Eredivisie - preview 20. kola

30.01.2015, 08:36, aktualizováno 01.02.2015, 08:54
Previews
PSV zaznamenalo v sobotu další výhru a Ajax tak potřebuje vyhrát v Arnhemu, pokud chce manko na lídra tabulky znovu zmenšit na šest bodů. Feyenoord přivítá Den Haag, Alkmaar hraje s Heraclesem a do Utrechtu zavítá Zwolle...
Feyenoord Rotterdam - ADO Den Haag  (neděle 12:30)
Fotbalisté Feyenoordu mají ty nejvyšší ambice a rozhodně by se chtěli poprat alespoň o druhé místo zaručující kvalifikaci do Ligy mistrů. V tuto chvíli jsou na třetím místě tabulky s pětatřiceti body a na druhý Ajax mají manko osmi bodů, na vedoucí PSV dokonce čtrnáct bodů. První dva těžké zápasy nové sezóny zvládli a získali v nich čtyři body, nyní budou jasnými favority v souboji se zachraňujícím se Den Haagem.

Rotterdamský výběr ve svém prvním zápase v novém roce bez větších problémů přehrál konkurenční Twente po výsledku 3:1, následně podal hodně solidní výkon na půdě mistrovského Ajaxu. Měl mnohem více vyložených šancí a byl blíže k vítězství, nakonec se však musel spokojit s bodem po bezbrankové remíze. Den Haag je v tuto chvíli v tabulce na sedmnáctém místě a na ligové vítězství čeká už sedm zápasů v řadě za sebou.

Den Haag po zimní přestávce nejprve uhrál cenný bod doma se silným Cambuurem po výsledku 2:2, ovšem následně nezvládl důležitý duel o záchranu na půdě Go Ahead a podlehl mu v poměru 0:1. Oba dva soupeři se spolu na podzim utkání hned v 1. kole a Feyenoord zvítězil 1:0 brankou až v nastaveném čase, vzhledem k formě obou celků by to teď ale měl být mnohem jednoznačnější zápas.

Domácí kouč Fred Rutten se bude muset obejít bez Lopese Cabrala kvůli problémům s kolenem, důležitý útočník Manu laboruje s poraněnými třísly. Rutten by rád se svými svěřenci pokračoval v nastoleném tempu. "V Amsterdamu jsme byli blízko třem bodům, nicméně za předvedenou hru i bojovnost musím hráčům poděkovat. V tomto utkání jsme favorité a budeme tvořit hru, ovšem soupeř nemá co ztratit a určitě se nás pokusí překvapit," uvedl dvaapadesátiletý trenér.

Hosté nastoupí v kompletní sestavě a kouč Henk Fräser dobře ví, že k bodovému zisku bude potřeba předvést nadstandardní výkon. "O favoritovi tohoto zápasu nemůže být pochyb. Feyenoord je statisticky lepší ve všech ohledech a má i kvalitnější kádr, ovšem my se chceme spoléhat na rychlé brejky a rádi bychom vycházeli ze zabezpečené obrany. Čím déle budeme držet čisté konto, tím více soupeř znervózní a pak může přijít naše šance," odhalil částečně svou taktiku stratég Den Haagu.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.20 - 6.50 - 13.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Utrecht - PEC Zwolle  (neděle 14:30)
Utrecht horoucně bojuje o sedmou příčku, aby se mohl poprat o evropské poháry. Jeho výsledky jsou ovšem jako na houpačce, takže zatím okupuje jen desátý flek. Proti Zwolle navíc nebude mít vůbec jednoduchou pozici, hosté totiž ani v novém roce neztratili nic ze svého elánu a reálně uvažují o příčce třetí.

Zisk konzistentních výsledků či nějaké šňůry vítězství, to je asi největší problém domácího mužstva. Především pak před vlastními fanoušky nehraje vůbec dobře, padlo před nimi už třikrát v řadě. Částečně si svou reputaci napravilo v minulém kole, v němž na půdě Groningenu uhrálo remízu 2:2.

Týmu kouče Roba Alflena nedělá radost ani dost početná marodka. Na ní aktuálně přibyl i útočník Kristoffer Peterson, který si zlomil čelist na tréninku a bude šest měsíců mimo hru. Mnoho hráčů je navíc v karetním ohrožení. Klub musel řešit také dost nepříjemnou záležitost s policí kvůli loupežnému přepadení.

Neznámý muž totiž přepadl jeho kanceláře a odnesl si nemalou hotovost. Utrecht k tomu ještě sužují finanční problémy. "Celkově to byl dost nepříjemný týden," zašklebil se utrechtský stratég. "My jsme na zápas připraveni. Možná to za současné situace vypadá, že jsem blázen, když tohle říkám. Ale tento týden jsme trénovali velmi dobře."

Jen dobrým výkonem na hřišti může být vše zapomenuto. A moc dobře to ví i Alfen. "Chceme tři body. A nejen proto, že hrajeme doma, ale celý klub to může povzbudit, jak hráče, tak ostatní personál," dodával. "Soupeř je rozhodně povzbuzený o pohárovou výhru v Cambuuru. Ale řekl bych, že nejsme o nic horší."

Zwolle si zatím vede parádně, je ovšem pravda, že spoléhá hlavně na domácí prostředí. Venku tak silně nepůsobí. V novém roce ještě neprohrálo, na síle evidentně neztratilo ani po odchodu nejlepšího střelce Tomáše Necida. Naposledy hosté nedokázali udolat Alkmaar, předtím však skolili Bredu jednoznačně 4:1.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.20 - 3.50 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SBV Vitesse - AFC Ajax  (neděle 14:30)
Fotbalisté Ajaxu si v letošním ročníku vedou poměrně slušně a se ziskem třiačtyřiceti bodů se nacházejí na druhém místě, ovšem na vedoucí PSV ztrácejí už devět bodů. Nyní je čeká vcelku těžké utkání na půdě konkurenčního Arnhemu. Tomu se tolik nedaří, ovšem svou kvalitu určitě má a rozhodně by se chtěl poprat o evropské poháry. Vitesse je v tuto chvíli až na dvanácté pozici se ziskem dvaadvaceti bodů.

Ajax vstoupil do roku 2015 dobře a v domácím prostředí přehrál Groningen po výsledku 2:0, avšak následně byl rád za bod po bezbrankové remíze s konkurenčním Feyenoordem. Arnhem se představil v novém roce třikrát a ve všech případech prohrál. Nejprve doma nestačil na silné PSV a v domácím prostředí mu podlehl po výsledku 0:1, následně utrpěl debakl 1:4 v Heerenveenu a ostudu si udělal také ve čtvrtfinále národního poháru.

V něm se představil na půdě Groningenu a prohrál s ním po jasném výsledku 0:4. "Bohužel špatné výsledky pramení z hrubých chyb v defenzívě, navíc si nerozumíme ani v přechodu na útočnou polovinu. Snažíme se tyto nedostatky odstranit a zápas s Ajaxem je pro nás velkou výzvou," uvedl trenér Arnhemu Peter Bosz. Ten se bude muset obejít bez vykartovaného Kashii, nemoc na hřiště nepustí brankářskou jedničku Velthuizena a zraněná třísla ještě lečí ukrajinský záložník Olijnyk.

Oba dva celky se spolu v letošním ročníku utkaly hned dvakrát. Nejprve hned v 1. kole v Amsterdamu zvítězil domácí celek přesvědčivě 4:1, ovšem naposledy v polovině prosince nezvládl Ajax pohárový zápas a před vlastním publikem utrpěl debakl 0:4. "Je stále na čem pracovat, v zápase s Feyenoordem jsme mohli být rádi, že jsme neinkasovali. Vitesse má velmi silný kádr a chceme mu oplatit porážku z pohárového duelu," uvedl trenér Frank de Boer.

Ten se v nedělním střetnutí bude muset obejít bez šestice zraněných hráčů. Na marodce dlouhodobě zůstává Fischer, který má svalové problémy. Stejné potíže nedovolí hrát ani Veltmanovi, poraněné koleno na trávník nepustí elitního islandského útočníka Sigthórssona i náhradního brankáře Boera. Leeuwenburgh má v tuto chvíli problémy s ramenem, zatímco Serero ještě nedoléčil zranění třísel.

"PSV nasadilo laťku hodně vysoko a my si nesmíme dovolit ztrácet důležité body. Arnhem se určitě chce dostat z krize a v domácím prostředí si na nás věří, nicméně na druhou stranu jsme rozhodně dost silní na to, abychom zvítězili. Oproti zápasu s Feyenoordem musíme být mnohem pozornější v defenzívě a musíme si vypracovat více vyložených příležitostí. Na utkání jsme připraveni a jedeme si pro tři body," uvedl odhodlaně čtyřiačtyřicetiletý trenér Ajaxu.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.60 - 3.40 - 2.63
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AZ Alkmaar - Heracles Almelo  (neděle 16:45)
Fotbalisté Alkmaaru se v letošním ročníku drží v horních patrech tabulky a pravděpodobně je čeká boj o pohárovou Evropu. V tuto chvíli se domácí celek drží na pátém místě tabulky se ziskem dvaatřiceti bodů a na třetí Feyenoord má manko tří bodů. Nyní bude plnit úlohu jasného favorita proti zachraňujícímu se Heracles, které se nachází na šestnáctém barážovém místě se šestnácti body a nyní se pokusí svého protivníka překvapit.

AZ vstoupil do roku 2015 povinnou výhrou nad posledním Dordrechtem v poměru 2:0, následně si ze Zwolle odvezl bod po nerozhodném výsledku 1:1. Nicméně v tomto týdnu nezvládl pohárový čtvrtfinálový souboj s Enschede a na jeho půdě prohrál jasně 0:3. Almelo ve svých posledních čtyřech zápasech prohrálo a po slušném závěru v podzimní části se opět trápí. Navíc branku už nedokázalo vsítit téměř čtyři sta minut a rozhodně potřebuje nějaký impuls.

Po krátké přestávce nestačilo doma na Excelsior v poměru 0:3 a naposledy nedokázalo vyzrát na favorita z Twente, kterému podlehlo po výsledku 0:2. "Čeká nás další nesmírně obtížný duel a my se rozhodně musíme zlepšit. Bohužel dlouhodobým problémem je naše koncovka, spousta neproměněných šancí nás stojí cenné body. Pokud chceme proti Alkmaaru uspět, musíme hrát koncentrovaně po celých devadesát minut a vyhnout se hrubým chybám v defenzívě," uvedl trenér hostů John Stegeman.

Ten bude v nedělním utkání postrádat vykartovaného Vujičeviče, Pelupessy stále nevyléčil svalové potíže. "Bohužel dostáváme se do podobné krize jako na začátku sezóny, to už ale nyní nesmíme dopustit. Ostatní soupeři by nám mohli výrazně poodskočit a stahovat ztrátu v napjatém závěru sezóny by už nebylo jednoduché. Alkmaar je velmi silný hlavně v ofenzívě a má skvěle secvičené standardní situace, bez boje se ale nevzdáme," dodal odhodlaně Stegeman.

Trenér domácího celku John van den Brom doufá, že po prohře s Twente nepřijde výsledkový propad. "Dostali jsme tvrdou lekci, nezvládli utkání po taktické stránce a po zásluze prohráli. Ovšem stále máme šanci dosáhnout na úspěch v lize a z této porážky se musíme oklepat. Každým zápasem se neustále zlepšujeme, více si věříme a psychicky jsme na tom dobře. Heracles nesmíme podcenit a musíme se držet našeho herního plánu."
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.62 - 4.00 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
PSV Eindhoven - Willem II  (sobota 18:30)
Již šestibodový náskok má PSV Eindhoven včele nejvyšší holandské soutěže díky ztrátě Ajaxu. Suverénní PSV vypadá nezastavitelně, další v cestě za vysněnou trofejí stojí Willem II. Fotbalisté z Tilburgu se prezentují poměrně nevyrovnanými výkony, nicméně jakožto nováčci mohou být se současným desátým místem spokojení.

Souboj těchto dvou hodně rozlišných celků otevře sobotní program 20. kola. O favoritovi nebude spory a nahrává tomu i fakt, že Boeren tohoto soupeře porazili sedmnáctkrát v řadě. Willem II dokázal překvapit slavného soka naposledy v březnu 2004, když doma zvítězil 3:1.

Kluby, jejichž stadiony dělí pouze asi 30 kilometrů, svým vzájemným duelem vstupovali do letošní sezóny a eindhovenští v Tilburgu odstartovali vítězstvím 1:3 svou takřka bezchybnou cestu, kterou by Cocu aspol. rádi zakončili ziskem titulu. "Nečeká nás nic lehkého. Willem II má dobrý, vyvážený tým. Navíc se mohou spolehnout na kvalitního útočníka, kterým Samuel Armenteros bezpochyby je," zdůraznil kouč PSV Philipp Cocu. Zmiňovaný rodák z Göteborgu - Armenteros - se v právě probíhajícím ročníku prosadil již osmkrát.

Philippa Cocuho netrápí jen ofenzivní hrozba Tilburgu, má totiž mnoho starostí se složením vlastního týmu. Z důvodu zranění se mimo hru nacházejí Jorrit Hendrix, Nigel Bertrams, Stijn Schaars a Florian Jozefzoon. Naopak na druhé straně stojící Jurgen Streppel se musí obejít pouze bez záložníka Aliho Messaouda.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.22 - 6.50 - 12.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Groningen - Go Ahead Eagles  (sobota 19:45)
Go Ahead Eagles se v minulém kole dokázal vymanit ze sestupového pásma, zaznamenal totiž své první vítězství od konce listopadu. Jeho herní projev ovšem stále nebyl zcela ideální. Teď zajíždí na půdu Groningenu, který se drží ve středu tabulky. Nad tímto soupeřem hosté od postupu do nejvyšší soutěže ještě nevyhráli.

Ačkoli to nebyl zdaleka první ani poslední krok k záchraně, může minulý skalp nad Den Haagem klubu z Deventeru určitě výrazně pomoci a nakopnout ho k nějaké sérii dobrých výsledků. Solidně se minulý týden osvědčila staronová posila Wesley Verhoek, uvidíme, jestli už nastoupí také Glynor Plet, jenž přišel z Belgie v průběhu týdne.

Trenér Foeke Booy si nové tváře nemůže vynachválit. "Verhoek před utkáním v Den Haagu absolvoval tři tréninky, Glynor má za sebou jen jeden. Ale jeho kvality se okamžitě projevily," mnul si ruce. "Vždy jsme si říkali, že tvořit široký kádr nemá smysl. Jsem s dvěma posilami přes zimu spokojený."

Groningen není vůbec oblíbeným soupeřem pro Go Ahead, ze tří zápasů s ním uhrál jen jeden bod. Na podzim museli Booyovi svěřenci hned v prvním kole sezóny skousnout porážku 2:3. "Soupeř je hodně kreativní směrem dopředu. Musíme na to najít recept," varoval hostující lodivod. "Na druhou stranu si myslím, že díky tomu si můžeme vytvořit nějaké šance."

Domácí mančaft v Eredivisie sice z pěti posledních utkání prohrál jen v jednom případě, a to s Ajaxem, zbylé výsledky ale byly nerozhodné. Takové čekání na vítězství u Groningenu moc často nevidíme. A v zápase s Go Ahead Eagles vidí rozhodně dobrou šanci na to hodit pod koberec tuhle nemilou sérii.

Ve středu mužstvo vedené Erwinem van de Looiem překvapivě snadno prošlo do semifinále Národního poháru, a to díky výhře 4:0 nad Vitesse. "Go Ahead je ale úplně jiný tým. Očekávám od něj týmový výkon. Doufám, že bude hrát trochu směrem dopředu," přál by si groningenský startég. "Je důležité, abychom byli dobře připraveni."
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.70 - 4.00 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SBV Excelsior - NAC Breda  (sobota 19:45)
Oba dva sobotní soupeři se letos pohybují v dolních patrech tabulky a dá se očekávat, že je pravděpodobně delší dobu bude pronásledovat sestupová hrozba. O něco hůře je na tom hostující Breda, která v devatenácti utkáních vybojovala pouze čtrnáct bodů a nachází se až na sedmnáctém místě tabulky o čtyři body před posledním Dordrechtem. Domácí Excelsior je na tom o chlup lépe, s dvaceti body mu patří třináctá pozice.

Breda v posledních deseti ligových zápasech jen jednou zvítězila a k tomu vybojovala pouhých pět bodů, její situace tak určitě není růžová. Po třech porážkách v řadě za sebou se silným Heerenveenem, Feyenoordem a Zwolle naposledy uhrála cenný bod s nováčkem z Tilburgu po bezbrankovém výsledku a v tomto zápase byla herně o něco horším celkem. Nyní ji tak čeká druhý zápas o záchranu v řadě za sebou a určitě chce uspět.

Excelsior nyní hraje už svůj třetí důležitý duel v novém roce a po krátké zimní pauze ho čeká další podstatný zápas o udržení. Nejprve překvapil konkurenční Heracles na jeho půdě a dokázal ho porazit v poměru 3:0, avšak následně zcela vyhořel na půdě nováčka z Dordrechtu a po výsledku 0:1 mu daroval jeho druhý tříbodový zisk v letošním ročníku. Ve středu se představil ve čtvrtfinále národního poháru na půdě druholigové Rody a porazil ji 4:1.

Oba dva výběry se spolu v letošní sezóně utkaly hned dvakrát. Nejprve se na ligové scéně na půdě NAC rozešly smírně po výsledku 1:1, následně však Breda v národním poháru utrpěla na půdě SBV obrovský debakl 0:6 a určitě bude chtít tento potupný výsledek napravit. Domácí celek může počítat s kompletním kádrem, hosté se budou muset obejít bez Drosta, který dlouhodobě laboruje s poraněným ramenem.

"Dobře si uvědomujeme, jak důležitý zápas to je. Případné vítězství nás může dostat ze sestupových příček a hlavně by nám dodalo potřebné sebevědomí. Stále se nedokážeme prosadit v koncovce a přicházíme o důležité body. Nyní očekávám velmi opatrný a místy asi i nervózní zápas, my si určitě věříme. Náš soupeř je mírným favoritem, ale moji chlapci udělají všechno pro tříbodový zisk," řekl odhodlaně trenér Bredy Robert Maaskant.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.85 - 3.60 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FC Twente - Cambuur Leeuwarden  (sobota 20:45)
Fotbalisté Twente se letos pokoušejí probojovat do evropských pohárů a zatím určitě mají šanci, ovšem po devatenácti odehraných zápasech si jistě představovali vyšší bodový zisk. V současnosti jsou na šesté pozici s jednatřiceti body a nyní v domácím prostředí přivítají konkurenční Cambuur, který se letos také drží velmi dobře. Doposud vybojoval sedmadvacet bodů a je osmý, samotná účast v kvalifikaci Evropské ligy by určitě byla úspěchem.

Favoritem tohoto utkání bude Twente, nicméně jednoduchá úloha ho v žádném případě nečeká. Enschede nezvládlo úvodní zápas nového roku na půdě rotterdamského Feyenoordu a podlehlo mu po výsledku 1:3, následně ale dokázalo v domácím prostředí přehrát zachraňující se Heracles 2:0 a v úterním čtvrtfinálovém souboji národního poháru bez větších obtíží přehrálo konkurenční Alkmaar v jasném poměru 3:0.

Jeho forma se zdá mít stoupající tendenci, nicméně Cambuur se určitě o bodový zisk popere. V podzimním vzájemném utkání vybojoval se svým sobotním protivníkem cenný bod v poměru 1:1, na druhou stranu se mu v novém roce zatím příliš nedaří. Ve třech zápasech pouze jednou remizoval na půdě zachraňujícího se Den Haagu po výsledku 2:2, následně doma podlehl favorizovanému PSV Eindhoven 1:2 a ve čtvrtfinále národního poháru nestačil před vlastními fanoušky na Zwolle, kdy prohrál v prodloužení.

Oba dva celky nemají nijak početnou marodku, ovšem úplně kompletní nejsou. Domácí stratég Alfred Schreuder se bude muset obejít bez Eghana kvůli poraněnému ramenu, Gutiérreze do hry stále nepustí problémy s kolenem. "Pochopitelně nás velmi potěšila pohárová výhra nad Alkmaarem, ovšem ta rozhodně nemusí být směrodatná. Byli jsme velmi produktivní a hráli zodpovědně v defenzívě, teď chceme na tento výkon navázat," uvedl trenér Twente.

Hosté postrádají jedno jméno, kvůli poraněným zádům se na trávníku neobjeví Hemmen. "Cambuur předvádí velmi sympatické výkony a na jeho hru se rozhodně dá koukat. Hraje velmi atraktivně a i přes porážky v posledních dvou zápasech s PSV a Zwolle se rozhodně nemusí stydět. Čeká nás hodně náročný zápas a určitě nemáme nic v kapse, Cambuur má vskutku velmi dobrý tým," dodal s velkým varováním dvaačtyřicetiletý kouč.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.45 - 4.33 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Dordrecht - SC Heerenveen  (pátek 20:00)
Fotbalisté Dordrechtu dokázali v minulém kole poprvé v sezóně zvítězit na domácí půdě a přiblížili se svému konkurentovi z Bredy na čtyři body. Nyní se na tento úspěch pokusí navázat opět před vlastním publikem, ovšem přivítají papírově mnohem silnějšího protivníka. Heerenveenu se v poslední době také daří, v pěti posledních zápasech ani jednou neprohrál a získal velmi solidních jedenáct bodů.

Dordrecht je v tuto chvíli na posledním místě se ziskem deseti bodů, po výhře 1:0 nad Excelsiorem přerušil svou nelichotivou bilanci sedmnácti utkání bez tříbodového zisku. Heerenveen začíná plnit předsezónní očekávaní a už se vyhoupl na sedmou pozici s osmadvaceti body. Nicméně právě Dordrechtu daroval jedinou výhru v osmnácti odehraných zápasech, když s ním hned na úvod doma prohrál překvapivě 1:2.

Hosté po remíze 1:1 v Groningenu dokázali v následujícím kole zvítězit 2:0 na půdě Bredy a v posledním zápase uplynulého roku remizovali doma s Den Haagem po výsledku 0:0. Nicméně v roce 2015 jsou zatím stoprocentní, když nejprve vyhráli v Utrechtu 2:1 a naposledy doma deklasovali velmi silný Arnhem po výsledku 4:1, v páteční předehrávce jsou tak považováni za jasného favorita.

"Po zimní přestávce je náš protivník ve velmi dobré formě a rozhodně neočekávám lehké utkání. Na úvod sezóny jsme se přesvědčili, že Dordrecht své kvality má a musí se s ním počítat, nesmíme tento duel podcenit. Rádi bychom tvořili hru a navázali především v ofenzívě na předchozí výkony, naše produktivita je opravdu vysoká. Důležitá bude koncentrace po celých 90 minut a já pevně doufám, že to zvládneme," uvedl kouč Heerenveenu Dwight Lodeweges.

Ten se v pátečním utkání bude muset obejít bez Buijse kvůli poraněným vazům v koleni, ovšem mnohem citelnější ztrátou bude absence Marka Utha. Ten v souboji s Arnhemem obdržel pátou žlutou kartu v této sezóně a jedno kolo si musí odpočinout.

Německý forvard v devatenácti utkáních nastřílel úctyhodných dvanáct branek. "Pochopitelně je to velmi nepříjemné, situace je ale taková a my se s ní musíme vypořádat," dodal Lodeweges. Dordrecht také nemůže počítat se dvěma jmény. K dispozici ještě nebude Touré, Korte se na trávník nepodívá vinou poraněného lýtkového svalu.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.20 - 4.00 - 1.73
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.PSV Eindhoven19161251:1549
2.AFC Ajax19134245:1743
3.Feyenoord Rotterdam19105433:1635
4.PEC Zwolle19103636:2333
5.AZ Alkmaar1995529:2632
6.FC Twente1987434:2431
7.SC Heerenveen1977527:2328
8.Cambuur Leeuwarden1976630:2927
9.FC Groningen1967621:2825
10.Willem II1973926:2924
11.FC Utrecht1973933:3724
12.SBV Vitesse1957736:3222
13.SBV Excelsior1948726:3720
14.Go Ahead Eagles19541023:3719
15.ADO Den Haag1938824:3217
16.Heracles Almelo19511327:4116
17.NAC Breda19351117:4114
18.FC Dordrecht19241313:4410

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (4)

Přidat komentář
Stiksxx

Vůbec by mě nepřekvapilo,kdyby Vitesse dneska urvalo nejake body. Labyad urcite ma potenciál,aby byl v dnešním zápase rozdilovym hráčem.

Reagovat
Hector17

Dneska doufám v 3 body. V pořádku by měl být Davy Klaassen, který naší hře proti Feyenoordu chyběl.

Reagovat
jáá

doufejme, proti Feynoordu to byla hrůza jen zázrakem jsme neprohráli

Reagovat
smazaný uživatel

Albert Rusnak

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele