Češi si na EuroDeaf 2015 o medaile nezahrají

20.06.2015, 00:05
Aktuality
Čeští reprezentanti na mistrovství Evropy sluchově postižených z těžké skupiny nepostoupili, konec medailových nadějí znamenala dnešní prohra 0:3 s Velkou Británií. Tu do čtvrtfinále doprovodí Rusko, český tým bude společně s Dánskem bojovat o konečné 9. až 16. místo.

Češi k postupu, za předpokladu očekávané výhry Ruska nad Dánskem, potřebovali favorizované Brity porazit o čtyři branky. To se ale brzy ukázalo jako nesplnitelný úkol, góly totiž stříleli jen fotbalisté Velké Británie a připsali si třetí výhru ve skupině.

Výsledky třetího kola skupiny B: Česko - Velká Británie 0:3 (0:3), sestava ČR: Mikula - Gajdošík, Jeřábek, Benda, Fellmann - Luňák (46. Žmolík), Papoušek, Filipi, Skorkovský (82. Džilič) - Novotný, Brabec (72. Rybníček). Rusko - Dánsko 4:1 (2:0).

Tabulka:
1. Velká Británie 3-0-0 7:0 9b
2. Rusko 2-0-1 8:4 6b
3. Česko 1-0-2 3:7 3b
4. Dánsko 0-0-3 1:8 0b

Vyřazené týmy v turnaji nekončí, ale v obdobném pavouku, jaký bude rozhodovat o titulu a dalších medailích, se utkají o konečné umístění. Češi do této části turnaje vstoupí v neděli po poledni utkáním s posledním týmem skupiny A, Řeckem.

Autor: Petr Starý

Komentáře (2)

Přidat komentář
fantomas

Jé, škoda po tom slibnym začátku sem věřil.

Reagovat
Blasphemer

Škoda. Každopádně big up pro kluky, žádnou ostudu neudělali.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele