Aragones pochválil a zároveň varoval Albeldu

07.02.2008, 14:26
Aktuality
David Albelda včera zhruba po dvou měsících konečně nastoupil k nějakému zápasu. Ve Valencii nepotřebný záložník odehrál 66 minut z přátelského utkání proti Francii a měl tak podíl na výhře 1:0. Od trenéra Luise Aragonese se mu po závěrečném hvizdu dostalo uznání, ale i varování...

"Albelda nám zajistil důležitou defenzivní rovnováhu. Ví, jak hrát středního záložníka, zvládá to dobře a ostatním hráčům tak umožňuje více útočit. Ale sám ví, že pokud nebude hrát pravidelně, bude pro něho obrovsky těžké dostat se na mistrovství Evropy, ačkoliv věřím, že si najde cestu jak hrát a bude bojovat o místo v konečné nominaci," prohlásil po utkání Aragones.

Albelda byl ještě do prosince kapitánem Valencie, pak se ale stal obětí čistky Ronalda Koemana. Španělskému klubu se nedařilo, nizozemský kouč se snažil pročistit atmosféru v kabině a vedle 51násobného španělského reprezentanta vyřadil rovněž Santiaga Canizarese a Miguela Angula.

Albelda od té doby trénuje odděleně od zbytku týmu a je otázkou, co s ním bude dál. Během lednového přestupního termínu z klubu neodešel a Koeman se prý chystá si s ním promluvit o možném návratu do kádru.

"Po tom všem to pro mě byl zvláští zápas. Chtěl jsem dokázat, že jsem stále v dobré formě a trénuji poctivě. Do budoucnosti hledím s optimismem," řekl konečně spokojený Albelda.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (24)

Přidat komentář
-Kopy-

I kdyby se vrátil, tak by se jen těžko hledalo místo v základu...Jediná možnost by byla Marchena na stopera(což nerad vidím) a Helguera na lávku (což vidim rád) a Albelda na DM.

Reagovat
smazaný uživatel

Marchena s Albiolem na DM, konec konců tak hrajou i v repre, Alebelda na DM a před něj Banegu, nebo pokud bychom se zase vrátili na hru s jednim hrotem, tak k Albeldovi Madura......

Reagovat
-Kopy-

Albiol MUSÍ hrát stopera...a Madudro mě zatím vůbec nepřesvědčil.

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, přepsal jsem se, samo, že Albiol s Marchenou na stoperu, před nima Albelda a dál Banega s Barajou, nebo bych se možná nebál dát na ofenzivního záložníka do středu vedle Banegy Silvu....

Reagovat
-Kopy-

Já Marchenu vidím rači na DM, ale když vidím toho Helgueru na stoperovi, tak asi jak řikáš...

Reagovat
smazaný uživatel

nic proti Helguerovi, ale už to holt neni ten super stoper co hrával za Real... a vůbec by mi nevadilo, kdyby utvořil s Alexisem tzv rezervní variantu...

Reagovat
-Kopy-

Tak Alexis je budoucnost, na lavičku sním tedy nepočítám, příští sezonu musí hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Koeman přece něni slepej a blbej!!! No ačkoliv.....

já za sebe jsem pro návrat Albeldy všema deseti!! Santiago se asi už nevrátí(bohužel), ale po tom, co včera trénoval s týmem Angulo, tak doufám, že ani návrat Davida neni daleko!!!! Amut Albelda

Reagovat
smazaný uživatel

Albelda DM, Marchena CB, Albiol RM. A všichni budeme spokojení .

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
rufus

Albiol by se mi líbil v Realu, to teda jo. Stoperská dvojice Pepe - Albiol, to by byla krása. Ale Valencia ho levně nepustí, jestli vůbec..

Reagovat
smazaný uživatel

Albiol do Realu nepude,má rozum

Reagovat
smazaný uživatel

Tak musím s vámi souhlasit chlapy. Taky bych dal Marchenu na DC a Albeldu na DM. Alexis je hrac s velkym potencialem a postupne by mel byt zarazovan do zakl. sestavy. Otazkou je kdo v lete prijde a kdo odejde no. Ale sem pro návrat Davida všemi desti!!!! Ať už udělal co neudělal ba naopak prostě si ho nedokaži predstavit že by hrál za jiný tým.

Reagovat
smazaný uživatel

Preji hezky den vsem fandum Valencie...chtel bych se vyjadrit k vasemu tematu...podle me je Marchena+Helguera ta nejtragictejsi cast nasi sestavy...svymy vykony me vubec nepotesili a rozhodne tam radsi uvidim Albeldu.a dal...bych se chtel vyjadrit k navratu Angula do tymu...opravdu nerozumim trenerove fylozofii...kdyz hrace vyhodi a po mesici a pul kdy trenuje sam ho najednou veme zpatky...nechapu

Reagovat
smazaný uživatel

to se nemusí chápat, ale hlavně, že to tak je!!!! už jen návrat Albeldy.....

Reagovat
smazaný uživatel

dalo by se tak rict...ale...dle meho nazoru si Koeman akorat nas*al do huby

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ale to už pěkně dávno.....

Reagovat
-Kopy-

Marchena tedy nejhorší není, na DM je z našich nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

je z nasich nejlepsi...na ten post mozna protoze na nem skoro nikdo jiny krome nej a Albeldy nehral...Albelda Marchenu strci do kapsy i s prstem v nose...

Reagovat
-Kopy-

zasmál sem se...Jako snad mi nechceš tvrdit, že Albelda je lepší než Marchena ?

Asi si viděl málo zápasu Valencie jestli todle tvrdíš nebo žádný ?

Reagovat
smazaný uživatel

prave ze sem jich videl asi vic jak ty kdyz tohle tvrdis...vim reknes ze albelda hral spatne...hral...ale 10 sezon predtim byl vybornej...a marchena co tam ted hraje...akorat se nervuju kdyz ho tam vidim jak kazdej druhej mic odevzda souperi,kdyz odebe mic tak faulem...proste hruza....Albelda neni v repre jen tak asi,ne?

Reagovat
smazaný uživatel

a Marchena jo?????

Reagovat
-Kopy-

Marchena tam je taky ty šašku, Albelda hrál před tím dobře, ale poslední dvě sezony to žádná sláva nebyla, kort tato sezona, Marchena je prostě lepší... A koukni se třeba na gól Maty proti Valladolidu a nemel tu pičoviny.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosimte...na koho si tady vyskakukej?komu rikas sasku?urazim ja snad tebe?si jako myslis ze kdyz me tady takle urazis ze si king nebo co?vubec...a jestli sis nevsim tak sem v tom co sem psal nerek ani slovo o tom ze tam Marchena neni...nebo ty to tam snad vidis...gol Maty sem nevidel,ale videl sem ho zapas predtim a byl hroznej...tot vse...sem zvedavej jak zahraje o vikendu...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele