4. kolo
27.08.2022 15:30 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Dennis Geiger (© AFP)

Hoffenheimu vystřelil výhru Dennis Geiger

Po čtyřech kolech se pohybuje vysoko v tabulce i TSG Hoffenheim, který v sobotu odpoledne zdolal 1:0 FC Augsburg. O jedinou branku utkání se postaral ve 39. minutě Dennis Geiger.

Hoffenheim poskočil na čtvrté místo a na vedoucí Bayern ztrácí pouze bod. Domácím se podařilo navázat na výhru s Bochumí i Leverkusenem, zatímco Bavoři zapsali druhou porážku v řadě. Augsburg přitom v prvním poločase vystrkoval růžky a o častou střelbu se pokoušel především Jensen. Bohužel hosté za devadesát minut nevystřelili mezi tři tyče ani jednou, ačkoliv pokusů měli celkem jedenáct.

Rozhodující moment prvního poločasu a vlastně celého utkání nastal ve 39. minutě. Skov sklepl přetažený centr pro Dennise Geiger, jenž krásnou volejí překonal Gikiewicze. Vedení TSG bylo vzhledem k průběhu prvního poločasu zasloužené.

Hosté potřebovali oživit hru a dostávat se do velkých příležitostí, ale přesně to se nedělo. Pouze náznaky, které Augsburg nedokázal dotáhnout do konce. Hoffenheim směrem dopředu polevil, ale v 90. minutě měl obrovskou šanci na pojistku. Dabbur byl na středu vápna, když k němu doputoval balón a jeho první střelu nejprve Gikiewicz zneškodnil a druhou zachránil na brankové čáře jeden z obránců. Dabbur neuspěl ani do třetice, skvělý Gikiewicz opět zasáhl. Mrzet to domácí nemuselo, protože stav 1:0 se až do konce nezměnil.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele