Albelda u soudu neuspěl

03.03.2008, 18:42
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hlavně ať už ta kauza skončí.Letni odchod z týmu by byl pro něj a nejspíš i pro tým nejlepší variantou,ač se mi to neříká lehce.Podobně je to s Angulem,u Caniho se neodvážím spekulovat,ve vzduchu reálně visí konec kariéry.Jen je smutné že to muselo přijít takhle

Reagovat
smazaný uživatel

prijde me to jako obrovska chyba Albelda patri k nejlepsim spanelskym Defensivnim zaloznikum koeman je blbec

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik si letos viděl zápasů Valencie?Herně byl trochu mimo..

Reagovat
smazaný uživatel

Ma pravdu ten hoch, Albelda je opravdu jednim z nejlepsich defenzivnich hracu La ligy.

Ja jsem videl tech zapasu pomerne hodne, ale mimo byla a dovoluji si tvrdit ze jeste je cela Valencia. Ne jen jednotlivec. Bohuzel to jako jeji priznivec nerad pisi, avsak nic bohuzel odchod 3 legend nevyresil. Hra Valencie az na zapas s Betisem a Huelvou nestala za nic. Koeman stale dela analyzy a snazi se pozornost prenest na jine teziste jako jsou rozhodci apod. Avsak trochu soudnosti by neuskodilo. S touto sezonou jsem jiz smiren, avsak i tak jsem nadale zvedav, k jakemu smeru povede prebudovani muzstva. Nerad bych aby PSV Eindhoven hral pod jmenem Valencia CF.

Reagovat
smazaný uživatel

Hra se lepší,sice pomalu ale jo.Pod Floresem jsme letos odehráli jeden opravdu dobrý zápas a to v 3.předkole LM,pak to byla bída.Tahle sezona je ztracená,chce to uhrát ten pohár a v létě posílit obranu,potom se uvidí..

Reagovat
smazaný uživatel

Hra se tedy moc nelepsi. Jen se stridaji dobre a spatne chvilky. Je to nevyrovnanost, ale pripoustim ze muze byt zpusobena prebudovanim muzstva a take nesehranosti. V utoku mi absolutne nesedi Zigic, ikdyz bez nej bychom asi patrne nebyli v semifinale Copa del Rey. Nejlepsim hracem je jednoznacne Joaquin, taktez Silva se mi libi. Vicente potrebuje vice duvery od trenera. Albiol zacina byt dobrym defenzivnim vudcem. Ale reakce by mely byt k Albeldovi. Nemylim si, ze zpusob jakym byli hraci vyhozeni byl zrovna stastny. Pokud mel Koeman problem, stacilo preradit hrace do Mestallety. Albelda byl sice bez formy, ale to byla cela Valencia. Angulo mel perfektni zakonceni a Canizares neuveritelne reakce. Nikdo vsak neni dokonaly, ale toto si nezaslouzili. Dobrych hracu je malo. A pokud toto vedeni Koemanovi, ktery tam byl mimochodem 14 dni i s cestou dovolilo, povazuji chybu i ve vedeni Valencie. Amunt Valencia

Reagovat
smazaný uživatel

Věř tomu že pod Floresem ten herní projev byl o moc horší(i když byly výsledky) a byly tam jenom opravdu ty špatné chvilky.Žigič je velký otazník,zatím jsou jeho výkony jako sinusoida.Joaquín je tím,co se od něho čekalo-tahounem,Silva mě naopak docela zklamal-zatím,příjemným překvapením je Mata,víc šancí by mohl dostávat Sunny(třeba teď na úkor vykartovaného Madura).

Koeman se pustil do velmi odvážného kroku a tím je jakási snaha o přestavbu týmu.On moc dobře ví že pokud letos nepříjde nějaký (v pokažené sezoně aspoň částečný)úspěch,stolička se pod ním podlomí a v létě opustí naše nádherné přímořské město.Už ted má nůž na krku a celkem mu tlačí na tepnu.takže to chce minimálně Copu a vstupenku do Evropy.

Trojice Albelda,Angulo,Canizares...Albelda-ač byl sebevětší ikona klubu a srdcař,tak jeho herní absenci zatím nepociťuju-můj názor.Caniho je mi líto,tomu sem přál ukončit kariéru ve Valencii trošku jiným způsobem,na druhou stranu Timo se rozchytal a to že nebyla od začátku jasně daná jednička asi neprospělo nikomu.Angulo-Ten by při formě Joaquína dostával opravdu jen minimum šancí a dokážu si představit že by v lednu mohl odejít "normálně" bez nějakých bouřlivějších okolností

Vedení Valencie nechápu už někdy od loňského jara,.tudíž ta "reakce-nereakce" na trojici vyřazených se dá se zakouslými zuby pochopit

Situace ve Valencii rozhodně není růžová,nějak tu sezonu dokopem a budem doufat že ta příští bude o mnoho lepší a klidnější

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim ze mas na tuto vec kvalitni nazor. A vidim ze jsi dokonce i optimista. To je spravne. Ja tvrdim, ze nejlepsi hra Valencie byla za trenera Beniteze. Proto uz tehdy byla chyba, ze se s vedenim nepohodl, jelikoz mu nevyplatili slibene bonusove premie. Dalsi chybou jsou odchody hracu Aimar, Ayala. Dnes jsou to vyhasli hraci. Nynejsi Valencia mi pripada strasne nevyrovnana, ale nedivim se tomu, kdyz se kazdy zapas hraje pod tlakem. Zbytecna jsou i vylouceni hracu. Mata je opravdu prekvapenim. Angulo se mi spise hodil do utoku, na zaloze byl malo behavy, avsak zakonceni mel vzdy chladnokrevne. Byl to takovy bojovnik. Albelda se mi zdal spolecne s Canizaresem velmi malo motivovany. Je to vsak veci realizacniho tymu. Zkratka si myslim ze nebylo chovani Koemana spravne. Pripada mi to , ze chtel vycistit cestu Madurovi a Banegovi. Mame malo obrancu a Albelda mohl v klidu hrat na miste Ayaly. Urcite by to bylo lepsi nez Arizmendi na kraji obrany. Hildebrand ma opravdu formu, avsak nekdy vyrobi tak fatalni hrubku, ze to Valencii stoji zbytecne body. Avsak fotbal se hraje tymove. Nicmene stale doufam v opravdove zlepseni, jelikoz jsem zatim hlavne vysledkove velmi zklaman.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele