Česko bude na ME neslyšících hrát o 9. místo

24.06.2015, 00:32
Aktuality
Český tým na EuroDeaf 2015, mistrovství Evropy neslyšících, sice skončil ve skupině až třetí a nepostoupil do bojů o medaile, mezi poraženými se však dostal až do pomyslného finále. Po Řecku porazil také Francii a ve svém závěrečném zápase se utká s Itálií o konečné deváté místo.

Česko - Francie 1:1, 4:1 pen. (7. Žmolík, penalty proměnili Novotný, Brabec, Benda a Skorkovský, Luňák už nekopal). Sestava ČR: Mikula - Luňák, Jeřábek, Benda, Skorkovský - Džilič (74. Gajdošík), Papoušek, Novotný, Filipi - Žmolík, Brabec.

Poslední utkání čeká český tým ve čtvrtek, kdy si zahraje o konečné deváté místo s Itálií. Ta ve své skupině nedala ani jeden gól a uhrála dvě bezbrankové remízy, ale rozstřílela se ve druhé fázi turnaje, kde porazila Dánsko 5:3 a Chorvatsko 3:0.

Celý turnaj se pomalu blíží ke svému konci, ve středu jsou na programu semifinálové zápasy, v nichž se utká Rusko s Ukrajinou a Velká Británie s Tureckem.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele