Valencia se s Albeldou zatím nedohodla

21.02.2008, 12:53
Aktuality
Až u soudu zřejmě skončí pře mezi Davidem Albeldou a Valencií. Španělský záložník byl v prosinci loňského roku vyřazen z kádru a zatím se mu nepodařilo najít s klubem stejnou řeč v otázce rozvázání kontraktu...

"Nedospěli jsme k žádné dohodě, ačkoliv se věci značně přiblížily. Myslím si, že chtějí věci vyřešit podobně jako my," řekl po včerejších večerních jednáních Albeldův agent Alberot Toldrá, podle něhož se obě strany možná znovu sejdou již zítra.

Albelda byl z kádru Valencie vyřazen v průběhu prosince společně se Santiagem Canizaresem a Miguelem Angulem. Všichni tři tito fotbalisté od té doby trénují odděleně od zbytku týmu a v zimě zůstali ve Valencii, přestože s nimi trenér Ronald Koeman nepočítal.

Nejnadějněji vypadal odchod právě Albeldy, který bojuje o místo v reprezentaci Španělska pro blížící se evropský šampionát. Valencia v tomto případě nejprve nebránila hráči v cestě pryč, posléze ovšem upozorňovala na výkupní cenu, jejíž výše činí šedesát milionů eur. To vedlo k Albeldově žádosti o to stát se volným hráčem s podmínkou, že mu Valencia musí zaplatit zbylé roky z jeho kontraktu na Mestalle.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Valencii fandím už 8 let, ale v tomto momentě jsem jednoznačně na straně Davida Albeldy.

Reagovat
smazaný uživatel

já už vážně nevím, co si o tom mám myslet...

Reagovat
smazaný uživatel

sedesat mega zato se daji poridit dva i tri hraci stejne dobry.to je na hlavu

Reagovat
smazaný uživatel

60 mega je vykupní klausule, která se dává do každé smlouvy pro fotbalistu ve španělsku. Bývá mnohdy několiktrát vyšší než je skutěčná hodnota hráče. Důvod je jednoduchý. Když někoho nechceš prodat, tak mu dáš do smlouvy výkupní klausuly vysokou. No v tomte připadě, je to celé postavené na hlavu. Nejdřív ho vyřadí z kádru, což ho zcela jistě nasralo. A tedka jestli kvůli valencijskému vedení příjde i ME tak bude asi hodne nasranej. Nedivim se. Taky sem na jeho strane!!!! Takhle se s odchovancema klubu a nezachazi!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Zacatek vseho spatneho bohuzel odstartoval odchod Rafaela Beniteze a nasledne odchod klicovych hracu jako Aimar, Ayala, Rufete, Mista, Aureilo...Vim ze to zni nekonkretne, ale za toto vsechno muze vedeni a jeho " povedena" politika

Reagovat
smazaný uživatel

Ayala a Aurelio neměli odcházet..s tím souhlas.Ohledně Aimara to bylo spíš o velkých sympatiích fanoušků,do Floresového 442 se nehodil.Odchodu Rufeteho a Misty nelituju ani trochu

Reagovat
smazaný uživatel

jj, máš pravdu. Namiesto Rufeteho priviedli 100x lepšieho Joaquina a za Mistu skúseného Morientesa, to bol dobrý ťah. ALE Aimar nemal odísť. Pozri čo s neho teraz je. Na Mestalle bol hviezda a v Zaragoze je malý hráč. Aimar by sa hodil do hociakej formácie. Ale ... problém bol v tom, že za neho nenašli adekvátnu náhradu a potom to išlo len z kopca, z kopca a?

Pozri kde sme teraz? Pomaly v riti. Vedenie je na hovno, hráči nehrajú to, na čo by mali a tréner začal režim ako diktátor, po svojo a na fanúšikov jeb....

No a vvvvotom to je!!!

Reagovat
-Kopy-

Musíme věřit i v těžkých chvílích, musíme dál bojovat a doufat. Však ono se vše časem znovu obratí.

Reagovat
smazaný uživatel

Bodaj by si mal pravdu. Ale pochybujem, že túto sezónu. Máme akurát na to skončit na mieste zaručujúce UEFU. A možno vyhrať so šťastím pohár.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme ze prichod Joaquina byl velice prospesny. Do kadru Valencie velice zapadl. Morientes je take efektivni, ale na hristi ho vidame zridka. Urcite se na nem podepisuje az moc casta zraneni, ale to ve Valencii neni zadnym prekvapenim. Takovou marodku, jakou Valencia v poslednich 2 letech ma, se nevidi snad nikde v Evrope. Myslim tim z dlouhodobeho hlediska. Rufete a Mista nebyli technicti hraci, ale chtel jsem tim rici, ze Valencia v te dobe hrala tymovy fotbal. A ten prinasel uspechy. Soucasna Valencia bohuzel privadi do tymu individuality a slozeni tymu neni vubec kompaktni. Chybi komunikace na hristi, taktez urcite atmosfera v tymu nebude urovna nejlepsi. Tyto vsechny faktory se podepisuji na soucasne fotbalove Valencii.

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu proč ho v létě nestřelili (neprodali)

Reagovat
smazaný uživatel

v lednu kua

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele