Chelsea má náhradu za Di Mattea, tým přebírá Benítez

21.11.2012, 20:39
Aktuality
Hodně rychlé bylo hledání nového manažera Chelsea. Londýnský klub ráno opustil Roberto Di Matteo, dnes večer pak bylo oficiálně potvrzeno to, o čem se velkou část dne spekulovalo - novým manažerem se stal Rafael Benítez...

"Chelsea může potvrdit, že novým manažerem pro zbytek sezony se stal Rafael Benítez. Věříme, že v něm jsme získali zkušeného manažera té nejvyšší úrovně, který nám může okamžitě pomoci dosáhnout našich cílů," stojí v prohlášení londýnského klubu.

Di Matteo s Chelsea loni vyhrál Ligu mistrů a FA Cup a letošní sezonu odstartoval dobře. Nepovedl se mu pak poslední měsíc, v domácí nejvyšší soutěži tým ze čtyř zápasů získal jenom dva body, po včerejší porážce 0:3 na půdě Juventusu pak řádně klesly jeho šance na postup do osmifinále Ligy mistrů.

Benítez dříve vedl Tenerife, Valencii a prostředí anglického fotbalu zná velmi dobře z působení v Liverpoolu. Naposledy trénoval Inter Milán, od prosince 2010 byl bez angažmá.

Autor: Tomáš Pavlík / chelseafc.com

Komentáře (965)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele