Cagliari našlo nového trenéra, týmu se opět ujme Diego López

18.10.2017, 15:51
Aktuality
Vedení Cagliari oznámilo jméno nástupce trenéra Massima Rastelliho, který byl včera ze své funkce odvolán. Sardinský celek povede Diego López, jemuž by mohlo pomoci i to, že se vrací do důvěrně známého prostředí...

"Cagliari Calcio oznamuje, že vedení prvního týmu svěřilo do rukou Diega Lópeze. López podepsal smlouvu do 30. června 2019," oznámilo Cagliari.

Cagliari po porážkách na hřištích Juventusu a AC Milán vyhrálo další dva zápasy, od té doby se mu ovšem nedaří a v uplynulých týdnech podlehlo Sassuolo, Chievu, Neapoli a Janovu. V tabulce to znamenalo propad na čtrnácté místo, o které se dělí s Crotone.

43letý López v Cagliari v minulosti už působil, jako aktivní hráč v něm strávil dvanáct roků, před pěti lety byl jmenován asistentem trenéra a pro sezonu 2013/2014 se posunul do role hlavního kouče. Vedle toho trénoval i Bolognu a naposledy Palermo.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Já nechápu, že se pořád střídají ti stejní tradégi dokola a dokola..

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas

Reagovat
kattos

Už jsem myslel že to je ten brankář

Co sním vůbec je? Zraněný, nebo prostě 2ka?

Reagovat
Fridgiee

Espanyol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chytá myslím v Espanyolu

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby italským trenérům pomáhalo to, že se vrací do známýho prostředí, tak by hned měli o starost míň

Reagovat
smazaný uživatel

a hlavne v Palerme

Reagovat
smazaný uživatel

nejak casto sa spomina ten Vidal a Inter. Ze dokonca hrac je nakloneny prestupu. Neviem no, myslel som ze je to Juve srdciar.

Inter by ale musel predat niekoho v Januari a najviac sa spomina Brozo

Reagovat
Lech

Jihoamericani nejsou srdcari. Kam vitr, tam plast, dulezity jsou prachy

Reagovat
Votas

Paradoxně do Spalova stylu na trequ by byl vlastně úplně ideální. Je smozřejmě ta jeho zavrženíhodná minulost dost problém, ale skillem a herníma vlastnostma by byl užitečnej. Takovej Perotta 3.0

Reagovat
smazaný uživatel

to potesi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele