Český tým na EuroDeaf 2015 podruhé vyhrál

21.06.2015, 21:28
Aktuality
Česká reprezentace se na Euru neslyšících v Hannoveru dočkala druhé výhry. V úvodu playoff o 9. až 16. místo porazila Řecko 4:0 a je jisté, že neskončí hůře než dvanáctá.

O tom, zda bude bojovat o konečné deváté nebo jedenácté místo, se rozhodne v úterý večer, kdy narazí na vítěze zítřejšího duelu Francie - Maďarsko. Česko - Řecko 4:0 (4. Žmolík, 33. Skorkovský, 68. Novotný, 89. Novotný), sestava ČR: Mikula - Zeman, Jeřábek, Benda, Fellmann (34. Rybníček, 46. Papoušek) - Džilič, Luňák, Novotný, Skorkovský (90. Malý) - Filipi, Žmolík.

Mimo playoff "poražených" začaly také boje o medaile. Do nich dnes postoupili oba přemožitelé českého týmu ze základní skupiny, Rusko a Velká Británie. Výsledky čtvrtfinále: Německo - Rusko 1:2 (0:1), Velká Británie - Švédsko 4:2 (1:1). Další čtvrtfinálové dvojice tvoří Turecko s Irskem a Ukrajina s Belgií, své zápasy odehrají zítra.

Autor: Petr Starý

Komentáře (4)

Přidat komentář
db18

Reagovat
kalla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Super jste borci, dneska jste zdolali "Frantíky" ve čtvrtek ukážete Italům jak se hraje fotbal v Česku.

Uspěch jako hrom ssssuuuuuppppeeerrrr ! ! !

Ten náš golman je neskutečnej borec, chytá jednu penaltu za druhou dovádí soupeře k šílenství ! Zdravím nejlepšího golmana mistrovství.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele