Čaj o páté: Pohřbívání kladů, utužování záporů

17.12.2014, 17:19
Názory a komentáře
Suverénně nejvýraznější postavou britské fotbalové scény uplynulých několika dní je manažer Liverpoolu Brendan Rodgers. Ať chcete nebo ne, musíte na něj mít názor, nebo vás alespoň nenechávají chladnými jeho přidrzlé výroky do médií. Jaká je ale situaci na hřišti, a kde přesně hledat Achillovy paty kulhající komety loňského ročníku?

Liverpool pod Brendanem Rodgersem je v podstatě klubem, který žije ze sérií. Buď se mu daří nadmíru dobře, nebo nadmíru špatně.

Vezměte si podzim 2012, který měl k raketovému startu pod novým lodivodem vpravdě hodně daleko; pak uvažte, nakolik Coutinho se Sturridgem proměnili tvář celého týmu od řeky Mersey.

Jedna prohra v závěrečných 12 kolech tehdy jako by předznamenala jednu parádní plus mínus 38zápasovou šňůru uspokojivých výsledků, kterou má nyní dle množství zlých jazyků neomylně následovat jedna černočerná, opět plus mínus 38zápasová šňůra.

Rodgersovu štaci ve městě Beatles lze zkrátka nahlížet zhruba z tolika různých úhlů, ke kolika různým verdiktům ohledně jeho budoucnosti lze ve výsledku dospět.

A ačkoliv hlasy požadující odvolání severoirského rodáka postupně sílí, z pozice neutrálního pozorovatele se nelze ubránit dojmu, že jde z velké části o projevy obyčejné hysterie.

Ostatně, nejlíp to za mě vyjádřil jeden z mediálně nejznámějších liverpoolských fanoušků Paul Tomkins se svým kousavým výpadem vůči vlastním soukmenovcům: "Benítezovy týmy ‚byly moc defenzivní‘; ty Rodgersovy zase ‚neumí bránit‘. Ten ‚správný manažer‘ by zřejmě klub dovedl až na Oběžnou dráhu, a všichni by žili šťastně až do smrti. Přesně to lidi chtějí, že?"

Já se nicméně do žádných ambiciózních úvah na téma, zdali by bylo lépe Liverpoolu bez Rodgerse, Rodgersovi bez Liverpoolu, nebo snad Liverpoolu s rozdvojeným Gerrardem, raději pouštět nebudu.

Místo toho se s laskavou pomocí bývalého šéfredaktora serveru PremierLeague.cz Tomáše Chudého pokusím přijít na kloub současné liverpoolské herní krizi. A třeba i odhalit, že by ony neduhy teoreticky ani nemusely být tak úplně neodstranitelné...



Zrovna hned ten první, který si beru na paškál, ovšem - pravda - zapustil kořeny pěkně hluboko.

Že má totiž Brendan Rodgers zásadní problémy s nalezením jisté vertikální rovnováhy, se správným vybalancováním útočné a obranné váze; to nám mělo docházet vlastně už v průběhu loňského "průlomového" ročníku.

Ten nakonec Liverpool završil na skvělé druhé příčce, to však s neuvěřitelnou porcí 50 inkasovaných branek na kontě, pro což napříč celou uplynulou dekádou zaboha nenajdete precedens - a to dokonce ani s ohledem na top4.

Takový Birmingham zpřed devíti let koneckonců s totožným defenzivním výkazem sestupoval o patron níž; a Hull nebo Sunderland se v nedávné době s podobně propustným obranným valem jen taktak zachraňovaly.

Samozřejmě, já zde tímto neobjevuji žádnou Ameriku: tentýž paradox už v dubnu dlouze rozebírali i Neville s Carragherem ve studiu Sky Sports. Na co ale já chci zvláště upozornit, je alarmující skutečnost, že se Liverpool za celých těch osm měsíců téměř nehnul z místa. Mamadou Sakho, velký to Carragherův "oblíbenec", už sice jen sotva nastupuje, jeho chyby však milerád kopíruje nově přivedený Dejan Lovren.

Na tomto místě se hodí poznamenat, že Lovren na papíře skutečně měl veškeré předpoklady pro to alespoň částečně liverpoolské neduhy zahladit. V Southamptonu se jevil jako rozhodný, asertivní stoper, který by měl být schopen ukázkově vyvážit Škrtelovy rezervy v rozehrávce.

Ve finále se však právě chorvatský stoper jeví jako ten vůbec nejslabší článek chatrné liverpoolské defenzívy. A jestliže byl Sakho na prvním videu Nevillem pranýřován za neustálé ustupování zbytečně moc hluboko do pole, respektive vlastního vápna, i Lovrenovo chování má k vyzrálosti poměrně daleko.

V jeho případě zaráží především opakovaná fixace na (zpravidla) nesprávného hráče, kterou se zdá být obdobně posedlý i nyní; po uplynutí dobré třetiny kalendářního roku, a chtělo by se říct i "doby hájení".

Špatná orientace v prostoru se tedy nakonec ukazuje být vysloveně patologickým jevem, co se stoperů Reds týče.

Pokud loni šlo Sakha se Škrtelem kritizovat za to, že svou pasivitou/panikařením leckdy vyloženě zvali soupeře k zakončení, místo aby jim ho znemožňovali, teď liverpoolští trpí na něco velmi podobného.

Ani jeden ze středních obránců evidentně nemá na starosti organizaci celé obranné čtveřice, a to rovněž ve vztahu ke krajním bekům, kdy zejména levá půlka v tradičním složení Lovren-Moreno v jednom kuse vykazuje značné rezervy v poziční hře.

Rezervy, které úhledně zapadají do Carragherovy škatulky pojmenované "základy". A shodou okolností také záležitosti, se kterými Lovren v Southamptonu rozhodně nezažíval tak horké chvilky jako před The Kop.

To nakonec neomylně ukazuje na určité specifické požadavky Brendana Rodgerse. Konkrétně zřejmě na to, že Rodgersovým levým stoperem patrně vždy bude primárně zadák s citem pro rozehrávku (jako Williams ve Swansea), a teprve sekundárně také obránce, který bude dbát na strukturu a patřičnou kohezi defenzivní linie.

Což se nezdá být šťastným žebříčkem priorit; a tím spíš se již před výkopem derby s ManUtd nezdálo být šťastné vracet se k neosvědčenému Lovrenovi. Zrovna ve chvíli, kdy vám stoperská dvojice Škrtel-Touré ve třech zápasech inkasuje všehovšudy jednou, a celkově působí v páru mnohem konsolidovaněji.

Na druhou stranu, abychom byli úplně fér: pouze o stoperské dvojici to zase není; dolů šla také hra celé záložní řady. Tam se zvláště Gerrard se staronovou pozicí štítu vypořádává o poznání hůře než loni; a ve finále by nebylo úplně mimo předpokládat, že se o těch 21 (!) minel vedoucích zpříma ke střelám soupeře zhruba půl na půl podělila záloha s obranou.

Ostatně, leccos začíná už u těch středopolařů, kteří se na přechodu do útoku podílejí méně (úspěšně) než dříve, a tím akorát dál přitěžují už tak nejistým stoperům. Zkrátka pakliže se liverpoolští v minulé sezoně dost dobře specializovali na otravné presování oponentů; tentokrát je v jejich hlavním zájmu naopak nechávat se presovat...



U presinku se ale ještě chvíli zastavme, protože i on je na Anfieldu od samého počátku sezony jaksi na bolestivém ústupu. Jestliže v průběhu minulého ročníku mohl Brendan Rodgers stručně, leč výstižně zkonstatovat, že se jeho svěřenci bez balonu chovají "jako zvířata"; dneska už by při volbě stejných slov bohapustě lhal.

I tady přitom člověk naráží na chybějící prezenci Luise Suáreze, u něhož se při všem tom lamentování nad počtem přifilmovaných pádů poněkud zapomíná na to, že jinak bezesporu platí za ty nejpoctivější útočníky planety. Alespoň tedy v tom smyslu, že vám celých 90 minut odlétá ze strany na stranu, od jednoho levého beka k pravému stoperovi, a ani na chvíli se přitom nezastaví.

"Přesně jako kdysi Ian Rush," popotahuje nostalgicky nejeden pamětník na známém fanouškovském fóru Red And White Kop.

Pokud potom vedle takového blázna v nejlepším slova smyslu máte k dispozici ještě vždy aktivního Sterlinga, jen o trošku zaostávajícího Coutinha a poměrně vysoko na hřišti vytaženého Hendersona, jde z vás automaticky strach - a přesně tak tomu také obvykle bylo.

Jak si můžete všimnout zde, Liverpool loni platil za třetí nejefektivněji napadající kolektiv soutěže, hned po korunovaných králích ze Southamptonu a Mourinhově Chelsea.

Jak se k tomu dospělo, to vpravdě není žádná věda. Colina Trainora ze serveru StatsBomb tady zajímá výhradně útočná polovina a kousek té obranné, kde následně identifikují veškeré defenzivní akty (typu přerušených pasů, povedených i nepovedených obranných zákroků...), a těmi poté dělí množství přihrávek zkompletovaných soupeřem stále jen na tom daném úseku hřiště.

Z logiky věci tedy potom vyplývá, že čím menší hodnota nám vyjde, tím účinněji daný mančaft napadá. A že to doopravdy funguje, si můžete ověřit třeba pohledem na tento graf, kde "propad" křivky ihned po nástupu Mauricia Pochettina neomylně zvěstuje faktický upgrade presinku Saints.

Tato práce Colina Trainora nám přitom hladce pomůže dokumentovat také fakt, že Suárez a spol. loni doopravdy zvládali poletovat mezi soupeřovými zadáky doslova za každých okolností a stavů. Liverpoolská intenzita presinku totiž statisticky nikterak nepolevovala, ani když zrovna Reds vedli - což je jev napříč celou Premier League nevídaný.

Letos je už situace docela jinačí. Červení byli jednak po osmi kolech naprosto průměrně presující partou; jednak již za příznivého stavu pravidelně přecházeli do výrazně pasivnějšího módu.

A že se takový úpadek neblaze promítal na ukazatel skóre, to lze pro změnu zřetelně dokumentovat za pomoci jiného modelu. Ne nadarmo přece Liverpool postrádal adekvátní chuť tlačit na rozehrávající soky zrovna v zápasech, které lze dodnes považovat za jedny z těch jeho vůbec nejslabších v sezoně; ne-li úplně nejslabších (doma Villa, venku West Ham).

Nicméně dobře, to bychom měli potvrzeno očividné - teď ale co s tím?

Je nad slunce jasné, že Balotelli s Lambertem notně specifickou Suárezovu roli nezastanou ani zítra, ani za sto let. Kdo by ale svým způsobem zabrat mohl, to je - asi nikterak překvapivě - Daniel Sturridge.

Anglický forvard sice může fungovat v o mnoho úspornějším módu než Suárez (kdo by také nefungoval?), to však rozhodně neznamená, že zároveň nebude po většinu času protivníkovy obránce nepříjemně frustrovat.

V čem totiž Sturridge vyniká namísto prostého nahánění soupeřových zadáků, to je inteligentní odřezávání potenciálních tras přihrávek, a okamžitá připravenost s takto uzmutým balonem kontrovat.

Což je opět atribut, který letošnímu Liverpoolu zásadně schází - moment překvapení spojený s rychlým přechodem z obrany do útoku. A pokud je Daniel Sturridge momentálně (i trestuhodně) v lecčems nenahraditelný, konkrétně drajv ze záložní řady by při lepším využití mohl klidně obstarávat jeden z tradičně dostupných hráčů...



Philippe Coutinho na zádech pravidelně nosívá číslo 10 - a zřejmě právě odtud se bere onen populární mýtus, že je rovněž takovou tou klasickou brazilskou desítkou.

Jenže on jí není; a ve skutečnosti se jí ani neblíží. Coutinho daleko spíš zapadá mezi generaci "nových" Brazilců typu Oscara či Fernandinha, kteří sice mají rádi balon, avšak hrátky s ním nepatří mezi jejich nejsilnější stránky.

Pravda, Coutinho zdatně klame tělem: lahodné prostrkávačky/narážečky špičkou kopačky si evidentně užívá a často je i přímo vyhledává. Do konceptu č. 10 ovšem nezapadá minimálně ze dvou důvodů, které nedávno výborně pojmenoval Michael Cox ve svém příspěvku pro FourFourTwo.

Zaprvé navzdory své postavě není žádným třasořitkou. V rámci únorové demolice Arsenalu se Coutinho pokusil dokonce o 11 obranných zákroků, přičemž úspěšný byl při exekuci více než poloviny z nich. A byla to hlavně jeho ochota rvát se uprostřed pole za cenu nějakých těch šrámů, co pro lednové derby s Evertonem (4:0) zajistilo stoprocentní funkčnost tehdy ještě neotřelého Rodgersova schématu 1-2 s Gerrardem jako štítovým záložníkem.

Zadruhé je to fakt, že působení více z hloubky v Coutinhovi ani nijak nepotlačuje jeho přirozeně kreativní náturu; spíš ji právě naopak stimuluje. Schválně si zkuste vybavit všechny jeho nejparádnější příhry či asistence - velká většina z nich určitě byla rýsována na delší vzdálenost .

Naopak když má 22letý kanárek operovat výše na hřišti, "nejlépe" ještě na křídle, dopadá to nějak takto. Coutinho je rázem totálně k ničemu, lacině odevzdává balony a ze samé frustrace za sebe nechává mluvit svou klasicky příšerně seřízenou mušku.

Ba co hůř: ani na tom křídle mnohdy pořádně vidět není a toulá se kamsi doprostřed pole, kde se akorát motá ostatním pod nohy - za což ho ostatně nedávno kritizoval i Jamie Carragher v rámci Monday Night Football.

Když pak tedy začátkem prosince Samira Kumar stopovala všechny přihrávky vedoucí (nikoliv nutně zpříma!) k letošním liverpoolským gólům, nemělo by nikoho překvapit, že Coutinho z celkového počtu osmi příspěvků pouze dva vyprodukoval v útočné třetině.

Posléze si snad opravdu stačí jen porovnat takovou miniporci s Hendersonovými pěti (před)finálními pasy, a nemuselo by být tak těžké oba doposavad tápající borce prostě a jednoduše prohodit.

Jinak řečeno: vrátit se k tomu, co se již dříve osvědčilo. Co fungovalo směrem dopředu, a vlastně i dozadu.



Očima fanouška

Není žádným tajemstvím, že presink byl loni základním kamenem úspěchu Reds, jenže vše závisí na ideálním složení týmu. V jarní části minulé sezony měl tým štěstí, že klíčovým hráčům drželo zdraví. Jakékoliv zranění by totiž znamenalo velký problém. A ten vidíme i nyní, když je prakticky od začátku sezony zraněný Daniel Sturridge a Luis Suárez nebyl dostatečně nahrazen.

V tom ční největší problém ofenzivy, která přišla nejen o 53 branek, ale hlavně o jakoukoliv přímočarost a dravost. Největší problém není v nové posile Mariu Balotellim. Kamenem úrazu je neutuchající ego Brendana Rodgerse, který jako by chtěl nákupem italského útočníka ukázat, že zvládne udělat světového hráče z každého. Místo Suáreze tak přišli Balotelli s Lambertem, tedy dva typologicky odlišní útočníci, což nabouralo zažitý systém z minulé sezony.

Na to trpí již zmíněný střed hřiště a zejména při presinku klíčový záložník Jordan Henderson, který marně hledá loňskou formu. Ten za sebou především nemá Gerrarda z jarní části sezony, který neexceloval, ale zároveň na tom nebyl tak zle jako nyní. Hendersonovi tak chybí volnost, možnost napadat výš a samozřejmě také vhodní spoluhráči. Když k tomu připočteme - jako u každého hráče při takové formě - ztrátu sebevědomí, zůstane jen stín loňského motoru zálohy.

Změnu přinesla již jen účast defenzivního štítu. Jakkoliv Lucas Leiva nepředváděl zázračně výkony, jeho přítomnost byla znát. Stará bolístka se tak opět ukázala v plné nahotě. Jak už to bývá, vše souvisí se vším, takže stopeři i ofenzivní vozba trpí na prachbídný střed pole, který je Achillovou patou Liverpoolu již od odchodu Xabiho Alonsa a o rok později Javiera Mascherana.

Defenziva pak vyvádí z omylu fanoušky, kteří si mysleli, že horší než v předešlé sezoně to být nemůže. Dejan Lovren opravdu nevypadá jako ten obránce, který loni dirigoval obranu Southamptonu. Zbrklý, přemotivovaný a takticky nedisciplinovaný. Jak plyne z této ukázky z duelu na Etihad Stadium, společně s Martinem Škrtelem nenašli společnou řeč. Zatímco Lovren by rád hrál co nejvysunutější linii, Škrtel raději drží pozici. Stejně je navyklý také pravý obránce Glen Johnson, kdežto novic Alberto Moreno se přiklání spíše k Lovrenovi.

Nejznepokojivějším faktem je však to, jak v posledních letech Reds obměnili obranu, a výsledky jsou pořád stejné. Především kolik peněz minul Brendan Rodgers a jeho přestupní tým na posílení defenzivy. Letos Dejan Lovren a Alberto Moreno, před rokem Mamadou Sakho. Individuální kvalita hráčů není na úplně špičkové úrovni, přesto je v silách těchto hráčů, aby předváděli lepší výkony. Chyba tedy bude spíše v trenérském týmu, který ze stabilní defenzivy, kterou postavil s velkou pomocí Steva Clarka Kenny Dalglish, během dvou a půl let udělali naprosto nesourodý celek.

Rád bych navázal také na zmínku o Philippe Coutinhovi, od kterého zřejmě každý čekal něco naprosto jiného, než zatím v tomto ročníku předvádí. Zvláště po fantastické přípravě. Ano, ta sice není tak vypovídající, přesto dávala fanouškům LFC naději, že konečně začne hrát pravidelněji na špičkové úrovni.

O ideální pozici pro Coutinha se toho také namluvilo dosti, přesto v tom jasno stále nemám. Brazilec totiž dokázal odehrát skvělé výkony jak z hloubky, kdy měl víc balonů a mohl rozehrávat, tak letos i od levé lajny či pod hrotem. Hlavním problémem Coutinha není pozice, ale především jeho náladovost a nestálost výkonů. Jednou totiž dokáže zvedat ze sedaček a jindy zase dopadne jako v neděli na Old Trafford, tedy naprosto katastrofálně. Konzistence je tedy klíč k tomu, jak z Coutinha dostat to nejlepší.


Teď si ode mě vzhledem k náročnému vánočnímu programu Premier League náležitě odpočinete; ihned po Novém roce se však můžete těšit rovnou na jeden šťavnatý speciál. Do té doby plnými doušky užívejte sváteční pohody!

Autor: Tomáš Daníček / Tomáš Chudý

Komentáře (726)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ty středníky v polovině odstavců, to má být nějaký trademark?

Reagovat
fantomas

Středníky? V polovině odstavců? Coo?

Reagovat
terry

Tolik středníků asi nikdy nikdo v jednom článku nepoužil.

Reagovat
smazaný uživatel

Středníky jsou sexy!

Reagovat
terry

To je písmeno X taky a nepoužíváme ho v každý větě.

Reagovat
smazaný uživatel

To protože nemáme moc příležitostí, kde X použít. Xaverov, Xena a konec. A ještě moderní styly jako xicht ap. Kdežto středíky... mmm! Ty se dají používat násilně. A jsou sexy

Reagovat
drussbarb

zapomněl jsi na Xénii

Reagovat
smazaný uživatel

Závěrečný citát na Wiki je poměrně trefný: http://cs.wikipedia.org/wiki/Středník

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ále to byl akorát nějaký jouda důležitý! Středníky jsou přehlíženou interpunkcí a leckdy by vytrhly pistateli trn z paty. Tak v jednom z milion případů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bayern987

Reagovat
fantomas

Pokud to ukazuje, ze sem chodil do skoly, tak s tim opravdu dovedu zit.

Reagovat
Hyrax

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud je to, žes chodil do školy to jediný, co ukazujou, tak bys hlavně mohl spíš žít bez nich

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
kvasha16

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fantomas

Mhm, takze dalsi prkotina, co vyda na deset prispevku.

(Btw tipl bych, ze domingo i pouzil )

Reagovat
protiproudu

neřeš píčoviny

Reagovat
Infernoqt

Jn holt, za vším hledej ženu. Brendane, je to tvoje vina.

Reagovat
niflheim

Čaj už vystydl

Reagovat
smazaný uživatel

ja si myslim ze liverpool se ted po arsenalu zvedne a jeste celo tabulky prozene, ale pokud nedokazou porazit tymy typu sunderland tak at jdou doprdele

Reagovat
madridcan

Tomasinhov pohlad fanusika sa da vidiet v skratke aj pri derby...to bol obraz celej jesene

tomasinho14.12.2014 13:30

Ale jo, dobrá. Snad teda bude Glen normálně RB a ne RCB.

tomasinho14.12.2014 14:29

Takže fakt Glen RCB

tomasinho14.12.2014 14:42

Super no, nedáš-dostaneš v praxi

tomasinho14.12.2014 14:43

Kde jako stál Gerrard

tomasinho14.12.2014 14:50

Jasně, spadněte oba streamy, stejně to je tak k hovnu, že to vidět nemusím

tomasinho14.12.2014 15:10

To je konec tohle.

tomasinho14.12.2014 15:17

Škrtel

tomasinho14.12.2014 15:39

tomasinho14.12.2014 15:44

Mariova chvilka přišla

[reagovat]

tomasinho14.12.2014 15:45

Tak nic.

tomasinho14.12.2014 15:59

LOVREEEEEEEEEEEEEN

tomasinho14.12.2014 16:01

Tohle nemůže BR přežít.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Nesouhlasím s článkem

Reagovat
Infernoqt

Nesouhlasím s tím, kdo nesouhlasí s článkem.

Reagovat
Spalovač šancí

Nehroť to do osobní roviny!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

tak tento čaj si pri kapučíne prečítam..

Reagovat
smazaný uživatel

a najeb tam kilo cukru

Reagovat
nani92

nieje to nebezpečné?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl dělá z toho buh ví jakej topic, přitom na tohle téma vůbec netřeba takováhle esej. LIVERPOOL má pořád ten jeden problém se kterým se již někoikrát musel vypořádávat. Vždycky jednu sezonu mají TOP útočníka, který si pak vytrucuje odchod nebo skončí, oni ho cvaknou za balík a nakoupí hromadu průměrných hráčů. Udělali to jednou a pykali za to několik let (TORRES) a ted to udělali znova a budou za to pykat znova několik let. Cest la vie boys, cest la vie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
johnik

ty aby sis nezapalcoval

Reagovat
smazaný uživatel

ma pravdu

Reagovat
drussbarb

Jenže má pravdu

Reagovat
johnik

píčovina jak mraky

Reagovat
JacksLFC

jednu sezonu ?

Reagovat
JacksLFC

počkej ono vlastně se za Torrese kupoval Carroll a Suarez, TO je fail? Ano Andy nedopadl nejlíp, ale ten kluk je rozhodně lepší jak nějakej Borini, Aspas, Balloteli či Lambert.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
protiproudu

ok experte na hovna

Reagovat
smazaný uživatel

skvělej článek díky Coutinho nejsem sice ani trenér ani se nepozvažuju za experta přesto si myslím, že BR by se měl vrátit k tomu fungujícímu diamantu z lonska s SG jako DM předním Cou a Hendo a na hrotu diamantu Sterling a vepředu Ballo - Studge(pokdu se vůbec někdy ještě uzdravý)

Reagovat
Hai

Rodgers out

Reagovat
JacksLFC

dočteno, ale dalo to práci. Ve směs souhlasím, akorát s tim obviňováním BR bych zase brzdil. Ono dává smysl, že před podpisem BR sestavili majitelé komisi, která bude s manažerem jednat o všem dění a manažer, tudíž BR, bude jen panáček, který bude plácat nesmysly do médií. Je logické, že majitelé mají strach a udělají komisi ze starých pardálů s 50letými zkušenostmi, ale tak do prdele!!!! Viděli jsme to u Dalglishe, stará škola, škola na hovno !

Špatný podpisy a tolik failů neměl snad žádnej jinej tým jen aby nedali o půl mega víc. Mohl bych tu vyjmenovat 10 hráčů co sem přišli a jsou k hovnu a taky dost hráčů který jsme chtěli a nepřivedli protože jsme jak židi a máme dementní komisi kterou vedou šašci, kteří se neaklimatizují moderní době.

Reagovat
Kowe

Reagovat
JacksLFC

čemu se gebíš šuline

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělý článek souhlasím uplně ze vším!

Jen bych do článku přidal Lallanu který vždy když ej na hřišti létá, maká na 100% a Mignoleta kterého nějak všichni začali moooc kritizovat a přitom zrovna on! byl kolikrát ten jediný v zápase který pomohl vůbec k bodům!

Reagovat
fantomas

Ja sam bych jeste pridal Boriniho, kterej je sice nouma, ale jako stopgap bych ho ted do uzdraveni Studge vyuzival vic. Ten na hrotu aspon udela vitr, kdyz nic jinyho.

Reagovat
smazaný uživatel

myslis ze se stutge dostane do sve byvale formy?

Reagovat
fantomas

Nevidim důvod proč by ne.

Reagovat
JacksLFC

jenomže on udělá víc minel než toho chytí. Ano chytí i to co "nemusí" ale bohužel to co musí většinou je naprostý fail. Chytal jsem 20let ligu aj v anglii a on neni golman pro takový tým. Je fixovaný na brankovou čáru. Nevybíhá, nechává létat balony i malym vápnem. Vem si kolik golů jsme dostali z rohů apod.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
galacticosi

článok výborný, do bodky zhodnotené prečo Liverpool hraje tak, ako hraje.. Coutinho do stredu k Hendersonovi a Gerrardovi, do obrany by som vyskúšal Glena na stopéra (keby sa nebol zranil), lebo proti Basileji hral ako LCB celkom dobre, alebo aspoň Sakha s Martino, napravo Manquillo, naľavo Moreno, a útok Lallana, Marković, Sterling. Lazar je dosť zbrklý a horkokrvný hráč, ale nemá problém makať pre tím a podľa mňa by aspoň tým presingom nahradil Luisa.

Reagovat
galacticosi

*s Martinom

Reagovat
Wat

Coutinho prostě musí hrát v hloubce pole, já nechápu, na co ten Rodgers pořád čeká, vždyť to musí vidět. Je to skvělej hráč a je škoda ho zabíjet na špatnym postu. On nikdy nebude ten, kterej rozvlní síť z pozice AMka, kdykoliv se mu naskytne příležitost.

Článek v pohodě, pěkně se mi to četlo.

Reagovat
cristiano.K.

pozice AM je u něho v pořádku, nicméně pokud mají hrát oba (Lallana i Coutinho), tak klidně by mohl hrát hlouběji.

Reagovat
Kenneth

Poprosil bych k tomu ještě podcast. Děkuju.

Reagovat
nani92

v škôlke ťa nenaučili čítať? aspoň že ťukať do klávesnice zvládaš

Reagovat
fenixLFC

sice retardovane, ale zvlada

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Je to prostě kombinace všechn možnejch faktorů, ale na prvnim místě bych řekl, že za to může neskutečně prokaučovanej přestupák, kdy měli k dispozici ohromnej balík peněz ze Suaréze a místo toho aby adekvátně doplnili kádr a drželi se toho co fungovalo, tak nesmyslně přivedli průměrný hráče, nad kterejma buď visel obrovskej otazník zda zapadnou a neperspektivní, "líný" útočníky (Balotelli, Lambert).

Tohle beru jako největší fail. Přijde mi že se podělali z tý hromady peněz a nakoupili hráče jak nějakej puberťák hrající FM. Do výběru sestavy nevidím, protože je tak moc nesleduju.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

Já vidim taky prvotní problém v nákupech hráčů. Je tam nějaký problém na ose scouti - manažer - sportovní ředitel.

Toho útočníka fakt nechápu. Nabízel se třeba Mandžukič nebo Jackson Martínez, potom Falcao...prostě TOP kvalita k mání byla a peníze měli, navíc hráli LM, takže by k nim měl vlastně každý chtít, ne? Jo počkat...

Reagovat
smazaný uživatel

Between November 1st and January 11th, Liverpool U21s have only 1 league game. Had to arrange 6 of their own friendlies.

Skvelý systém

Reagovat
Kenneth

Tak aspon že ta U21 vám dělá radost.

Reagovat
vladis271

aspon si to prečítaj, ak nechceš byť za trotla.

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jardin

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

Je to hodně komplexní problém, kdy se to dá shrnout v "v klubu je prostě bordel".

1)Zbytečný příchod Lallany, Lovrena a Markoviče (kterej má alespoň potenciál tu cenu splatit).

2)Změna formace na nefungující 4231

3)Prosazování Gerrarda do základu

4) Evergreen: Nevyřešení DM

5)Bordel ve vedení- spory scoutingu s Rodgersem, kdy Rodgers si i přes nesouhlas komise prosadil Lallanu s Lovrenem a naopak, kdy si komise prosadila Balotelliho místo Bonyho, nebo spíš tak, že Bonyho neschválila, Lazcazette i Firmino je poslali k šípku a naráz už nebyl čas a šlo se pro Maria.

6)Neschopnej asistent- Pascoe na mně působí jak podržtaška.

7)Upřednostňování Lovrena před Sakhem

8)Odchod Suaréze

9)Zranění Studge

10)absence pressingu

bonus) Nová barbie vymrdala Rodgersovi mozek

Reagovat
Miguel19

Nejvíc zbytečný přestup byl Balotelli.

Reagovat
Kowe

Jenomže útočník byl potřebnej. A Balotelliho jsem rozepsal v jinym bodě.

Reagovat
Sandstorm

Jackson Martínez, Mandžukič, Seydou Doumbia, Falcao, Bony, Morata, atd. Jen takový výčet útočníků, kteří byli v létě dostupní...

Reagovat
Kowe

No mně to neříkej ale z těch tebou vyjmenovaných tak jedině Bony. Spíš to chtělo někoho trochu agilního, přesně jak je Lacazette nebo Volland.

Reagovat
Sandstorm

No vidíš Lacazette, Volland...těch lepších možností bylo prostě tolik.

Reagovat
Kowe

Lacazette chctěl zůstat v Lyonu ještě. O Vollandovi páni asi ještě neslyšeli.

Reagovat
smazaný uživatel

Celkově mi přijde, že kohokoliv si tam Rodgers přivedl (jako asistent a další jeho pomocníci) tam jsou úplně k ničemu.

A Mario bude dobrej až se k němu dá Sturridge.

Reagovat
Kowe

Nebude tak dobrej jak mohl být třeba právě Bony. Zvedne se určitě, ale nemůžeme furt jen čekat na Studge jak na boží spasení.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Darren Fletcher

no nasiel som si tu barbie...podarena

Reagovat
drussbarb

Jak je na tom vlastně Rémy v Chelsea? Hraje? Podle FIFY se mi do Liverpoolu hodil docela dobře

Reagovat
protiproudu

Dobrý článek. Díky.

Reagovat
terry

Tady dobre pisi o tom, jak Liverpool proste hodil do studny 250 milionu liber. Slusna prace.

http://bleacherreport.com/articles/2296954-inside-line-liverpools-transfer-committee-has-been-a-spectacular-failure

Reagovat
Sandstorm

Za to bychom my, Vy, City i Arsenal nakoupili špičkový hráče. Oni prostě neustále kupujou předražený vyhypovaný hráče, kteří nemají TOP kvalitu. Jenom jednou za čas se jim povede nakoupit kvalitně - Suaréz a Sturridge. Proto jsou taky tam, kde jsou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

On to kolega popisoval prave k tomuto clanku spravne. Nakupovat hrace do 20 mega neni vubec jednoduche a Liverpool v tom zasadne pohorel. Chelsea naopak nekolik takovych borcu dokazala dostat az do zakladni sestavy. V tom je ten hlavni rozdil. Suaraze nebo Hazarda za desitky milionu si pak umi koupit kazdy.

Reagovat
Sandstorm

V tom případě mají špatnej scouting a nebo je tam nějaký dlouhodobý problém na ose scouti - manažer - sportovní ředitel.

A pak jako další problém vidím v tom, že oni si sice vytipují správné hráče viz. Alexis Sanchez, ale nepodaří se jim ho získat, tak vezmou dalšího na seznamu třeba Rémyho...a další problém. A nakonec skončí u předraženého Lallany a Balotelliho, jehož cena tedy nebyla tak hrozná, ale nehodí se jim do systému.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam jim se krom Suareze nepovedl nekdo, takze vidis, ze neumi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren, Markovic, Lallana a Carroll.

Reagovat
smazaný uživatel

Markovic je boží. Lallana toho odehrál hodně aby se řeklo, že se nepovedl no. A zbytek souhlas.

Reagovat
Sandstorm

Markovic je boží? Ježiš Vždyt zatim neukázal ani náznak schopností, které by měly mít hodnotu 25ti milionů liber. Za tu cenu jste mohli mít hráče na úplně jiné úrovni. Počínaje Shaqirim a konče Lavezzim/Pastorem.

Reagovat
smazaný uživatel

Stál 20 mega liber. Shaqiriho nám nepustil Bayern a Lavezzi/Pastore? Ďakujem, radšej Markovic.

Reagovat
smazaný uživatel

nie náhodou 18,7m Pali?

Reagovat
smazaný uživatel

19,8.

Reagovat
smazaný uživatel

aha

Reagovat
Sandstorm

Radši Markovic...hmmm tak se pak nedivte, že jste jedenácti a vypadli jste s Basilejí. No nevim, jak to bylo s Shaqirim, ale v Bayernu už dlouho nebude. Pep ho nestaví na podzim do základu ani v těch lehčích zápasech. Ten tam bude maximálně do června.

Reagovat
tomasinho

Ale v létě ho Bayern přesvědčil, aby zůstal.

Reagovat
Sandstorm

Ok tak to jsou pěkní sviňáci v tom Bayernu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Tak to nevim, kde přesně je Markovič boží.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak samozřejmě logicky myslím jeho jako hráče a ne přímo jeho dosavadní výkony. Ve 20 letech asi nebude mít statistiky jako Suarez.

Reagovat
Sandstorm

Suaréz už ve 20ti vyčníval v celé eredivisii. Markovic nevyčníval ani v Benfice, natož v celý lize. A ty ligy nejsou kvalitativně moc odlišný. Prostě Suaréz už byl ve 20ti na vyšším levelu.

Reagovat
smazaný uživatel

A Angel Di Maria měl ve 20 letech 400 minut za Benficu. Proboha. Myslel jsem Suarezovo statistiky z loňska.

Reagovat
Sandstorm

Jo tak Markovic má všechno před sebou, ale zatim je to podobný případ jako Lamela.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s tím souhlasím. Souhlas i v tom, že zatím nehraje uplně skvěle. Ale po 4 měsících v novým klubu, v nový lize a ve 20 letech, když neuměl anglicky.. mi prostě nepřijde fér říkat o něm, že jsou to vyhozené peníze.

Reagovat
Sandstorm

To se zatím říct nedá, že to jsou vyhozené peníze, ale řekl bych, že k mání by byli zajímavější a levnější hráči, se kterými by se nemohlo počítat ihned, že budou tahouni jako Bakkali nebo Depay. Markovic s cenovkou 20 mega liber, to už je hráč, který by měl od začátku přispívat ke zkvalitnění hry.

Reagovat
smazaný uživatel

To asi jo, ale u nás by k zkvalitnění tý hry nepřispěl snad ani Messi.

Jinak v poslední době má dobrý výkony. Proti Sunderlandu, Basileji. Proti United hrál wing-backa a stejně dokázal vykouzlit tu přihrávku na Maria a hrál taky dobře. Dneska opět na wing-backu, tak uvidíme, co předvede.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Markovič je boží možná tak ve FIFA 15.

Reagovat
smazaný uživatel

bozi tym, co predvadza u vas, alebo bozi tak celkovo?

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Sandstorm

Ještě Studge, Coutinha, Hendersona, Cana a Sakha bych celkem uznal jako povedený přestupy. Ale třeba takový Mignolet velmi tragický přestup.

Reagovat
dantetomas

bohuzial, je to tak

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí aby si Rodgers nemohl nikohou koupit a je klid.

Reagovat
čutalista

to se říkalo i o benitezovi

Reagovat
Ligter

Dobrý článek, ale u některých vět bych se nebál rychleji dostávat k tečce.

Reagovat
smazaný uživatel

ci boha to je kopi paste alebo ako to vlastne tvorite. rad bi som podotkol o com vlastne caj o patej je to anglicka tradicia nechapem vobec zmisel rubiki caj o piatej o co v nej ide a co to ma s asi ako filozoficke okienko alebo daco take? musi kazdi so mnou suhlasit ze to je trozpisane a rozvlekle ako dialnica. za pravopis omlouvam do januara to bude krute

Reagovat
smazaný uživatel

v pohode. A súhlasím, samozrejme.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Pro fanouška anglickýho fotbalu (tedy mě), je to super počtení. Nemám čas sledovat všechny týmy a tahle rubrika mi krásně přiblíží zajímavý situace v zajímavejch klubech. To že tam jsou často odkazy je jedině dobře, sám na ty stránky se statistikama nenarazím. Tady je to pouze na vykreslení situací.

A pokud máš problém s délkou, nikdo tě to číst nenutí... bože podle většiny lidí na EF by tady vlastně neměly bejt žádný články. Stačí expresky, že? ... Já jsem rád za každej článek, vůbec nechápu ty vaše stížnosti.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Ritchie

Reagovat
smazaný uživatel

Je to debil s iq raz dva, co po něm chceš? Vidí tapetu a číst to nebude.

Reagovat
raduinho

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
matZz

pokud si nepochopil o čem je rubrika, tak jsi retard

Reagovat
drussbarb

Tak to nečti, mě to číst baví

Reagovat
smazaný uživatel

asi najlepsi caj zo vsetkych zatial

Reagovat
Wat

+ se mi líbil ten o WHU.

Reagovat
Kowe

Rodgers zase zkouší 3-5-2 nebo v tomhle složení spíš 3-7-0. Klidně ať jde do prdele, věřil jsem mu hodně, ale ukazuje se, že to prostě nezvládá. Jako řešení bych rád nějakou dvojici DoF-Manager... takovej Cryuff-de Boer by mohlo být supr.

Reagovat
smazaný uživatel

fuuuu Davide, cruyffa bych nevidel teda moc reálne, ale ten de boer jak asistent (aj ked kdo ví koho asistent...)

Reagovat
Kowe

Asistent?

Reagovat
Talker

Fakt by nebylo od věci z toho dělat podcasty. Člověk si to zapne po cestě do práce, poslechne si to. Na čtení je to trošku dlouhé.

Reagovat
Coutinho10

LFC dneska na Slovaksportu

Reagovat
Cobra

Nejvyrovnanější zápas

Reagovat
Coutinho10

tak Bournemouth hraje v Championship na špičce, takže easy match to urcite nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo řiká že to bude "easy match"? Podle mě vypadnete

Reagovat
smazaný uživatel

tak až v semi

Reagovat
smazaný uživatel

fantomasov text sa nedá čítať, zas prekombinované súvetia a silená snaha byť originálny... tomasinho súhlas...

Reagovat
smazaný uživatel

mne to teda vobec nepride silene, je to jeho styl, stale pod kazdym clankom na to dookola poukazovat..

Reagovat
smazaný uživatel

ja mám rád odborné články, ale vadia mi zbytočné klišé typu: "objaviť Ameriku" alebo zbytočné prídavné mená ako "přidrzlé"... vadia mi v prípade, keď ich autor používa často, miestami mi nevedia, ale postupne, ak sa pridávajú, mi vedia znechutiť celý "zážitok" z čítania...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

ale "rysovat prihravky" to uz je capkovina...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Ale prosim tě.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Pěkný jak Kagawa se vrátil do Dortmundu a nehraje tam o nic víc než u nás. S takovou jsme si ho mohli i nechat vlivem zranění a mohl v pár zápasech nastoupit i na křídle (kraj zálohy).

Reagovat
Sandstorm

To ne, je dobře, že odešel. Spíš sme si měli nechat Naniho...

Reagovat
Sandstorm

A na hostování poslat Januzaje.

Reagovat
Infernoqt

Mno nebo tak ... ikdyž Nani potřeboval nabýt sebevědomí a to se mu ve Sportingu daří víc než u nás, Kagawa předváděl takový svůj standard. Januzaj se letos zatím nepředvedl.

Reagovat
papos182

Jen gramaticka drobnost:

"Chyba tedy bude spíše v trenérském týmu, který ze stabilní defenzivy, kterou postavil s velkou pomocí Steva Clarka Kenny Dalglish, během dvou a půl let udělali naprosto nesourodý celek."

Bud: "..., ktery ... udelal..."

nebo: "..., kteri ... udelali..."

Reagovat
smazaný uživatel

tak celkom dobre, na to , ze na tom robil tomasinho, dve chybicky su nic na jeho pomery

Reagovat
kiwwi

ta veta je aj tak sialenost

Reagovat
Coutinho10

Liverpool starting XI: Jones, Toure, Skrtel, Lovren, Henderson, Gerrard, Coutinho, Lallana, Lucas, Sterling, Markovic

Reds subs: Mignolet, Lambert, Sakho, Moreno, Manquillo, Can, Borini

Bournemouth starting XI: Boruc, Francis, Elphick, Cargill, Smith, Ritchie, O'Kane, Gosling, Stanislas, Kermorgant, Wilson

Cherries subs: Camp, Cook, Daniels, Arter, MacDonald, Fraser, Pitman

Reagovat
Sandstorm

Proti Bournemouthu bez útočníka

Reagovat
Coutinho10

jako sparta v Bernu

Reagovat
Sandstorm

to byl dobrej prokauč no...

Reagovat
ďuriLFC

Chore toto už fakt.Ani jeden zápas v takom rozostavení sme nehrali dobre.Ten južanský psychopat tam stále je a Sakho v piči,Markovič LWB O Emrem škoda hovorit,nech nas vypraskajú a Arsenal tiež,už toho bolo dosť.

Reagovat
Coutinho10

sem na to fakt zvedavej

Reagovat
Sandstorm

Tohle je zrovna zápas jako dělanej pro Lamberta. A toho Sakha nechápu. To ho Rodgers nestaví kvůli tomu, jak odjel ze zápasu?

Reagovat
Kowe

je po zranění, toho zrovna chápu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Proč zase Lovren Sakho, Borini a Can měli nastoupit.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
iamek

Sranda cup v takove sestave ?

Reagovat
kiwwi

Angel di Maria wins Argentina's player of the year award

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Ligter

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Kenneth

Hlavně díky výkonům v Realu.

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Super. A Holandsko má Robbena.

Reagovat
REPLIKATOR

Tady je vidět, jak je Rodgers neschopný. A to tam ještě není zmínka o tragickým golmanovi.

Rodgers out!

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělý článek. Jen já si myslím, že těch problémů je tam více. Obrana nefunguje dobře, ale z vlastní zkušenosti vím, že hodně pomáhá, když to zezadu organizuje brankář, bohužel spolupráce mezi brankářem a obránci nefunguje, tak jak má.

Celkově obrana je ve špatném stavu. Střední obránce musí být prioritou a ani beky nemáme nikterak kvalitní.

Defenzivní záložník nás trápí už od dob, jak píše autor Xabiho Alonsa a Mascherana a pořád je přehlížen.

Ale ten největší rozdíl oproti minulé sezóně je na hrotu. Suarez je geniální fotbalista a prostě my ho nenahradili. A teď tam sledujeme Mária, který je spíše parodií útočníka. Zkrátka a dobře měli jsme přivést Alexise nebo jiného rozdílového hráče a museli bychom změnit celý herní systém

Reagovat
fantomas

Jistěže je, ale to už bych pak rovnou moh do Albatrosu, jestli mi nevydaj knihu.

Reagovat
smazaný uživatel

já tím nechtěl hanit autora, ale poukázat na další slabiny, popřípadě říct svůj názor na ty, které si zmínil.. já se z většinou všech názorů v tom článku ztotožňuji

Reagovat
fantomas

Jojo, ani sem to tak nebral

Reagovat
Cobra

Stream na Spurs? Owny?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
jk

Taky se dívám na tohle ale je to pěkný šit :x

Reagovat
smazaný uživatel

Mně jde hlavně o to, že se to neseká. Kvalitu už pak nějak překousnu

Reagovat
R22

stream na LFC někdo pls?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

a na nas?

Reagovat
smazaný uživatel

barcelona dnes nehraje

Reagovat
smazaný uživatel

kto je na nas?

Reagovat
smazaný uživatel

kurvááá, já myslel že to je reakce na Kobru

Reagovat
Cobra

Vždyť tam dávají pool

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
R22

díky

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Sali5
Reagovat
smazaný uživatel

Raheem konečně zase vypadá jako člověk.

Reagovat
Maresma

Vypada mnohem hur.

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

Škrtel s Lovrenem jak namalovaný.

Reagovat
Coutinho10

ouuu lallanana skoda

Reagovat
TopinB

Wilson LFC "obrana" Boruc

Reagovat
Coutinho10

nechapu proc to nedal

Reagovat
smazaný uživatel

Lallana

Reagovat
stiflerovamama

Skrtel, Lovren spolu proste nemozu hrat

A Adam konecne zaloznik ktory je schopny vystrelit a dat gol

Reagovat
Coutinho10

hrajem celkem dobre

Reagovat
smazaný uživatel

to je tempo jak sviňa

Reagovat
mickey mouse

Proč tam nedal proboha Sakha? Kdy jindy by ho měl postavit než dneska?

Reagovat
stiflerovamama

Proti Arsenalu

Reagovat
TopinB

Reagovat
Cobra

Nabííííííííííl Alnwick

Reagovat
Coutinho10

gooooooiiil raheeeeem

Reagovat
smazaný uživatel

Raheeem

Reagovat
avicii

Lazar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

lahôdka od Lazara

Reagovat
stiflerovamama

Pekny

Reagovat
Maresma

Markovic

Reagovat
ďuriLFC

tak toto bola ovšem paráda,Markovič wau

Reagovat
R22

Pěkná ta hra zatim

Reagovat
vrabejka

Raheeem když ne nohou jde to hlavou!! Markovič perfektny pas

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhozené peníze pěknej centr. Jen tak dál.

Reagovat
avicii

on proste potrebuje hrat, aj ked vyroby dake blbosti...len tak sa o nom nehovorilo ze je to supertalent...

Reagovat
smazaný uživatel

musí sa do toho dosť, na PL má príliš flegmatický štýl... ktovie, či to zvládne, talent na to má...

Reagovat
avicii

dufam ze ano

Reagovat
Kowe

Lamela vol. 2

Reagovat
smazaný uživatel

je pravda, že obaja sa hodia skôr do Serie

Reagovat
Kowe

pokud se Markovič zabere na síle a důrazu tak klidně může sedět i do PL. Cesta dlouhá, ale potenciál na to má s prstem v nose.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby měl afro tak to nedá. Konečně gol v pohybu taky.

Reagovat
Coutinho10

paradne markovic

Reagovat
avicii

Lazar kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Lazaaaaaaaaaaaar

Reagovat
R22

Markovič

Reagovat
mickey mouse

Super, zrovna Lazar. Snad mu to pomůže.

Reagovat
vitasrp

Ten stoper, jak tam zvednul packu a přestal hrát..

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
ďuriLFC

Lazarek hm

Reagovat
vrabejka

Markovič. Ja jsem věděl že v tom klukovi něco je a prosadí se u nás.

Reagovat
I am Mancunian

lovren, jebo teply

Reagovat
vladis271

homofob, aj s bratom. Určite pôjdete aj na referendum že.

Reagovat
I am Mancunian

ja sa politicky neangazujem vladino

Reagovat
smazaný uživatel

co je na tom, ze pojdu na referendum?

Reagovat
smazaný uživatel

No jo.. jak jinak.

Reagovat
fenixLFC

wow, lovren da pusu markovicovi

Reagovat
papos182

Snad ne polibek smrti.

Reagovat
smazaný uživatel

u Balkáncov nikdy nevieš...

Reagovat
fenixLFC

lovrena radikali zabiju

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

DM nikde, klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Dopředu dobrý ale ta obrana je pořád shit.

Reagovat
iamek

Ty vole Liverpool vakec, masina, dream tym

Reagovat
smazaný uživatel

provokácia

Reagovat
REPLIKATOR

Na Milton Keynes to samozřejmě ještě nemá

Reagovat
iamek

To na co nam z daaaaaaalky koukate jsou zada

Reagovat
REPLIKATOR

Aha...

Reagovat
ďuriLFC

2 krat v našej šestnastke,2 krat tutovka

Reagovat
smazaný uživatel

Ale hrát Sakha místo Lovrena, tak by nám ta 3-4-3 mohla sedět možná. Už proti United to směrem dopředu nebylo nejhorší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

Lazar pěkně aspoň on má stoupající formu, zato obrana naprosto šílená, ti by měli hrát osobku..

Reagovat
smazaný uživatel

Kto sa tu vyzná do PC? Mám nový notebook a údajne má štyri jadrá, ale keď idem na systemrequirementslab.com, tak mi pri hrách píše, že mám slabý procesor, čo mi príde ako blbosť. Tak buď to tá stránka zle vyhodnocuje, alebo to nemá štyri jadrá.

Reagovat
smazaný uživatel

4 jádra nic neznamenají, především pokud máš AMD

Reagovat
smazaný uživatel

Mám Intel Pentium N3540 2,16 ghz.

Reagovat
smazaný uživatel

Slabé, budeš rád když na tom rozjedeš staré hry na minimum.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dík

Reagovat
iamek

Slabe jako prase. Ja mam jeste 7 let stary notas doma a ten ma 1,8 ghz

Reagovat
smazaný uživatel

Potešili ste ma

Reagovat
smazaný uživatel

Takt je opět druhořadá záležitost po modelu a architektuře

Reagovat
REPLIKATOR

Tipuju Acer, jedno jádro s prehistorickou architekturou + 1GB RAM. Pán je znalec

Reagovat
smazaný uživatel

ten procesor na hry fakt nebude, mám o trochu slabší model v tabletu

Reagovat
smazaný uživatel

Však na hry som to ani nekupoval, na to mám Xbox. Len som chcel mať radosť, že by mi notebook utiahol najnovšie hry aspoň na minimum, ale asi nie no. Aspoň Napoleon Total War to rozbehne...

Reagovat
papos182

Ja ze jak je mozne, ze ten procak ma 16 GHz

Reagovat
Kowe

O počet jáder až tak nejde. A při hrách je stejně hodně důležitá grafika.

Reagovat
smazaný uživatel

Grafika väčšinou tie kritéria spĺňala, len procesor nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Co máš za grafiku ?

Reagovat
smazaný uživatel

GeForce 820M, ale pri hrách ako Far Cry 4 svietila už aj grafika, takže predpokladám, že tiež slabá

Reagovat
Kowe

Tak Far Cry4 to už bys musel mít pořádnej noťas

Reagovat
smazaný uživatel

Tak stejně tě bude spíše tahat dolů ten procesor a jeho jednojádrový výkon

Reagovat
I am Mancunian

ja mam tiez 4 jadrovy, atom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

toto je v podstatě taky atom

Reagovat
I am Mancunian

jo mala by to byt rovnaka architektura

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
REPLIKATOR

http://www.game-debate.com/

Vybereš kteroukoliv hru, zadáš svůj hardware - procesor, grafiku a RAM - a vyhodnotí ti to, jestli tu hru rozjedeš a na jaký detaily.

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.html

Tady je seznam všech procesorů pro notebooku s jejich naměreným výkonem. Ten tvůj vidím až na 378. místě, takže je pěkně slabý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

loserpool porazi naky vidlaky a hned se tady caka

Reagovat
Side

chyběls tady

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
avicii

Sakho na plac a Lovren do Zahrebu...

Reagovat
smazaný uživatel

Dopredu to je celkom slusne a to stale nie je na ihrisku Sturridge...

Reagovat
smazaný uživatel

vpredu mi to vychadza jasne na trio Markovic Sturridge Sterling

Reagovat
biznizmen

Nechápu fanoušky Spurs, jak můžou sledovat ten fotbal z tak debilního úhlu kamery víckrát za rok...

Reagovat
smazaný uživatel

mně už to ani nepřijde

Reagovat
biznizmen

Tak jasně že je to o zvyku, ale když to vidíš jednou za rok, tak je to prostě hrůza.

Reagovat
smazaný uživatel

dyt to je v poho ja uz ani na jiny zapasy nemam cas a sem zvyklej jen na tohle..a je to supr

Reagovat
FUnk

Reagovat
vladis271

O Markoviča strach nemám. Ten má pomôže vyhrať tento rok EL.

Reagovat
papos182

Nebo se necha vyloucit ve finale jako loni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tento rok vyhrala EL Sevilla

Reagovat
smazaný uživatel

Radamel Falcao hostuje z Monaka v Manchesteru United, jak nyní znovu sám kolumbijský střelec potvrdil, rád by zůstal na anglické půdě. "Jsem rád v tomto městě a klubu. Opravdu chci zůstat," prohlásil Falcao.

No po Monaku musel být Manchester docela dobrá díra :D

Reagovat
smazaný uživatel

Bejt slovak tak se zastrelim.. Slovak sport a digi sport to je fakt sileny jakej to je odpad

Reagovat
smazaný uživatel

a čo ako s tým bežný slovák ako má? mne sa tiež nepáči Váš prezident a neradím čechovi, aby sa zastrelil

Reagovat
Kowe

lepší než to nemít vůbec ne? Ikdyž to platí asi jen u Digi sportu.

Reagovat
avicii

nahodov Digi to robi na velmi slusnej urovni, SS je ine, to su amateri...

Reagovat
smazaný uživatel

...

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Kludne sa mozes zastrelit i bez toho, ze nie si Slovak.

Reagovat
stiflerovamama

Sakhooo

Reagovat
ďuriLFC

úúú dežo injury

Reagovat
fenixLFC

sakhooooooooooooooooooooo

Reagovat
mickey mouse

Sakho a ukaž se.

Reagovat
fff

Prave som dosiel na zaciatok druheho polcasu.

1. Sakhooooooo.

2. Ako vyzeral prvy polcas?

3. Mate niekto video golov?

Dik.

Reagovat
smazaný uživatel

chadliiiiiiiiiii

Reagovat
fff

Sterliiiiiiing

Toure jak to krasne zrychlil.

Reagovat
REPLIKATOR

Nejlepší hráč v Anglii

Reagovat
fenixLFC

keby radsej s takym prehladom zakoncoval v nedelu...

Reagovat
smazaný uživatel

Raheem řikám, že to je tím účesem.

Reagovat
Coutinho10

jako vymenenej

Reagovat
smazaný uživatel

soupeř je hlavně vyměněný

Reagovat
Kowe

Reagovat
fenixLFC

yop, maju slabsieho brankara

Reagovat
Coutinho10

na tom asi taky neco bude

Reagovat
ďuriLFC

Can aký smutko,ved ho daj hrat

Reagovat
fff

Az teraz som si vsimol, ze Can nehra? Preco dpc nehrava? Preco, to nema ani naznak logiky.

Reagovat
Kowe

Protože je Rodgers posranej a Can si dle něj musí zvykat na styl hry. Tak hraje radši ty, co už to mají zažítý.

Reagovat
fff

Nevravim, mozno si zvykat musi, ale aby od zapasu s Chelsea nehral, to je naozaj neskutocne. Snad mu da sancu konecne ako dnes Sakhovi a obaja sa presadia trvalejsie.

Reagovat
Kowe

nemá koule, taky mně tím sere, dnes byl zápas přesně pro něj

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Což je opravdu vtipný, protože v tom zápase byl nejlepší. Druhá věc je, že mu v druhém poločase dost viditelně odešla fyzička.

Reagovat
REPLIKATOR

Markovič

Reagovat
Coutinho10

Jones

Reagovat
REPLIKATOR

Týmový maskot v bráně

Reagovat
fff

Neskutocne

KURVA uz to fakt budeme stale robit to iste, jedno a to iste? Nepokryvat druhu vlnu hracov a dostavat tak goly? Neuveritelne dementne toto.

Reagovat
fenixLFC

a zse z druhej vlny

Reagovat
mickey mouse

Jones . Potřebujeme gólmana prostě.

Reagovat
REPLIKATOR

Valdes nebo při nejhorším i ten Čech.

Reagovat
Coutinho10

Cech by vlastne mohl chytat i EL ne ?

Reagovat
REPLIKATOR

Asi jo.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
fff

Gol, ktory ukazal dva nase defenzivne trable v jednej akcii. Chyba DM a brankar poriadny.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Miguel19

Odejde Lovren a už to tam padá..

Reagovat
smazaný uživatel

Ze všech na hřišti zrovna Gosling...

Reagovat
Wat

Newcastle má na lávce nějakýho Slováka, že by nějakej talent, znáte ho?

Reagovat
smazaný uživatel

KANEEEEEEEEEEEE

Reagovat
REPLIKATOR

Toure ho nechá úplně samotnýho hlavičkovat

Reagovat
fenixLFC

3 stoperi a aj tak jeden hlavickuje uplne volny a dalsi nabieha na dorazku totalne sam...

Reagovat
stiflerovamama

Lucas po tych dobrych výkonoch zase svoj standart

Reagovat
fff

Lallana

Raheem

Reagovat
fff

Malo byt inam teda.

Ale k Lucasovi, chce to uz konecne zmenu no.

Reagovat
Coutinho10

ouuuu skoda mel bejt hattrick

Reagovat
REPLIKATOR

Sterling

Reagovat
fenixLFC

sterling

Reagovat
Coutinho10

jones vklidu

Reagovat
stiflerovamama

A tie rohy mame teda tiez vtipne, po prve ich skoro ani nikto nevie kopnut a po druhe ked uz tak sme asi este tuto sezonu nevyhrali ani jednu hlavicku

Reagovat
fenixLFC

s prehladom sme mohli dostat 5 golov....

Reagovat
stiflerovamama

Do pice Lucas to je branenie

Reagovat
REPLIKATOR

Ty vole Lucas a Gerrard co tam zas před tím vápnem dělali DMka jak prase.

Reagovat
Switchback

Spurs

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ten šašek nevystřídá?

Reagovat
fenixLFC

lambert za lallanu

Reagovat
smazaný uživatel

SOLDADOOOOOO

Reagovat
fff

Lucas to je jak kuzel, ktory obcas fauluje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Matić

Ten brankář NUFC je slušnej lempl

Reagovat
FUnk

mantinel

Reagovat
REPLIKATOR

Anglická brankářská škola

Reagovat
smazaný uživatel

na vás ale poločas stačil...

Reagovat
smazaný uživatel

(resp. pustil jenom jeden gól)

Reagovat
Matić

však taky moc práce neměl

Reagovat
ďuriLFC

absolutne to nemame pod kontrolou,ž ma to stále prekvapuje

Reagovat
avicii

Emre konecne

Reagovat
fff

Ale, BR si spomenul, ze proti Chelsea tam tusim bol nejaky hrac, ktory bol nasim najlepsim. Bravo.

Reagovat
REPLIKATOR

On vystřídá Coutinha

Reagovat
Coutinho10

posetreni na Arsenal

Reagovat
REPLIKATOR

Vsadím se, že začneš na lavce

Reagovat
Coutinho10

trochu se toho bojim no...posledni dobou nezacinam v zakladu ...ale tak snad klicovyho hrace necha hrat (aneb vitezna sestava se nemeni)

Reagovat
fff

A Sterling uz tiez mohol davno striedat. Dva goly dal, nech si preboha obcas oddychne.

Reagovat
smazaný uživatel

áno Filipko

Reagovat
fff

Reagovat
Kowe

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
miky10

Tys nikdy nehrál FM co?

Reagovat
FUnk

eriksen na AM a hned to vypada lepe

Reagovat
Matić

Koukal jsem na BVB - Wolfsburt předtím, a přijde mi uplně stejný typ hráče jako De Bruyne

Reagovat
FUnk

to taky je

Reagovat
ďuriLFC

To ako ho dal hrat na prave kridlo?

Reagovat
Coutinho10

tak sem zvedavej na los...tak snad sheffield united

Reagovat
FUnk

los je hned po zapasech?

Reagovat
Coutinho10

ja myslim ze jo...tak to vzdycky bylo

Reagovat
FUnk

ok

Reagovat
smazaný uživatel

ako prišiel Can, hra sa spomalila... mal by hrať rýchlejšie, rýchlejšie dávať loptu od nohy a viac sa hýbať...

Reagovat
smazaný uživatel

dEst: čo hovoríš na Pánika? hrá dobre, či dá občas len náhodný gól?

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje málo. Nedá se moc hodnotit ale úlohu 4th linera díky těm golům splnuje dobře a když už je na ledě tak maká a dobře bojuje.

Reagovat
smazaný uživatel

a má aj na 3.lajnu? aké sú vyhliadky, že bude hrávať viac?

Reagovat
smazaný uživatel

Při současný formě ostatních to na víc jak tu 4. nebude. To by musela přijít nějaká krize ale spíš by tu krizi odsral tribunou než aby ho dali vejš. Jediná jeho šance je, že přijdou nějaký zranění.

Reagovat
smazaný uživatel

ako sledujem občas štatistiky, tak sa mi nezdá, že by 3.lajna nejak kraľovala, ale herne neviem, no.. je pravda, že ak sa darí vyhrávať, meniť sa nič nebude..

Reagovat
fff

Do kedy je mimo Suso?

Reagovat
smazaný uživatel

to by som aj ja rád vedel...

Reagovat
smazaný uživatel

Do konce roku asi, ale stejně bude brzo v AC beztak.

Reagovat
smazaný uživatel

Dejte nám soupeře

Reagovat
Matić

Však si počkej 30 minut.

Reagovat
smazaný uživatel

snad Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

OT: Nějakej slušnej bar v Praze ?

Reagovat
smazaný uživatel

Dejavu, Double Trouble co se týče centra

Reagovat
Cobra

Jen ne Čelzí a jsme ve finále

Reagovat
fenixLFC

chcel som napisat to iste

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, já že fandíš Live

Reagovat
Cobra

Neblázni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Normálně bych si přál Liverpool nebo Tottenham, aby to bylo pořádně atraktivní semifinále, každopádně nebylo by vůbec špatný, kdybychom dostali nejslabšího soupeře, abychom mohli šetřit hráče, protože ten program bude neustále slušně napráskanej..

Reagovat
smazaný uživatel

Viťo, privolal si to

Reagovat
smazaný uživatel

LFC VS CHELSEA

Reagovat
fenixLFC

fuck

Reagovat
REPLIKATOR

Raději Chelsea, ať vypadneme se ctí, než vypadnout se šmatlákama typu Sheffield nebo Tottenham.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a kde bereš jistotu, že vypadnete se ctí?

Reagovat
vladis271

Reagovat
vitasrp

Semíčko s Liverpoolem, hotová netradiční věc.

Reagovat
smazaný uživatel

YEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSS

Reagovat
RKBoy

aj tak prehráte v prípadnom finále

Reagovat
REPLIKATOR

s Liverpoolem

Reagovat
smazaný uživatel

no a co se mi tím snažíš říct, ty trubko?

Reagovat
RKBoy

pokial sa musíš pýtať jediná "trúbka" si tu ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že v záloze nedostane šanci Rossiter. Byl by lepší než Gerrard s Lucasem dohromady.

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs are on their way to Wembley!

Reagovat
Sali5

Aby jste tam pak nedopadli jako posledně

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Sali5

Spíš jsem myslel to poslední vystoupení Spurs ve Wembley

Reagovat
fenixLFC

semifinále sa tam este nehra

Reagovat
smazaný uživatel

What a joke.

Reagovat
fenixLFC

ty si s tym zacal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
TopinB

Reagovat
Error

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fff

Zas ak to nahodou nejakym sposobom zvladneme, mal by som ovela lepsi pocit pred finale

Reagovat
Coutinho10

Sturridge by si mohl smlsnout na svym bejvalym tymu

Reagovat
smazaný uživatel

když je to dvojzápas, tak to snad nejde nepostoupit, to by byla ostuda!

Reagovat
fenixLFC

keby dostaneme sheffield, tak by to bolo dost mrazive....

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo tehdy finále nebo semi?

Reagovat
fenixLFC

semi

Reagovat
papos182

Jestli narazis na Hillsborough, tak to byli Wednesday a FA Cup.

Reagovat
fenixLFC

vid nizsie

Reagovat
papos182

Tak stejne LFC na Hillsborough v Sheffieldu uz od te katastrofy hral.

Reagovat
fenixLFC

to som si prave nebol isty ked som to pisal, ale uz viem..aj tak to ale na tom nic nemeni....

Reagovat
Kowe

Hillsborough ale neni stadion United

Reagovat
fenixLFC

to samozrejme viem, ale predsalen by to bol navrat do sheffieldu...

Reagovat
Kowe

V Sheffieldu se od té doby hrálo už 7 krát. Na tom nic mrazivýho nevidim.

Reagovat
fenixLFC

to fakt uz tolko?

Reagovat
Kowe

Nezapomeň, že ten klub byl v PL

Reagovat
kubys

8x, vždyť Wednesday byli v PL v 90. letech.

Reagovat
kubys

Blbost, ještě víckrát.

Reagovat
fenixLFC

zly prieskum som si spravil

Reagovat
Kowe

já hledal jen konkrétně Sheffield United no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

?

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
nani92

kedy sa hrá semi? stíha tento dvojzápas už Benitéz?

Reagovat
fenixLFC

19. a tusim 26. januara

Reagovat
smazaný uživatel

Chucho už určite nie.

Reagovat
Matić

Klasika no, to tu dlouho nebylo Dostali jsme nejtěžšího soupeře ze 3 možných, hlavně už budou mít Studge z5, bude to asi o něčem jiném, ale ten CoC musíme urvat a ve finále vypráskat slepice

Reagovat
kvasha16

ked uz sme v semifinale tak uz by sme to mohli dotiahnut do vitazneho konca

Reagovat
Whitemedia

Roman Abramovič podle zpráv přišel za posledních 48 hodin kvůli propadu rublu o 450 milionů dolarů.

Chudák

Reagovat
nani92

toto si nezaslúžia ani tie najväčšie svine

Reagovat
fenixLFC

ale rusko ano

Reagovat
smazaný uživatel

btw, Arbi už sem nepíše?

Reagovat
fenixLFC

krachuje, nema na net

Reagovat
nani92

alebo fajdy bude teraz rodinný hovorca

Reagovat
Arbiter

co, chybím ti?

Reagovat
kiwwi

jak to ide s fajdaxom?

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

jop :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

C'mon USA! Ešte pár mesiacov a Chelsea skrachuje.

Reagovat
Whitemedia

USA smrdí..

Reagovat
smazaný uživatel

Poškodí to nějak Chelsea?

Reagovat
Miguel19

Už přece nejsme závislý na jeho penězích

Reagovat
smazaný uživatel

škoda

Reagovat
jk

Počkej až bude chtít po Chelski zpátky to co mu dluží

Reagovat
Mimalu

tak jí prodá a ještě vydělá no.....

Reagovat
Sandstorm

Jste. Bez jeho peněz nepostavíte stadion a nekoupíte hráče jako Hazard, Willian, Costa...

Reagovat
TopinB

No já nevím, ale zdá se mi, že stadion stojí a Hazarda, Williana a Costu už v týmu máme....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

To jo, ale máte v dlouhodobým plánu stavbu novýho stadionu a hráče jako Hazard atd. byste si bez Abry nemohli dovolit.

Reagovat
hitZor

Momentálně to vypadá slibně s rekonstrukcí SB. Teď se jedná o tom, kde tu sezonu (16/17) odehrajem, ale ať to bude Twickenham nebo Wembley, tak příjmy z lístku by mohly vyletět skoro na dvojnásobek a tímpádem tu rekonstrukci SB částečně pokrýt.

Reagovat
hitZor

Reagovat
jk

Reagovat
kvasha16

chudak? stale ma majetok v hodnote viac ako 10miliard dolarov

Reagovat
Sandstorm

Tak tímto tempem je za pár dní na mizině

Reagovat
smazaný uživatel

Je to majetek a ne peníze na účtu...

Reagovat
Sandstorm

Tak samozřejmě...tohle byl jen takový vtípek.

Reagovat
T44v3tt1

Reagovat
smazaný uživatel

mohol prist aj o viac skoda .

Reagovat
Sandstorm

Není jediný oligarcha, co prodělal velký peníze v posledních dnech. A netýká se to jen Rusů, ale i všech, kteří s Ruskem nebo v Rusku mají byznys. Kellner a jeho PFF taky prodělali. I když zlomek toho, co Abra

Reagovat
vladis271

bodaj by krachol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hitZor

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Poškodí to nějak Arsenal?

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuji za obsáhlý článek, hned jsem o něco chytřejší.

Reagovat
niflheim

500. za LVG

Reagovat
vladis271

nie

Reagovat
kiwwi

Vlado presiel z fazy "nad vecou" do fazy zapierania

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
vodka

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
kvasha16

Reagovat
stiflerovamama

Tak to by uz mohli zacat chodit aj na vase domace zapasy

Reagovat
hitZor

My taky máme parádní away fans a doma to stojí za hovno.. Je to hlavně tím, že na domácích zápasech ti fans nejsou koncentrovaní na jednom místě, ale jsou rozesetí všude po stadionu mezi všema těma turistama, zatímco venku jsou v jednom kotli a můžou stát nepřetržitě celý zápas, aniž by je stewardi chtěli vyhazovat

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
kiwwi

http://i.imgur.com/mGB8sat.jpg

Fat Frank si to dava s prstom v nose...neskutocny

Reagovat
Mimalu

Reagovat
vrabejka

Billy Liddell ‏@Liddellpool 2 hod.před 2 hodinami

Lovren injured #groininjury

Taak snad bude chybět měsíc jako Glen

Reagovat
kiwwi

Marco Reus has been fined €540,000 for driving without a licence. He's 25 and never passed a test.

to je frajer

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

on asi bude výmaz celkom

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Dosť pálka, zato by som mal Mercedes G 63 AMG a ešte by ostalo na kávu.

Reagovat
kiwwi

In Germany fines are related to monthly wages and Reus was caught speeding repeatedly, whilst not having a licence.

Reagovat
smazaný uživatel

Blbec Ale keď si spomeniem aké otravné je robiť vodičský... Ale zase asi nie tak otravné, ako platiť 540 000€

Reagovat
Sandstorm

"In Germany fines are related to monthly wages"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Heretic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

He took driving lessons when he was 18 but never took a driving test. He just decided to drive without a licence. "Sadly I decided to take this route. I can't even comprehend the reasons myself. Now I know: I was too naive and it was stupid. I have learnt my lesson. It will never happen again."

Reagovat
CubONE

Skor totalny debil.

Reagovat
kiwwi

Arsène Wenger wants to make January bids for Roma striker Mattia Destro and Napoli midfielder Marek Hamšík. (Source: The Telegraph).

Reagovat
SunFells

To vzali z mirroru, ne?

Reagovat
Pinturicchio

Destro , Hamšík by byl v Anglii super.

Reagovat
smazaný uživatel

mal by uz odist, pride mi, ze v Neapole uz je vyhorety, alebo je to mozno len Rafom

Reagovat
Pinturicchio

Benitez na tom má velký podíl, Neapol je letos jedna velká hrůza, s pořádným (vhodnějším) trenérem půjdou určitě nahoru.

Reagovat
cristiano.K.

Dneska snad tu Parmu smetou,jsem je osolil s handicapem

Reagovat
Pinturicchio

Parma je hodně mimo, ale Neapol je hodně nevyzpytatelná, třeba doma s Cagliari 3:3. Parmě se navíc konečně vrátil Paletta, jejich nejlepší obránce.

Reagovat
cristiano.K.

jsem koukal,že nemáte ani prewiev. Tak já počítám,že při ztrátě bodů bude vyhozen Benitéz (což možná i po výhře)

Reagovat
Pinturicchio

Jj, jsou napsané, ale není k nim článek. Je to možné, ale spíš bych to viděl až po SuperCoppě, co se bude hrát 23.12.

Reagovat
j_mrazik

Já bych si to vcelku rád přečetl, ale ten styl mi prostě nejde pod vousy.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Palec za vousy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslim, že nejideálnější utocnik dostupny v létě byl Sanchez, velky fail Liverpoolu, ze ho nechali Arsenalu podle mě

Reagovat
SunFells

Velký fail je to, co jsi právě napsal, kluku.

Reagovat
Sandstorm

Ty jsi velký fail sám o sobě.

Reagovat
SunFells

Ty někam uteč, plesnivče.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
avicii

on proste chcel ist do Arsenalu, co sa dalo robit...

Reagovat
smazaný uživatel

co Mandzukic?

Reagovat
Sandstorm

Tak on upřednostnil Arsenal před Liverpoolem. Těžko s tim Liverpool mohl něco dělat...

Reagovat
cristiano.K.

nechtěl do LFC a LFC to nedělá jako MU=zavírá prachama hubu.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

Konečně na ně máte páku, co? To jste museli mít radost, když začali nakupovat.

Reagovat
Sandstorm

A víš o tom, že všechny posily, které jsme koupili přišli z klubů, které se kvalifikovali do LM? Proč k Vám nešel třeba Mandžukič nebo Alexis Sanchéz, když jste byli v LM?

Reagovat
cristiano.K.

Protože jsme o Mandžukiče nestáli Dám ti příklad, předpokládám,že ty s tvojí inteligencí v tom budeš mít hned jasno. Barcelona žádá stejnou hodnotu za Alexise,což splnují oba kluby (AFC i LFC). Alexis preferuje od první chvíle AFC. Arsenal nabízí 150k/týdně, LFC 200k/týdně, kam hráč půjde?

Reagovat
kiwwi

do Arsenalu aj ked sa Liverpool snazil zapchat mu hubu peniazmi

Reagovat
smazaný uživatel

to je hypotetickej priklad nebo jste to fakt nabizeli? protoze jestli jo tak jste taky zkouseli hraci zalepit pusu prachama, jen to nevyslo.

Reagovat
vladis271

neponúkali. Všetko čo o tom obchode vyšlo von nasvedčuje, že rozhodla mestská lokalita.

Reagovat
cristiano.K.

je to hypotetický příklad. Při rovnoměrné nabídce je logické,že preferoval Arsenal před LFC

Reagovat
smazaný uživatel

pak ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak to Michal

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
papos182

Reagovat
r.mrazik

fotbalovy romantici z Poolu...

uz se tesim na novou smlouvu sterlinga...

Reagovat
cristiano.K.

a já se těším pro novou smlouvu pro DDG Ne, netěším, pokud dostane smlouvu do 140k, tak mi to přijde uplně v pořádku k jeho postavení v týmu, stejné je to u Sterlinga, věkem dorostenec, ale jinak klíčová postava ofenzivy,který si svými výkony plat nad 100k bezesporu zaslouží.

Reagovat
r.mrazik

tak samozrejme DDG dostane penez jak prase...a je mi dost jedno kolik,hlavne aby zustal...

ale u sterlinga to nechapu,vzdyt hraje za pool a tam se hraje pro radost a pro srdce...je blbost,aby dostal vic nez na rohlik a vodu

Reagovat
kiwwi

tak Rodgers po vcerajsom zapase s druholigistom prirovnal Sterlinga k Alexisovi, takze...

Reagovat
r.mrazik

herne klidne...ten kluk je bozi...

v Poolu maji stesti,ze ti hraci jsou tak oddani klubu,ze nejsou tak nakladni...

Reagovat
cristiano.K.

"a je mi dost jedno kolik,hlavne aby zustal..." > tenhle styl nechápu "s mojí kapsy to nejde,tak to neřeším" jinak jsem chtěl vést " normální debatu

Reagovat
r.mrazik

tak ohledne tohodle se docela spatne debatuje...kazdy hrac chce brat co nejvic a pak uz nikdy nevis,kolik je ten klub schopny mu dat...pokazdy se to snazi tlacit az na hranici a cim vetsi a ekonomicky silnejsi klub,tak tim vic penez si vybreci...

ale je to tak...je mi jedno,kolik de gea dostane...je to jeden z nejlepsich golmanu ted,takze je zbytecny hadat,kdyz dostane 100,nebo 150 tydne

Reagovat
cristiano.K.

však u DDG jakýkoliv plat do 150k je v pořádku

Reagovat
r.mrazik

a kdyby dostal 180,tak uz je to spatne?

ja jen ze se to dost spatne uz urcuje...

Reagovat
cristiano.K.

je to špatně, pro mě by bylo špatně,kdyby Sterling dostal 180k

Reagovat
j_mrazik

Sterling je cucák a výkony si rozhodně 180k nezaslouží, u DDG se o tom dá uvažovat.

Reagovat
cristiano.K.

Sterling je cucák,který pro nás má stejnou důležitost jako Hazard v Chelsea, takže ten ohled na věk bych moc v tomhle případě nebral. Jde o to kam ten hráč může stoupat,když bude mít v 19letech 180k, kolik si pak řekne v 22letech? 180k pro DDG se snadněji bude obhajovat než u Sterlinga, ale pořád si myslím,že jim dávat přes 140k pro oba je blbsot.

Reagovat
r.mrazik

jeste zareaguju...sice se ti to nebude libit,ale proste nemuzes srovnavat hrace hrajici v chelsea a poolu...to je jak kdyby nekdo rekl,ze nejaky typek je pro hull stejne dulezity a v podobnym veku jako sterling a proto by mel mit stejny plat...

Reagovat
cristiano.K.

víš moc dobře,že je to srovnání na oko. Hazard bere nyní minimálně 3x tolik, co Sterling nyní.

Reagovat
kiwwi

Hazard ma na stole novu zmluvu s 200 tisic na tyzden, cize tych 180 pre Sterlinga by bolo jak past na oko

Reagovat
cristiano.K.

hej, však já to pro něj nechci a odsoudil bych to, ale do 140k to akceptuji

Reagovat
r.mrazik

jenze de geovi je 24...sterlingovi 19...celkove mi tohle srovnavani neprijde moc dobre,vzhledem k veku a typu hracu...

jasne...sterling je na 180k malej smrad...de gea by si to zaslouzil...

u me se proste dostal uz na nejvyssi uroven...spolu s neuerem a mladym modrakem s divnym jmenem,ktery neumim napsat ( ) ... takze klidne at si dostane tech 180k na dalsich 6 let...

Reagovat
cristiano.K.

to srovnání není vhodné, co se týče postů a věku, co se týče důležitosti pro tým je na stejné úrovni.

Reagovat
r.mrazik

uz jsem trochu odpovedel nahore...a vim,ze jako fanousek poolu budes prskat...ale proste nejste na stejny urovni s obojema modrakama,MU a treba arsenalem...

Reagovat
vladis271

hm romantici? To je ako to, že DDG nepôjde do Realu lebo je odchovanec Altétov?

Reagovat
kiwwi

v prvom rade nepojde do Realu preto, lebo chce ostat v United

Reagovat
nani92

Reagovat
vladis271

Reagovat
nani92

niesi zvyknutý že u vás by chcel niekto okrem Gerrarda ostať alebo čomu sa stále smeješ?

Reagovat
vladis271

DDG je repre jednotka Španielska. Real Madrid bude zhánať brankára. DDG nechytá v Barcelone. problem solved.

Reagovat
Sandstorm

DDG je odchovanec Atlética a už teď hraje za TOP klub. Nemá zrovna moc důvodů jít do Realu. Když už tak bych v jeho případě bral v potaz Barcelonu, ale ta má již gólmany vyřešené.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

tak a je to vyresene. Sakra, uz to nekdo rekl DDG a LVG? Ja jen aby nam mel kdo chytat...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
r.mrazik

snad nepujde,protoze mu zavreme hubu prachama

Reagovat
nani92

Kristián..

Reagovat
smazaný uživatel

on sa nevola Kristian

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
nani92

ja viem, tak ho volám iba ked je zlý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

to tak uplně nesouhlasí s tím, že LFC mu nabízelo víc než Arsenal

Reagovat
j_mrazik

To máš pravdu, že to byl nejlepší dostupný hráč, ale na trhu to dopadlo... no, víš, jak se u nás na vsi říká "Silnější pes mrdá".

Reagovat
cristiano.K.

A ačkoliv hlasy požadující odvolání severoirského rodáka postupně sílí, z pozice neutrálního pozorovatele se nelze ubránit dojmu, že jde z velké části o projevy obyčejné hysterie.

Hm,ne.

Hlavním problémem Coutinha není pozice, ale především jeho náladovost a nestálost výkonů

Největším problém zůstává,že při jakýkoliv složení je ta obranná fáze průchodná, což jsme mohli vidět včera i na MU. zkrátka když měl k dispozici Morena i Johnsona,tak mohl klidně hrát 3-5-2, ted je Johnson out a hraje tam Hendo,což je prostě škoda.Dělá prostě nelogické tahy (dělá je pozdě), proto ta hysterie s odvoláním je na místě. Ted mu prostě může zachránit prdel Sterling,který se profiluje do Sturridge (z křídla hroták), jenže tohle Sterlingovi bude ještě chvílit trvat, nemá zatím ten instinkt zabijáka.

Tohle bych si strašně přál vidět.

------------Škrtěl-Lovren-Sakho---------

Johnson--------Gerrard---------Moreno

.............Henderson------Coutinho------

-------------------Lallana------------------

----------Sterling---------Sturridge (kdokoliv z dalších útočníků)

Místo Lovrena klidně Touré, akorát bych nebyl moc jistý se Škrtelem v půli no.

Reagovat
fantomas

Nelogický tahy dělá kdekdo, to neni důvod pro odvolání. Rodgers byl prostě investice, nepřiváděl se na to, aby po jedný skvělý sezoně dostal padáka po jednom nepovedenym půlroku. Proto to jako hysterii vnímám, a ty to - jelikož nejseš ten "neutrální pozorovatel", o kterym mluvim - neposoudíš.

Sterling se nikam neprofiluje, Sterling na hrotu je evidentní Rodgersova znouzectnost.

Reagovat
cristiano.K.

kde kdo jo, ale pokud manažer lpí na rozestavení 4-2-3-1 cca 15 v zápasů v řadě a nenese to výsledky ani předvedenou hru, vypadne z LM,kde skupina zkrátka byla jednoduchá,tak se to někde musí projevit. Nicméně ani já sám nejsem rozhodnut z pohledu zaujatého fanouška, ale to slovo hysterie je na místě, protože se od začátku sezony posralo úplně všechno.

To může být a nemusí být pravda. V tom útoku klidně může zůstat na trvalo,pokud by podával podobné výkony tomu včerejšímu. Navíc do uzdravení Sturridge tam bude hrát na 100%.

Reagovat
fantomas

Sterling podle mě v útoku nikdy nedosáhne toho, čeho by moh dosáhnout o něco níž. Maximálně na SS v nějaký variantě se dvěma útočníkama, ale to, co hrál proti ManUtd v prvnim poločase, nedává z dlouhodobýho hlediska smysl.

Reagovat
cristiano.K.

jasně, to si myslím taky, jako osamoceného hrota bych ho dlouhodobě nechtěl, to je opravdu znouzectnost. Ve spolupráci se Sturridgem už si ho umím představit.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
papos182

Pekna sestava, ale uz ti chybi misto na brankare

Reagovat
vodka

Reagovat
kiwwi

s tak nepriepustnou obranou nepotrebujes brankara

Reagovat
fantomas

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
vodka

5-4-2

Reagovat
Swarley

to by měl hrát LVG, všichni by byli spokojení

Reagovat
vodka

otázka pak už jenom je, kde vzít těch 5 obránců...

Reagovat
Swarley

Valencia, Fletch, Carrick, Fella, Young - suchý triko...

Reagovat
fantomas

Reagovat
johnik

Reagovat
wild

potom by mozno zacali konecne vyhravat

Reagovat
cristiano.K.

achjo

Reagovat
cristiano.K.

člověk vyjádří přání a ani o vánocích se mu nesplní. EF,Rodgers a FA

Reagovat
SunFells

Reagovat
SunFells

Asi by raději hrál bez Mignoleta.

Reagovat
niflheim

Reagovat
papanegra

Reagovat
Sandstorm

A Lovren bude něco jako Neuer v Bayernu

Reagovat
Zaschrona

Clanek zajimavy. Zasadni problem podle me je, ze Rodgers bez Suareze absolutne neumi udelat viteznej tym, absolutne se mu ho nepovedlo nahradit. Ostatni problemy zustaly nereseny nebo byly vyreseny neprilis dobre, dokonce vznikly i nove. Ale hlavne prave diky absenci zachrance Suareze, ktery temer celou lonskou hru Liverpoolu na hristi solove zarizoval, se prave ted ukazuji presne ty problemy, ktere tam jsou uz delsi dobu a pridala se k tomu neschopnost jeho nasledovniku udelat podobny efekt, i treba v jinem systemu, ktery tomu Rodgers ordinuje. Tomu jen pak napomaha i ten vysoky pocet zraneni u Sturridge. V te obrane v cele s Mignoletem to nejaky extra posun smerem dolu zas tak moc neni, prace stredu zalohy nebyla nic moc skveleho ani v minule sezone. Soucasna Achillova pata Liverpoolu je, ze jim chybi Luis Suarez. Jinak tady pak je ten stary neprilis dobry Liverpool, ktery hral pod Rodgersem i v dobe, kdy v nem jeste Suarez byl, nez kolem nej postavil svuj system.

Otazka ted je, jestli je Rodgers schopny dat dohromady fungujici uspesny system i bez hrace podobnych kvalit a z toho pak vyvozovat zavery a dalsi kroky klubu na prestupovem i personalnim poli. Pokud se ma navazovat na lonskou sezonu, tak musi prijit hrac typu Sanchez, protoze pracujeme v systemu, kdy je ukolem soupere prestrilet predevsim diky abnormalni kvalite jednoho hrace, ktery byl na hristi dobre doplnen hraci schopnymi dobre pressovat. Jelikoz se tak Liverpool nevydal, posouvame se do oblasti, kdy musi tvorit neco noveho. V tomhle nikdy jeste Rodgers svoji kvalitu neukazal, ze by dokazal vytvorit efektivni tymovy system, kde jasne nevycniva nejaka persona. Jen pripominam, ze ve Swansea on nic nevytvoril, pouze prevzal dobre nastaveny system od svych predchudcu. Otazka pak je, jestli si ten kadr, ktery ted z velke casti si vytvoril sam, si skutecne vytvoril sam nebo v tom hraje prsty ta znama prestupova komise. Pokud si to vytvoril prakticky sam a neni schopen z toho ani naznakem vytvaret kvalitni system, pak to asi budoucnost nema. Pokud je pravda, ze mu vedeni koupilo misto Bonyho Balotelliho, tak pak ten problem je jeste mnohem vetsi a zacina pak tedy u majitelu a vedeni klubu. Bude zajimave sledovat, jak se tohle cele bude vyvijet.

Reagovat
papanegra

Na tiskovce řikal, že se scoutem a Ayerem provede kompletní zhodnoceních všech hráčů v týmu a poté podle toho udělají čistku... Tak snad si uvědomí, že by bylo dobré se zbavit Glena, Škrťela, Lucase, Enriqueho, Coutinha, Boriniho...

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinha..

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Zaschrona

Tak otazka je, kolik by vam za nej nekdo mohl dat. A ze si (castecne) zavazej mistama se Sterlingem, Lallanou, Markovicem (a Susem) to je taky fakt. I kdyz chapu, ze Sterling a Lallana muzou hrat i z kridla, tak minimalne Markovice brzdi, ten by jednoznacne mel hrat AM/podhrota.

Reagovat
cristiano.K.

Markovic rozhodně nemůže hrát AM

Reagovat
Kowe

může

Reagovat
Zaschrona

Ja bych rekl, ze je to jasne jeho nejlepsi pozice vubec.

Reagovat
Zaschrona

Spis tedy ten podhrot, mozna az hrot, on proste potrebuje hrat s tim, ze bude mit prostor pro svoji hru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

ale Coutinho by jednoznačně neměl hrát AM, takže by ho neměl brzdit, teda minimálně ve světě loňskýho Rodgerse a ne toho letošního mamlase

Reagovat
Zaschrona

A jakou pozici by pak mel hrat, z leveho kridla teda?

Reagovat
cristiano.K.

------Gerrard-----------

Hendo--------Coutinho

-------Lallana----------

Reagovat
Zaschrona

Takze na horsi pozici budes hrat Sterlinga?

Reagovat
cristiano.K.

Sterling prostě ted bude hrát v útoku,což je logická volba a pak by tam klidně mohl hrát se Sturridgem.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho je tak talentovanej fotbalista, že si ho musí Liverpool podržet a ne ho prodávat.

Reagovat
Zaschrona

Vsechno to je otazky penez a te potencialni nabidky. Cokoliv treba nad 15 milionu liber by Liverpool urcite mel zvazovat, nicmene otazka je, jestli by nekdo tohle byl schopny nabidnout.

Reagovat
Maresma

spis tak nad 25

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Zaschrona

Tak to uplne klidne muzu prohlasit, ze Coutinho bude jeste dlouho hrac Liverpoolu.

Reagovat
tomasinho

Což je jenom dobře.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

Proč Coutinha? Vždyť to je právě jeden z těch lepších...

Reagovat
papanegra

Coutinho má buď dobrej zápas a nebo zápas kdy mu nic nevychází... na něj se nedá spoléhat..

Reagovat
johnik

Škrtela? A kdo na tom stoperu jako bude hrát???

Reagovat
Sandstorm

Tak Skrtel je jako jednička na stopera do klubu, který chce hrát pravidelně v TOP 4 celkem tragéd.

Reagovat
johnik

Nesouhlasím. Je to obránce, který měl svoje špatné momenty, ale v současnosti na mě působí hodně jistě a navíc mi přijde, že se hodně zlepšil v rozehrávce

Reagovat
fenixLFC

couitnha a skrtela

Reagovat
smazaný uživatel

upřímně bych radši stavěl útok na Borinim než na Balotellim

Reagovat
smazaný uživatel

S kolegou Hegelem jsme čaj o páté pili výhradně při hlubokém filosofování. Jsem potěšen, že i v dnešní době existují osvícenci jako Tomáš Daníček.

Reagovat
smazaný uživatel

immanuel vitaj na ef

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuj za milé přivítání, Johane.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Masopust pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
nani92

Reagovat
miky10

?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Ty a filosofování Immanueli? Neblbni.

Reagovat
nani92

wow, youtube fory po 1000000 rokoch dorazili aj na FB

Reagovat
smazaný uživatel

*EF

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

700. proti šovinizmu a pre LFC!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele