24. kolo
24.02.2018 18:30 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Werder Brémy - Hamburger SV 1:0

Brémy porazily Hamburk v nudném zápase, ve kterém si další ze série čistých kont připsal český brankář Jiří Pavlenka. Díky zisku tří bodů se brémský Werder dostal před konkurenční Wolfsburg.

Brémy se po čtyřiadvaceti odehraných kolech nachází se šestadvaceti body na čtrnácté bundesligové příčce, přičemž mají náskok jednoho bodu na patnáctý Wolfsburg. Hamburk se naopak trápí a na šestnáctou příčku, která by na konci sezóny zajišťovala alespoň baráž, už ztrácí sedm bodů.

Z pohledu hry se v první půli tohoto zápasu nic zajímavého nestalo. Zpestřením bylo pouze nucené uklidňování fotbalových chuligánů, kteří zuřili těsně před poločasovou přestávkou. V 50. minutě se do dobré šance propracoval hamburský Hunt, jeho střela však nakonec mezi tři tyče nezamířila, ale Pavlenka by se pro ní pravděpodobně natahoval marně. V 72. minutě mohl Werder gólově udeřit, ale jeho šanci vychytal skvělým zákrokem Mathenia.

Další šanci na skorování měli domácí v 83. minutě, kdy si Eggestein naběhl na centr a hlavičkoval do odkryté části brány, Mathenia však rychlým zákrokem stihl zabránit vstřelení branky. V 86. minutě se fanoušci domácího celku přeci jen radovali. S prvním brémským centrem do vápna si Hamburk poradil, na druhý pokus si však přímo před bránou srazil do vlastní sítě balón Rick van Drongelen a v Brémách se mohlo začít slavit.

Autor: Lukáš Hrneček / kicker.de

Komentáře (2)

Přidat komentář
HSV1887

Ab in den Krieg.. wir gewinnen 1:0

NUR DER HSV !!!

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele