniálně

Reagovat
Godwinson

co proved? sem nestihl ..

Reagovat
domingo

Koukal na Zamoru, jak dává gól z prostoru, kterej měl hlídat...

Reagovat
Godwinson

njn, nedaří se mu, celkem výrazně .. a to bych za něj ještě před pár měsícema dal ruku do ohně :)

Reagovat
tomasinho

Ať se na mě Di Maria nezlobí, ale jestli chce jít do Anglie, tak to nás ochraňuj pánbůh, takový herec. Jinač samozřejmě skvělý výsledek, i když po gole jsem byl nervózní, přímák před golem být neměl, ale to řešit nebudem. Torres ukázal, proč je numero uno mezi světovými útočníky. A podívá se i domů do Madridu, pěkné. Potěšili i Cottagers a to velmi mile, takže jsem velmi spokojen.

Reagovat
Godwinson

on do Anglie nechce, co by tam dělal :))

Reagovat
tomasinho

No, špatně jsem to podal, prý byl o něho nějaký zájem, který byl doufám jen vymyšlený. Sledovat takového trotla víkend co víkend bych nepřežil, stačí, že vypadl Robinho.

Reagovat
Godwinson

ten půjde někam do Realu či něco podobnýho, byť dneska kulový, jako skoro celá Benfica :))

tj :)

Reagovat
smazaný uživatel

Čo by robil v PL, on na ňu nebol nie je a ani nebude stavaný. Len nech pekne ostane v teplúčku

Reagovat
tomasinho

Viz výše, vycházím jen ze zpráv médií, osobně doufám, že zůstane tam, kde je, nebo doplní další lemry v Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

s barcou byl spojovan......ale stejne s nejvetsi pravdepodobnosti zustane v SLB

Reagovat
Tomekcz

Tohle bych do Fulhamu nerekl ze se dostanou tak daleko Ted uz to finale snad dorazi

Reagovat
tomasinho

Škoda Valencie, ale aspoň si Fernando zahraje doma a je jedno, jestli proti tragické obraně Valencie, nebo Atletica, oba týmy řadím v současnosti až za Benficu, té jsem se bál víc, než těchhle dvou.

Reagovat
cristiano.K.

já je tam neřadím atletico se zvedá a valencie hraje slušně celou sezonu....škoda,že nemůže hrát i maxi bylo by to opravdu pikantní ferdovi se dostane krásného přivítání

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele