Eredivisie - souhrn 20. kola

30.01.2015, 21:54, aktualizováno 01.02.2015, 18:39
Komentáře a souhrny
Ajax zaváhal na hřišti Vitesse a na vedoucí Eindhoven, který porazil Willem II, ztrácí už devět bodů. Zwolle vyhrálo v Utrechtu, Feyenoord porazil Den Haag. Tři body mají rovněž Groningen, Twente a také Alkmaar. Utkání na hřištích Dordrechtu a Excelsioru přinesla bezbrankové dělby...

AZ Alkmaar - Heracles Almelo 3:1

01.02.2015 16:45

Góly: 9. Aron Jóhannsson, 54. Steven Berghuis, 88. Markus Henriksen - 81. Brahim Darri

Alkmaar zvládl utkání s trápícím se Heraclesem, celé ho měl vlastně pod plnou kontrolou, a díky povinným třem bodům se posunul před Twente na pátou příčku tabulky. Hosté byli na hřišti horším týmem, zápas vlastně malinko zdramatizovali až devět minut před koncem, kdy snižovali, ale na body nakonec stejně nedosáhli.

Domácí proti soupeři nevymýšleli nic nového a nastoupili v obvyklém a dobře známém rozestavení 4-3-3. Do sestavy se oproti neúspěšnému pohárovému střetnutí s Twente vrátili Hupperts, Jóhannsson i Haps, chyběl vlastně pouze zkušený obránce Poulsen, který si na tréninku den před utkáním poranil stehenní sval.

AZ měl silný vstup do utkání. Už po pěti minutách vyslal nebezpečnou střelu na bránu Berghuis, nicméně gólman Telgenkamp jí zlikvidovat dokázal. O pár minut později se již domácí ujali vedení. Gudelj po rohovém kopu zakončoval nůžkami, jeho pokus mířil k tyčce, a u ní balón do sítě ještě lehce tečoval Jóhannsson.

Od té doby se ovšem jako by hosté stali silnějšími a hnali se za vyrovnáním. Avšak Fledderusův přímý kop v kýžený gól nevyústil, stejně jako bezprostřední dorážka Linssena, a neuspěl ani Tannane se svou střelou z vápna, neboť skvěle zasáhl Telgenkamp. Heracles inkasoval podruhé devět minut po přestávce.

Henriksen si ve vápně udělal kužel z obránce Veldmata, kterého snadno obkroužil, poslal pak přihrávku dozadu na lépe postaveného Berghuise, jenž míč pohodlně uklidil do sítě. Na druhé straně Heracles poprvé vystrčil růžky díky Fledderusově dalšímu pokusu, měl ovšem smůlu, že na brankové čáře zkazil jeho radost dobře postavený bek Gouweleeuw.

I když Alkmaar i nadále vyvíjel na soupeře tlak, soupeř se z ničeho nic prosadil. V 81. minutě Darri i s pomocí teče bránícího Gouweleeuwa snížil rozdíl mezi oběma týmy. Vítězství nakonec domácím zajistil Henriksen, jenž se dostal k dorážce po neúspěšné hlavičce dos Santose, který předtím trefil břevno.

Více informací k zápasu

FC Utrecht - PEC Zwolle 0:2

01.02.2015 14:30

Góly: 39. Thomas Lam, 80. Stefan Nijland

Utrecht hodlal zažehnat nelehké období plné problémů úspěšným výsledkem nad slušně hrajícím Zwolle, to se mu ale nepodařilo. Hostující celek hrál proti oslabenému soupeři, co potřeboval, udržel čisté konto, vsítil dvě branky a díky vítězství se posunul na čtvrté místo tabulky. V první půli nejprve skóroval Lam, ve druhé pak Nijland.

Domácí se vypořádávají s dost citelnou marodkou, nekonzistentními výsledky či finančními problémy. Asi všechny tyhle okolnosti možná bránily tomu, aby se jim proti Zwolle nějak zadařilo. Atmosféra v týmu není ideální a tak trošku se projevila na hřišti. Míč prostě celý zápas utrechtské hráče neposlouchal.

Když už se svěřenci Roba Alflena dostali do nějaké té šance, chybělo jim pověstné štěstíčko k tomu, aby mohli skórovat. Na druhou stranu je pravda, že výmluvu a už vůbec ne útěchu by v téhle skutečnosti hledat neměli, protože jednoduše nehráli dobrý fotbal. Vždyť hodně nepřesná střela Kuma byla vlastně to jediné, co předvedli během první půle.

Hostující brankář Hahn opravdu moc práce neměl, ostatně jako jeho kolega na druhé straně Ruiter. Zwolle sice také nebylo směrem dopředu o nic aktivnější, ale od 39. minuty vedlo tu nejdůležitější statistiku, tedy ve vstřelených brankách. Van Hintumovu střelu z úhlu vyrazil Ruiter jen před sebe, míč se pak odrazil k nohám Lama, který bez problémů zacílil.

Po přestávce sice Utrecht hledal mezery v obraně PEC, našel je nicméně jen v opravdu výjimečných případech. Nakonec hosté utnuli snahy svého protivníka deset minut před koncem, kdy si pojistili tři body. Letschert nezvládl osobní souboj s Nijlandem, ten se tak protlačil do vápna, odkud osamocený nezaváhal.

Více informací k zápasu

SBV Vitesse - AFC Ajax 1:0

01.02.2015 14:30

Góly: 85. Uroš Đurđević

Vysněná obhajoba titul se Ajaxu hodně vzdaluje. Godenzonen podruhé v řadě nevyhráli, po remíze v derby s Feyenoordem tentokráte dokonce ztratili všechny body v Arnhemu. O vítězstvé Vitesse rozhodl pět minut před koncem krásným gólem střídající Uros Djurdjević.

Vitesse bylo od začátku utkání aktivnější a častěji drželo míč na svých kopačkách. První nebezpečná situace se urodila ve 22. minutě. Valeri Kazaišvili si přichystal balón do středu na levačku, prudce vypálil a jen o několik centimetrů netrefil Cillessenovu svatyni. Zanedlouho po další střele z podobné vzdálenosti zahrál zadák Ajaxu Moisander rukou, ovšem píšťalka rozhodčího zůstala k nelibosti domácích příznivců němá.

V druhém poločasu nejprve zahrozili hosté. Andersenův centr z levé strany dobře prodloužil Schöne k nohám El Ghaziho, mladičký křídelník se do střely pěkně položil, ale na poslední chvíli se ji v cestě do brány postavil obránce Kevin Diks. Talentovaný fotbalista s marockými předky dělal defenzivě Arnhemu problémy, jeho další ránu z hranice velkého vápna ukryl v rukavicích brankář Room.

Rozhodující moment přišel v 85. minutě. Krajní bek Achenteh odcentroval z levé strany, míč si ve vápně našel Uros Djurdjević, jenž byl v té době na trávníku asi pouze dvě minuty, elegantně si obhodil finského stopera Moisandera a z voleje rozvlnil síť. Jasper Cillessen se v bráně stihl pouze ohlédnout, celý Gelredome jásal nad krásným fotbalovým momentem srbského útočníka.

Brzy nato mohl srovnat skóre aktivní El Ghazi, avšak dnes mu nebylo přáno a jeho krásná pumelice pouze rozezvučela tyč. Závěr už zvládlo Vitesse skvěle, Ajax se k žádnému tlaku nedostal a zpět do Amsterdamu tak odjíždí s prázdnou.

Více informací k zápasu

Feyenoord Rotterdam - ADO Den Haag 2:1

01.02.2015 12:30

Góly: 10. Lex Immers, 20. Timothy Derijck (vl.) - 48. Mike van Duinen

Fotbalisté Feyenoordu potvrdili v domácím prostředí úlohu favorita proti zachraňujícímu se Den Haagu a v domácím prostředí ho porazili 2:1. V utkání si vytvořili mnohem více vyložených příležitostí a určitě chtěli vyhrát větším brankovým rozdílem, ovšem tříbodový zisk se určitě počítá. Rotterdamský výběr je na třetím místě se ziskem osmatřiceti bodů. Na vedoucí PSV ztrácí čtrnáct bodů, ovšem na druhý Ajax už jen bodů pět.

Den Haag stále balancuje na hranici sestupu a v tuto chvíli je se sedmnácti body na patnácté pozici o bod před šestnáctým Heracles. Domácí celek získal ve třech zápasech nové sezóny slušných sedm bodů, zatímco Den Haag má na kontě jen jeden bod. Feyenoord rozhodl o své výhře už v úvodní dvacetiminutovce, kde vsítil obě dvě své branky, hosté už dokázali pouze snížit krátce po změně stran a na vyrovnání se nezmohli.

Domácí tým se mohl dostat do vedení již v 5. minutě, kdy na hranici pokutového území převzal balón Kazim a jeho střelu z úhlu dokázal gólman Hansen vyrazit na rohový kop. O tři minuty později odcentroval z pravé strany Wilkshire a Kazim se znovu ocitl před Hansenem, ovšem i tentokráte poslal balón zhruba o dva metry vedle vzdálenější tyčky z ostrého úhlu. Rotterdamský celek se přeci jen dočkal brzkého vedení v 10. minutě.

Po přímém volném kopu rozehraném na krátko to udělal skvěle Nelom a poslal míč do pokutového území, kde ho lehkou tečí usměrnil do sítě Lex Immers. Feyenoord pojistil svůj náskok přesně o deset minut později, kdy se po pasu z levé strany od Boëtiuse dostal míč po hlavičkovém souboji k Toornstrovi. Jemu rána z dvanácti metrů vůbec nesedla, ale balón do vlastní branky nešťastně usměrnil Timothy Derijck.

Přesně v polovině prvního poločasu mohl snížit Alberg z přímého volného kopu, jenže jeho rána letěla těsně vedle pravé tyče. Po půl hodině hry mohl naopak Feyenoord zvýšit svůj náskok, když Immers vybojoval balón a následná rána El Ahmadiho ze střední vzdálenosti letěla o malý kousek mimo tři tyče. Hostům svitla naděje na bodový zisk tři minuty po přestávce. Po standardce Alberga hlavičkoval z osmi metrů Mike van Duinen a uklidil balón ke vzdálenější tyči - 2:1.

V 56. minutě mohlo být srovnáno, když po rohovém kopu Alberga hlavičkoval tentokráte Bakker přímo pod břevno, nicméně gólman Vermeer famózním zákrokem vyškrábl míč na další roh. V dalších minutách nejprve pálil těsně vedle Immers, stejný hráč pak v 65. minutě nepřekonal v úniku Hansena a dorážející Boëtius trefil z ostrého úhlu pouze tyčku. Do poslední možnosti utkání se dostal Den Haag zhruba pět minut před koncem. Rohový kop Alberga byl odvrácen mimo pokutové území, do balónu se následně z dvaadvaceti metrů opřel Eduardo a Vermeer musel vytáhnout další brilantní zákrok.

Více informací k zápasu

FC Twente - Cambuur Leeuwarden 2:1

31.01.2015 20:45

Góly: 57. Renato Tapia, 90+3. Kyle Ebecilio - 73. Martijn Barto

V zápase mezi Twente Enschede a Cambuurem Leeuwardenem diváci na góly dlouho čekali a nakonec o všem rozhodla až branka z 94. minuty. Na gól Tapii reagoval zhruba za dvacet minut Barto a když už to vypadalo, že se oba týmy rozejdou smírně, vstřelil rozhodující branku Kyle Ebecilio.

První velká šance byla k vidění v 8. minutě. Skrytý centr Mokotja z levé strany se točil do branky, nakonec však prostor mezi třemi tyčemi těsně minul a ani dobíhající Castaignos na něj nedosáhl. V 38. minutě po dalším centru hlavičkoval Tapia, ovšem brankář Nienhuis se vytáhl s výborným zákrokem.

Stav utkání se měnil až v 57. minutě. Renato Tapia se zmocnil přihrávky, vtrhl s míčem do vápna, tam obelstil obránce a s přehledem překonal Nienhuise. Hosté mohli záhy srovnat. Bytiqi vybídl skvělým pasem ke skórování Rosheuvela, ten si však v tváři tvář brankáři neporadil a zamířil mimo domácí svatyni.

Cambuur se vyrovnání přece jen dočkal. Po pěkné akci poslal přízemní centr před bránu z levé strany Andriuškevičius a při závaru se nejlépe zorientoval Martinj Barto, jenž z otočky prostřelil Stevense. Twente ovšem dokázalo ještě do konce zápasu odpovědět. Jeden z dlouhých nákopů téměř z poloviny hřiště prodloužil do šestnáctky Bjelland a střídající Ebecilio, který byl v tu době na hřišti asi osm minut, pohotově z první rozvlnil síť.

Více informací k zápasu

FC Groningen - Go Ahead Eagles 2:0

31.01.2015 19:45

Góly: 9. Albert Rusnák, 67. Tjarron Chery

Fotbalisté Groningenu dokázali v domácím prostředí potvrdit úlohu favorita a přehráli zachraňující se Go Ahead po výsledku 2:0. Díky tomu tak získali své první ligové vítězství v novém roce a navázali na úspěšné čtvrtfinále národního poháru, kde deklasovali doma silný Arnhem jasně 4:0. V tabulce se tak posunuli na osmé místo s osmadvaceti body, Go Ahead po minulé výhře 1:0 nad Den Haagem spadlo v tabulce na čtrnáctou pozici s devatenácti body.

Groningen tak zvítězil nad svým sobotním soupeřem i ve druhém vzájemném zápase v této sezóně, na jeho půdě na podzim uspěl po výsledku 3:2. Domácí celek vstoupil do zápasu skvostně a už po necelých deseti minutách se dostal do vedení, svůj náskok dokázal pojistit přesně v polovině druhého poločasu. Hned v první vážnější akci tohoto utkání skóroval v 9. minutě slovenský krajánek Albert Rusnák, který potrestal obrovskou hrubku soupeře.

Střílený centr Rusnáka z pravé strany naprosto podcenil gólman van der Hart a nechal balón bez povšimnutí, ten nakonec zapadl přesně ke vzdálenější tyči. Přesně v polovině prvního poločasu mohli domácí navýšit svůj náskok, jenže po patičce de Leeuwa a následné nahrávce Rusnáka do křídla vystřelil velmi nepřesně nabíhající Antonia. Po necelé půl hodině hry vyrobil další hrubku velmi nejistý gólman van der Haart.

Ten pod tlakem nepřesně přihrál mimo své pokutové území na volného Tjarrona Cherryho a ten velmi dobře zamířil z pětatřiceti metrů, ovšem hostující gólman se ještě stihl včas vrátit a tentokráte zastavil míč před brankovou čarou. V dalším průběhu domácí kontrolovali hru a nakonec se mohli definitivně uklidnit v 67. minutě, kdy skóroval tradiční ostrostřelec Cherry po nádherné přízemní kombinaci na jeden dotek.

Cherry nejprve poslal patičkou míč na Antoniu, který prokázal velký přehledem a nádhernou patou uvolnil v pokutovém území nabíhajícího Cherryho, který střelou po zemi skóroval, i když si van der Hart na míč sáhl. Hosté spálili svou největší příležitost necelou čtvrthodinu před koncem. Po krásném pasu Türüce hlavičkoval čerstvě příchozí Plet a gólman Padt se vytasil s naprosto famózním reflexivním zákrokem, hostům se už ve zbývajících minutách nepodařilo ani snížit.

Více informací k zápasu

SBV Excelsior - NAC Breda 0:0

31.01.2015 19:45

Góly: -

Oba dva sobotní soupeři hráli od samého začátku velmi opatrně a bylo na nich vidět, že každý bod je hodně cenný. Excelsior byl sice mírně lepším výběrem hlavně v prvním poločase, avšak vyložených příležitostí bylo na obou stranách k vidění poskrovnu a bezbranková remíza je tak naprosto zasloužená. SBV má v tabulce jednadvacet bodů a je stále třinácté, Breda se nachází na 17. místě s patnácti body s náskokem čtyř bodů na nováčka z Dordrechtu.

Domácí v úvodu utkání obléhali pokutové území NAC a dostali se v první desetiminutovce ke dvěma střeleckým pokusům. Nejprve se krásně uvolnil na pravé straně van Weert, přetlačil obránce a následně z ostrého úhlu vypálil na zadní tyč, nicméně hostující branku zhruba o dva metry minul. Ihned na to přišla střela z nějakých pětadvaceti metrů od stejného hráče, avšak ani ta se přibližně o metr mezi tři tyče nevešla.

Excelsior měl i v následujících minutách míč častěji ve svém držení a tvořil hru, hosté se snažili hrozit z rychlých brejků po dlouhých centrech. Až do konce prvního poločasu nebyl k vidění jediný střelecký pokus, teprve po změně stran mohl dostat hosty do vedení obránce Koch. Po přímém volném kopu z levé strany si udělal dostatek místa ve středu pokutového území a hlavičkoval nikým nehlídán, jenže balón poslal vedle pravé tyčky.

Po hodině hry se domácí dožadovali odpískání pokutového kopu po zákroku na van Weerta a nikdo z hostujících hráčů by se rozhodně nemohl divit. Breda sice byla lepším týmem v úvodní polovině druhého dějství, avšak závěr patřil Excelsioru a ten si do konce utkání vypracoval ještě dvě poměrně slušné možnosti. Tu první neproměnil opět aktivní van Weert v 69. minutě, kdy po jeho střele z úhlu předvedl zákrok jednoruč gólman Jelle ten Rouwelaar.

Ten nastoupil ke svému třístému zápasu v dresu Bredy a svůj tým podržel ještě jednou necelou čtvrthodinu před koncem. Ke střele z nějakých dvaceti metrů se probojoval Sander Fischer a vypálil velmi tvrdě, nicméně hostující strážce skvěle vyboxoval balón na rohový kop. S přibývajícím časem se hrálo stále více opatrněji a nervózněji, nikdo nechtěl inkasovat a po závěrečném hvizdu byly oba výběry s bodem evidentně spokojeni.

Více informací k zápasu

PSV Eindhoven - Willem II 2:1

31.01.2015 18:30

Góly: 84. Jürgen Locadia, 87. Memphis Depay - 30. Robert Braber

V Eindhoven to dlouho vypadalo na obrovskou senzaci, fotbalisté PSV nakonec proti Willemu II dokázali nepříznivý stav zvrátit a jejich náskok v čele se po tomto kole určitě nezmenší. Hosté se dostali do senzačního vedení v první půli, domácí však dvěma slepenými góly z 84. od Locadii a z 87. od Depaye otočili výsledek.

Od prvních minut PSV potvrzovalo roli favorita, mělo mnohem víc ze hry a Tilburg zahrozil jen výjimečně. V 9. minutě našel krásným pasem Guardado De Jonga, ten míč sice dobře zpracoval, jeho střela z úrovně penalty byla ale velice slabá a mířila přesně do rukavic připraveného Lamproua. A když ve 28. minutě Lamprou fantasticky vychytal hlavičkujícího Wijnalduma, vzali si slovo hosté.

Hráči Tilburgu získali rohový kopu, k němuž se postavil Robbie Haemhouts a na přední tyči se dokázal prosadit Robert Braber. Defenziva PSV trestuhodně zaspala, všichni zkoprněle stáli a pouze sledovali, jak Zoet tahá míč ze sítě. Celá natěšená aréna v tu chvíli naprosto ztichla.

Následně byl hrdinou okamžiku opět gólman Willemu Kostas Lamprou. Bravurní robinzonádou zlikvidoval hlavičku Tamata z bezprostřední blízkosti a poradil si i s nadcházejícími dvěma střelami ze střední vzdálenosti - pokusy Ariase i později Depaye vytáhl konečky prstů nad břevno.

Druhý poločas se nesl v podobného duchu, jako dějství první. Domácí bušili do kompaktní obrany Tilburgu, a když už zadní řady hostujícího celku selhaly, ještě tam pořád stál vynikající řecký gólman. Čtvrthodiny před koncem se PSV naskytla jedinečná příležitost k vyrovnání. Locadia si píchl míč okolo Lamproua a ten ho poslal k zemi. Rozhodčí odpískal pokutový kop, ovšem nemohoucnost Eindhoven podtrhl Depay, který vůbec netrefil prostor mezi třemi tyčemi.

Zanedlouho mohlo být ještě hůř, ofenzivní hráč Willemu Cabral se perfektně uvolnil, navedl si míč po robbenovsku do středu na levačku a pak orazítkoval levou tyč Zoetovy svatyně. Nedáš, dostaneš. V 84. minutě předvedl podobnou akci jako Cabral tentokráte Locadia jen s tím rozdílem, že skóroval. Obrat dokonal tři minuty nato penaltový nešťastník Memphis Depay - domácí dokázali odražený míč z rohu vrátit zpět do malého vápna, kde už byl připravený právě dvacetiletý talent a ten z voleje rozjásal Philips Stadion.

Více informací k zápasu

FC Dordrecht - SC Heerenveen 0:0

30.01.2015 20:00

Góly: -

Souboj mezi posledním Dordrechtem a o pohárové příčky bojujícím Heerenveenem branku nenabídl. Tuto na holandské poměry poměrně neobvyklou záležitost se oba celky snažily zejména v druhém dějství změnit, bohužel však neúspěšně, a tak se musely spokojit s bodem.

První půle toho opravdu mnoho nenabídla, zajímavých situací bylo pomálu. Jedna z nich se objevila ve 32. minutě, kdy si trochu neobratně počínal před svojí brankou obránce Dordrechtu Peersman a moc nechybělo, aby svým krkolomným kopem překonal vlastního brankáře.

Největší šance úvodního poločasu se tak zrodila až na jeho konci. Po skvělé kolmici za obranu se objevil ve velké šanci Joey van der Berg, byl už ale trochu z úhlu a pozorný Kurto dobře vykryl svou pozici a přízemní střelu osmadvacetiletého útočníka vykopl. Gólman domácích se pak na začátku druhé poloviny zranil při jednom ze soubojů a mezi třemi tyčemi ho nahradil Robbert te Loeke.

V 57. minutě si hosté vytvořili další obrovskou tutovku. Standardní situaci z levé strany rozehrál Larsson a na zadní tyči se zjevil zcela osamocený van Aken, ovšem v těžké pozici překopl poloprázdnou branku. To byl nadlouho poslední příležitost hostů a od té chvíle působili aktivněji domácí.

V 65. minutě předvedl pěknou individuální akci na levém křídle van Overeem, přihrál Lewisovi, který byl však jako by trochu překvapen, nezpracoval úplně ideálně a jeho zakončení dokázali zblokovat dobíhající zadáci. Rozhodnout o svém teprve třetím vítězství v tomto ročníku mohl Dordrecht deset minut před koncem, ale gólman Nordfelt předvedl skvělý reflex a podržel svůj tým.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.PSV Eindhoven20171253:1652
2.AFC Ajax20134345:1843
3.Feyenoord Rotterdam20115435:1738
4.PEC Zwolle20113638:2336
5.AZ Alkmaar20105532:2735
6.FC Twente2097436:2534
7.SC Heerenveen2078527:2329
8.FC Groningen2077623:2828
9.Cambuur Leeuwarden2076731:3127
10.SBV Vitesse2067737:3225
11.Willem II20731027:3124
12.FC Utrecht20731033:3924
13.SBV Excelsior2049726:3721
14.Go Ahead Eagles20541123:3919
15.ADO Den Haag2038925:3417
16.Heracles Almelo20511428:4416
17.NAC Breda20361117:4115
18.FC Dordrecht20251313:4411

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (20)

Přidat komentář
AjaxFans

Kuy pruhované to asi letos utáhnou

Reagovat
Stiksxx

Doufam ze jo. Jen se ale modlim zápas od zápasu aby nas neopoustelo stesti,protože zatím je našim velkým bratrem na ceste za titulem..

Reagovat
Murtago

42 bodů ve hře, 6 bodů rozdíl

Reagovat
AjaxFans

Já vím, ale něco našemu kádru chybí.Chtělo by to pořádného záložníka.Nákupy jako Duarte či Ziemling jsou na prd.

Reagovat
jáá

asi tak, tvrdím to taky ..jak odešel Eriksen, tak v tý záloze to tuze vázne....škoda, že se nevrátíl Van der Vaart, snad se kluci proberou aspoň na tu Legii

Reagovat
Elliasson

Vy ale to druhé místo taky udržíte.

Reagovat
AjaxFans

Kokoti,budíček!!! Nevím co se přes tu přestávku stalo,ale je to totalní holomajzna

Reagovat
smazaný uživatel

Přes přestávku..? Už před ní to byla nehorázná bída...posila žádná, tak to pokračuje Není žádnej tahoun, co by tomu dal myšlenku...poslední dva zápasy sme snad vysstřelili tak 2x na branku

Reagovat
Stiksxx

No on myslí přes zimní přestávku

Reagovat
smazaný uživatel

No já taky...před letní pauzou byl titul

Reagovat
AjaxFans

Dneska to byly tuším dvě střely a s feyenoordem jedna.Neudržíme vůbec míč na soupeřove půlce,po odchodu Eriksena postrádáme tvořiče a z mladíků to vše zalátat nejde.Kádr není široky a na lavce moc kvality není.

Reagovat
smazaný uživatel

Lavka je katastrofální! Ty "posili" co děláme sou děsný! Zimling, Duarte, a spol..! A proč sme přivedli toho de Boera? Ten nám měl fakt dělat dvojku?! Dyť bysme byly všude pro smích

Reagovat
smazaný uživatel

*y

Reagovat
AjaxFans

To byl kup na pytel,bez smyslu.Sice pozdějc přišel ten mladík z Barcelony, ale i tak by měl být větší pláning.Jinak nic nemůže být horší jak Verhoeven Čekám co ukáže Sinkgraven.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme co nás čeká...co sem viděl hrál Legii proti Celtiku, tak myslím že v EL to bude rychlej konec

Reagovat
Stiksxx

Já myslel, že je to nějakej příbuznej Franka.:-) A Duarte měl (má) potenciál. V Heraclesu byl výbornej.

Reagovat
afc ajax

Z TOHTO ZIMNÉHO SPÁNKU SA SI NEPREBEREME. Takže titul ide do PSV !

Reagovat
Stiksxx

Už kdysi jste stáhli náskok 12 bodů, takže ještě nemá smysl nic uzavírat

Reagovat
Hector17

Naprosto šílený výkon. Nemá moc smysl hodnotit jednotlivce, protože to byl naprostý hnus. Nevím, ale přišlo mi, že Schøne byl navalený, co ten tam dneska dělal?? Jediným pozitivem byla obrana, které se mimo rozehrávky nedá nic moc vytknout

Reagovat
afc ajax

chýbal serrero.žiaden pohyb....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele