Disciplinární komise udělila Ciciliovi ze Slovácka trest na čtyři zápasy

17.08.2023, 15:53
Aktuality

Rigino Cicilia ze Slovácka dostal za vyloučení v duelu s Bohemians 1905 ve čtvrtém ligovém kole trest na čtyři soutěžní utkání. Disciplinární komise Ligové fotbalové asociace o tom informovala v komuniké.

Cicilia v 85. minutě udeřil do obličeje Antonína Křapku a sudí Ondřej Pechanec po zásahu videorozhodčícho a přezkoumání situace na monitoru útočníka hostů vyloučil. Bývalý mládežnický reprezentant Curacaa dostal stejný trest jako po druhém kole pardubický brankář Antonín Kinský za ostrý zákrok na jabloneckého Vachtanga Čanturišviliho.

Komise tentokrát žádný doplňující komentář neposkytla. Před dvěma týdny po potrestání Kinského předseda disciplinární komise Richard Baček uvedl, že "komise bude pokračovat v jasně nastaveném trendu z předchozích sezon, tedy v přísném a tvrdém trestání zákroků, které ohrožují zdraví hráčů".

Autor: ČTK

Komentáře (15)

Přidat komentář
Zdechlina

Výsměch... Zmrdi z komise 4 zápasy, protože Slovácko, nebo protože je černý?

Reagovat
oli9

Jasně 2 zápasy ok, ale 4. At jdou do píče, Hlavně že např faul Kairinena proti Pardubicím se nečervenal a ten by klidně zasloužil ty 3 zápasy stop

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Ahoso Widaho

Reagovat
John Obi Mikel

"komise bude pokračovat v jasně nastaveném trendu z předchozích sezon, tedy v přísném a tvrdém trestání zákroků, které ohrožují zdraví hráčů".

Reagovat
Sasha

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
GrimeBaller98

Skvělá posila

Reagovat
bartes

tak ten se vyplatil

Reagovat
oli9

Hodnotil bych po sezoně

Reagovat
bartes

vždyť je to mizerný útočník, který nemá čísla, ani když hraje. Je vhodný jen jako velká clona na vytváření prostoru. Teď si ten prostor bude muset dělat Petržela sám.

Reagovat
Sasha

No vedle Vechety a Mihalika je hvězda, která podrží míč i když nemá góly:)

Reagovat
oli9

Hlavně Vechety. To je šílenost. Nechápu jak o něj mohla mít zájem Sparta, ten kluk nemá nic... Maximálně výšku kterou neumí využít

Reagovat
Rudy

Hned jsem si vzpomenul na Kovace. Nekde ubrat, nekde zase trochu pridat. No co, ono to v prumeru nejak vyjde.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele