Českou reprezentaci povede Hašek. Cílem je postup na MS 2026, řekl

04.01., 12:29, aktualizováno 04.01., 17:45
Aktuality
Ivan Hašek (© AFP)

Ivan Hašek se stal novým trenérem české fotbalové reprezentace. Do funkce jej dnes jednomyslně zvolil výkonný výbor, oznámila po jeho mimořádném zasedání Fotbalová asociace ČR na tiskové konferenci. Šedesátiletý kouč, jenž národní tým už krátce vedl v roce 2009, nahradil Jaroslava Šilhavého. S vedením FAČR podepíše smlouvu do konce kvalifikace mistrovství světa, tedy do listopadu příštího roku, s opcí na baráž, případně závěrečný turnaj. Haškovými asistenty budou Jaroslavové Köstl a Veselý.

Asociace vybírala trenéra poté, co se Šilhavý v listopadu po konci kvalifikace navzdory postupu na letní mistrovství Evropy do Německa rozhodl u týmu nepokračovat. Hašek už vedl coby dočasný kouč českou reprezentaci v pěti zápasech v roce 2009, kdy byl zároveň svazovým předsedou. V posledních letech působil v arabských zemích. Bývalého záložníka a kapitána národního mužstva čeká premiéra na konci března ve dvou přípravných zápasech. Jména soupeřů oznámí FAČR v nejbližších dnech, tým sehraje po jednom utkání doma a venku.

"Mám radost, že návrh na nového trenéra i jeho asistenty podpořil výkonný výbor jednomyslně. Nechtěli jsme trenéra vybírat jen na Euro. Ivan Hašek patřil do nejužšího okruhu kandidátů logicky a přirozeně od samého začátku. Patří k výrazným osobnostem českého fotbalu, ve kterém uspěl jako hráč i jako trenér. Navíc má zkušenosti ze zahraničí," řekl předseda FAČR Petr Fousek.

"Vést českou reprezentaci považuji za svůj trenérský vrchol. Je to pro mě obrovská čest. Udělám všechno pro to, aby národní tým uspěl nejenom na mistrovství Evropy, ale samozřejmě také v kvalifikaci o postup na mistrovství světa. Touha dostat se na světový šampionát i jako trenér je něco, co mě teď požene dopředu," uvedl Hašek.

Výběrem trenéra a manažera byla pověřena pětičlenná pracovní skupina, kterou vytvořili Fousek, místopředsedové Jiří Šidliák a Jan Richter, člen výkonného výboru a šéf prvoligové Viktorie Plzeň Adolf Šádek a nový technický ředitel asociace Erich Brabec. Vedení asociace konzultovalo trenérskou otázku i se svým poradním orgánem, Sportovní radou.

Podle Fouska byl okruh kandidátů rozdělen do čtyř kategorií. Pracovní skupina zamítla zahraničního trenéra i variantu kouče z vlastních zdrojů pod smlouvou s FAČR. Třetí možností byli trenéři, kteří měli kontrakt v klubu. Vedení asociace se opakovaně pokusilo získat slávistického kouče Jindřicha Trpišovského. "Zašli jsme na nejzazší možnou mez, bylo pro to uděláno všechno. Jednání vyzněla v to, že Slavia nechce trenéra Trpišovského uvolnit," řekl Fousek.

Čtvrtý okruh byli volní trenéři - pohovory s pracovní skupinou absolvovala trojice Michal Bílek, Vítězslav Lavička a Hašek. "Diskutovali jsme s nimi o pojetí národního týmu a celé řadě souvisejících otázek. Všech nás pět v té skupině bylo ve shodě a vybrali jsme Ivana Haška," dodal Fousek.

Hašek vedl českou reprezentaci v závěru světové kvalifikace v roce 2009 a měl bilanci tří vítězství a dvou remíz. V té době byl zároveň svazovým předsedou, na funkci ale už po dvou letech nečekaně rezignoval a od té doby trénoval jen v arabských zemích. Naposledy působil u libanonské reprezentace, kde skončil předloni v březnu.

"Zaznamenali jsme to jako jednu z výhrad, že Ivan dlouho trénoval v Asii. Při české zahleděnosti jsme přesvědčeni o tom, že v Asii jsou daleko za námi a fotbal tam nemá kvalitu. Opak je pravdou. Věřím, že zkušenosti, které tam Ivan načerpal, využije při angažmá u reprezentace," řekl Fousek.

V minulosti Hašek trénoval také francouzské kluby Štrasburk a St. Étienne, japonský celek Kóbe či pražskou Spartu, kde strávil největší část hráčské kariéry. Za národní tým si připsal 56 startů a pět branek. Jako kapitán dovedl československé mužstvo v roce 1990 do čtvrtfinále mistrovství světa.

Hašek bude mít k ruce dva asistenty, kteří působili v české lize. Zatímco čtyřiatřicetiletý Köstl skončí jako asistent ve Slavii, o 12 let starší Veselý bude pokračovat v roli hlavního kouče v Bohemians 1905. Trenérem brankářů zůstane Radek Černý, do pozice technického vedoucího se od reprezentační jednadvacítky posune Michal Černý.

"Když jsem se podíval na asistenty, tak jsem chtěl to nejlepší. Jardu Köstla beru jako nejlepšího asistenta, který je v Česku k dispozici," uvedl Hašek. "S Jardou Veselým jsme už spolupracovali, vím, že se o něj můžu kdykoliv opřít. V Bohemce na jarní sezonu zůstává, u nás nebude na plný úvazek. Pak si vše vyhodnotíme a rozhodneme o dalším postupu," řekl Hašek na adresu Veselého, s nímž pracoval už ve Spojených arabských emirátech.

Podle Bohemians ještě není dohoda zcela dotažená. "S FAČR jednáme, ovšem žádnou finální dohodu ještě nemáme. Nicméně se jedná o reprezentaci, takže máme zájem k dohodě dojít a vše k ní směřujeme. Prioritou pro nás ale zůstává nastavit jeho fungování tak, aby pro Bohemku mělo minimální dopady. Je to odměna i pro Jardu za jeho dobře odvedenou práci v Ďolíčku. Je ale hlavním trenérem Bohemians a my chceme, aby tomu tak bylo i nadále," uvedl na klubovém webu předseda představenstva Pražanů Dariusz Jakubowicz.

Zatím není jasné, kdo bude novým reprezentačním manažerem. Na volnou pozici si vedení asociace přálo držitele Zlatého míče z roku 2003 Pavla Nedvěda, ten však nabídku odmítl. Někdejší kapitán národního mužstva a dlouholetý člen managementu Juventusu Turín to ve středečním vyjádření pro ČTK zdůvodnil tím, že si po mnoha letech mimo republiku není jist, zda by v této chvíli mohl českému fotbalu pomoci.

"Výkonný výbor pověřil pracovní skupinu hledáním manažera zejména ve světle odmítnutí Pavla Nedvěda. Nebudeme to protahovat. Myslím, že jsme schopni se úkolu zhostit do 30. ledna," řekl Fousek. "Shodujeme se na takzvaném velkém jméně, ale i za ním musí být pracovitost a znalost problematiky. Nemůže to být jen tvář, musí znát agendu manažera. Třetí věc je disciplína. Jedním z našich požadavků po tom všem, co se odehrálo, bylo utužení disciplíny u reprezentace," dodal.

Vrcholem roku bude pro reprezentaci evropský šampionát, do něhož vstoupí 18. června proti Portugalsku. Ve skupině se dále utká s vítězem play off C a Tureckem.

Autor: ČTK

Komentáře (605)

Přidat komentář
oli9

Tohle je prostě špatně..

Krok zpět absolutně. Fotbalový dinosaurus, který nemá výsledky na úrovni snad už několik desetiletí...

Charkatker taky ukázal když zdrhl..

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Reagovat
cubinho

Reagovat
Damis

Mě se líbí ten výraz dinosaurus apod. Jak to psalo plno lidí o Ancelottim a vyhrál LM, to je prostě svět plných odborníků na diskuzich

Reagovat
pobody's nerfect

Chtěl bych u něj vidět tu analýzu stáří kostí. Jestli je fakt z křídy.

Reagovat
Thelvin

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
r3

Tak porovnat Ancelottiho s Hasekom je tiez vyjadrenie hodne odbornika

Reagovat
Neon

Přesně, Ancelotti je starší.

Reagovat
Damis

Milacku. Porovnávám výraz, ktery se používá u trenérů, kteří mají něco za sebou, nejdou úplně s trendem. A to je dinosaur a všechny jsou negativní. A kolikrát se ukáže že i ten trenér dokáže být lepší než mladá prvosenka jarní.

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
oli9

Snad nechceš srovnávat Ancelotihoa a Haška...

Reagovat
Damis

Jak si napsal. Snad nechci. Nechci a ani to nedělám.

Reagovat
zorz767

nízkej charakter je snad požadavek na tu pozici. Nezapomínejme, že Šilhavka úplně stejně zdrhl z Dukly, když mu nabídli místo na svazu.

Reagovat
Spalovač šancí

Já ti nevím, zda je to validní argument ...

Reagovat
GrimeBaller98

nezdrhl nahodou z Dukly do Slavie?

Reagovat
zorz767

jo, máš pravdu.

Reagovat
GrimeBaller98

ale mas pravdu, byl to hodne ubohej krok po 2 mesicich hned takhle zdrhnout

Reagovat
zorz767

Proto mi to taky utkvělo v paměti, byť nepřesně.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
db18

Reagovat
Cotton

Reagovat
Slovácký trojboj

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pony Slaystation

Reagovat
Infeld Prácheňský

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Nieuwendyk

Reagovat
Beči

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Sigma Olomouc

Nevím, nevím.

Reagovat
Puskas

ach jo...

Reagovat
lampas

Nebude mít ani minutu hájení, takže jsem zvědavý, jak se s tím tlakem popere.

Reagovat
ACSeRw!n

nejlepsi mozna volba ted bohuzel proste nedokazali sehnat nikoho lepsiho, kdo by mel u hracu respekt.. je jasny, ze se vybral on hlavne kvuli Euro, ktery bud bude uspesny a zustane a nebo to bude pruser a skonci

Reagovat
cubinho

Jestli bude úspěšné nebo neúspěšné je podle mého jedno. Stejně potom zdrhne za penězi k šejkům...

Reagovat
Shevchenko

strašně mě baví, jak na základě jedné události se tohle začalo brát jako samozřejmost.

Reagovat
ACSeRw!n

fakt masakt no, lidi sou moc.. treba uz takovou motivaci ani nema

Reagovat
Axelrose

Protože to už jednou udělal?

Tím ten svůj charakter jednoznačně doložil.

Reagovat
cubinho

Píšu to v nadsázce. Trenér, který už více než 10 let za sebou nemá pořádný úspěch, je tu brán za nějakou modlu...

Reagovat
db18

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Kang & Kodos

Nezdrhne, protože už tam po něm neštěkne pes

Reagovat
JessePinkman

O tom, jestli Euro bude úspěšné, rozhodujeme my, strana.

Reagovat
Nieuwendyk

... my jsme málem zapomněli, vepřová hlavo

Reagovat
mayday

A kdo je strana? To jsme my

Reagovat
Ross Geller

Lavička by byl daleko lepší volbou, ale pro mě je důležitější Sparta než repre, takže jsem rád, že zůstává na Letné.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Kiwi-21

Nejlepší volba byl jednoznačně Svědík

Reagovat
ACSeRw!n

mozna, ale nerealna

Reagovat
Reggie

Proč?

Reagovat
ACSeRw!n

je pod smlouvou v klubu

Reagovat
Reggie

Však údajně byla výkupka 10 mega, to mi nepřijde nějak moc, vzhledem k tomu, kolik jsme inkasovali za postup na EURO... Prostě ho jenom z nějakýho důvodu nechtěli, resp. z nějakýho důvodu chtěli Haška.

Reagovat
ACSeRw!n

lepsi 10m v kapse, nez na uctu Slovacka

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Reggie

To je přesně úplně na hovno přístup, kterej nás nikam nedostane

Reagovat
Strakosha

Popiš prosím, v čem by Svědík byl nejlepší volba

Reagovat
0:1

Žádný reprezentant by ho ani v nejmenším nerespektoval. Jednou by si na ně otevřel hubu jak to dělá ve Slovácku a byl by konec. Bohužel. Trenérsky o něm nepochybuji.

Reagovat
didosh

Reagovat
Sasha

Reagovat
Aldeano

Reagovat
exot12

Podľa čoho súdiš, že je to najlepšia voľba?

Aké boli kritéria?

Reagovat
SunFells

Lol. To máte za tu nevděčnost k Šilhavému

Reagovat
Pablos

Já ho tam vidím tedy milionkrát raději, než Šilhavého… na všechny ty lidi co tam bylo i okolo už jsem měl až averzi. Tohle je dost v pohodě volba, ikdyž se z toho všichni můžou posrat.

Reagovat
PalibrkUros

Tak nejvíc na pěst byl v podstatě jen Pešír, do tý doby to fungovalo bez problémů

Reagovat
Pablos

Chytrého jsem nesnášel hned… ukřivděnej alibista, Pešíra, až když povýšil do funkce, Šilhavého postupem času. Fakt jedině toho Bílka bych nezkousnul… jinak vše beru jako lepší.

Reagovat
PalibrkUros

Chytrý má takovej zvláštní ksicht, ale v podstatě mi moc nezajímá a nezajímal. Šilhavý byl v pohodě, ale změnu už si to asi vyžadovalo, i když furt mam dojem, že to všechno rozesral hlavně ambiciózní Pešír. Zvolit Bílka, tak bych se na to euro snad ani nekoukal, to by byl zelenej slizkej flusanec všem do ksichtu

Reagovat
Strakosha

Tej pár důvodů, proč by si ho chtěl mlátit

Reagovat
Acrocephalus

Nechť výsledky mluví za něj. Do té doby ho nemůžeme nikdo soudit.

Reagovat
Damis

Já bych tedy nesoudil ani kdyby prohrál všechny zápasy.

Reagovat
Acrocephalus

tak když všechno prohraje, tak soudit už musíš :D jeho výsledky a jeho práci, ne jeho osobně

Reagovat
Damis

To záleží na jaké úrovni vědomí jsi. Jestli máš to právo soudit někoho po tom co udělá něco špatně a nebo se k tomu postavit jinak.

Reagovat
krisa

taky ne, zastřelit bez soudu

Reagovat
freeSanchinho

Přesně tak Taky si počkám co předvedou pod jeho vedením .. zatím muzem jenom spekulovat jak to bude vypadat ..

Reagovat
srandamač

Přesně, žádné soudy, zatím jen predžalobní výzvy.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
j_mrazik

Tohle ti na pohovoru někdy někdo sežral? Ser na to, co mám za sebou a dej mi ten flek…

Reagovat
Acrocephalus

A dělá snad jeho profil a zkušenosti z něj nekompetentního kandidáta?

Reagovat
Salfovic

Měl by.

Reagovat
Beči

Ano.

Reagovat
mayday

Reagovat
georgeo

Tato volba jenom ukazuje amatérismus svazu a celkově připosrané myšlení jeho vedení.

Reagovat
Greaber

Je to tak bohužel. Ve světě se fotbal neustále mění a vyvíjí, ale my tady si jedeme pořád tu naší stejnou sračku dokola.

Reagovat
PalibrkUros

Jsou to čuráci, už jenom že nebyli schopní se před vánocema vůbec sejít a nechali to bejt

Reagovat
Nieuwendyk

Reagovat
KingMaster13

Mi přijde největší nonsense, že vůbec nechtěli zahraničního trenéra, protože specifická česká kabina

Reagovat
Kepy_FCB

bojkot

Reagovat
Acrocephalus

Spíš mě děsí, že (podle Fouska) Bílek byl na jejich pohovoru taky. Takže o něm vůbec uvažovali jako o kandidátovi, což je strašná představa. Ještě že to s ním nedopadlo.

Reagovat
kilobyte

Bílek tam nepřišel, ne?

Reagovat
Acrocephalus

Prej absolvoval pohovor. Být Bílkem a měl nějakou hrdost, tak to odmítnu. Prostě mít nějakou sebereflexi, však sám viděl, co za hovno jsme pod ním hráli.

Reagovat
kilobyte

Já jsem četl, že Bílka pozvali na pohovor, ale ten to odmítnul. Což se nedivím.

Reagovat
Acrocephalus

potom

Reagovat
DieFohlenBMG

Bílek by byl lepší než Hašek

Reagovat
Pablos

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Mishko

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Gryphonheart

Reagovat
king23

Reagovat
oddy

Reagovat
Moshe Dajan

Reagovat
Acrocephalus

Reagovat
0:1

Reagovat
Beči

Reagovat
Imos

Reagovat
JarousFCB

Trochu se toho obávám

Reagovat
KingMaster13

To zase ne

Reagovat
krisa

toho vezmou po Haškovi. A po něm Šilhavého

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Coutinho10

tak z trojice Bílek, Hašek, Lavička souhlasím

Bílka a už ne a Lavička je něco podobnýho jako Šilhavý

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
kilobyte

U Haška by mohla být výhoda, že na něj nebudou mít agenti žádný vliv, protože je od českého fotbalu odstřižený.

Reagovat
DieFohlenBMG

To českého tam máš navíc

Reagovat
Mishko

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
kvido17

Reagovat
Freedo

Reagovat
Gryphonheart

Reagovat
Sosi

Reagovat
Nieuwendyk

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
icka

Reagovat
Bex5

Reagovat
0:1

Reagovat
celeb

Reagovat
Beči

Reagovat
mayday

Reagovat
Rothbard

Reagovat
žrout

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
didosh

Reagovat
Mass

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
ronaldik

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Lof

Reagovat
Salfovic

To je dost naivní představa.

Reagovat
kilobyte

Proč? On nepotřebuje se mít za dobře s místními, když pak uteče do Asie.

Reagovat
Raffaello

Krok 15 let nazpět.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
king23

což vzhledem k výkonům osučasné reprezentace je vlastně super

Reagovat
Heisenberg

Cením, že místo nějakejch trojúhelníků a dalších píčovin vybrali podle počtu vlasů. Das is tschechische Guardiola, good?

Reagovat
kilobyte

Aby to nebyl Ten Hag. Bald is best.

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

To je skandál.

Reagovat
ACSMan

Konečně spása, teď ještě Babiš a bude líp

Reagovat
Gedofrey

Kamarádšoft zas a znova

Reagovat
Lukáš_6

Nikdy bych nevěřil že se mi bude možná stýskat po Francovi

Reagovat
Pablos

Reagovat
Gryphonheart

S tímhle trapným plešounem jedine bojkot repre. Jinak to nejde.

Reagovat
vacin

Specifikum českého prostředí

Ještě že máme v reprezentaci hráče, které trénují pouze čeští trenéři

Reagovat
KoryVCF

Zlatej Franco

Reagovat
milan78

tady jde jen o svazovou pokladnu, aby bylo z čeho hodovat.., nic jiného svaz neřeší

Reagovat
Csaplárova past

Nikdo lepší k mání není, takže co tady pičujete? Chcete výsledky nebo si hrát na nějakou koncepční práci a výsledky dlouho nemít?

Reagovat
Janča4

to jako vážně? Tady nebudou ani výsledky a o koncepční práci taky nemůže být řeč

Reagovat
Csaplárova past

Vy tady všichni žijete někde v roce 2004. Ale takhle to prostě nebude s žádným trenérem ...

Reagovat
smazaný uživatel

V roce 2004 to byly 2 roky od Haškova posledního trenérského úspěchu.

Reagovat
Beči

V roce 2004 bych Haška asi bral, to měl ještě relativně krátce před tím nějaké úspěchy.

Reagovat
Pablos

tady už je i dokonce jasno vědma

Reagovat
Strakosha

Nostradamus byl proti tobě břídil

Reagovat
Kiwi-21

Svědík by byl rozhodně lepší volba

Reagovat
Csaplárova past

A byl by teda k mání? O to tady jde. Jmen máš dvanáct do tuctu, ale kdo by přijal nabídku je druhá věc

Reagovat
Moshe Dajan

Říct, kdo je lepší nebo horší v takovém výběru...asi je to spíš jedno, kvalita stejně není. Lidi sere, že se zase vytáhl ze dna pytle loajální starej kádr a ne to, že je tragický aratrenér.

Reagovat
icka

Reagovat
pobody's nerfect

Svedika ani neuvazovali. Fakt co nejlevnější varianta. Šílenost tohle.

Reagovat
zorz767

Reagovat
vacin

Název tiskovky

"Budete ještě prosit, aby se Jarda Šilhavý vrátil"

Reagovat
Greny

Asistenti teda Kostl, Veselý a trenér brankářů Černý a videoanalytik Jirkal??

Reagovat
KingMaster13

U toho Veselýho to Bohemka ještě ani nepotvrdila Jen aby tam nebylo ještě "veselo"

Reagovat
FiX

Mrtky. Zrovna s takovou docela OK generací hráčů a vezmou tam tohodle poseru. Může jen překvapit, ale nevěřím, že to dokáže.

Reagovat
Hasan Šáš

Tý pohádce o báječný generaci furt někdo věří, jo?

Reagovat
PalibrkUros

Tak ono v létě to ještě vypadalo docela dobře

Reagovat
FiX

Tak já neříkám báječná, ale teda přijde mi lepší než co bylo na konci za Bílka, Vrby atd

Reagovat
kilobyte

I když se teď těm mladším moc nedaří, tak za 2 a 4 roky by to mohl být zajímavý tým.

Reagovat
doocetung

To se říká každé 2-4 roky

Reagovat
kilobyte

To si úplně nemyslím. V poslední době máme zajímavé prodeje českých hráčů do širší evropské špičky. Jen bude potřeba, aby se začali i prosazovat. Máme 3 hráče (sice skoro nehrají, ale pořád patří do širšího kádru) v klubu, který hraje o titul v top4 ligách. Což v posledních letech nebylo.

Reagovat
mayday

A není to jedno, že v těch klubech jsou, když pak "skoro nehrají"?

Jakej z toho má kdo profit, že je v solidním klubu a nehraje?

Reagovat
andrew96

Reagovat
pobody's nerfect

Tak rovnou odpiskali i kvalifikaci na MS.

Reagovat
Sigma Olomouc

Třeba Euro nepřežije

Reagovat
pobody's nerfect

Nebudou ho chtít vyplatit. Pokud nedostane lepší arabskou nabídku, bude se fleku držet jak hovno košile.

Reagovat
Sigma Olomouc

Jak dlouhou má smlouvu?

Reagovat
vacin

Do konce kvalifikace na MS

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
pobody's nerfect

Do konce kvality na MS s opcí na prodloužení na baráž a turnaj. Když už, měla být do ME s následnou opcí. Ale to je asi Hašek poslal do prdele.

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Pablos

A je to tak dobře, trenér má mít cyklus na MS, Euro je jen součást přípravy.

Reagovat
pobody's nerfect

Z hlediska koncepce souhlasím. Ale co když nebude vůbec nic fungovat? Doserou se dva turnaje namísto jednoho. Většinou totiž trenér přichází na začátku cyklu a ne před vyvrcholením toho předchozího. Kdyby byla opce automaticky se uplatnujici v případě postupu ze skupiny, tak OK. Takhle mi to přijde jako hodně riskantní.

Reagovat
Hasan Šáš

Na EURO chčije pes, to ať se klidně dosere. Je třeba všechno pořídit kvalifikaci MS.

Reagovat
kilobyte

Tak Haška v podstatě angažovali na kvalifikaci MS.

Reagovat
Sosi

Reagovat
Chittak_LFC

Vitezna hlaska 2018 by se zde taky hodila

Reagovat
db18

Na kvaldu budou hledat jiného, protože zlatokop zdrhne...

Reagovat
smazaný uživatel

V tomhle případě je útěcha, že na MS bychom se nedostali s žádným trenérem.

Reagovat
freeSanchinho

U Köstla jsem trosku doufal ze ještě vydrží ve Slavií a pak půjde zkusit někam roli hlavního trenéra .. ale tak asistent u repre a pak hlavní trenér někde zní lépe

Reagovat
DieFohlenBMG

Vydržel jsem Fouska poslouchat asi 30 vteřin. Zrovna "vysvětloval", proč nezvažovali zahraničního trenéra. To je strašnej čuramedán

Reagovat
smazaný uživatel

To jsi vydržel o 29 vteřin déle než já.

Reagovat
0:1

A ty o 1 vteřinu déle než já.

Reagovat
Nieuwendyk

Fousek je vodpornej komunistickej bafuňář, kterýmu levota čumí z očí. Tlustej alibistickej zmetek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kovi610

když prezident republiky muže bejt vodpornej komunistickej bafunář, tak u nějakyho fotbalíku to taky vadit nebude..alles gutte

Reagovat
Kily

vlastně asi ideální, kdysi tady po zatočení s korupcí, která za jeho vlády kvetla víc než kdykoli dříve, provedl totální reformu výchovy mládeže. Tu reformu jsme měli docenit až s odstupem času, tedy v uplynulých letech, kdy je v zahraničí o české fotbalisty ještě menší zájem než o hokejisty v NHL. Bude tak pracovat se svým materiálem, který zná a od kterého ví, co má čekat

(prosím, prosím, ať hned po prvním zápase odvádí pozornost na to, že dneska už nemáme v reprezentaci Nedvěda, Rosického, Poborského, Galáska a další z téhle generace)

Reagovat
Heisenberg

Lživan Šašek

Reagovat
Gryphonheart

Reagovat
Ofenziva > Defenziva

Reagovat
Mass

Reagovat
Spalovač šancí

Doufejme, že se změna pozitivně projeví i co se týká dresů, resp. hlavně trenek

Reagovat
kilobyte

Budou v hnědé?

Reagovat
letitfly

Brankář bude chytat v betonech?

Reagovat
Mass

Reagovat
Kiss Me Polka!

Hašek ven!

Reagovat
Gryphonheart

Reagovat
Greaber

Snad ho berou jenom jako obětního beránka pro Euro. Ve skupině s Portugalskem a domácím Tureckem to stejně bude bída, ale doufám, že se pletu.

Reagovat
roman1978

"třeba se to nedožiju, tý příští kvalifikace" dobře si dělá alibi hned na začátku

Reagovat
Moshe Dajan

navíc citově vydírá, aby nám ho bylo líto

Reagovat
Sigma Olomouc

Se vsadím, že stejně to povedou Köstl s Veselým a Hašek bude jen trenér na oko

Reagovat
meno

Reagovat
GrimeBaller98

dinosaurus, co mel naposledy uspech pred 20ti lety, to je fakt skvely reseni

Reagovat
Whitemedia

Měl čas, byl momentálně volnej. Špičáááák

Reagovat
Mata

snad je lepší trenér než Špičák kuchař

Reagovat
Truffaldino

Hašek: "třeba se už nedožiju kvalifikace (MS)" ??? Na tiskovce úplně nepotvrzuje komunikační schopnosti.

Reagovat
Greny

Už si dělá prostor pro odchod

Reagovat
Coutinho10

tak asi ví, jak to v českým fotbale chodí

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
kilobyte

Tak není nejmladší.

Reagovat
-R2D2-

Ježiš, kvalda nebo jeho život – to je snad bez debat. Ve skupině chci pak Argentinu.

Reagovat
roman1978

Je nejlepší vybírat z volných trenérů. To, že jsou volní, vlastně vůbec nic neznamená. Určitě jsou to nejlepší možní kandidáti.

Reagovat
ratusek

komedie na pokračování

Reagovat
Greny

Pokud neuvažovali o Svedikovi tak je to nejlepší možná varianta, a že měl úspěch před x lety, to je hezký ale jiný trenér s úspěchem v poslední době zde stejně není co by chtěl k repre

Reagovat
Pablos

Reagovat
Pablos

V pohodě, budu mu přát úspěch Uvidíme jak to bude vypadat a potom hodnoťme

Reagovat
doocetung

Vy všichni co tady píšete že je dinosaurus tak viděl někdy někdo jeho zápas za posledních 10let? Co když jde s dobou a hraje např invertovaného krajního beka a v tom Libanonu mu na trenalu lítaly drony ? jako jasně , velká neznámá , ale odepisování už při nástupu..

Reagovat
roman1978

To je právě to. Nikdo neviděl jeho zápas za posledních 10 let.

Reagovat
kilobyte

starý = dinosaurus

mladý = progresivní

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Moshe Dajan

plešatý = český kvalitní trenér

vlasatý = nestojí za úvahu, buď je moc mladý nebo si nechal vlasy nastřílet a to v repre nechceme

Reagovat
Aldeano

Reagovat
O.Giroud

Keď sme hladali trénera my a bol spomínaný Hašek, tak nejaký Vízek mal rozhovor a hovoril, že Hašek sa stále vzdeláva a študuje aj moderné trendy, a keď už spomínaš tie drony tak tam bolo spomenuté, že ho neprekvapilo ani to, že niekto využíva na tréningoch drony alebo niečo také, že to dnes jednoducho k tomu patrí. Že má prehľad o mladých hráčoch, vďaka Internetu sleduje aj 5 zápasov denne a neviem čo tam ešte bolo, ale tak kto vie kde je pravda.

Reagovat
Acrocephalus

Akorát mi přijde, zže výbor má snad nějakou slabost pro plešouny (Bílek, Jarolím, Hašek). To má být jeden z pracovních požadavků?

Reagovat
DieFohlenBMG

Čistá hlava

Reagovat
cubinho

Reagovat
cubinho

Bernard by se mohl stát oficiálním partnerem repre

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Freedo

Reagovat
Nebelung

Reagovat
Greny

Tak Fousek říkal že chtěli Trpise a šli za hranu při jednáních a stejně ho Slavia nepustila

Reagovat
fenixLFC

evidentne hola hlava lepsie klze ked im lezie do zadku

Reagovat
kilobyte

Šilhavý měl za asistenta Chytrého a ten mu nasadil koupací čepici.

Reagovat
j_mrazik

Chtěl jsi Jožku Webera?

Reagovat
Lojd

Ja temu hovno rozumim, co je na Haskovi spatnyho?

Reagovat
thewall

Nesmyslná otázka v případě výběru trenéra reprezentace.

Když tak je otázkou, co je na něm z pohledu relevantních trenérských dovedností (tj. max 10 let zpět) skvělého?

Reagovat
Moshe Dajan

Reagovat
Mercury

Zmlatil borca v inline hokeji, ma napicu energitak a chce byt prezidentem

Reagovat
Nizzie

To je jinej Hašek.

Reagovat
Mercury

On se neptal na toho co napsal Švejka?

Reagovat
Lojd

Ty svine! zeru to!

Reagovat
Nizzie

Aha hele možný to je? Nebo toho co má jedinečný kopačky?

Reagovat
kilobyte

Ne, myslel toho, jak měl malý boty.

Reagovat
Nebelung

Reagovat
fenixLFC

co sa stalo za ten mesiac (ci kolko to bolo) od posledneho stretnutia ktore zrusili kedze by nemal vacsinu, aby bol zvoleny jednomyselne?

Reagovat
db18

Zbavili se těch, co ho nechtěli.

Reagovat
Chittak_LFC

Dohodli se, ze po Haskovi bude na rade kandidat druhe, nespokojene skupiny

Reagovat
kilobyte

Asi Šádek dostane něco na oplátku.

Reagovat
Cotton

To fakt se Svědíkem ani nejednali?

Reagovat
ACSeRw!n

museli by ho vyplatit, nemaj na to

Reagovat
GabrielBatistuta

Kolik?

Reagovat
vacin

Jakákoliv částka převyšující zadarmo je moc

Reagovat
Sosi

Po postupu na euro jsou v baliku

Reagovat
Cotton

Dostali 250M za postup

Reagovat
Moshe Dajan

Ne, ale Fousek říkal, že ho svědily prsty.

Reagovat
Langi

...tak, že by to dostal Svědík, Trpiš nebo někdo ze zahraničí, bylo dávno jasný, že se nestane...a na druhou stranu máme přesně to, co jsme chtěli...tak dlouho jsme kopali do Šilhavého, až máme Haška...tak já doufám, že jsou facebookoví odborníci spokojeni

Reagovat
Greny

Výkonný výbor dnes pověřil pracovní skupinu, aby se ve spolupráci s trenérem funkcí manažera dál zabývala.

Show pokracuje

Reagovat
Witcher

Reagovat
Firkraag

Stejně je to o kvalitě kádru, trenér na to bude mít jen minimální vliv.

Reagovat
pobody's nerfect

Přesně opačně. Když není top kvalita, dají se nedostatky odbourat kvalitně nastavenou taktikou.

Reagovat
Firkraag

A co tedy budeš považovat za úspěch na Euru?

Reagovat
pobody's nerfect

Postup ze skupiny. Pak naprostý souhlas, že dostane šanci i na kvalifikaci. Pokud nepostoupi ze skupiny, měl by letět.

Reagovat
$dolar$

Hm.. Nechtel jsem Silhavyho a prichazi prakticky jeho kopie, akorat misto tymu celyho Slavistu, bude tym celej Spartanu..

Reagovat
kilobyte

Od nás může vzít jen Panáka, Vitíka, Krejčího, Ryneše, Kuchtu, Zeleného a Karabce. Až na 2 posledně jmenované by stejně měli jezdit.

Ivan Hašek už navíc se Spartou nemá moc společného a podle mě to nebude hrát tolik na "sehranost" z klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ryneš

Reagovat
ACSeRw!n

?

Reagovat
kilobyte

Proč ne? Moc variant tam nemáme.

Reagovat
Imos

určitě by měl být mezi top 3 variantami nalevo

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
zorz767

Nasral mě Šmicer, který tlačil Haška horem dolem, protože jsou kamarádi. I když proti Haškovi jinak nic nemám, tak za tohle má u mě mínusové body od začátku.

Reagovat
PalibrkUros

Mě to celkově přijde od všech takovej kamaráďšoft

Reagovat
mayday

Tak jeho kámoš přece neřekne on je čurák, toho neberte.

Reagovat
Kiss Me Polka!

fousek to uz je level zeman a chodime se ucit do ciny, tedka ty kecy o tom jak je asie nad nama ve fotbale, dement

Reagovat
Nuno čomes

Tak reálně, jakého dostupného trenéra jste si jako všichni představovali?

Za Svědíka chtějí miliony = nemají na tuhle srandu peníze.

Plat kolem půl mega měsíčně = téměř vyloučena možnost zahraničního trenéra.

Takže u trojice Bílek, Hašek, Lavička mohl v kliduu proběhnout los, ve finále je to vlastně jedno..

Reagovat
meno

Risk s Hořejšem

Reagovat
mayday

Zas neblbni.

Reagovat
Imos

a k čemu?

Reagovat
meno

Je dobrej a kdyby měl k ruce Kostíka a někoho dalšího v mladým věku, tak můžou bejt v repre dlouho a budovat to jako Southgate.

Reagovat
Imos

nemám úplně důvěru v to že by to Horejš zvládl takhle odkoučovat, krom pár dobrých sezon v Budějkách to není nic slavnýho

Reagovat
smazaný uživatel

Sparťanský dezoláti si na Facebooku doslova vyřvali odstoupení druhého nejúspěšnějšího trenéra repre Šilhavého, a tak tu máme trenéra, který naposledy trénoval Libanon a poslední úspěchy slavil v minulém století kdy byl fotbal úplně jiný. Zbývá tedy otázka - kde je ta koncepce co Fosek a spol. slibovali? Hašek doslova na tiskovce řekl, že neví jestli se dožije kvalifikace na MS? Bizár.

Nechápu proč kontaktovali Trpišovskýho, kterej sám řekl, že ho repre zatím neláká? Proč nezkusili mladšího trenéra, kterej alespoň zná novou generaci českých hráčů?

Na Euru čekám dvě porážky a jednu ušmudlanou výhru ve skupině.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Strakosha

Hroznej žvást

Reagovat
smazaný uživatel

Ve statistice bodů na zápas je Šilhavý 2. Sparťánci na fórech ho stejně nesnesou kvůli slávistický minulosti, jsi jeden z nich? Je Hašek koncepční řešení?

Reagovat
Strakosha

Hašek je nejlepší možná volba,pokud nebudeme brát v potaz zahraniční variantu,na kterou zřejmě stejně nejsou finance

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš poslední možná volba .

Reagovat
Strakosha

Kdo je tedy lepší volba?

Reagovat
smazaný uživatel

Köstl, kterej to povede.

Reagovat
Strakosha

Frajer,co má profi licenci ani ne měsíc a nikdy nebyl hlavním trenérem v dospělém fotbale. Pobavil si

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš frajer co má za sebou 70 evropských utkání a byl pravou rukou nejlepšího trenéra v ČR. Opět si předvedl zášť ke Slavii. Kvůli lidem jako ty tu pak máme Fousky a Hašky.

Reagovat
Strakosha

Nemám žádnou zášť k SKS,naopak JT považuji za nejlepšího českého trenéra. Ale jen proto, že byl pravou rukou nejlepšího českého trenéra, to ho přeci neopravňuje být trenérem národního týmu. Právě kvůli tobě Fousek tehdy mluvil o pseudoexperteech

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi jedno o čem ta zrůda mluvila , nároďák potřebuje změnu v klíčovým období a angažuje vyčpělýho Haška . Asi tak k jejich kompetenci.

Reagovat
pobody's nerfect

V tomhle s tebou nemůžu souhlasit. Köstla by nikdo nerespektoval, to by nemohl ustát. Tím vůbec neříkám, že na to trenérsky nemá, ale že teď by neměl dostatečnou autoritu na repre.

Reagovat
Strakosha

Přesně tak, autoritu by určitě neměl. A jestli by na to měl trenérsky,to nemůžeme posoudit, když jako hlavní kouč nikoho nevedl

Reagovat
smazaný uživatel

A proč by neměl? Všichni kdo fotbalu rozumí o něm ví a vychvalujou si ho. Je třeba narušit ten precedens toho, že se sem tahají vyčpělý trenéři s úspěchem v dinosauřím fotbale, kteří naposledy vedli přinejlepším Libanon, a zkusit mladý trenéry. Köstl zažil v tomhle roce postup přes AS Řím v Evropský lize, Hašek naposledy vyhrál titul někdy v roce kdy těm reprezentantům bylo třeba 5 let. Koho asi budou ti hráči víc respektovat?

Reagovat
Strakosha

Určitě Haška

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
icka

Reagovat
Akinfeev

To může na postup ze skupiny stačit

Reagovat
Skleepy

Radost nemám, ale rozhodl jsem se dát realizačnímu týmu dobu hájení až do konce EURO.

V ideálním případě by Hašek díky svému jménu mohl zastřešovat solidní koučink dvojice Veselý, Köstl. Minimálně v porovnání s minulým trenérským tandemem - asistent Šilhavý, hl. kouč Pešír - by to mohl být upgrade, ale zase co ne. Škoda jen, že na takovéhle řešení musíme čekat měsíc, když se to dá vymyslet a domluvit za 3 dny.

Reagovat
lampas

Trochu mi to připomíná ten díl ze seriálu Hospoda, jak tam v jednom díle najal Nárožný neschopného kuchaře s argumentem, že žádný jiný nebyl momentálně volný.

Reagovat
Chittak_LFC

šPičák.

Reagovat
ratusek

Hospoda. Špičák

Pan vedoucí dá panu kuchařovi přes držku a vyrazí s ním dveře. Nebo to máme udělat my?

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Dáme mu Jana Nepomuckýho. Na to musí být dva. Jeden drží hlavu a druhý splachuje.

Reagovat
Kily

tak to zdůvodnila Bydžovská

Reagovat
smazaný uživatel

Nedovedu si představit jakej šok zažije Schick s Hložkem až přijedou z týdenního drillu trenérský kapacity Xabiho Alonsa na sraz repre, tam uvidí tohohle fantomase Haška, kterej do nich bude hustit nějaký vyčpělý moudra a bude jim něco vyprávět o taktice. Snad je to jenom zástěrka a hlavní kouč reálně bude Köstl.

Reagovat
vacin

Jj, protože pod Šilhavým to poslední dobou byl vrchol taktického progresu

Reagovat
Greny

Nebyl zrovna Schick ten co nějak naznačoval že to tam taktický není úplně super pod Jardem?

Reagovat
doshcz

Reagovat
lampas

Ten už picoval takhle i do Jarolíma.

Reagovat
Acrocephalus

Však měl proč.

Reagovat
icka

Nedivím se.

Reagovat
Infeld Prácheňský

Reagovat
zorz767

trenér slávista nikdy nepřinese nic dobrého, to už je tak nějak dané.

Reagovat
doocetung

oproti šilhavého poločasové taktické poradě "jste takový rozvrkocený,proč doprdele?" Bude posun i kdyby tam tenhle Fantomas jen držel hubu a po zápase odletěl létajícím autem

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Strakosha

Další žvást

Reagovat
smazaný uživatel

Ty musíš být hodně zarytej sparťánek .

Reagovat
Strakosha

To nejsem,jen mám o fotbale trošku přehled a porozumění. Snažím se ale brát v potaz i názory pseudoexpertů,jako si ty. Ale ty tvoje žvásty to jsou úplný nesmysly

Reagovat
smazaný uživatel

Tak z tohohle komentáře jsem se toho moc konstruktivního nedozvěděl, snad jenom, že se považuješ za chytrýho člověka.

Reagovat
fabec1222

Co se dá od něj čekat v rámci nominace? Vezme zpět Baráka? Ukecá Kadeřábka?

Reagovat
Pablos

Juráska ze Slavie bude brát… to je tak jediné co zatím je skoro jisté

Reagovat
Freedo

Matěje?

Reagovat
Pablos

No říkal, že se mu dost líbí a že přesně tenhle typ nám v repre chybí… tak tak dedukuji, že ho bude povolávat, i když ho Jindra třeba nebude stavět.

Reagovat
Freedo

Aha, to jsem nezaznamenal, díky. Já doufám, že bude dostávat víc šancí i ve Slavii. Teď se ale vrací po delším zranění, tak se zas do toho musí dostat.

Reagovat
PalibrkUros

Kadeř na to chčije, Tondu asi vezmou, ale ve Fiorentině mu pšenka asi nepokvete se zdá

Reagovat
DieFohlenBMG

Zase ten Barák

Reagovat
Hasan Šáš

Kuchta bude asi out, přes Köstla neprojde.

Reagovat
Moshe Dajan

Kadeřábka bude někdo vzpomínat snad i za dalších 15 let. Kdo ho viděl naposledy hrát? Vždyť je to naprosto zapomenutý hráč, který byl ve formě, o které se dalo nějak mluvit, zhruba před 10 lety. Nechte ho už spát.

Reagovat
icka

Reagovat
Uwe háže buly

zas nepřeháněj.

Reagovat
andrew96

Lool. Tak hlavně, žes ho viděl.

Reagovat
Bakary3

Víš o tom, že je to ročník 92?

Reagovat
Papra

Reagovat
Cotton

Barák v současné chvíli na repre vůbec nemá.

Reagovat
Infeld Prácheňský

Reagovat
Rothbard

Co s tím Barákem pořád máte? Však nehraje ani ve Fiorentině. Se tu kolem Tondy vytvořil mýtus, že bez něj si naši na hřišti ani nepřihrají nebo co.

Reagovat
Mass

Ten mýtus tu nejspíš vyráběj stejný lidi, co pořád melou o Kadeřábkovi.

Reagovat
Cotton

Hlavně nechápu, proč se Kadeřův konec pořád spojuje s Šilhavým. Třeba za tím bylo něco jiného. A jestli neunesl, že se párkrát nedostal do základu, tak je to jeho chyba a ne Šilhavky.

Reagovat
CHONG

Kdybych fandil repre, tak bych byl asi nasraný

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
vceradnesazitra

Ty vole to nemáme nějakého mladého talentovaného trenéra? Fakt se budou točit dokola jen ty stejné loutky jak na Orloji?

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
vacin

Třeba Veselý nebo Kolstl?

Jasně Trpiš nebo Svedik je lepší varianta jenže na ty prostě nejsou peníze.

Hašek by měl u hráčů mít autoritu a pokud taktickou část budou mít na starosti Veselý a Kolstl, tak by to nemusela být zase tak hrozná varianta.

Reagovat
Nickname 9

Reagovat
Lemond Laws

Nemáme

Reagovat
vceradnesazitra

Díky za info

Reagovat
sksjirka

Proč šel Kostl dělat asistenta k repre místo u Slávie? Fakt to nechápu...

Reagovat
El Cid z City

Jisté Euro, nové zkušenosti, dost možná velké pravomoce od Haška.Ikdyby to nevyšlo, o práci nouzi mít nebude i potom a pokud si sedne s Haškem, otvírají se mu nové možnosti dělat mu asistenta někde za pořádný kačáky v Asii. Nebo zůstane jako hlavní u repre těch možností se nabízí víc než kdyby šel jako asistent ze Slavie.

Reagovat
sksjirka

Za mě je teda víc být asistent ve Slávii nebo ve Spartě než v repre, kde máš za sezónu 12 zápasů nebo kolik se jich hraje. A Veselýho nechápu už vůbec.

Reagovat
El Cid z City

Katar,SAE, Saudská Arábie.. k tomuto lizu se spíš dostaneš s Haškem než jako asistent ze Slávie. Kdyby začínal a měl výběr asistent Slavie nebo repre, tak každodenní práce je pro něj větší přínos. Ale dělá to už spoustu let a repre může bejt skokánek, je to změna. A možná ho láká i to větší volno, kdo ví..

Reagovat
JohnnyBravo

Možná pro tebe, protože jsi slávista jinak je samozřejmě asistent v repre mnohem vyšší pozice než asistent ve Slavii

Reagovat
db18

Vezme to, až Hašek uteče...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevezme, po Haškovi je na řadě Chovanec.

Reagovat
John Obi Mikel

Po Haškovi Bílek, pak Vrba, pak Fantomas a po něm Franco.

Reagovat
icka

Před Francem to vezme Uhrin ještě.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, FAČR jde proti proudu času. Takže po Haškovi Chovanec a pak Jarabinský.

Reagovat
smazaný uživatel

Ve Slavii dosáhl všeho, nová zkušenost, potom vezme někde klub jako hlavní trenér .

Reagovat
Strakosha

JT už ho nechtěl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hasan Šáš

Co vůbec hodlá hrát? Jesli návrat na čtyři vobránce, tak na to už vůbec nemáme stopery. Holeš, Krejčí, Panák ti tohle nezahrajou, nehrajícího Zimu by tam foukl leda sebevrah. To by snad musel přijít návrat Kalasů. Na jakej systém máme vůbec hráče? Skoro bych řek že na žadnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Staněk-Krejčí-Panák-Holeš-Jurásek-Král-Souček-Coufal-Hložek-Černý-Schick

3-4-3, cokoliv jinýho by byla sebevražda .

Reagovat
doshcz

sebevrazda ja zaloha Soucek-Kral ty vole

Reagovat
Hasan Šáš

No právě, na to zas nemáme záložníky. Nejlíp asi zkusit 3-5-2 a jebat křídla.

Reagovat
doshcz

ted se to nabizi kdyz Cerny neni ve forme no

Reagovat
smazaný uživatel

2 DM je fakt extrém, ale koho jinýho bys tam dal?

Reagovat
icka

Reagovat
Mass

Slavia s touhle zálohou porazila Sevillu.

Reagovat
doshcz

to ti tam jeste chybi Traore ne nebo kdo tam hral.. Soucek s Kralem potrebujou jeste nekoho k sobe

Reagovat
Bakary3

Fakt před nima chceš jako "presujiciho ofenzivního záložníka" třeba Sadilka?

Reagovat
doshcz

coze

Reagovat
Bakary3

Ano, jakou roli si myslíš, že tam plnil Traoré?

Že to píšeš, jakože s takovým typem hráče by dobré fungovali, přitom se tu neustále volá po tom, aby s nimi hrál kreativní záložník.

Reagovat
doshcz

Tak slo mi spis o to ze to furt byla triclenna zaloha. Uz jsme videli jak repre nefunovala v 343 na stredu s Kralem/Sadilkem-Souckem. Nejsou na to vhodny hraci, max mladej Sadilek kdyby k sobe mel nekoho jako je Kairinen. Navic system je to tezkej, kor pro repre tym. I u vas se na to Trpis po par zapasech vysral a presel spis na 352 ne?

Reagovat
Bakary3

Aha, takhle, to souhlasím, jen jsem nechápal konkrétně toho Traorého

Reagovat
Moshe Dajan

Jurášek nehraje, Černý nehraje, Hložek nehraje...

Reagovat
smazaný uživatel

Půl roku je ještě před námi. Jak bys to poskládal?

Reagovat
jenage

Ivan Hašek: Chceme hrát moderní fotbal, který se přizpůsobí hráčům, které budeme mít k dispozici. Uděláme maximum pro to, abychom se připravili na každý zápas. Chceme hrát atraktivně s moderními prvky, které vidíme u Slavie, Sparty nebo Plzně.

Tady máš odpověď.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To uz zkousel Silhavy. Sparta nebo pak Slavia zacaly hrat 3-5-2 a uz jsme to meli i v repre.

Reagovat
Hasan Šáš

Takže trojka vzádu je jasná.

Reagovat
Moshe Dajan

chatGPT?

Reagovat
Mass

Pamatuju, když se od tří vzadu upouštělo a začlo se hrát moderně na 4.

Reagovat
michalbarca

To u něj nikdo neví, co jeho týmy hrají, co chce hrát on atd ...

Reagovat
Fakt

Proč zbytečně hledat třeba v zahraničí, když máš plešatého kámoše bez práce

Reagovat
John Obi Mikel

Nechci hodnotit, protože za posledních deset let o jeho trénování vůbec nic nevím a starší úspěchy nemá cenu brát v potaz. Pro mne úplnej krok do neznáma. Franco byl dlouhou dobu můj oblíbenec, ale Haška nebudu odepisovat dopředu. Třeba to bude okysličení, které bylo potřeba.

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
kylo ren

Bude hrát repre před eurem nějaký pratelaky?

Reagovat
Fakt

Ten odehraje jenom přáteláky a týden před eurem zdrhne za velbloudama.

Reagovat
Greny

V březnu je repre pauza takže ano dva zapasy

Reagovat
kylo ren

Diky

Reagovat
fabec1222

Pak se hrává i v červnu před turnajem. Aspoň v FM to tak vždy dělám

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Cotton

Reagovat
johnik

A nebude ještě 1 před Eurem?

Reagovat
Coutinho10

je to o dohodě, ale většinou bývá

Reagovat
Fakt

Na počest panu trenérovi bych vrátil vzhled eurofotbalu na datum jeho posledního úspěchu

Reagovat
jenage

Vzhledem k tvé registraci z 2017 by ses možná hodně divil.

Reagovat
Greny

Reagovat
ACSMan

Tam byla nějaká změna jo? já žiji s tím že od 2010 co sem chodím se to neměnilo do minulého roku

Reagovat
fabec1222

Řekl bych, že náš vizuál byl tak od roku 2007. Předtím byl minimálně ještě jeden, u kterého PJ už před lety psal, že se žádný jeho obrazový záznam nedochoval.

Reagovat
cubinho

Nene, pak proběhla ještě jedna změna - myslím, že tak před cca 10-12 lety. Taky mě to tehdy štvalo, ale člověk si rychle zvykl

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
veikko

Já jsem schválně trochu googlil, jak se mu teda dařilo v těch arabských štacích. Říkal jsem si, že trénovat Al-Hilal přece jen není špatné. Ne, že by to byla úplně jeho vina, ale myslím, že všichni dokážete odhadnout, kdo trénoval Al-Hilal v jediné sezóně mezi lety 2004/2005 až 2013/2014, kdy nedokázali skončit 1. nebo 2.? Ale trénoval tam jen 9 ligových zápasů, kde měl bilanci 7-2-0. Posrali pod ním akorát národní pohár a ani v asijské Lize mistrů se jim nedařilo tak, jak by mělo.

Reagovat
Mass

To bys musel nastavit vzhled teletextu.

Reagovat
Infeld Prácheňský

HAŠEK VEN !

Reagovat
Spalovač šancí

Kdo mu bude hrát libera?

Reagovat
db18

Brabec.

Reagovat
772jozef

Stále lepšie jak ten Talian v Slovenskej repre ,,ten na eure narobí takú hambu že sa z toho všetci poebeme

Reagovat
vacin

Hanba je psát "hamba"

Reagovat
BrutusGargamel

Tohle je největší hnus Fouska a jeho bandy. V podstatě v tendru o nového kouče, šlo těmto sviním pouze o 2 věci.

A) Sparťanská či Slávistická minulost

B) Užitečný idiot, kterého si povodí jak agenti, tak funkcinonáři.

Obě dokonale splňuje. Jediná normální varianta by byl Svědík nebo zahraniční kouč, což by bylo vůbec nejlepší. Stejně velké množství hráčů hraje v cizině, takže si můžou strčit za klobouk vyjádření o specifické české kabině. Bohužel by nebyl nasáklý na agenty a lumpy ze svazu, takže by tohle neprošlo. A argument "nejsou peníze na zahraničního kouče" by svazovým funkcionářům taky neobstál. Fousek je největší škůdce fotbalu u nás, tudíž nemá nárok na žádnou mzdu a celý jeho plat by měl jít na normálního zahraničního trenéra.

Tohle je největší hnus, co mohli tihle gauneři spáchat, dát tam vyčpělého cypa, co nemá dekádu úspěch, ujel mu vlak a charakterově již prokázal, co je zač.

Fousek je nejhorší předseda, co kdy na této planetě působil. Tento krok je odporný hnus, co nemá s fotbalem nic společného.

Apeluji na Vás bojkotujte tuhle šaškárnu, případně fanděte soupeřům na EURU.

Poslednímu místu ve skupině Zdar!

Reagovat
Lemond Laws

Reagovat
Spalovač šancí

A co budeš dělat, když přiveze z EURA medaili?

Reagovat
BrutusGargamel

Nemůže přivést medaili. Hašek je axiom neúspěchu a ostudy. Maximálně se štěstím proleze ze skupiny a následně dostane klepec a laso od šejků.

Reagovat
Nieuwendyk

Reagovat
Beči

Reagovat
freewill

Reagovat
dextroza_m

Zahraniční kouč?? Víme, jak dopadli Poláci..

Reagovat
BrutusGargamel

Jiné kolektivní sporty u nás trénují zahraniční trenéři a celkem úspěšně.

Reagovat
vodka

protože angažovali geronta za zenitem

Reagovat
John Obi Mikel

Tyhlety představy že zahraniční kouč znamená automatický úspěch

Reagovat
icka

Tyhlety představy, že to někde nevyjde tak to nevyjde nikde

Reagovat
Moshe Dajan

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Beči

Reagovat
Cotton

Reagovat
uff

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Moshe Dajan

protože angažovali trenéra, který nehrál fotbal ani s Portugalskem

Reagovat
nani92

a Slováci...

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Moshe Dajan

konečně pořádný názor

Reagovat
Acrocephalus

Já furt nechápu, proč by zahraniční trenér mělo být nějaké kouzelné, samospásné řešení. Jako kdyby zahraniční trenér = úspěch zaručen. To je blbost. Od zahraničního trenéra bych požadoval minimálně nějakou zkušenost s českými týmy, protože snaha uplatnit svoji "cizí" mentalitu v českém prostředí, to je tak na ostudu, pokud se netrefíte, viz Santos v Polsku. Takže kdyby mělo být na mě, rozhodně bych upřednostňoval českou variantu, pak už se můžeme bavit, jestli mladej a odvážnej trenér s neotřelou koncepcí, nebo sázka na zkušenost.

Reagovat
BrutusGargamel

Tohle je ale sázka na kamarádčoft a neúspěch. Hlavně, že to vyjde relaitivně levně.

Reagovat
Kang & Kodos

Ale my ty trenéry nemáme. Respektive máme dva, ale jednoho nezaplatíme, protože ve Slavii má raketu, a druhej se ještě nedostal do top klubu, kde by ho buď zase nezaplatili, nebo by tam vyhořel a v tom případě by byl volnej. Zbytek jsou borci za zenitem, nebo trenéři jako Kováč nebo Horejš, který toho za sebou tolik nemaj, nebo v posledním angažmá neuspěli

Reagovat
Beči

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Freedo

Ne, úspěch by nebyl zaručen. Ale to není ani s Haškem a aspoň by se zkusila nějaká nová cesta, která by sice nemusela dopadnout dobře, ale možná by měla větší naději na úspěch, než zvolit dinosaura, kterej posledních 15 let trénoval jen Araby.

Jmenuješ Santose, ale to sis jen vybral příklad, kdy se cizinec neuchytil. Máš spoustu koučů, co to naopak dost zvedli.

Specifické české prostředí je další mýtus. Už nejsme v devadesátkách, většina hráčů umí anglicky. Pokud už nic jinýho, tak proč se neinspirovat ostatními sporty? V hokeji jsme měli cizince a po 10 letech z toho byla medaile, ve florbale taky, stejně tak se zvedla ženská házená a určitě tam budou i další kolektivní sporty, teď nevím jestli basket..

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. To by ale Fousek musel umět pípnout anglicky, aby neměl kecy o nějakým specifickým českým prostředí .

Reagovat
BrutusGargamel

Přesně tak On nemůže vzít zahraničního trenéra, neměl by totiž vazby na ty správné lidi a mohlo by se stát, že by nebral na srazy lidi podle daných instrukcí, ale podle sebe a tudíž ani nerozehrával náhradníky pražských S.

Hašek je jen užitečný idiot, co tam skvěle zapadne k té sebrance. Já tomu teda fandit nebudu.

Reagovat
uff

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
freewill

Reagovat
Beči

Reagovat
Mass

Veselý kdysi trénoval Spartu Kolín, takže máš pravdu

Reagovat
veikko

To pěkné 3. místo ve skupině D na FIFA Arab Cupu 2021 se prostě nedalo neocenit. Pro milovníky statistik a Jirku Štěpána je třeba zmínit, že třeba ČR Súdán ještě nikdy neporazila. Zároveň ve mě vzbuzuje naděje třeba také zajímavá porážka 0:1 s Jižní Koreou, kdy Libanon dokonce 4x vystřelil na bránu!

Reagovat
0:1

Tak to prohráli o 2 góly míň a měli o 3 střely víc než by měli naši.

Reagovat
Godwinson

Vzit zmrda, co je nejen absolutne za zenitem, ale uz z pozice spasitele jednou s ceskym fotbalem vyjebal, to je teda uzasne. Na to se cekalo celou dobu. To mohli vzit radeji Straku nebo Bednare rovnou ze studia Novy.

Reagovat
Moshe Dajan

Bez ironie, i ten Bednář na mě působí důvěryhodněji než tenhle skořápkář

Reagovat
mayday

Reagovat
Mass

Bednáře bych vzal jako manažera, aby si kluci nemuseli matro schánět sami

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
freewill

100 % souhlas

Reagovat
Beči

Reagovat
Man__United

To jak mluvil o Kostlovi že je nejlepší asistent v Česku jen dokazuje že svaz když nedostal Trpišovskeho tak prostě vzali jeho pravou ruku, ale zároveň ho nechtěli vystavovat tlaku hlavního trenéra, tak prostě Hašek bude ten ksicht pro média, ale většinu práce bude dělat Kostl, napovídá tomu i to, že odešel ze Slavie úplně, kdežto Veselý bude dál trénovat Bohemku a Černý taky bude trénovat dal brankáře i ve Slavii

Reagovat
cubinho

Snad jo.

Reagovat
smazaný uživatel

A přesně tak to je .

Reagovat
Mass

Je to docela možný, že Köstl bude mít víc pravomocí v repre než ve Slavii.

Reagovat
r.mrazik

tragicke reseni od tragickeho Fouska...co jineho cekat

Reagovat
Sandstorm

Ivánku, kamaráde, nechceš trénovat repre?

Reagovat
j_mrazik

Já pořád nevím, kde se kolem něj už snad 20 let aura nějakého spasitele.

Reagovat
db18

Reagovat
Prefontaine

Reagovat
Puskas

Žije ze svého jména, a to ještě spíše z doby hráčské kariíry.

Reagovat
ACSMan

Tak celkově Hašek po tom naganu to byl symbol úspěchu ale dneska už se to celkem otočilo

Reagovat
oli9

Reagovat
KnoxXx

oproti Francovi krok vpred (a so Smicerovym Fouskom v cele aj uplny strop)

Reagovat
smazaný uživatel

*vzad

Reagovat
smazaný uživatel

Prvně jsem si myslel, že je prostě problém hlavně ve Fouskovi a jeho názorech, ale když to slyšíš, jak pro mě uznávaní fotbalisti Šmicer, Řepka a podobně ti řeknou, že nevidí nikoho jiného než Haška, tak to už je dost silný tabák. Celé to naše fotbalové prostředí je prostě v hajzlu, ta naše připosranost přivést někoho mladšího, perspektivního, případně kvalitu ze zahraničí.. je mi z toho špatně. Zase se nepostoupí na MS a zase budeme hledat znovu.

Reagovat
El Cid z City

Proč sakra do kritérií tolik lidí cpe věk? V dřívějších dobách to zase musel být stařec nad hrobem, pro kterého je to vrchol kariéry a pak už jen zemřít...

Reagovat
Nieuwendyk

Příšerný. Vždyť ho českej fotbal vlastně nezajímá. Baví ho jenom islám a parní stroje...

no jo, chápu, že svaz v čele s tím bolševickým strejdou nemá nic PROTI němu...

Reagovat
Bex5

Tož co to ten Fósek zas v té své makovici vykómal

Reagovat
Acrocephalus

Hlavně ta hovna o tom, jak potřebovali si vzít čas do ledna, aby prodiskutovali volbu nového trenéra, to je úplná hovadina. Už v prosinci mohlo být jasno, tady to popotahování a vymlouvání se na to, že by se nesešli kvůli zdravotním a pracovním důvodům, je trapný. V podstatě Hašek není překvapením a mluvilo se o něm už dlouhou dobu. Kdokoliv jiný by překvapením byl.

Ale zajímalo by mě, koho máme kdyžtak v záloze, pokud by Hašek pohořel? Doufám, že mají i tuto variantu na stole, protože hasit to na poslední chvíli jako se Šilhavým je důkaz amatérismu.

Reagovat
Nadržený šimpanz

Kovář - Vitík, Panák, Krejčí - Coufal, Souček, Barák, Jurásek - Černý, Schick, Kuchta

Reagovat
smazaný uživatel

Kovář, Vitík, Barák, Kuchta přinejlepším lavice, jinak .

Reagovat
Strakosha

Jasně,ten Jurásek bije do očí

Reagovat
Kang & Kodos

Když zkombinuješ neschopnost, nulovou erudici většiny lidí, který o tom rozhodovali (výbor tvořenej právníkem a politikem z ANO je top), nedostatek peněz a to, že důležitější jsou vzájemný vztahy, tak jasná volba. Hašek dával smysl leda v tom roce 2009, kdy dojel kvalifikaci. Dneska je v pozici, kdy ho nikdo neviděl trénovat už 15 let. Nikdo z těch jeho kuřbuřtů, který ho pokaždý cpali do Sparty nebo repre, by nebyl schopnej říct, jakej fotbal Hašek praktikuje a jak pod nim jeho týmy hrajou. Jediný, co kdo dokáže vyplodit, je to, že to je OSOBNOST a má respekt. Ani hovno samozřejmě, mileniálům je nějakej Ivan Hašek u prdele. Pokud přijedou borci z Bundesligy, Serie A, Sparty, Slavie, a uvidí Haška, jak je úplně v lese, veškerej respekt zmizí po prvním srazu. Ale asi se to muselo stát, prostě se teď (snad) znemožní a už ho nikdo nikam cpát nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

naprosto presne

Reagovat
Beči

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Reagovat
Ofenziva > Defenziva

Reagovat
Nebelung

Reagovat
mrtvej ofsajd

souhlas. Myslím ale, že tréninky a herní strategie budou hodně na Kostlovi a ten jede současný trendy.

Reagovat
Infeld Prácheňský

Reagovat
oli9

Reagovat
Manik...

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Salfovic

Asistenti budou na plný úvazek ?

Reagovat
pobody's nerfect

Na DPP

Reagovat
Moshe Dajan

po pár zápasech přejdou na DPČ

Reagovat
Rothbard

Do pitsche.

Reagovat
Infeld Prácheňský

Reagovat
Mass

Reagovat
kylo ren

OSVČ

Reagovat
Mass

brigádníci

Reagovat
sound la

Z blata do mocuvky

Reagovat
0:1

Co musíte umět a jak musíte působit na lidi aby jste měli image spasitele?

Reagovat
Igner Farnsworth

To se zeptej sparťanu ti posledních 10 let furt na nějakého čekali

Reagovat
oli9

Jmenovat se Babiš

Reagovat
nani92

Česká mentalita je špecifická = retardi?

Reagovat
Heisenberg

Politická korektnost se dostala i do FAČR.

Reagovat
Mates_Matesović

Ve volnym překladu jo

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Beči

Nic jiného jsem od našeho připosraného a hamižného vedení ani nečekal.

Stalo se vůbec někdy v historii nároďáku aby se k němu dostal takhle nekompetentní trenér?

Reagovat
Strakosha

V čem je nekompetentní? Popiš problém

Reagovat
Beči

To myslíš vážně?

1) Úspěchy měl naposledy někdy před dvaceti lety

2) Jeho morálka je absolutně neexistující

3) Poslední dekádu trénoval pouze "prales"

4) I z toho pralesa ho vždy po chvíli vyhodili, jelikož ani tam neměl žádné výsledky

Mám pokračovat, nebo je to dostačující?

Reagovat
smazaný uživatel

Jemu to nevysvětlíš .

Reagovat
Strakosha

Pokračuj

Reagovat
Infeld Prácheňský

Reagovat
mistr129

Reagovat
Cotton

Reagovat
lampas

Stalo, např. Rada.

Reagovat
Man__United

S FAČR o uvolnění trenéra k reprezentaci jednáme, ovšem žádnou finální dohodu ještě nemáme. Za oficiální stanovisko bych to tedy ještě nepovažoval. Nicméně se jedná o reprezentaci, takže máme zájem k dohodě dojít a vše k ní směřujeme. Prioritou pro nás ale zůstává nastavit jeho fungování tak, aby pro Bohemku mělo minimální dopady. Je to odměna i pro Jardu za jeho dobře odvedenou práci v Ďolíčku. Jarda Veselý je ale hlavním trenérem Bohemians a my chceme, aby tomu tak bylo i nadále," řekl k aktuální situaci předseda představenstva Bohemians Ing. Dariusz Jakubowicz.

oni ho oznámí ale ještě nemají úplnou dohodu s klubem, nekončící klauniada

Reagovat
Rudy

Tvl to byl napad jim tady radit s tim Baldrickem a Cernou zmiji. Priste se na to fakt vyse...

Reagovat
Igner Farnsworth

Konečně máme chlapsky cíle a ne ty jejich alibisticky postupy na euro. Jsem na něj zvedavej a docela se na to těším. Jsem hlavně rád, že je pryč Šilhavý, protože poslední rok že mě repre doslova vysavala duši

Reagovat
Ofenziva > Defenziva

To je vůl. Mohl mít navždy auru blanického rytíře, kterej přijde až když bude opravdu nejhůř... a teď o ní definitivně přijde.

Reagovat
mayday

Reagovat
Mass

Hašek ale nevyjel z hory, ale vykopali ho z písku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ivánku, kamaráde, takže sis to nakonec vybrečel jo

Sranda je, že před několika měsíci tu byl článek, kde si tenhle slizoun stěžoval a brečel, že ten narodak nikdy nedostane, protože určití lidé ho tam nechtějí. A tím tak nějak zase nepřímo kritizoval ty naše fotbalové poměry. A kompetentní lidi co o tomhle rozhodují.

Najednou, ho ti kompetentní lidé, oslovili a ejhle je tady

Nasmál bych se, kdyby se ukázalo, že je to trenér na úrovni Jožky Webera a spol

I kdyby, mu to vadit nebude, v případě neúspěchu uteče jak posledně s ubrečeným komentářem o českým prostředí, ve kterým se těžko pracuje, a radši půjde dělat fotbal někde do hajzlu na úrovni naší poloprofi třetí ligy

Reagovat
mayday

Budete čumět, až udělá na Euro čtvrtfinále po skvělých výkonech.

Reagovat
pobody's nerfect

Možné to je. Stejně jako je možný konec po skupinách se skóre 0:10

Reagovat
mistr129

To udělal i Šilhavka a rychle se zapomnělo

Reagovat
Mass

Reagovat
bobis21

Reagovat
andrew96

"Po skvělých výkonech"

Reagovat
mistr129

tak na euru to vesměs byly

Reagovat
andrew96

Mno... spíš skvělé výsledky.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Manik...

Jojo..

Reagovat
Bakary3

Celý fungování vedení FAČR je komedie, takže očekávaný vyvrcholení.

Jsou neschopní, už jen to, že variantu zahraničního kouče zavrhli, když fakt není z čeho brát, je jasna ukázka jejich posranosti a nekompetence.

Vyloženě tím řekli "nemáme chuť hledat, nemáme přehled a řešit to prostě nebudeme".

Tedy jediná kvalifikace byla "kámoš", nic víc, protože nikdo soudný by si na Haška nemohl ani vzpomenout.

Dobře, pokud nebyl dostupný JT a nechtěli brát venku, tak Svedik měl být ten, o kterém se bude mluvit tak, že "není o čem", jako mluvili Šmicer, Vízek nebo Řepka o Haškovi.

Tohle prostě hlava nebere.

Co ale čekat od tý sranda komise, která trenéra vybírala.

Hlavně, ať pak blabolej, jak lidi mají fandit repre, když všichni vidí, jak fungují.

Ještě k zahraničnímu trenérovi - prý že je to o penězích, ale Hašek může mít dva, jistě dobře placený, asistenty, hm, zajímavý.

A nikdo snad nechce dinosaura typu Santose, který by navíc bral raketu, ale někoho mladšího, s chutí, v Německu bysme našli jak hovno a nevěřím, že bysme ho nezaplatili.

Přitom si myslím, že tam je kvalita trenérů i z menších klubu jinde, tam podle mě prostě nestačí si udělat licenci a s tím si vystačit do konce kariéry, je tam jiná konkurence.

Albánii se povedl sylvinho, nebyli posrany, vyplatilo se. My se tváříme, jako že je Hašek oproti zahraničnímu trenérovi jistota - v čem jako?

Tahle priposranost a kamarádickovani, a lenost, jen ať se nemusíme moc snažit, to mě totálně sere.

Reagovat
smazaný uživatel

Už jen dodám frázi ,, specifická česká kabina, prostředí a srdíčko'' tohle ti tam ještě chybí, jinak si to popsal přesně

Reagovat
Bakary3

Pravda, moje chyba

Reagovat
Igner Farnsworth

Kde říkali, že je o to penězích? To mě fakt točí když tohle někdo v ČR řekne ze státního sektoru..

Reagovat
Bakary3

Tak slyšel jsem to docela často, být pravda, asi ne od Fouska přímo

Reagovat
Manik...

Reagovat
Beči

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Greny

Jinak Šmicer at jde do prdele to je trapas první třídí.. ať se stará o nemovistosti a ne o český fotbal to je hnus

Reagovat
mistr129

Reagovat
Greny

Klidně se směje ale za mě ses curak, pokud všude na veřejnosti podporujes Haška jako trenera repre, pak ho jmenují a ty skončíš v poradni řadě s celou řadou.

Jediné že by šel dělat manazera

Reagovat
mistr129

Tak neočekávám, že skončil kvůli tomu že vybrali Haška... naopak si pravděpodobně řekli, že nejdříve pomohou s výběrem trenéra a položí to až pak, ne naopk

Reagovat
Greny

Uvidíme podle mě mu půjde dělat manazera

Reagovat
lojzah

Tak máme nového trenéra. A všichni experti internetových stránek mohou začít zpívat svou oblíbenou píseň: HAŠEK VEN!!

Reagovat
Vinci

Aspoň je to celkem sympatak. Ale jinak ta volba je docela úlet

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě ten komentář o Asii a jak tam načerpal spoustu zkušeností tpč jo no, a proto do Asie odchází fotbalisti z Evropy co jsou za zenitem a jdou si přivydělat nee já fakt nemůžu uvěřit, že takový trapný až směšný argumenty v jeho prospěch někdo ze sebe sype

Reagovat
j_mrazik

OT: Kozub na chvíli prý končí…

Docela by mě zajímala jeho popularita tady. Já nemám moc kolem sebe lidi, komu by se to líbil jeho humor. V divadle jsem ho neviděl.

Reagovat
vodka

nemusel ani začínat, trochu vtipné byly možná tak některé z těch prvních skečů

Reagovat
HorajzmAmmann

Ja ho mám jeho humor docela rad. Byl jsem na něm a fakt jsem se nasmál. Ale chápu a jsem s tím úplně v pohodě, že většině se jeho styl humoru a vyprávění nebude líbit.

Reagovat
Beči

Já mám jeho humor celkem rád, ale ne vždy a všechno. Ale jinak si myslím, že jeho herecký potenciál je obrovský, podle mě by s přehledem zvládl i vážné role.

Reagovat
Neon

V prvním lockdownu ty jejich impra na youtube byly fajn (najlapši kapela na svete je d bítls atd.) , ale pak už to bylo na jedno brdo. Ten jejich film jsem vlastně ještě ani neviděl.

Reagovat
fabec1222

Tři tygři jakožto celek jsou strašná trapárna. Vůbec nechápu jejich popularitu. Je to těžkej sedláckej humor, kterej využívá úplně těch nejlacinějších pomůcek pro pobavení diváka.

Samotnej Kozub v humorný poloze je taky trapnej a díky jeho popularitě z poslední doby i dost egoistickej.

Kozub jako herec je dobrej. Umí zahrát i těžké a charakterní role. Čistě z hlediska herecké kariéry by mu sedlo se odstřihnout od těch rolí dementů, do kterých ho pořád obsazují, protože jinak bud za pár let zaškatulkovaný a už se to z toho nevyhrabe. Pochopitelně z mediálního hlediska jsou pro něj tyhle role ale přínos...

Reagovat
C-M@ster

V rozhovorech (Dědek, Šíp) byl fajn.

Tři tygři vesměs trapný.

Herecky nevim. Nevadi mi.

Reagovat
cubinho

Když jsem ho někdy před 8 lety poprvé viděl v Aréně v Ostravě, tak na mě působil jako zjevení. Naprosto skvělý divadelní výkon, nechápal jsem, že mu je teprve kolem 20 let. Několikrát jsem šel výhradně na něj a tehdy jsem říkal, že je jen otázkou času, kdy prorazí do TV. Chvilku to trvalo (vlastně do covidu). Když začínali Tři tygři, tak jsem na nich jednou byl a byla to strašná sranda a fakt jsem brečel i smíchy (žádný trapnohumor, který často předvádí teď). Ale jak tu píšou nade mnou - zachvilku bude zaškatulkovaný jako herec dementů jako Liška nebo Sobota. Přitom má neskutečný talent. A očividně mu sláva stoupla trošku do hlavy...

Reagovat
Lemond Laws

Poprvé u Dědka nebo Šípa fantazie. Pouštim často.

Tři tygři a obecně ty jejich scénky za mě trapárna největší.

Divadlo jsem nikdy neviděl - ale dle ohlasu asi bude super

Film dobrý herec.

Standup co měl v O2 aréně a v obýváku jsem viděl pár minut a totalní trapárna

Reagovat
ACSeRw!n

v zivote sem o nem neslysel, takze tak

Reagovat
Lemond Laws

To je zajímavé v dnešní době..

Reagovat
ACSeRw!n

no prave, v dnesni dobe se clovek nemusi omezovat jen na lokalni zabavu

Reagovat
Lemond Laws

Spíš když to beru podle sebe,. Jsem na mobilu často a tím pádem na mě skáčou věci i které mě nezajímají. Takže si myslím, že mám nějaký základní všeobecný přehled o všem co se děje.

Tak mě pak překvapí, že někdo nezná herce, který byl poslední dva roky naprosto všude, vyprodával o2 areny atd.

Ale nemyslím to špatně, aby to vyznělo. Jenom že mě to překvapilo

Reagovat
ACSeRw!n

jako ted sem si ho vygooglil ani podle ksichtu, toho cloveka sem v zivote nevidel zvlastni

Reagovat
pobody's nerfect

Mám to skoro stejně. Jméno jsem sice zaznamenal, ale ksicht bych asi nepoznal.

Reagovat
0:1

Taky. Vím, že se o něm často píše a to je asi tak všechno, čím můj život obohatil.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho znám jen z těch reklam na banku, takže ani netuším, jak vypadá v "civilu".

Reagovat
letitfly

A covid jsi zaznamenal?

Reagovat
ACSeRw!n

hihihi

Reagovat
Nihilister

Mám rád humor ala kanál ale jeho úroveň je dokonce i pod kanálem, který často navštěvuje owny.

Reagovat
Snatus

V Lize naruby dneska říkali, že je kabina repre vztahově rozbitá, ví se o tom něco víc?

Reagovat
smazaný uživatel

Vrátí se Jankto a bude to v cajku.

Reagovat
Greny

OT : sorry Slavisti ale LuftJarda se zase napil??

Reagovat
HorajzmAmmann

nechápu co to tam dneska předvádí

Reagovat
Greny

Tak s Libercem se mu dal bude asi blbé spolupracovat, Kania se ozval a na mladičká a v podstatě nováčka ve fotbale kloboucek

Reagovat
HorajzmAmmann

Četl jsem

Reagovat
mistr129

měl dát xkrát větší bídu vyprcanci Horkýmu a vypnout internet. Nafurt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kaspar

Horky je na Twitteru hrozne zhrzeny od doby co si pohrbil svoji karieru

Reagovat
mistr129

Reagovat
lampas

Co se stalo?

Reagovat
HorajzmAmmann

Aaale … jedna drama queen toho včera moc vychlastala, zapnula Twitter a zacala kopat kolem sebe…

Reagovat
lampas

Co tomu blbovi udělal Baník?...Jinak s ním naprosto souhlasím, taky bych budoucí spolupráci s ním v mnohém přehodnotil

Reagovat
HorajzmAmmann

Vůbec netuším. Asi něco řekl Miklosko veřejně ohledne toho ze chce Ewertona. Btw Kozel neřekl fakt vůbec, ale vůbec nic špatně. Akorát teda stále nevím komu patří Červ. Nakonec teda asi Slavií ne? Nechápu, proč Banik i Slovan přistupují Slavii na tuhle hru.

A ten vas majitel, neznám ho, jaky z nej mate pocit? Asi lepší než to Ludvík ne?

Reagovat
lampas

Zajímavý by bylo, kdyby se jim na to Červ vysral a řekl, že nikam do Plzně nejde, když mu kokot Tvrdík zatrhl přestup do Sparty a teď si z něj dělá doslova přeprodejní kurvu.... Slavia tam asi má na něj právo předkupu za předem danou částku, jako měla s Kuchtou. Takový to hostování bez hostování.

Kania vypadá jako velmi pragmatický a inteligentní člověk, evidentně ví, proč do toho jde a pocity jsou zatím velmi pozitivní (v kombinaci s tím, že to bude dělat s Nezmarem). Počítáme, že teď bude nějaký vklad do chodu klubu za účelem toho, že se nám povede se dostat na úroveň pohárů a být ekonomický soběstačný při přeprodeji hráčů a účasti v pohárech. Pokud to klapne, tak je vše ok, pokud ne a dopadneme jako třeba Baník, tak to může jít pěkně do háje. Kania za sebou podle mě nemá kapitál, ani chuť, aby do chodu klubu dával ze svýho každoročně desítky milionů, jak do černý díry.

Reagovat
naheCZ

Vypadá to, že si krapet přihnul Nicméně z Horkého se stal strašnej dement. On se v honbě za lajky snížil na úroveň všech těch dezolátů, kterýma tak opovrhoval. Ten další tweet už samozřejmě kravina, proč to zas musí psát na Twitter nechápu

Reagovat
Marisic

Byl jsem proti jeho angažmá u repre a furt mi to vadí.

Ale upřímně jděte do hajzlu s těma z politiky převzatejma nálepkama ve stylu dinosaurus apod., který tu vidim všude. Fotbal se hraje na góly ne na tydle trapný nálepky.

Reagovat
pobody's nerfect

A politika se hraje na volební zisk a ne na nálepky.

Reagovat
Marisic

no ale ten máš mnohdy z těch nálepek

Reagovat
johnik

Btw na netflixu je dokument "kapitáni" a řeší se tam repre Libanonu právě v době, kdy tam byl Hašek.

Reagovat
Puskas

Tak to nebude moc dlouhé.

Reagovat
Tomik111

Borec se chce stejně jen ukázat, že ještě existuje (což se mu na EURO splní) a jen co přijde první nabídka z východu, tak pápá.

Reagovat
Madio Sané

Prečo si holí obočie?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele