Češi na EuroDeaf 2015 podlehli Rusku

17.06.2015, 21:22
Aktuality
Čeští reprezentanti na mistrovství Evropy fotbalistů se sluchovým postižením ve druhém utkání základní skupiny nepřekvapili a s obhájci titulu z Ruska prohráli jasně 0:4. Jejich postupové šance nejsou před posledním kolem příliš vysoké...

Češi mají po dvou kolech na kontě tři body a jsou na třetím místě. Postupové šance jim zkomplikoval prohřešek Rusů z prvního kola - v utkání s Velkou Británií, které skončilo 2:2, nasadili potrestaného hráče, což mělo za následek kontumaci 3:0 ve prospěch Britů. Čechy s jistotou posune do čtvrtfinále pouze výhra nad Velkou Británií o čtyři a více gólů, nižší výhra bude stačit pokud Rusko nepotvrdí roli velkého favorita a neporazí Dánsko, remíza by pak přinesla postup pouze v případě ruské prohry.

Výsledky druhého kola skupiny B: Rusko - Česko 4:0 (1:0), sestava ČR: Mikula - Gajdošík, Benda, Jeřábek, Fellmann - Džilič (78. Hubáček), Papoušek (71. Žmolík), Luňák, Filipi - Rybníček (46. Brož), Novotný. Velká Británie - Dánsko 1:0 (1:0).

Tabulka:
1. Velká Británie 2-0-0 4:0 6b
2. Rusko 1-0-1 4:3 3b
3. Česko 1-0-1 3:4 3b
4. Dánsko 0-0-2 0:4 0b

Poslední zápasy ve skupině jsou na programu v pátek od 16 hodin.

Autor: Petr Starý

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Rusové asi o tom, že ten jejich hráč má trest, neslyšeli.

Reagovat
smazaný uživatel

stačí o tři góly 6:4 > 4:3

Reagovat
Dr. Admess

No, v příp. rovnosti bodů se bude dělat minitabulka a tam to stačit nebude..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele