Bundesliga preview - 5. kolo

19.09.2008, 08:28, aktualizováno 21.09.2008, 08:46
Previews
V neděli odehrají své Bundesligové zápasy tři němečtí účastníci Poháru UEFA. Hamburk jede do Wolfsburgu s cílem vyhrát a být tak i po pátém kole na čele tabulky. Slušně rozjetou sezónu má Dortmund, který hraje v Hoffenheimu. Stuttgart hostí Karlsruhe.
Bayer Leverkusen - Hannover 96  (pátek 20:30)
Souboj dvou reprezentačních gólmanů mimo jiné nabídne páteční předehrávka pátého kola. Tu uvidí leverkusenská BayArena, do které zavítá Hannover.

Bayer se pod novým trenérem Labbadiou zatím prezentuje ve velmi sympatickém světle. Výborně pracující ofenzivu však zatím vymazává špatná obrana, s bilancí dvou výher a dvou porážek vedení porýnského celku spokojeno být nemůže. Naposledy vedl Leverkusen o dvě branky v Hamburku, nakonec však v deseti lidech podlehl domácím 2:3.

"Obdržené branky jsem si samozřejmě analyzovali. Žádný z gólů nepadl jen tak, musíme bránit důsledněji," uvedl Bruno Labbadia. Někdejší skvělý útočník nemůže pro tento zápas využít služeb zraněných Schneidera, Sinkiewicze, Greška, Sarpeie a také Manuela Friedricha, který minule na HSV dostal červenou kartu. V obraně zřejmě dostanou od začátku šanci mladící Reinartz s Kadlecem.

Tým Hannoveru si zatím vedl zcela opačně, než jeho nejbližší soupeř. V prvních třech kolech sice naprosto vyhořel, získal pouhý bod a nedal ani gól, před týdnem se ale ofenziva dolnosaského týmu probudila a výsledkem byla drtivá výhra 5:1 nad Gladbachem.

Trenér Dieter Hecking se musí vypořádat s absencí útočníků Hankeho a Forssella, od prvních minut tak pravděpodobně na hřišti uvidíme Jiřího Štajnera. Dále jsou mimo hru zranění Cherundolo, Tarnat, Christian Schulz a Bruggink, lodivod Hannoveru však zachovává chladnou hlavu: "Stále však máme mnoho možností, jak Leverkusen potrápit."
Bayer Leverkusen - pravděpodobná sestava:
R. Adler - Castro, Henrique, Reinartz, Kadlec - Rolfes, Vidal - R. Augusto, Barnetta - Kießling, Helmes
Hannover 96 - pravděpodobná sestava:
Enke - Balitsch, Ismael, Eggimann, Vinicius - B. Schulz, Yankov - Rosenthal, Schlaudraff, Huszti - Štajner
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.65 - 3.50 - 4.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Energie Cottbus - VfL Bochum  (sobota 15:30)
Souboj dvou celků z nižších pater tabulky, tak to bude v sobotu k vidění na Stadionu přátelství v Chotěbuzi. V případě domácích dokonce ze samotného dna, protože Energie zatím získala jediný bod ze 4 utkání a jestli chce odvrátit sestupové zvěsti, měla by v tomto utkání zabojovat.

Energie je jediným týmem v soutěži, který dosud neskóroval, což je rovněž na pováženou. Savo Pavičvič je mimo v důsledku žaludečních potíží, měl by ho na místě pravého beka zastoupit Radeljič. Ze stejného důvodu bude nejspíš chybět i Stiven Rivič, v průběhu týdne ani netrénoval a tak bude maximálně čekat na svojí šanci na lavičce náhradníků.

Hosté z Bochumi měli rovněž slabší start do soutěže, jen jednou vyhráli, jednou remizovali a dvakrát odcházeli z trávníku poraženi. Obě porážky přišly na půdě soupeřů, kde dokonce ani neskórovali, takže si v tomto ohledu mohou s hráči Energie podat ruce. Doufejme tedy, že zápas neskončí 0:0.

Bochumi se vrací suspendovaný Christian Fuchs, který by měl vytalčit ze sestavy Böniga. Vahid Hashemian by se měl rovněž vrátit zpět do sestavy, otázkou je, zda místo Mieciela či slovenského reprezentanta Šestáka, vypadá to spíše na prvého jmenovaného.
Energie Cottbus - pravděpodobná sestava:
Tremmel - Radeljič, Kukielka, Cvitanovic, Ziebig - T. Rost - S. Angelov, D. Sörensen - Skela - Rangelov, B. Jelic
VfL Bochum - pravděpodobná sestava:
Fernandes - Pfertzel, Maltritz, Yahia, Bönig - Imhof, Dabrowski - Freier, Azaouagh - Sestak, Hashemian
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.35 - 3.20 - 2.75
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Arminia Bielefeld - 1. FC Köln  (sobota 15:30)
Soupeři z konce ligové tabulky, pro které je každý bodík cenný. Letos se hodně trápí Bielefeld, je předposlední a má na kontě jen dva body. Köln jakožto nováček jednou vyhrál, tři body vezl z Karlsruhe. Jasný favorit určen není, čeká se vyrovnaný duel s větším počtem gólů.

Bielefeld začal velmi dobře, remízy s Brémami a Herthou byly více než překvapivé, avšak poté přišly prohry s Hamburkem a hlavně v Bochumi. Může za to určitě početná marodka, trenér Michael Frontzeck svůj celek k záhubě ovšem neodsuzuje: "Máme velice dobrý tým, poslední zápas naznačil, že by se mohlo blýskat na lepší časy."

Frontzeck chválí hlavně svého protějška Christopha Dauma a vidí v něm velkou hrozbu: "Daum dokáže hráče správně motivovat, chce z nich vymáčknout maximum." Na marodce se nachází Thorben Marx (svalové problémy), Rowen Fernandez (přetržený křížový vaz), Andre Mijatovič (zraněné koleno) a Tobias Rau (poraněné tříslo). Do sestavy se vrací po chřipce Jonas Kamper, dále Markus Bollmann a Nico Herzig.

Köln zcela nezvládl mač s Bayerem, který mu uštědřil debakl 0:3. Proti zítřejšímu sokovi chce přerušit dlouhé dvanáctileté čekání na výhru. "Nesmíme být vyděšení, ale bude to těžké. Bielefeld hraje nátlakový fotbal, má mnoho kvalitních fotbalistů," neskrývá obavy manažer klubu Michael Meier. Trenér Daum nenasadí zraněné Ümita Özata a Manasseha Ishiaku, kvůli kartám je suspendován Pierre Womé.
Arminia Bielefeld - pravděpodobná sestava:
Eilhoff - Lamey, N. Herzig, Kucera, Schuler - Kauf - Kirch, Tesche - C. Katongo, Wichniarek, Halfar.
1. FC Köln - pravděpodobná sestava:
Mondragon - Brecko, Geromel, Mohamad, Wome - Petit, Matip - Radu, Antar, Chihi - Novakovic.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.30 - 3.20 - 2.85
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Bayern Mnichov - Werder Brémy  (sobota 15:30)
Šlágr kola jako hrom, účastníci prestižní Ligy mistrů, loňský vítěz a vicemistr Bundesligy. Utkání, na které se všichni fanoušci fotbalu těší, to je duel mezi Bayernem Mnichov a Werderem Brémy. Vzhledem k formě obou týmů to vypadá na jednoznačného kandidáta na výhru – mnichovský Bayern.

Werder se totiž letos na začátku sezóny pekelně trápí, v tabulce je až devátý se ziskem pěti bodů, po senzační remíze v Lize mistrů v domácím prostředí proti kyperské Famagustě má zaděláno na to, že se nedostane do další fáze. A Bayern, který navíc bude hrát v domácím prostředí, v zaplněné téměř Allianz Aréně? V lize je hned druhý za vedoucím Hamburgem, ještě neprohrál a v Champions League dokázal vyhrát na hřišti Steauy Bukurešť.

Hodně sledovaným mužem bude hlavně Claudio Pizarro, který pět let v Bayernu působil a získal s ním třikrát bundesligový double, tentokrát se bude o titul prát v dresu Brém. "Každý si myslí, že jsme v minulých zápasech nepotvrdili naší kvalitu, ale jsme stejně silní jako Bayern," zametá spekulace na špatnou formu Werderu Pizarro. Navíc bezmezně věří v úspěch: "Nejsme ze soupeře vyděšení, máme šanci na to být v tomto zápase lepší." V sestavě Brém se dají čekat změny, špatné výsledky mohou pěkně zkomplikovat další angažmá trenérovi Thomasi Schaafovi.

Proto se velice nahlas mluví o tom, že právě peruánský kanonýr nemusí nastoupit: "Nebudu do toho koučovi Schaafovi mluvit, ale myslím si, že bych mohl hrát," dodává však forvard. Werder od začátku ligy remizoval s Bielefeldem a se Schalke, dále prohrál v Gladbachu, na lepší časy se začínalo blýskat teprve minulý víkend, kdy porazil hladce Chotěbuz. Nicméně ta nepatří k těm nejsilnějším a duel s Famagustou ukázal, že všechno rozhodně není v pořádku. Příčinou určitě nebude marodka, na ní je pouze zraněný Kruse.

Bayern v lize porazil v předchozích dvou kláních vysoko Köln a Herthu, předtím remizoval s Dortmundem a Hamburkem. Jürgen Klinsmann nemůže počítat s hvězdným Franckem Ribérym, problémy s achilovkou má též další hvězda Willy Sagnol, nenastoupí ani Hamit Altintop. Otazník visí nad startem Miroslava Kloseho. "Jsme šťastní, že se Klinsmannovi takhle daří, a že nyní moc pomáhá Bayernu. Jeho šance na vítězství jsou velké," vyjádřil se prezident domácího celku Franz Beckenbauer.
Bayern Mnichov - pravděpodobná sestava:
Rensing - Lucio, Demichelis, van Buyten - Lell, van Bommel, Schweinsteiger, Zé Roberto, Lahm - Toni, Klose (Podolski).
Werder Brémy - pravděpodobná sestava:
Wiese - Pasanen, Mertesacker, Naldo, Boenisch - Baumann - Özil, Hunt - Diego - Rosenberg, Pizarro.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.60 - 3.60 - 5.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Borussia Mönchengladbach - Hertha BSC  (sobota 15:30)
Odčinit výprask z minulého kola se bude snažit Mönchengladbach, o motivaci však nemá nouzi ani jeho soupeř - Hertha BSC, která čeká na ligovou výhru již více než měsíc.

Borussia má za sebou start do sezóny pro nováčka celkem typický, jedna výhra a tři porážky, tak zní zatím její bilance. Osamocené tři body zatím Gladbach získal v minulém domácím utkání, kdy porazil Brémy 3:2, před týdnem ale nezvládl zápas v Hannoveru, kde prohrál 1:5.

"Doufám, že jsme se z porážky poučili. Nebyli jsme zas tak špatní, potřebujeme jen hrát trochu chytřeji," zhodnotil kouč Jos Luhukay, kterému z celého kádru chybí pouze Gohouri a ne zcela jistý je start Paauweho. Nizozemský lodivod podle všeho zvažuje hru na dva útočníky, dosud třígólového Frienda by mohl doplnit německý reprezentant Oliver Neuville.

Hertha sice v samém úvodu ligy hrála na jedničku, v minulých dvou kolech však již tolik úspěšná nebyla. Po prohře 1:4 na Bayernu nedokázala ani na druhý pokus zúročit výhodu domácího hřiště tak, jak se jí to dařilo v předešlých sezónách, a remizovala 2:2 s Wolfsburgem. Příslibem určitě byl výkon v druhém poločase, kdy BSC Vlky místy jasně přehrávalo. "To byla ta správná cesta, takto bychom mohli být úspěšní i v Gladbachu," přeje si manažer Dieter Hoeneß.

V týdnu se již Berlíňané vítězství dočkali, v rámci prvního kola Poháru UEFA jasně přehráli irský St. Patrick's 2:0. Velmi podobná sestava té z úterního pohárového utkání vyběhne i nyní, jedinou změnou bude nasazení Raffaela, který absentoval kvůli narození potomka. Na rozdíl od minulého kola nebude hrát zraněný Ebert, který tak na marodce doplnil Fiedlera, Lúcia, Chermitiho a Hartmanna.

"Stará dáma" se pokusí na hřišti Mönchengladbachu vyhrát po více než pěti letech, naposledy se jí to povedlo v sezóny 2002/03, kdy po dvou brankách Alvése vyhrála 2:0. V posledním vzájemném utkání v Borussia-Parku se ale radovali domácí, to bylo předminulou sezónu po výsledku 3:1. "Gladbachští jsou nebezpeční, výsledek 1:5 v Hannoveru o jejich síle příliš nevypovídá," varoval před soupeřem berlínský kouč Lucien Favre.
M'gladbach - pravděpodobná sestava:
Heimeroth - M. Ndjeng, Callsen-Bracker, Brouwers, Daems - Alberman, Paauwe - Matmour, Baumjohann, Marin - Friend
Hertha BSC - pravděpodobná sestava:
Drobný - A. Friedrich, Kaká, Šimunić, M. Stein - Kačar, Cícero - Piszczek, Raffael - Voronin, Pantelić
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.40 - 3.20 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Schalke 04 - Eintracht Frankfurt  (sobota 15:30)
Schalke muselo ze začátku sezóny strávit vyřazení z třetího předkola Ligy mistrů od španělského Atlética Madrid, v lize se už ale chytlo a nachází se na třetí příčce. Jeho soupeř Frankfurt má naopak bídný vstup a je na sestupové pozici se ziskem dvou bodů.

Jeden z týmů doposud neprohrál, jeden nevyhrál. Pro Frankfurt by zisk bodů v Gelsenkirchenu znamenal téměř zázrak, nicméně ty se v nejvyšší německé soutěži často stávají. Domácí budou hrát ve Veltins Aréně povzbuzeni výhrou v Poháru UEFA, na hřišti kyperské Nikósie vyhráli 4:1. V Bundeslize zvítězili nad Hannoverem a Bochumí, dále pak remizovali s Werderem a v minulém kole i derby na hřišti Dortmundu. Do sestavy se vrací kanonýr Kevin Kuranyi, který si vyléčil poraněný bok.

Kouč Fred Rutten může přivítat také brankářskou jedničku Manuela Neuera, jenž chyběl díky zlomené noze. "Nemohl jsem hrát dva a půl měsíce a je možné, že se v tomto týdnu už objevím na trávníku," potvrdil německý brankář, kterého ale pravděpodobně i nyní zastoupí další mladík Fährmann. Schalke ovšem bude postrádat trio Schöber (zranění), Pander a Fabian Ernst (červená karta). "Tým odehrál skvělé utkání v Poháru UEFA, pokud výkon zopakujeme, uspějeme," uvedl Rutten. "Jsem potěšen, jak se zvedáme a domácí zápas s Frankfurtem bude dalším odrazovým můstkem," věří pětačtyřicetiletý kouč.

Frankfurt bral body jen po remízách s Kölnem a Wolfsburgem, potěšitelné může být jen to, že je získal v minulých dvou kláních. Před týdnem totiž Eintracht proti Karlsruhe nenastoupil, utkání se odehraje až v říjnu. Hostujícího kouče Friedhelma Funkela trápí hlavně velké množství zraněných hráčů, Christopha Preusse sužuje bolavé koleno, Aleksandar Vasoski má zápal plic, Ioannis Amanatidis svalové zranění, Zlatan Bajramovic zlomený prst na noze, Umit Korkmaz a Kreso Ljubicic poraněnou nohu. "Bude to hrozně těžké. Schalke jde nahoru a věří si. Hrozně se ale těšíme, budeme hrát ve skvělé atmosféře, která nás možná vyhecuje k excelentnímu výkonu. Necháme se překvapit," poznamenal Funkel.
Schalke 04 - pravděpodobná sestava:
Fährmann - Rafinha, Bordon, Krstajic, Kobiashvili - Jones - Westermann, Engelaar - Farfan, Kuranyi, Rakitič.
Eintracht Frankfurt - pravděpodobná sestava:
Nikolov - P. Ochs, Russ, Bellaid, Spycher - Chris - M. Fink, Toski - Steinhöfer, Fenin - Liberopoulos
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.40 - 4.10 - 7.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
TSG Hoffenheim - Borussia Dortmund  (neděle 17:00)
Souboj dvou týmů z horní poloviny tabulky se odehraje v Mannheimu, kde zde dočasně domácí Hoffenheim narazí na Borussii Dortmund.

TSG po snovém startu, kdy po dvou kolech vedl Bundesligu s plným početem bodů, trochu ustoupil z výsluní. Po debaklu v Leverkusenu 2:5 minulý týden pouze remizoval doma se Stuttgartem 0:0. Proti BVB nečeká nováčka ligy nic lehkého, což ví i jeho trenér.

"Jistě to pro nás nebude lehký zápas, přesto se tentokrát s jedním bodem nespokojíme," prohlásil Ralf Rangnick, kterému najisto chybí pouze Terrazzino se Striflerem, menší zdravotní problémy však mají i obránci Ibertsberger a Nilsson, záložník Gustavo a útočník Obasi. O nasazení těchto hráčů se rozhodne krátce před zápasem.

Dortmund je na tom o něco lépe, ještě neprohrál a před začátkem kola byl na čtvrtém místě. BVB je zatím stoprocentní na venkovních hřištích, vyhrálo v Cottbusu i v Leverkusenu. Doma si připsalo dvakrát po bodu, 1:1 hrálo s Bayernem a minulý víkend derby se Schalke. V onom zápase dokázalo s velkou zásluhou Alexe Freie smazat třígólové manko a uhrálo výsledek 3:3.

"Máme za sebou pořádný start do sezóny, nyní je však otázka, zda v tom dokážeme pokračovat," prohlásil trenér Jürgen Klopp. V týdnu se však již Borussii dařilo méně, doma v rámci Poháru UEFA prohrála 0:2 s Udinese. Z utkání si navíc odnesli zranění Zidan a Hummels, kteří se tak připojili k dřívějším marodům Dedému a Owomoyelovi. Nejistý je start dalšího obránce Kovače.

Oba týmy na sebe vzhledem k hoffenheimské cestě narazí v lize vůbec poprvé, minulou sezónu se však střetly v rámci DFB-Pokalu. V únorovém čtvrtfinálovém utkání v Dortmundu se z vítězství 3:1 radovali domácí.
TSG Hoffenheim - pravděpodobná sestava:
Özcan - Beck, P. Nilsson, Compper, Ibertsberger - Weis, Gustavo, Salihović - Eduardo - Ba, Ibisević
Borussia Dortmund - pravděpodobná sestava:
Weidenfeller - Rukavina, Subotić, F. Santana, Lee - Blaszczykowski, Hajnal, Kehl, Kringe - Valdéz, Frei
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.55 - 3.20 - 2.55
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
VfL Wolfsburg - Hamburger SV  (neděle 17:00)
Souboj dvou ambiciózních celků s ambiciózními trenéry, ten bude k vidění v neděli ve Volkswagen aréně. Zatímco Hamburk s třemi výhrami a jednou remízou neohroženě vede ligovou tabulku, domácí Wolfsburk má bilnaci přesně naopak, jedna výhra a tři remízy. Shodou okolností získalo VfL plný počet bodů ve stejném kole, kdy Hamburk právě dva body ztratil. Oba celky jsou tedy dosud neporaženy.

Trenér domácích Felix Magath se vyjadřuje o lodivodovi nedělího soka s maximálním uznáním."Je velmi působivé, co dokázal s týmem dokázat během pár zápasů. Nejen že vedou ligovou tabulku, ale rovněž jsou jedněmi z aspirantů na titul."

Přesto na mezinárodním poli se zatím vede lépe Wolfsburgu. Ten doma porazil Rapid Bukurešť 1:0, zatímco Hamburk s Unireaou Urziceni jen remizoval. Pro naší sebedůvěru je důležité udržet čisté konto poprvé v sezóně. čeká nás velmi důležté utkání,"dodal Magath.

Zmínil se tedy o jedné zajímavosti, a to že jeho tým ještě nedokázal udržet čisté konto, stejně tak jako tým Hamburku. Oba týmy si rovněž drží normu dva góly na zápas, Hamburk téměž tři, takže se máme jistě na co těšit.

Čech Jan Šimůnek bude jedinou ztrátou vlků, zatímco HSV bude scházet hend dvojice hráčů Romeo Castelen, který se zotavuje po operaci kolene, a Eric Choupo-Moting. "Máme v nadcházejícíh týdench mnoho utkání k odehrání, proto by bylo dobrém mít k dispozici zdravý celý kádr. Není dobré mít příliš úzký kádr, každý hráč ví, že je pro tým důležitý,"uvedl Martin Jol.

Sportovní ředitel Hamburku Dietmar Beiersdorfer je přesvědčen že HSV potvrdí nastupující vítězný trend v Bundeslize a zároveň se tým probije do základní skupiny poháru UEFA."Analyzovali jsme pečlivě minulé utkání(v poháru UEFA) a nyní jsme plně soustředěni na duel s Wolfsburgem. Pokusíme se pokračovat v dobrých výkonech z posledních kol v Bundeslize."
VfL Wolfsburg - pravděpodobná sestava:
Benaglio - Riether, Ricardo Costa, Barzagli, M. Schäfer - Josué - Hasebe, Gentner - Misimovic - Grafite, Dzeko
Hamburger SV - pravděpodobná sestava:
F. Rost - Demel, B. Reinhardt, Mathijsen, Atouba - Jarolim, de Jong - Trochowski, Thiago Neves, Olic - Guerrero
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.40 - 3.20 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
VfB Stuttgart - Karlsruher SC  (neděle 17:00)
V rámci nedělní dohrávky se představí Stuttgart proti Karlsruhe. Na malé derby ylo povoláno tisíc bezpečnostních pořadatelů a pět set policistů. Všechny oči budou především upřeny na Maria Goméze a Maika Franze.

To že se nemají tito dva zrovna v lásce není žádným velkým tajemstvím. Po minulém střetnutí svých týmu si mezi sebou prostřednictvým médií prohodili pár ostřejších slov, především Gomézovi se nelíbila Franzova poněkud tvrdší hra. Dnes se tito dva sokové utkají znova, tentokrát na trávníku.

"Nebudu měnit svůj styl hry, protože to je důvod, proč jsem tak úspěšný,"řekl Franz při své skromnosti. "Těším se na konfrontaci s Gomézem. Je to dobrá šance, abych potvrdil své kvality."

Mario goméz se spíše snažil zchladit mediální šílenství kolem tohoto duelu. "Nebude to utkání Goméze s Franzem, ale Stuttgartu s Karlsruhe. koneckonců, je to uktání jako každé jiné,"řekl Goméz.

Předloňskému vítězi Bundesligy budou chybět Rumun Ciprian Marica a rovněž Cacau, takže v útoku bude hrát nejspíš osamocen Goméz. Chybět budou i Pavel Pardo a Yildiray Bästurk, což jsou rovněž citelné ztráty. Karlruhe budou zase scházet dlouhodbě zraněný Alexander Görlitz, Joshua Kennedy a Edmond Kapllani.
VfB Stuttgart - pravděpodobná sestava:
Lehmann - Boulahrouz, Tasci, Delpierre, Boka - Khedira - Hilbert, Lanig, Hitzlsperger, Simak - Gomez
Karlsruher SC - pravděpodobná sestava:
M. Miller - Celozzi, Sebastian, Franz, Eichner - Porcello, Mutzel - Timm, da Silva, Iashvili - Freis
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.50 - 3.80 - 5.85
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Hamburger SV431011:710
2.Bayern Mnichov422010:48
3.Schalke 0442208:48
4.Borussia Dortmund42208:68
5.VfB Stuttgart42115:37
6.TSG Hoffenheim42116:57
7.Bayer Leverkusen420211:86
8.VfL Wolfsburg41308:76
9.Werder Brémy41218:65
10.Hertha BSC41216:75
11.VfL Bochum41124:44
12.Hannover 9641125:64
13.1. FC Köln41124:64
14.Karlsruher SC31022:43
15.Borussia Mönchengladbach41035:113
16.Eintracht Frankfurt30213:52
17.Arminia Bielefeld40225:92
18.Energie Cottbus40130:71

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (23)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Renda Adler

Reagovat
Arne

Bob Enke.

Reagovat
smazaný uživatel

Kadlec v základu, paráda, ať se daří, Míšo

Reagovat
smazaný uživatel

Jedná se o pravděpodobnou sestavu. Realita může být na hony vzdálená...

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam ze Lever vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Už se těším...

Reagovat
smazaný uživatel

Leverkusen - Hannover 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Kadlec hraje a hraje dobře pěkně se podílel na přechodu do útoku ze kterého padl druhý gól

Reagovat
smazaný uživatel

škoda těch dvou golovek co měl na hlavě a na noze

Reagovat
smazaný uživatel

Energie Cottbus - VfL Bochum 0:0

Arminia Bielefeld - 1. FC Köln 1:2

Bayern Mnichov - Werder Brémy 2:0

Borussia Mönchengladbach - Hertha BSC 1:3

Schalke 04 - Eintracht Frankfurt 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Snad Brémy překvapí. Bod je docela reálný.

Reagovat
smazaný uživatel

Chotěbuz - Bochum 0:0

Bielfeld - Kolín 2:1

Monchengladbach - Hertha 2:2

Schalke - Frankfurt 2:0

Přeju si: 2

Bayern - Brémy 3:1 (Toni,Schweinsteinger,Klose - Diego)

Doma to Bayernu proti Brémám moc nejde,ale snad se dočkám výhry a Werder sestřelí Klose.

Přeju si: 1

Reagovat
smazaný uživatel

"Chotěbuz bude o první výhru usilovat proti Bochumi"...

to co ma byt???to ako je mozne, ze si Cesi sami premenovavaju muzstva?????to co je???a takisto Aachen je Cachy :D :D :D :D loool...vsade na svete sa to vola Cottbus a hlavne v Nemecku a oni si to premenuju na Chotěbuz :D :D blbciiiiiiii

Reagovat
Arne

Když o něčem nic nevíš, tak se tomu nesměj, protože potom jsi tady jedinej blbec ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty jsi opravdu chytrák.

Reagovat
Kubin1989

Ty si ubohý debil

Reagovat
Tomanatura

Toto je česká stránka, co tu dělá tento blb nechápu

Reagovat
Tomanatura

Ba;

Reagovat
Tomanatura

Bayern válí

Reagovat
Kubin1989

Debakl

Reagovat
fantomas

No, dostat 2:5 doma, za to by se styděli i hráči v přeboru, na něž chodí pár lidí.

Reagovat
smazaný uživatel

demence...zrovna když na ně vsadím

Reagovat
smazaný uživatel

Hoffenheim - Dortmund 2:1

Přeju si: 1

Stuttgart - Karlsruhe 2:0

Přeju si: 2

Wolfsburg - Hamburk 2:2

Přeju si: 1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele