Beníteze překvapilo, že jej Liverpool neoslovil

10.09.2012, 13:53
Aktuality
Když vedení Liverpoolu hledalo nástupce Kennyho Dalglishe, jeho předchůdce Rafael Benítez čekal telefonát od Reds. Španělský trenér nyní přiznal, že se cítil zvláštně, když jej Liverpool neoslovil. Na uvolněné místo manažera nakonec usedl Brendan Rodgers.

"Bylo divné nebýt oslovený. Se svým týmem známe klub, hráče, akademii a máme další zkušenosti navíc. Fanouškům by se myšlenka mého návratu líbila," prohlásil Benítez pro list Irish Independent.

53letý Španěl působil v Liverpoolu šest let, z klubu odešel v létě 2010 poté, co Reds dovedl pouze k sedmému místu v lize. V předchozích letech ale na Anfield Road slavili například triumf v Lize mistrů.

"Hráli jsme spoustu velkých zápasů, které jsme navíc dokázali vyhrát. Lidé si mysleli, že je to normální, ale nebylo to tak. Teď už je to minulost, ale před pár lety byl Liverpool v Evropě číslem jedna," ohlédl se Benítez za svými šesti lety v Liverpoolu. Jeho další kroky směřovaly do Interu Milán, kde ale neuspěl. Od té doby je bez angažmá.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (468)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele