Cagliari se po dalším nezdaru rozloučilo s trenérem Rastellim

17.10.2017, 10:57
Aktuality
Sezona 2017/2018 v italské nejvyšší soutěži zná jméno prvního odvolaného trenéra. O práci přišel Massimo Rastelli, s nímž se vinou špatných výsledků dnes dopoledne rozloučilo Cagliari Calcio...

"Cagliari Calcio oznamuje, že Massimo Rastelli byl odvolán z funkce trenéra prvního týmu. Děkujeme mu za jeho dvouletou práci, profesionalitu a vášeň. Byl hlavním protagonistou triumfu v Serii B a jedenáctého místa z loňské sezony a přejeme mu hodně štěstí do zbytku kariéry," stojí v prohlášení sardinského klubu.

Cagliari po porážkách na hřištích Juventusu a AC Milán vyhrálo další dva zápasy, od té doby se mu ovšem nedaří a v uplynulých týdnech podlehlo Sassuolo, Chievu, Neapoli a Janovu. V tabulce to znamenalo propad na čtrnácté místo, o které se dělí s Crotone.

Rastelli není jediným, kdo dnes v Cagliari přišel o práci, společně s ním končí i asistenti Nicola Legrottaglie a Dario Rossi. Mezi favority na uvolněnou pozici jsou Beppe Iachini nebo Massimo Oddo.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (15)

Přidat komentář
Ferguson6

Reagovat
smazaný uživatel

Tady se vyhazuje z Cagliari z 14. místa, zatímco trenér AC s 12ti bodovou ztrátou na prvního po osmi kolech je na 10. místě naprosto v pohodě s posilami za 230M

Reagovat
Kily

moc v pohodě ne, už prý dostal ultimátum a musí vyhrát další tři zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, díky, jsem nevěděl :) Já to nějak přestal sledovat, protože koukat na Boriniho na hřišti se Silvou na lavičce X zápasů mě demotivovalo docela a jak jsem Montellu bránil ze začátku, tak poslední zápasy mě fakt štve tak, že to ani sledovat nechci

Reagovat
Inter Eterno Amore

kks táto sekcia po odchode Pinturicchia umiera

Reagovat
sinter

ale aspon tu nie su pod kazdym clankom prestupove istoty juventusu

Reagovat
Inter Eterno Amore

Áno to vidím ako pozitívum

Reagovat
smazaný uživatel

co sa mu stalo?

Reagovat
snuff24

Juventus už není tak suverénní jako předchozích letech tzv. umělý fanoušek

Reagovat
Lech

Reagovat
smazaný uživatel

Bez neho Cagliari klesne nechápem vedenie...

Reagovat
Kaka14

Ancelotti caka na Juventus, ked nevyhraje LM Allegri

Reagovat
Eldarion

Pičovina jak svet podla mňa

Reagovat
Kaka14

realnejsie ako by mal trenovat Chorvatsko

Reagovat
Eldarion

To je tiež blud

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele