Augsburg přivedl Finnbogasona a pustil Matavže

01.02.2016, 20:54
Aktuality
Alfred Finnbogason bude na jaře nastupovat za Augsburg. Islandský útočník do Německa zamířil na hostování z Realu Sociedad, naopak bavorsko-švábský celek opustil Tim Matavž, jenž bude pro změnu pomáhat Janovu...

Rodák z Reykjavíku si přestup do Realu Sociedad vysloužil skvělými výkony za Heerenveen, ve Španělsku už se mu ale tak nedařilo a nezměnilo to ani hostování v Olympiacosu.

Nyní se má Finnbogason rozehrát v Augsburgu, kde bude následující půlrok hostovat, součástí dohody je i následná opce. "Alfreda jsme sledovali a jsme moc rádi, že se nám ho nyní podařilo získat. Věříme, že nám pomůže," prohlásil sportovní ředitel Stefan Reuter.

Německý klub naopak opustil Tim Matavž, jenž stejnou formou zamířil do Janova, kde by měl oživit uvadající kariéru, kterou nastartoval také v Holandsku, konkrétně v Groningenu a PSV Eindhoven. Za Augsburg na podzim odehrál 11 ligových zápasů, branku ale nevstřelil.

Nové angažmá pak hlásí také Nikola Đurđić. Ten pro změnu na podzim nenastoupil ani do jednoho bundesligového utkání a následující půlrok tak stráví ve druholigovém Düsseldorfu.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net, sport1.de

Komentáře (60)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Víme od Rudnevse

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
smazaný uživatel

Výborná posila. Toho jsem si přál loni do Werderu namísto Aarona

Reagovat
Rudnevs

Tiež si myslím že je lepší ako Jóhannsson.

Reagovat
TheMally11

Snad se už konečně chytí, už jen kvůli EURu

Áfram Alfréd

Reagovat
Rudnevs

Bohužiaľ v Augsburgu sa presadí každý, takže žiadne obavy.

Reagovat
smazaný uživatel

zadny bohuzial

Reagovat
db18

Všichni, teda pokud nehrají v útoku... (Matavz, Durdic, Parker, Milik, Sio, Musona, Bancé...)

Reagovat
Rudnevs

To je prakticky preto lebo behom jedeného leta priviedli 4 útočníkov. A pokusy ako Sio, Musona... to boli len hosťovania.

Reagovat
Arne

Stejně jako tohle.

Reagovat
Rudnevs

Jasné že aj toto je hosťovanie ale Finnbogason je predsa niekde inde ako Musona alebo Sio.

Reagovat
Arne

Matavž, Durdić nebo Milik měli být ca. na stejné úrovni... Rozhodně není žádná garance, že zrovna on se tam prosadí.

Reagovat
Rudnevs

Matavž a Ďurdjič sa nepresadilo lebo vtedy prišli 4 útočníci ( Matavž, Djurdjič, Parker, Caiuby ). Myslím že Finnbogason je lepší ako oni, celkovo tá prestupová politka Augsburgu je zvláštna, túto zimu priviedli posily z Holandska a podobných štátov takže neviem či sa oni nepresadia, ale Finnbogason je skvelá posila.

Reagovat
db18

Přišli 4 a neprosadil se ani jeden... přičemž Parker s Caiubym nakonec nastupovali v záloze když už...

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
Arne

Ben-Hatira a Regäsel Škoda, odchody odchovanců vždy bolí, i když tady dávají smysl a když to člověk vezme rozumem, nemůže klubu ani jim dvěma nic vytknout.

Reagovat
Rudnevs

Pre Frankfurt je to skvelý ťah, avšak ani vás to nemusí mrzieť, Ben - Hatira je v poslednej dobe celkom sklenený a Regäsela je škoda, mohol to byť talent ale máte tam celkom kvalitu.

Reagovat
JozkokozleJ

Ben-Hatira dostal sanci dost a len v par zapasoch presvedcil (uz to vidim, ze vo Frankfurte, ako napriek, chyti slinu - taku ako v Berline ukazal v jednom z desiatich zapasov). Ale Regäsel teda ozaj mrzi. Velmi sa mi pozdaval. Dufal som, ze odide niekam na hostovanie a potom bude casom Stammspieler. Este aj tych 120 tisic € je teda dost malo. Zrejme sa nechal zlakat vidinou rychleho uspechu v BL. Predsa len, vo Frankfurte to Chandlerovi az tak nejde a Ignjovski je furt tak trosku zaskok. Proste, urcite ma aktualne väcsiu sancu na zaklad ako v Herthe. Ale velka skoda.

Reagovat
Rudnevs

Teraz tam hrá ale Hasebe .

Reagovat
JozkokozleJ

Myslel som Hasebeho, napisal som Igjnovskeho. Ale v podstate pre oboch plati to iste. Su tak trochu z nudze cnost. Je ale pravda, ze ked som videl Frankfurt naposledy, Hasebe hral na RB vcelku slusne.

Reagovat
Rudnevs

No tak Hasebe je užasný hráč a myslim že ani Regasel ho odtial nevystrnadí.

Reagovat
JozkokozleJ

Regäsel urcite nevystrnadi po dvoch treningoch zo zakladu Hasebeho. Myslel som to ale tak (v prvom prispevku), ze ma väcsiu sancu na zaklad vo Frankfurte, kde je na RB nevyrazny a chybujuci Chandler (a skor DM Hasebe a Ignjovski), nez v Herthe, pri Pekarikovi a Weiserovi.

Reagovat
Rudnevs

Tak s tým súhlasím. Inak Frankfurt hrá čo vlastne za štýl?

Reagovat
db18

U Änise to nakonec urychlili asi i věci mimo hřiště: http://www.bz-berlin.de/berlin-sport/hertha-bsc/ging-aenis-ben-hatira-auf-mitchell-weiser-los

Jinak ve Frankfurtu podepsal jen do konce sezony, takže hraje de facto o nové angažmá...

...jinak za Regäsela máte opravdu málo, snad v tom jsou i % z dalšího přestupu...

Reagovat
Arne

Takovy veci se ale stavaji... Kdyby mu dal facku Weiser, nemyslim si, ze by hned sel pryc z klubu.

Reagovat
db18

Však píšu, že se to tím asi jen urychlilo... on asi stejně neměl v plánu prodloužit, ne?

Reagovat
Arne

Prave, ten Regäsel se mohl lip pohlidat... Ale chapu, ze proste pres Weisera s Pekarikem cesta nevede.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže nic? To je vše?

Reagovat
smazaný uživatel

Takže 4-2-3-1 nás nemine, protože se středními záložníky K-Dog, Medel, Melo, Brozovic a Gnoukouri nemůžou myslet tříčlennou zálohu vážně. Super, kreativita neuvěřitelná.

Reagovat
Rudnevs

Čo má Finnbogason spoločné s Interom?

Reagovat
andycek1

Pretoze je to v sekcii SA.

Reagovat
Rudnevs

Aha, to kvôli prestupu Matavža pardon...

Reagovat
smazaný uživatel

JO promiň zapomněl jsem na OT

Reagovat
Rudnevs

Ale v pohode . Len som proste videl príspevok a nevedel som k čomu to patrí.

Reagovat
Rudnevs

OT: Už sa začína špekulovať o Tascim na ME

Reagovat
smazaný uživatel

Spekulace, já bych počkal až odehraje nějakej zápas. Každopádně stoperská dvojice Mats- Jerome je nejspíš jasná, a koho tam jinak vezme je otázka. Ono toho místa už tolik moc nezbývá, vem si že máš 23člennou nominaci, a reálně těch obránců bude tak osm. Takže já bych to viděl teď Mats, Jerome, Weiser, Hector, Ginter, Schmelle, Durm. A pak asi Höwedes nebo Rüdiger, hraje v AS docela dobře. A nechal bych doma Rudyho, ale toho určitě Jogi vezme.

Reagovat
Rudnevs

U mňa by tých 8 boli Badstuber/Tasci, Hummels, Boateng, Höwedes, Mustafi, Schmelzer, Ginter, Hector/Beck. Bohužiaľ Löw má na niektorých hráčov proste slabosť, preto sa obávam že tam uvidíme Durma, Grosskreutza a bohužial najmä Rudyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já myslím že Durm by si to zasloužil, je to univerzál na oba kraje obrany a teď ty poslední zápasy co se vrátil po zranění hrál pěkně. Jinak Hectora dáváš do lomítka? Čoveče to je jasná volba na levej bek.

Reagovat
Rudnevs

Najmä že tých čo by si to zaslúžili je asi 20 a Durm bol dlho zranený. Ok s tým Hectorom je to trochu blbé ale za Durmom si stojím a navyše Mustafi je celkovo asi lepší.

Reagovat
Rudnevs

S tým Beckom , ja som ho nikdy v tom Turecku nevidel ale čítal som ako sa mu celkom darí a ako je pre Löwa možnosť na ME, celkovo som zvedavý ako to nakoniec Jogi poskladá, som si takmer istý že tam bude niekto, kto tam nemá čo hľadať a naopak niekto bude chýbať ale to sa pri takýchto výberoch stáva, veď napr. Jogi môže mať zasa s nejakým hráčom nejaký problém ako to bolo s Kießlingom alebo Kurányim.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak Kiessling ani Kurányi by tam teď samozřejmě bejt neměli ale obecně sem zvědavej na to, jak ten útok poskládá

Reagovat
Rudnevs

Iste že nie, ale pred pár rokmi tam byť mali a nešli kvôli konfliktu s Jogim. A do útoku pôjde Gomez, Volland , Muller a Max Kruse.

Reagovat
smazaný uživatel

Gomez určitě ne a o Vollandovi taky dost pochybuju. Spíš si myslim že vezme víc záložníků, z nichž někteří můžou zahrát i na hrotu (Götze, Schürrle. Müller to je jasné, Kruse asi taky, a pak si myslím že Poldi, kterej teda vůbec nevim jak v Turecku hraje, ale v kvaldě docela šanci dostával

Reagovat
Rudnevs

To akože žiaden klsický útočník. Gomez by mohol ísť skôr ako Poldi, v Turecku sa mu darí viac ako Podolskimu. Götze, Müller, Schürrle a spol. by na ME šli aj bez toho že tam nebudú útočníci. Ale je pravdepodobné že Löw to miesto nahradí mladými talentmi z BL ( Sané, Weigl, Bellarabi...). A asi pôjde aj Kramer...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jaký klasický útočník byl v Německu? Akorát Klose, který ale hrál až potom, ze začátku hráli Němci na hrotu s Götzem. Kramer asi jo, Weigl si myslím že ne, i když bych mu to přál.

Reagovat
Rudnevs

Klose, Neuville, Gomez, Cacau... Gomez by mohol ísť na ME. Kramer pôjde, Weigl možno, som zvedavý ako to Löw poskladá.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem debil, samozřejmě jsem myslel v Brazílii

Reagovat
Rudnevs

No iba Klose. Ale teraz by Gomez mohol ísť.

Reagovat
Airus

http://gazzettaworld.gazzetta.it/news/transfer-market/transfer-window-shut-italy/

Tady je souhrn okna. Trochu mě udivuje že jsme nepřivedli někoho na záskok do útoku + jsem čekal klasický Marottovi sháňky po hráčích s končící smlouvou. Ale mládí vpřed

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhlety crossovery dvou lig jsou vždycky vtipný

Reagovat
Rudnevs

Najmä keď je som zajtra chcel urobiť niečo podobné o BL a 2.BL hoci už som dával pod súhrn ale tam neboli prestupy z dnešného dňa .

Reagovat
smazaný uživatel

takze ten Banega az v lete - velke sklamanie, ked sa zacalo o nom vravie, velmi som chcel aby prisiel uz teraz, myslim si, ze by bol viac ako napomocny.. vraj 15.2. dojde na prehliadku.

Santonov prestup do Janova sa zacal riesit az nejak o 22:30, takze sa to nestihlo..

Udajne sme chceli ziskat Lacroix, Widmer, Hertaux - tak isto nevysiel ani jeden.

Tak isto nas poslali do pridele s Lassanom Diarrom.

To ze neodisiel na hostovanie Manaj ani Gnoukurhi mi pride ako pruser.

vlastne asi celkovo by som zhodnotil toto mercato ako nevydarene.

Manciniho zacinaju vsetci nenavidiet.

Na stretnuti fanusikov s Icardim, Stankovicom a Zanettim vraj vsetko prebiehalo v klude a slubili, ze sa polepsia uz proti Chievu (to je mile)

kazdopadne.

FORZA INTER!!!

Reagovat
smazaný uživatel

verim ale, ze Eder bude napomocny, uz v proti AC ukazal svetle momenty.

Reagovat
smazaný uživatel

Eder může být super, ale musí dostat balón, což u těch našich nekreativních záložníků a sólařů vepředu nevím nevím. Pořád věřím že tu EL dáme (v případě, že by se zranil Miranda nebo Handa, tak nechci ani přemýšlet, co by se dělo).

Reagovat
smazaný uživatel

to si ani nechcem predstavit take zranenia

Reagovat
smazaný uživatel

Btw. jsem zvědavý jak dlouho udržitelné to u toho Manciniho bude.

Reagovat
stas87

Mno,mal prist Aflred v lete uz,chcel som ho moc ale mame Ujaha,to je pre mna este lepsie.Johannssona ja osobne neodpisujem,kratko predtym kym sa zranil,uz ukazoval naznaky ze sa s timom zohrava.Ono ktovie,ak by Finnbogason dopadol,ak by prisiel a mal nalepku spasitela.Rad si pockam,ako sa ukaze v FCA.Mam ho rad a je mi sympaticky,to ale neznamena ze sa presadi,kludne moze zmiznut spät so Spanielska.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

On to vidí jednoduše jako hazard, ale ono je to složitější. Těžko ti půjde top quality spieler do BVB když ví, že si za normálních okolností moc nezahraje. A aniž bych chtěl snižovat kvality Woodyho nebo Mickeyho, tak tím skutečně klíčovým hráčem, za kterého moc nemáme náhradu je Gündogan

Reagovat
smazaný uživatel

Najhorší hráč v Primere minulú sezónu, keď hral, tak to bolo ako keby San Sebastián hral s 10, všetko kazil, nevedel absolútne nič, prihrať, spracovať loptu, vystreliť, vyhrať osobný súboj, bol na smiech, že o takéhoto lúzra má Augsburg vôbec záujem

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele